Wembley Stadium

Vælg datoer

5 cool events på Wembley Stadium

Det oprindelige Wembley Stadium tæt på London blev opført i 1923 og lige siden har det været et ikonisk sted for musik og sportsbegivenheder. Her er nogle interessante fakta om Wembleys farverige fortid.

 • Fodbold

  1. Fodbold

  Wembley Stadium blev oprindelig bygget for at fungere som fodboldstadion. Det har lagt hus til mange FA Cup-finaler og utallige andre kampe.

 • OL i London

  2. OL i London

  London skulle være vært for OL i 1944, men det blev aflyst på grund af anden verdenskrig. I 1948 afholdt London så endelig OL. Men efterkrigsøkonomien rakte kun til at huse atleterne i barakker rundt om i London og maden måtte de selv betale, og det blev derfor kendt som "spare-legene".

 • 3. Live Aid

  Et af de største øjeblikke i musikhistorien. I 1985 blev denne 16 timer lange koncert, der blev holdt samtidig i London og Philadelphia, kendt som ""dagen der forandrede verden"".

 • 4. Livekoncert med Queen på Wembley

  Efter Live Aid vendte Queen i 1986 tilbage til Wembley og spillede 2 aftener i træk. De legendariske shows viste sig også at blive Queens sidste, inden Freddie Mercurys død.

 • 5. Michael Jacksons BAD-turné

  Denne turné sprængte alle rekorder, Jackson-koncerten var udsolgt 7 aftener i træk med et tilskuertal på ialt 504.000!

Planlæg dit besøg

 • Wembley Stadiums åbningstider

  Udover de forskellige sports- og musikevents, tilbyder stadionet ture 12 måneder om året og 7 dage om ugen. Turene starter kl. 10.00, kl. 11.00, kl. 12.00, kl. 13.00, kl. 14.00, kl. 15.00 og kl. 16.00. Det anbefales at booke billetter til Wembley Stadium i forvejen.

 • Hvad koster entrébilletter til Webley Stadium?

  Priser på events på Wembley Stadium varierer. Forhåndskøb af billetter til guidede ture koster 17 GBP for voksne, 10 GBP for børn/pensionister og 45 GBP for en familiebillet til 2 voksne og 2 børn. Turbilletter købt på dagen koster 19 GBP for voksne og 11 GBP for børn/pensionister. Du kan kun købe familiebilletter på forhånd.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Turene starter hver hele time fra kl. 10.00 til kl. 16.00, 365 dage om året, undtagen når der er sportskampe eller koncerter.
 • Hvad er prisen?
  Billetter købt på forhånd koster 17 GBP for voksne, 10 GBP for børn/pensionister og 45 GBP for familier. Dagsbilletter koster lidt mere.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det er en god ide. Det kan betale sig at tjekke vore bedst sælgende ture ud.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag linjerne Jubilee eller Metropolitan til Wembley Park Station. Du kan desuden tage linjerne Bakerloo eller London Overground til Wembley Central Station.
 • Yderligere tips

  • Turene tager 75 minutter, men afsæt mindst 90 minutter til dit besøg på Wembley Stadium.

  • Det er ikke tilladt at medbringe mad, som er købt udenfor stadionet, eller bagage på turen.

Andre seværdigheder i Wembley Stadium

Vil du se alle oplevelser i Wembley Stadium? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Wembley Stadium

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.060 anmeldelser

Booket gennem Få din guide. Printede billetter fra, men downloadede også app. Købte et dagspas, så vi fandt ud af, hvad vi kunne gøre på en dag ved at bruge passet. Brugte Big Bus Tours. Det tager evigheder at komme rundt i hele byens kreds. Vi fik at vide 2 timer, men det er mere som 2 og 1/2. Savnede at se nogle af vartegnene på grund af vejspærringer. Vi tog til Westminster Abbey. Reserveret 15.00 til 15.30 slot på St. Paul's. Ståede ombord på bussen kl. 1.45 og nåede først pladsen kl. 15.30. Bussen kørte forbi Abbey 3 eller 4 gange, hvilket var mærkeligt. Fra St. Paul's lavede vi vores reservation kl. 18.00 på Shard. Vil anbefale at købe passet og de attraktioner, vi besøgte.

Var meget tilfredse med London Explorer Pass ... det fungerer super let. Du kan udskrive passet med QR-koden eller få det direkte på din mobiltelefon, som derefter fastgøres til seværdighederne. Fordelen er, at Explorer-passet ikke er bundet til et bestemt antal dage som med London-passet, men er gyldigt for hele opholdet (jeg tror højst 30 dage).

Har prøvet get your guide to gange nu, og begge gange har det været dejligt nemt. Nemt fordi, man bare skal vise sit guide pas og så er man klar til oplevelserne

Fantastisk værdi for pengene, vi købte 3 dages passet og brugte det, vi betalte for det på vores første dag

Fantastisk guide, så alt det relevante - perfekt længde. Virkelig godt og underholdende.