Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Wellington

Vores mest anbefalede ting at gøre i Wellington

Wellington: Wētā Workshop Experience og guidet tur

1. Wellington: Wētā Workshop Experience og guidet tur

Besøg Wellingtons Wētā Workshop, og træd ind i en verden af magisk kreativitet. Lær om, hvordan special effects og rekvisitter designes og fremstilles til film og tv på en guidet tur i Wētā Cave. Mød din guide i Wētā Cave-butikken for at begynde din rejse gennem Wētā Workshop, en af filmindustriens førende special effects-virksomheder, som ligger i hjertet af Miramar-halvøen i Wellington. Fra Ringenes Herre og Hobbitten til Avatar og District 9 kan du lære om rekvisitter, kostumer og væsner, der blev skabt til dine yndlingsfilm. Se seje ting fra de kreative afdelinger, og fang en kunstner på arbejde på rundvisningsscenen.

Wellington: Retur-billet til svævebane

2. Wellington: Retur-billet til svævebane

Følg skiltene til kabelbanen rundt om Lambton Quay for at finde den skjulte kabelbanegade i hjertet af byens centrum. Wellingtons ikoniske kabelbane kører gennem tre historiske tunneller og over tre broer. Der er tre mellemliggende stationer; boligområderne Clifton, Talavera og Salamanca. Fra Salamanca-stationen er der adgang til Victoria University of Wellington og Kelburn Park Fountain. Nyd panoramaudsigten over Wellington by og havnen fra toppen af svævebanen. For at komme ned i byen igen er der flere vandreture gennem bakkeskråningerne i Botanic Garden, herunder en smuk 40-minutters spadseretur ned til byens centrum via den historiske Bolton Street Cemetery og Beehive. Eller hvis du foretrækker en lettere rute nedad, kan du vælge muligheden for en tur returrejse. Det giver dig masser af tid til at nyde udsigten og udforske de omkringliggende attraktioner på toppen, inden du tager tilbage.

Wellington: Ringenes Herre-tur med Weta Workshop

3. Wellington: Ringenes Herre-tur med Weta Workshop

Er du klar til et fantastisk eventyr i Wellington, New Zealands hovedstad og hjemsted for Middle-earth? Besøg nogle af de mest fantastiske steder fra Ringenes Herre-filmene og det berømte Weta Workshop, hvor filmene blev lavet, med vores erfarne og meget vidende guider med årtiers erfaring tilsammen. Når vi har hentet dig ved krydstogtterminalen eller et af vores mange praktiske steder i Wellington City, starter du din rejse med at se Embassy Cinema og lære om de ekstraordinære verdenspremierer på The Return of the King og An Unexpected Journey. Derefter går turen op til udsigtspunktet Mt Victoria, hvor du kan nyde en betagende udsigt over byen og havnen. Derefter går turen ned til de skovklædte skråninger i det nærliggende Outer Shire, hvor vores ekspertguider vil forklare processen med at lave film og underholde dig med historier om, hvordan Ringenes Herre-filmene blev bragt til live. Du vil følge i Frodos og hobbitternes fodspor, da de begyndte deres søgen efter at ødelægge Den Ene Ring. Du vil se de steder, hvor de mødte svampe og sorte ryttere, før de "kørte af vejen" og flygtede til Buckleberry Ferry. Du får mulighed for at genskabe nogle af de mest berømte scener fra The Fellowship of the Ring og få dine sociale mediestrømme til at gå amok! Dernæst går turen til Miramar-halvøen og filmmekkaet Wellywood. Dette er hjemstedet for det berømte Weta Workshop. Her vil du opdage hemmelighederne bag filmmagi og lære, hvordan rekvisitter, kostumer, våben og skabninger blev bragt til live af de talentfulde kunstnere hos Weta. Du får mulighed for at tage billeder med nogle af de ikoniske figurer fra filmene om Midgård og købe en souvenir eller to, hvis du ønsker det. Derefter kan du nyde en naturskøn køretur langs kysten tilbage til byen, før du bliver sat af igen ved dit opsamlingssted. Denne tur er et must for alle fans af Midgård, der ikke har så meget tid, og alle, der gerne vil have et indblik i, hvordan film bliver til, eller som gerne vil give familie og venner et ikonisk foto. Book din plads i dag, og tag med os på denne uforglemmelige rejse!

Zealandia by Day Tour

4. Zealandia by Day Tour

Oplev New Zealands indfødte dyreliv på en spændende 2 timers guidet vandretur på Zealandia Ecosanctuary. Dette fuldt indhegnede, rovdyrfrie økoservat, der ligger 10 minutter fra Wellington CBD, er hjemsted for nogle af verdens mest usædvanlige og sårbare dyr. Zealandia kan nemt nås i bil, med gratis shuttlebus eller med kabelbane fra Wellington CBD. Check ind ved billetskranken i vistorcentret, hvor du møder din guide. Begynd med introduktion i økoservatets udstilling. Du vil gennemgå et kort biosikkerhedstjek af tasker, før du kan komme ind i reservatet. Dette er for at forhindre, at eventuelle rovdyr kommer ind i fristedet sammen med dig. Derefter skal du ud i reservatet for at opleve vores indfødte flora og fauna fra deres bedste side. Få mest muligt ud af dit besøg sammen med din ekspertguide, som vil fortælle dig om skovens historie, seværdigheder og lyde og dens hemmeligheder. Oplev de meget intelligente kākā (buskpapegøjer), kakariki, tūī og klokkefugle ved fodringsstationer placeret langs fredningens gangarealer. Efter 2 timers udforskning af det store parklandskab vender du tilbage til besøgscentret. Efter turen kan du slappe af med en kop kaffe eller et måltid på Cafe Rata.

Wellington og Picton: Interislander-færge

5. Wellington og Picton: Interislander-færge

I over 6o år har Interislander delt den fantastiske natur i Wellington Harbour og det betagende Marlborough Sounds med over 800.000 passagerer hvert år. Sejladsen mellem Nord- og Sydøen i Aotearoa New Zealand tager lidt over tre timer og er blevet beskrevet som en af de smukkeste færgerejser i verden og er et "must" for alle, der udforsker vores fantastiske land. Når du er om bord, kan du nyde et måltid, en drink i vores bar, slentre rundt på dækket, se en film eller slappe af i vores Premium Lounge. Vores tre rummelige og komfortable Interislander-færger - Kaitaki, Aratere og Kaiarahi - krydser Cookstrædet på regelmæssige tidspunkter, 7 dage om ugen, hele året rundt.

Wellington: Ringenes Herre & Weta Workshop heldagstur

6. Wellington: Ringenes Herre & Weta Workshop heldagstur

Efter afhentning fra krydstogtterminalen eller et af de mange steder i Wellington City, starter du din rejse med en af vores kyndige guider, som har årtiers erfaring tilsammen. Se Embassy Cinema og lær om de fantastiske verdenspremierer, der afholdes her. Gå derefter op til udsigtspunktet Mt Victoria, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over byen og havnen. Gå derefter ned ad de skovklædte skråninger i det nærliggende Ydre Herred for at følge i Frodo og hobbitternes fodspor, da de begyndte deres søgen efter at ødelægge Den Ene Ring. Se, hvor de mødte svampe og sorte ryttere, før de "kom væk fra vejen" og flygtede til Buckleberry Ferry. Du kan genskabe nogle af de mest berømte scener fra The Fellowship of the Ring og få dine streams på de sociale medier til at gå amok! Dernæst er der det berømte Weta-værksted, hvor du kan få en rundvisning bag kulisserne i et specialdesignet, tophemmeligt rum. En Weta-kunstner vil dele hemmelighederne bag filmskabelsen og forklare, hvordan rekvisitter, kostumer og våben blev skabt. Tag billeder med nogle af de ikoniske figurer fra Midgård, og køb en souvenir eller to, hvis du har lyst. Herefter begiver du dig mod floden Anduin, hvor fællesskabet rejste til Rauros-vandfaldet efter at have forladt Lothlorien. Derefter kan du nyde en lækker frokost med hobbittema, hvor du kan mæske dig i traditionel hobbitmad for at genopfriske din udholdenhed til den kommende rejse. Alle kostbehov kan imødekommes, men giv venligst besked, når du booker. Efter frokost kører du til Kaitoke Regional Park - en fantastisk tempereret regnskov, som danner rammen om Kløvedal. Fordyb dig i det magiske sted, og lær, hvordan området blev forvandlet til Elronds hus, Frodos soveværelse og meget mere. Genopfør et berømt Legolas-billede, og genskab derefter scenen, hvor Frodo leder det nydannede broderskab mod Mordor ved at posere foran Kløvedals porttårn, som er den eneste LOTR-kopi i hele landet uden for Hobbiton. Du ser også en scene fra starten af De to tårne og får mulighed for at krydse en svingbro og besøge et gigantisk 800 år gammelt indfødt Rimu-træ og lære om NZ's flora og fauna. Endelig besøger du Isengards haver og ser, hvor Gandalf red hen for at møde Saruman efter at have opdaget, at Frodo havde Den Ene Ring, og hvor troldmændene gik gennem de smukke haver, før de blev ødelagt. Det er også her, orkerne begyndte at fælde Fangorn-skoven. På hjemturen kommer vi forbi Dry Creek Quarry, som blev brugt til Helms Kløft og Minas Tirith. Det er nu et arbejdende stenbrud, så vi har ikke adgang, men din guide vil fortælle historier og tage billeder, når du ser det fra vejen. Derefter bliver du kørt tilbage til dit opsamlingssted fuld af information og historier, som vil gøre dine venner og familie misundelige. Denne tur er et must for alle fans og dem, der vil nyde nogle af de smukkeste steder i Wellington-regionen. Book i dag, og tag med os på denne uforglemmelige rejse!

Wellington: Guidet sightseeingtur med elektrisk cykel

7. Wellington: Guidet sightseeingtur med elektrisk cykel

Lær Wellington at kende som en lokal på denne tur på elcykel. Din guide vil tage dig med ud af de slagne stier og vise dig de bedste steder at spise og shoppe. Glid langs stranden, og nyd panoramaudsigten fra et udkigspunkt. Mød din guide ved Queens Wharf i det centrale Wellington til en morgenafgang. Efter at have lyttet til sikkerhedsbriefingen lærer du at betjene din elcykel, og nyd tid til at øve dig i et sikkert område, inden du tager af sted. Når du føler dig godt tilpas, kan du sadle op til en sjov cykeltur i Wellington og følge din guide langs Wellington Waterfront. Glid langs strandpromenaden, forbi den livlige havn og havnen og strandene i Oriental Bay. Fortsæt langs Miramar-halvøen, og lad byens travlhed ligge bag dig, mens du cykler langs den naturskønne kyst. Pause undervejs ved en lokal café, hvor du har mulighed for at nyde en gratis te eller kaffe og købe sandwiches og kager for egen regning. Bagefter går du en sløjfe tilbage mod byen. Til sidst kan du klatre op til udsigtspunktet og få en uforglemmelig udsigt over Wellington, Miramar-halvøen og havet. Turen slutter tidligt om eftermiddagen tilbage i det centrale Wellington.

New Zealand: eSIM Mobile Data Plan

8. New Zealand: eSIM Mobile Data Plan

Gør din rejse til New Zealand problemfri med en praktisk eSIM-datapakke. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i New Zealand. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst. Vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og hvis det er nødvendigt, kan du supplere op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-abonnementer, mens du er på farten. Når du er aktiveret, begynder din dækning straks i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledningsfotoet for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af denne eSIM, skal du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-voucher. APN (Access Point Name): 3gnet Lokal operatørinformation: New Zealand: 2Degrees Australien: Optus

Wellington: Halvdagssafari på sælkysten

9. Wellington: Halvdagssafari på sælkysten

Vi starter i det centrale Wellington, hvor vi henter dig i vores eksklusive 4WD Mercedes varevogne, der tilbyder det bedste inden for sikkerhed og komfort. Vi begynder vores rejse ved Otari-Wilton's Bush - 100 hektar gammel og regenererende skov og NZ's eneste botaniske have, der udelukkende er dedikeret til indfødte planter. Otari-Wilton's Bush er udpeget som en 6-stjernet have af international betydning af NZ Gardens Trust of the Royal New Zealand Institute of Horticulture og giver os mulighed for at introducere dig til, hvordan landskabet i New Zealand var for de tidlige maorier og europæiske nybyggere. Når du går over skybroen, får du udsigt over baldakinen, mens din venlige og vidende guide beskriver den unikke flora og fauna, der er endemisk for dette land, og de udfordringer, de har stået over for for at overleve. Vi ser regelmæssigt smukke indfødte fugle som Tui, Kaka, Kakariki, Kereru og lejlighedsvis Karearea, som alle var uddøde eller truede i Wellington-regionen for kun 25 år siden. Dernæst kører vi mod sydkysten. Vi drejer af hovedvejen og benytter vores private adgang gennem Terawhiti Station, en af de ældste og største stationer i New Zealand. Vi vil sandsynligvis se får, køer og geder på køreturen op ad bakken, før vi finder en fantastisk udsigt over Cookstrædet, Kaikoura Ranges og Sydøen, når vi når toppen. Dette område er nu hjemsted for Capital Kiwi-projektet, som for nylig har genindført vilde kiwier hele 100 år efter, at de sidst blev set og hørt i bakkerne. Derefter følger vi højderygsvejen, der blev skabt til det imponerende Project West Wind - en vindmøllepark, der genererer nok elektricitet til at forsyne alle huse i Wellington-regionen med strøm. Byen er kendt som Windy Welly af en grund! Din guide vil forklare, hvordan dette samarbejde var afgørende for at holde landbrugsdriften i gang under de udfordrende og barske forhold og tilføjede endnu et kapitel til Terawhitis lange historie. Når vi begynder nedstigningen mod havets overflade, dukker Karori Rock-fyrtårnet op i det fjerne, og det er mere kendt som "det skæve fyrtårn". Et af New Zealands første automatiserede fyrtårne, og ja, det hælder! Du kan selv se det, når vi når kysten og krydser den stenede, sandede sti mod Tongue Point og kolonien af indfødte pelssæler. Gå en tur på stranden for at observere disse søde dyr i deres naturlige omgivelser, mens de solbader, leger og svømmer. Vi holder os på sikker afstand [for deres og vores sikkerheds skyld], og din guide fortæller om historien, økologien og bevarelsen, som har fået antallet af pelssæler til at blomstre igen. Vi forkæler dig med nogle lette forfriskninger, mens du tager billeder og ser færgerne krydse mellem New Zealands to hovedøer. På hjemturen over landbrugsland og forkastningslinjer vil der være masser af historier at fortælle, mens vi nyder den fantastiske udsigt igen. Når vi kommer tilbage til det centrale Wellington, lader vi dig reflektere over din oplevelse i et område, som selv mange lokale ikke kender til.

Museum of NZ Te Papa Tongarewa: Gallipoli Early Entry Ticket

10. Museum of NZ Te Papa Tongarewa: Gallipoli Early Entry Ticket

Undgå menneskemængderne, og gå ind på New Zealand Museum of New Zealand Te Papa Tongarewa, før det åbner for offentligheden kl. 10.00, og få adgang til "Gallipoli": The Scale of Our War"-udstillingen for at få mere at vide om et af de største felttog under Første Verdenskrig. Få en kort introduktion af en kyndig guide, og gå derefter på opdagelse i dit eget tempo. Den banebrydende udstilling, der kombinerer museernes verden med Weta Workshop's kreative kunstneriske kunnen i verdensklasse, fortæller historien gennem øjnene og ordene fra otte almindelige newzealændere, der befandt sig under ekstraordinære omstændigheder. Få alt at vide om de gigantiske skulpturer, som det tog svimlende 24.000 timer at skabe. Oplev 3D-kort og -projektioner, miniaturer, modeller, dioramaer og en række interaktive oplevelser, der bringer New Zealands Gallipoli-historie til live. Brug derefter din adgangsbillet til at udforske Museum of New Zealand Te Papa Tongarewas store samlinger på egen hånd.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Wellington

Alle aktiviteter

51 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Wellington

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Wellington?

De bedste dagsture og -udflugter fra Wellington er:

Martinborough

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Wellington med børn?

Hvad er de bedste billige ture i Wellington?

Andre seværdigheder i Wellington

Vil du se alle oplevelser i Wellington? Klik her for en fuld oversigt