Tilføj datoer

Westminster Abbey

Westminster Abbey: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Entrébillet til Westminster Abbey

1. London: Entrébillet til Westminster Abbey

Oplev det historiske Westminster Abbey på egen hånd. Fordyb dig i dette sted for tilbedelse, fejringer og ceremonier, hvor mange af Storbritanniens mest betydningsfulde øjeblikke i historien har fundet sted. Se kroningsstolen, det ældste møbel i landet, som stadig bruges til sit oprindelige formål. Siden 1066 har abbediet været vært for kroninger af alle britiske monarker, herunder dronning Victoria og Elizabeth II. Få at vide, hvordan abbediet er hvilested for mange store monarker, digtere, musikere, videnskabsfolk og politikere. Udforsk Poets' Corner, der er blevet kaldt sådan på grund af de mange digtere og forfattere, der ligger begravet her.

London: Tootbus London Discovery Hop-on Hop-off Bustur

2. London: Tootbus London Discovery Hop-on Hop-off Bustur

Oplev det bedste af London på bare én dag med Tootbus London-turen. Gå ombord på en åben bus, der fører dig rundt i byen og giver en betagende udsigt over de bedste vartegn, herunder Tower of London, Tower Bridge, Westminster Abbey og mere. Du vil også se London Eye, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Covent Garden, Houses of Parliament, Big Ben, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral, St. James Palace og andre London-højdepunkter. Brug busturen til at lave en hitliste over steder, du vil udforske, og hop så af ved det nærmeste busstoppested for at dykke dybere ned i hvert sted. Du kan se kronjuvelerne i Tower of London, se vagtskiftet på Buckingham Palace eller bestige kuplen i St Paul's Cathedral. Madelskere kan besøge Borough Market, et af de bedste madmarkeder i London, mens de, der leder efter en sjov aften ude, kan tage til Soho eller tage en tur på London Eye. Nyd en nem måde at komme fra et vartegn til et andet, mens lydkommentarer guider dig gennem byen og giver dig indsigt. Hvis du rejser med børn, må du ikke gå glip af den børnevenlige lydkanal, der er tilgængelig på engelsk og fransk, som vil holde dem underholdt under hele turen. Din billet er gyldig i 24, 48 eller 72 timer, afhængigt af hvilken løsning du vælger, og du kan hoppe på og af bussen et ubegrænset antal gange i gyldighedsperioden. Så kom og udforsk det bedste af London på denne hop-on hop-off-bustur. Vi har også et stop lige foran Eurostar-stationen.

Big London: London Eye, Big Bus og kanalrundfart på Themsen

3. Big London: London Eye, Big Bus og kanalrundfart på Themsen

Oplev det bedste af London med en hop-on hop-off-tur på en dobbeltdækkerbus med åbent tag, og nyd en tur til London Eye som en del af din billet. En hop-on hop-off-tur er den ideelle måde at opleve de bedste seværdigheder, vartegn og attraktioner i London i dit eget tempo. Turen giver dig ubegrænset brug af fire ruter med stop, der er strategisk placeret ved alle de steder, du gerne vil besøge, herunder Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge og St. Pauls Cathedral. Hop af bussen ved Westminster Bridge for at tage en uforglemmelig tur på London Eye. Fra toppen kan du nyde den betagende 360 graders panoramaudsigt over byens imponerende skyline. Se byens mest berømte seværdigheder, herunder Big Ben og Houses of Parliament fra et uovertruffent fugleperspektiv. Den første afgang er kl. 08.30 om morgenen. Du kan starte turen på et af de over 44 Big Bus-stoppesteder. De populære startsteder omfatter Baker Street Station, Green Park Station, Marble Arch, Victoria Station og Trafalgar Square. Nyd en bådsejltur langs Themsens med alle billettyper. En Classic-billet omfatter en enkeltbillet til sejlturen fra Westminster til Tower of London (i en hvilken som helst retning), mens Premium- og Deluxe-billetterne giver dig en returbillet til sejlturen mellem Westminster og Greenwich med mulighed for at holde pause ved Tower of London. Afgangstidspunkterne afhænger af sejlturen, men bådene sejler ca. hvert 20. minut om sommeren og hvert 30.-40. minut om vinteren. Du kan stige ombord på sejlturen ved Tower Pier (nær stop 16), Greenwich Pier, Westminster Pier (nær stop 18) og London Eye Pier (nær stop 11). Big Bus-rutens højdepunkter omfatter Buckingham Palace og vagtceremoniskiftet, Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey, 10 Downing Street, Whitehall, Piccadilly Circus, Oxford Street, Regent Street, Trafalgar Square, London Eye, London Dungeon, Sea Life London Aquarium, Madame Tussauds, Covent Garden, Bank of England, Monument, St. Pauls Cathedral, Tower of London, Tower Bridge, The Shard, City Hall, Lambeth Palace, British Museum, Marble Arch, Mayfair, Green Park, Hyde Park Corner, Harrods, South Kensington Museums, Kensington Palace og Notting Hill.

London: Westminster-byvandring med Churchill’s War Rooms

4. London: Westminster-byvandring med Churchill’s War Rooms

Udforsk Anden Verdenskrigs historie i Londons Westminster-kvarter, og opdag den hemmelige bunker, premierminister Winston Churchill og hans regering brugte under de tyske bombardementer. Westminster, som husede hemmelige baser - ofte i undergrunden - for eksilregeringer, led især under Blitzen og var fyldt med spionage. Din unikke tur begynder med en gåtur til nogle af Londons mest historiske seværdigheder, såsom Downing Street 10, Houses of Parliament og Westminster Abbey. Turen slutter ved Cenotaph, der blev bygget som et mindesmærke for Første Verdenskrig og nu er Storbritanniens primære nationale krigsmindesmærke . Undervejs vil du se statuen af Sir Winston Churchill og monumentet for kvinderne i Anden Verdenskrig, høre om regeringer og monarker, der blev tvunget i eksil i London, da Tyskland invaderede Europas nationer og meget mere. Så er det tid til bunkeren med Churchill War Rooms. Besøg Churchill Museum, og lær mere om labyrinten af underjordiske rum, der blev brugt til at plotte og planlægge krigsstrategier. Selvom din guide ikke vil ledsage dig indenfor, vil du kunne se krigsværelserne på egen hånd og høre fascinerende fakta fra din audioguide, mensdu vandrer rundt. Oplev, hvordan livet var for dem, der arbejdede i de mørke rum, og hvordan de tydede fjendtlig kommunikation og skabte kort over hærens bevægelser. Lær mere om de primitive solarier, der blev brugt til at få tilstrækkelige niveauer af D-vitamin, og hvordan selv familierne til dem, der arbejdede der, ikke vidste, hvad de arbejdede med. Udforsk arven fra Sir Winston Churchill, og hør autentiske optagelser af hans inspirerende krigstidstaler. Oplev fascinerende historier om Churchills private og offentlige liv, fra hans kærlighed til sin kone til hans særlige forhold til præsident Roosevelt. Du vil endda se den oprindelige dør til 10 Downing Street, som han gik igennem, da han blev statsminister. Krigsværelserne er blevet bevaret præcis som de var, da lysene blev slukket i 1945, med tegn, der indikerede vejret udenfor. Når du går dybere ind i labyrinten, vil du opdage, hvordan livet fortsatte under jorden, fra tophemmelige samtaler mellem Churchill og Roosevelt i Transatlantic Telephone Room, til simple hjemlige bekymringer i Churchills køkken.

Westminster Abbey: Guidet tur indenfor

5. Westminster Abbey: Guidet tur indenfor

Start dit besøg ved mødestedet ved indgangen til Westminster Abbey kl. 09.15. Din guide vil tage dig med rundt i alle hjørner af denne berømte bygning, som er det traditionelle sted for blomsterkransene og begravelserne af de engelske monarker og senere de britiske monarker. Siden Vilhelm Erobreren blev kronet i 1066, er alle engelske monarker blevet kronet i Westminster Abbey, med undtagelse af Joan I og Edward V. Se de mange gravsteder for de forskellige medlemmer af den kongelige familie, aristokrater og berømte personligheder, såsom forskere og digtere. Iblandt disse er gravstederne for Charles Dickens, Geoffrey Chaucer og Rudyard Kipling. I senere år har abbeden afholdt prinsesse Dianas begravelse samt prins William og Kate Middletons bryllup. På denne uforglemmelige tur kan du udforske den utrolige bygning, der er fuld af historie. 

London: Julebelysning om natten med åben top bustur

6. London: Julebelysning om natten med åben top bustur

Gør det til en uforglemmelig jul med en festlig tur til Londons største seværdigheder. Oven på en åben dobbeltdækkerbus har du de bedste pladser i huset til at nyde panoramaudsigten over de glødende gader. Se byen lyse op, når solen går ned, og se, hvordan London holder jul. Sæt af fra det oplyste London Eye og videre til det ikoniske Westminster Abbey og Big Ben. Forundres over de udsøgte udstillinger på Regent Street og Oxford Circus. Se et af byens højeste juletræer på Trafalgar Square, og kom forbi Buckingham Palace. Kør gennem Londons snoede gader, og lad dig blænde af den muntre indretning. Lær nogle muntre fakta om hvert sted med din live-turguide.

London: Westminster i 2. verdenskrig og Churchill War Rooms Entrance

7. London: Westminster i 2. verdenskrig og Churchill War Rooms Entrance

Det er på tide at gå tilbage til 1940'erne. Big Ben lyder ikke længere. Luftangrebssirener er normen. De tyske bombeangreb kommer i ly af mørket. Befolkningen lever med rationer og restriktioner. Mange briter giver deres liv i Europa og andre steder. Sammen med din lokale ekspertguide vil du bevare roen og fortsætte, lære om briternes beslutsomhed og få indsigt i sandheden bag Westminster i krigstid på denne vandretur forbi vigtige monumenter som Houses of Parliament, Westminster Abbey, Cenotaph, krigsministeriet, Downing Street 10 og Whitehall. Efter din lille gruppeoplevelse i Westminster skal du sige farvel til din nyfundne ven og guide og gå ned i War Rooms. I dit eget tempo kan du gå på opdagelse i de kilometerlange strategiske bunkere, hvor Winston Churchill og hans kabinet skulle spille deres rolle i 2. verdenskrig. Dette uforglemmelige sted er frosset i tiden og er klar til at blive opdaget igen.

London Pass: Adgang til over 80 attraktioner

8. London Pass: Adgang til over 80 attraktioner

Se alt det, London har at byde på, og spar samtidigt både tid og penge ved at bruge London-passet. London har altid masser at byde på inden for historie, kultur og spændende attraktioner. Det er dog ikke altid lige let eller billigt at være på sightseeing i London. Et London Pass er en rabatpakke til sightseeing, der giver dig adgang til mere end 80 topattraktioner, ture og museer.  Få adgang til en bred vifte af de vigtigste vartegn og attraktioner, herunder Tower of London, London Zoo, Windsor Castle og mange flere. Nogle attraktioner omfatter mulighed for at skippe køen og giver dig hurtigere adgang til nogle af de mest travle steder i byen.  Tag på en 1-dags hop-on hop-off-bustur med over 60 stop i hele London, herunder Buckingham Palace, Tower of London, St Paul’s Domkirke, Tower Bridge, Trafalgar Square og Piccadilly Circus. Denne tur, der er gyldig i en fuld arbejdsdag på 3 ruter, giver dig et komplet perspektiv på de kulturelle højdepunkter. Derudover får du en række særlige tilbud, herunder nedsat pris på West End-teaterbilletter, rabat på shopping og restauranter samt meget andet. Få billig og let adgang til over 80 attraktioner med et London Pass, inklusive: • The View from the Shard • Tower of London • Hop-on hop-off-bustur • Bådtur på Themsen • Windsor Castle • Westminster Abbey • London Bridge Experience og London Tombs • Tower Bridge-udstilling • London Zoo • Kensington Palace • Hampton Court Palace • ArcelorMittal Orbit • Arsenal FC Stadium (Emirates Stadium) • Apsley House • Banqueting House • Beefeater Gin-destilleriet • Benjamin Franklin House • Cartoon Museum • Chelsea FC Stadium Tour • Chelsea Physic Garden • Churchill Museum & Cabinet War Rooms • City Cruises • Curzon Bloomsbury • Curzon Mayfair Cinema • Curzon Soho Cinema • Eltham Palace • Estorick Collection of Modern Italian Art • Fan Museum • Foundling Museum • Guards Museum • Handel & Hendrix • Household Cavalry Museum • HMS Belfast • Imperial War Museum London • Jason's Canal Boat Trip • Jewel Tower • Kew Gardens • KIA ovale • London Bicycle Tour Company • London Canal Museum • London Museum of Water and Steam • London Transport Museum • London Wetland Centre • Monument • Museum of Brands, Packaging, and Advertising • Museum of London Docklands (med guidebog) • National Gallery • Old Operating Theatre Museum • Pollocks Toy Museum • Queen's Gallery • Queen's Ice & Bowl • Royal Albert Hall • Royal Mews • Royal Observatory Greenwich • Shakespeare's Globe Theatre • British Museum (med Vox audioguide) • The Postal Museum • Rundvisning og udstilling • Twickenham Stadium: Guidet rundvisning og World Rugby Museum-entré • Southwark Cathedral • Wellington Arch • Wembley Stadium-tur • Wernher Collection i Ranger's House

London: Bustur med eftermiddagsthe

9. London: Bustur med eftermiddagsthe

Oplev hjertet af byens kultur, vartegn og historie på denne bustur i London, mens du nyder en dejlig kop the og nyder den udsøgte smag af England. Forkæl dig selv med the, der er ledsaget af en række velsmagende sandwicher og lækre kager og bagværk. Din buschauffør vil tage dig rundt til flere ikoniske steder, såsom Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, St. James's Park, Hyde Park, Royal Albert Hall, Marble Arch, Nelson's Column, Downing Street og mere. Sightseeingturen varer rundt regnet 1 time og 30 minutter afhængigt af trafikken. Intet slår en god kop the, så oplev Englands bankende hjerte som en lokal

London: Guidet rundtur om aftenen i åben sightseeingbus

10. London: Guidet rundtur om aftenen i åben sightseeingbus

Londons storslåede arkitektur og livlige atmosfære er imponerende om dagen, men det er først om aftenen, at byen virkelig vækkes til live. Gør din tur i London endnu bedre, og nyd denne 90-minutters tur ombord på en åben bus. Se de berømte vartegn lyse op mod aftenhimlen. Se Tower of London og Tower Bridge stå ranke i Londons skyline, og føl suset, når du kører forbi monumentale Big Ben. Springvandene på Trafalgar Square danser af glæde fra lysene, der skinner i dem, og neonskærmene på Piccadilly Circus blænder og begejstrer. Harrods flotte lys frembringer minder om jul, selv om sommeren. Din sjove og venlige guide giver historiske informationer, når I passerer St. Paul’s Cathedral og Westminster Abbey, og fortæller underholdende historier om byen. Dette er en ekstremt sjov og informativ tur, der er passende for både familier og vennegrupper.

Tilgængelige aktiviteter

161 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 11

Andre seværdigheder i Westminster Abbey

Vil du se alle oplevelser i Westminster Abbey? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Westminster Abbey

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 15.247 anmeldelser

Super arrangement - meget venligt personale. Der var rigeligt med mad og kage, lad være med at spise frokost inden og tro k bare lige skal have en muffin i bussen !!! Lidt kaos ved indtjekning, kunne ikke finde maskine til check in, men pludselig stod der 2 piger med lister og sørgede for vi kom med den rigtige bus. Stor anbefaling herfra

Et must når London besøges. Rundtur på egen hånd med audioguide anbefales. Hav god tid og tag dig god tid ! Fungerer fortrinlig med køb af billet via GetYourGuide - som altid!

Virkelig fint og utrolig godt mad. Kan kun anbefales at man taget på denne tur.

Klart anbefalelsesværdigt Overraskende god thames river tur med en sjov guide

Spændende oplevelse rundt i London for hele vores familie, super god guide