Vores mest anbefalede ting at lave i Werfen

Werfen: Entrébillet til slottet Hohenwerfen

Werfen: Entrébillet til slottet Hohenwerfen

Gå tilbage i tiden til middelalderen på slottet Hohenwerfen, en tidligere befæstning bygget i det 11. århundrede og beliggende på et stejlt bjerg højt over Salzach-dalen i Pongau-regionen i Salzburg. Vælg mellem muligheder, der omfatter en tur med kabelbane op til og ned fra slottet, eller gå selv op til toppen på 155 meter med en 15-minutters gåtur gennem lys skov. Glem ikke at udforske arsenalet, klokketårnet og den kongelige lejlighed for at se, hvordan livet dengang må have set ud. Ud over at opdage, hvad fæstningen har at byde på, vil et andet højdepunkt på dit besøg helt sikkert være en fantastisk flyvedemonstration fra det historiske statslige falkonercenter. Primært viser de tamme rovfugle i fri flugt. Du får også adgang til det østrigske falkonermuseum, som i øjeblikket er vært for udstillingen "Where Eagles Dare" i pumpekælderen. Gå ikke glip af den interaktive udstilling "The Legend Of Jack, Witches and Wizards in Salzburg" og heller ikke udstillingen om fæstningens arkitekturhistorie. Tag dine børn med på opdagelse på fæstningsområdet, og tag dem med på en sjov gåderally.

Salzburg: River Rafting tur for begyndere

Salzburg: River Rafting tur for begyndere

Få et plask med denne whitewater raftingtur for begyndere. Oplev nogle fantastiske Salzburglandskaber og nyd varierede vandstrækninger på denne 10 km lange tur. Efter en kort 20 minutters kørsel fra mødestedet begynder du turen i skyggen af det imponerende Hohenwerfen Slot. Din raftingguide vil give dig alt det udstyr, du har brug for, så du er sikker og klar til at begive dig ud på vandet. Derefter er det tid til at tage turen op ad floden under Tennen- og Hagen-bjergene. Nyd en rute med smukke sandbanker samt nogle hurtigere bølgeslag og plaskede sektioner. Udnyt muligheden for at hoppe ud af båden undervejs og svømme i floden. Nyd sjov for hele familien på dette whitewatereventyr.

Salzburg: Sound of Music Privat halvdagstur

Salzburg: Sound of Music Privat halvdagstur

Musicalen The Sound of Music fra 1965 var et verdenshit med fantastiske omgivelser, der var lige så fængslende som selve handlingen, og på denne tur får du mulighed for at opleve nogle af dem på egen hånd. Der er fotostop ved filmsteder som Leopoldskron Slot, lysthuset i Hellbrunn Slotets haver og et tidsafhængigt besøg ved den rigtige Villa Trapp. Den sidste del af turen fører dig via naturskønne bjergveje til Mondsee, hvor du kan besøge katedralen, hvor det romantiske bryllup i filmen blev filmet - et perfekt sted at afslutte en perfekt dag.

Werfen isgrotter og Hohenwerfen slot privat tur

Werfen isgrotter og Hohenwerfen slot privat tur

Besøg verdens største isgrotte og den over 900 år gamle borg, Burg Hohenwerfen. Den fantastiske Eisriesenwelt nær Werfen (nær ved Salzburg) er den største isgrotte i verden. På denne tur vil du, ledsaget af en erfaren turguide, udforske en verden af gletsjere med fascinerende isfigurer og virkelig imponerende proportioner. Efter cirka 20 minutter til fods fra Bergstrasse, kommer du til kabelbanen, som kører dig mod grottens indgang. Derfra er det en 30-minutters gåtur til grotten, hvor turguiden vil tage dig med gennem verdens største isgrotte. Gå ikke glip af en spektakulær naturattraktion i denne størrelsesorden. Alternativt har du her mulighed for at besøge det middelalderlige Burg Hohenwerfen, en af de bedst bevarede borge af sin slags. Daglige guidede ture og et respektindgydende kig på områdets rovfugle (hver dag kl. 15.15), vil gøre denne udflugt til en uforglemmelig oplevelse.

The Hills Are Alive privat "Do-Re-Mi"-turné

The Hills Are Alive privat "Do-Re-Mi"-turné

På denne udflugt vil du udforske Salzburg og dets smukke omgivelser på sporene af den verdensberømte musical "The Sound of Music". Start din dag med en gåtur gennem Mirabell-haven, der er berømt over hele verden for de Do-Re-Mi-scener, der blev filmet her. Se Pegasus-fontænen, dværghaven samt statuer fra romersk og græsk mytologi og fantastiske, formelt mønstrede blomsterbede. Kør op til et af byens smukkeste udsigtspunkter, som er udødeliggjort i Do-Re-Mi, med en fantastisk udsigt over hele Salzburg og dens tusindårsfæstning. Tilbage i din luksus minibus har du et fotostop nær Maria's Abbey (Nonnberg Abbey) på vej til Leopoldskron Palace (bådscene og lyserød limonade på terrassen). Efter et kort stop ved Leopoldskron kører du videre til slottet Hellbrunn, hvor du har mulighed for at besøge det originale lysthus og haverne. Derefter forlader du byen og kører sydpå ind i de fantastiske bayerske bjerge, hvor åbningsscenen blev filmet. Nu har du chancen for at spinne på en mark i det oprindelige område fra åbningsscenen af "The Hills are Alive". Rejs væk fra de slagne veje ad en naturskøn landevej langs floden Salzach og gennem de smalle kløfter i Lueg-passet til Werfen, hvor du vil køre til toppen af Sound of Music-stien, picnicstedet fra filmen. Nyd et kort hvil her og den storslåede panoramaudsigt. Den sidste del af turen fører dig gennem det østrigske sø-distrikt via de naturskønne veje, hvor dele af åbningsscenen blev optaget, og videre til "Sound of Music"-bryllupskatedralen i Mondsee, hvor den romantiske bryllupsscene blev optaget.

Privat tur fra Salzburg til Zell am See: En dag i alpernes tegn

Privat tur fra Salzburg til Zell am See: En dag i alpernes tegn

Oplev den fortryllende alpelandsby Zell am See på en privat heldagstur fra Salzburg. Start dagen med et besøg på det imponerende Burg Hohenwerfen, et middelalderslot i Werfen. Udforsk slottets rige historie, og nyd panoramaudsigten over de omkringliggende alpine landskaber. Derefter går turen til den maleriske landsby Zell am See, som ligger ved den uberørte Zeller See, hvor du kan gå en tur langs søpromenaden eller udforske den charmerende bymidte. Denne tur byder på en perfekt blanding af historie, kultur og naturlig skønhed i hjertet af de østrigske alper. Lær om forskellige steder, oplev unikke attraktioner, og bliv en del af naturen, mens du hører spændende historier fra en lokal guide.

Private Tour i Salzburg og omegn

Private Tour i Salzburg og omegn

I denne private tur vil du blive kørt rundt med et glas tag køretøjer (van eller limousine) og køre og vejlede dig i 8 timer i og omkring Salzburg. Det betyder, at du kan gå til lake district område i Salzburg, landsbyen Werfen, hvor du har mulighed for at besøge den største isgrotte i verden, eller fæstningen Werfen. Din guide / chauffør vil fokusere på din interesse og foreslå og stopper ved de smukkeste steder og giver dig historisk eller sjove baggrundshistorier og vil give dig forslag til at undgå turist fælder og tage dig væk fra alfarvej. Prisen er pr van (op til 8 passagerer) og omfatter vejledning / driver og alle kørsel, parkering mv

Rafting-tur i Salzburg

Rafting-tur i Salzburg

Rafting-tur Salzburg 3 timer Raftingturen starter lige ved foden af det imponerende slot Hohenwerfen og fører os til Stegenwald, omgivet af de imponerende mure i Tennen- og Hagen-bjergene. Sjov for hele familien! Varighed: 3 timer (1,5 time ren flodtid) Forudsætning: Svømmer, mindst 6 år gammel MEDBRING Badetøj, håndklæde og badetøj Serviceydelser: + rafting-tur + statscertificeret rafting-guide + alt udstyr + transport fra base camp Der er forskellige turmuligheder.

Ofte stillede spørgsmål om Werfen

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Werfen?

Topattraktionerne, der skal opleves i Werfen:

Se alle seværdigheder i Werfen, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Werfen med børn?

De bedste ture, man kan tage på i Werfen med børn, er:

Se alle familievenlige aktiviteter i Werfen på GetYourGuide

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Werfen på regnvejrsdage?

De bedste indendørsaktiviteter i Werfen på regnvejrsdage er:

Se alle de bedste indendørsaktiviteter i Werfen på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Werfen

Oplevelser i Werfen

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Werfen

Vil du se alle oplevelser i Werfen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Werfen

Samlet bedømmelse

4.5
(71 anmeldelser)