Wembley Stadium

Vælg datoer

5 cool events på Wembley Stadium

Det oprindelige Wembley Stadium tæt på London blev opført i 1923 og lige siden har det været et ikonisk sted for musik og sportsbegivenheder. Her er nogle interessante fakta om Wembleys farverige fortid.

 • Fodbold

  1. Fodbold

  Wembley Stadium blev oprindelig bygget for at fungere som fodboldstadion. Det har lagt hus til mange FA Cup-finaler og utallige andre kampe.

 • OL i London

  2. OL i London

  London skulle være vært for OL i 1944, men det blev aflyst på grund af anden verdenskrig. I 1948 afholdt London så endelig OL. Men efterkrigsøkonomien rakte kun til at huse atleterne i barakker rundt om i London og maden måtte de selv betale, og det blev derfor kendt som "spare-legene".

 • 3. Live Aid

  Et af de største øjeblikke i musikhistorien. I 1985 blev denne 16 timer lange koncert, der blev holdt samtidig i London og Philadelphia, kendt som ""dagen der forandrede verden"".

 • 4. Livekoncert med Queen på Wembley

  Efter Live Aid vendte Queen i 1986 tilbage til Wembley og spillede 2 aftener i træk. De legendariske shows viste sig også at blive Queens sidste, inden Freddie Mercurys død.

 • 5. Michael Jacksons BAD-turné

  Denne turné sprængte alle rekorder, Jackson-koncerten var udsolgt 7 aftener i træk med et tilskuertal på ialt 504.000!

Planlæg dit besøg

 • Wembley Stadiums åbningstider

  Udover de forskellige sports- og musikevents, tilbyder stadionet ture 12 måneder om året og 7 dage om ugen. Turene starter kl. 10.00, kl. 11.00, kl. 12.00, kl. 13.00, kl. 14.00, kl. 15.00 og kl. 16.00. Det anbefales at booke billetter til Wembley Stadium i forvejen.

 • Hvad koster entrébilletter til Webley Stadium?

  Priser på events på Wembley Stadium varierer. Forhåndskøb af billetter til guidede ture koster 17 GBP for voksne, 10 GBP for børn/pensionister og 45 GBP for en familiebillet til 2 voksne og 2 børn. Turbilletter købt på dagen koster 19 GBP for voksne og 11 GBP for børn/pensionister. Du kan kun købe familiebilletter på forhånd.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Turene starter hver hele time fra kl. 10.00 til kl. 16.00, 365 dage om året, undtagen når der er sportskampe eller koncerter.
 • Hvad er prisen?
  Billetter købt på forhånd koster 17 GBP for voksne, 10 GBP for børn/pensionister og 45 GBP for familier. Dagsbilletter koster lidt mere.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det er en god ide. Det kan betale sig at tjekke vore bedst sælgende ture ud.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag linjerne Jubilee eller Metropolitan til Wembley Park Station. Du kan desuden tage linjerne Bakerloo eller London Overground til Wembley Central Station.
 • Yderligere tips

  • Turene tager 75 minutter, men afsæt mindst 90 minutter til dit besøg på Wembley Stadium.

  • Det er ikke tilladt at medbringe mad, som er købt udenfor stadionet, eller bagage på turen.

Andre seværdigheder i Wembley Stadium

Vil du se alle oplevelser i Wembley Stadium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Wembley Stadium

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 1.902 anmeldelser

London passet er en god ide, til nemt at komme til attraktionerne.

En fremragende måde, at se og komme nemt til attraktionerne. Og så er alt betalt på forhånd og man skal ikke vente i helt så lang en kø v. Billetsalget. Jeg ville købe det igen, hvis jeg skal til London igen . Genialt træk m. Oysterkortet til transportnettet, som kan købes sammen med London passet. Meget nem måde at gøre det på for besøgende .

Vores guide vidste hvordan han han skulle underholde.

Find tur rundt på Wembley. Fik set VIP lounge, omklædningsrum, selve stadium. Og fik lov til at sidde i den kongelige lounge. God tur med en rigtig fodboldfan (rigtig Brite)

Har prøvet get your guide to gange nu, og begge gange har det været dejligt nemt. Nemt fordi, man bare skal vise sit guide pas og så er man klar til oplevelserne

Very exciting to see the stadium. Good guide, gave a lot of interesting information.

God og forståelig guide (Mark) Eneste minus var at vi ikke fik set spillertunellen