Westminster Abbey

Vælg datoer

Hvem ligger begravet i Westminster Abbey?

Westminster Abbey blev grundlagt mellem 1045 og 1050 og ligger lige midt i hjertet af London og er en af Englands mest berømte kirker. Her foregår nationale begivenheder, såsom kongelige bryllupper, men det er også her, flere af landets historiske nøglepersoner ligger begravede.

 • Saebert af Essex

  1. Saebert af Essex

  Sakserne har haft stor indflydelse på engelsk kultur. Saebert herskede i det 6. århundrede og er kendt som en af de første konger, som konverterede fra hedenskab til kristendom.

 • Dronning Elizabeth I.

  2. Dronning Elizabeth I.

  Hendes regeringstid strækker sig hen over Den Engelsk-Spanske Krig og Englands kolonialisering af Amerika, men hun er også kendt for at få henrettet sin kusine, Dronning Marie Stuart af Skotland.

 • Charles Dickens

  3. Charles Dickens

  Dickens var forfatteren bag Et Juleeventyr, Oliver Twist og Store Forventninger. Værkerne er mangfoldiggjort på film og tv utallige gange og er stadig aktuelle i dag.

 • Isaac Newton

  4. Isaac Newton

  Newton, som studerede på Cambridge, er berømt for sin opdagelse af tyngdekraften, det skete ved en tilfældighed, da et æble faldt ned fra et træ og landede i hovedet på ham.

 • 5. Henrik 7. af England og Elizabeth af York

  Faderen til den berygtede Henrik 8. af England har sit helt eget kapel og ligger begravet ved siden af sin hustru. Det luksuriøse gravmæle i guld og renæssancestil afspejler deres rigdom.

Planlæg dit besøg

 • Fotografering forbudt

  Det er ikke tilladt at fotografere under dit besøg i Westminster Abbey, bortset fra i Klosterhaven. Skiltningen viser tydeligt, hvor du må tage billeder, men kommer du i tvivl, så spørg en af de ansatte.

 • Mindesmærker

  Selvom de ikke fysisk ligger begravet i Westminster Abbey, findes der mange mindesmærker over indflydelsesrige berømtheder, såsom Brontë-søstrene, Martin Luther King Jr. og William Shakespeare.

 • Påklædning

  Besøgende bedes holde knæ og skuldre tildækkede samt undgå at bære hat, når de besøger Westminster Abbey, da det er en kirke.

 • Bagage

  Det er ikke tilladt at medbringe større bagage i bygningen. Vi anbefaler, at du placerer dine store tasker i opbevaringsboks på en af Londons større banegårde.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Westminster Abbeys åbningstider varierer, så tjek online i forvejen.
 • Hvad er prisen?
  Prisen på billetter til Westminster Abbey er 20 GBP og der er mulighed for familiepakker og andre rabatter. Audioguider er med i prisen.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det er en god måde at se London og Westminster Abbey på! På en tur med guide, kan du komme direkte hen til de mest berømte gravsteder.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag metroen til St. James's Park eller Westminster, eller tjek bustiderne for flere muligheder.
 • Yderligere tips

  • Fornuftige sko anbefales, da gulvene er temmelig ujævne.

  • På hjemmesiden DisabledGo, findes en turplan over steder med nem adgang for handicappede.

Andre seværdigheder i Westminster Abbey

Vil du se alle oplevelser i Westminster Abbey? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Westminster Abbey

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 6.602 anmeldelser

En god måde at ramme Londons højdepunkter, enten at orientere sig til en tur på flere dage, eller når du bare har en meget begrænset tid. Bussen var behagelig, guide var kyndig, og der var masser af muligheder for at komme af og på. Det var let at få billetterne online, og mobilbilletten scannede let og ubesværet. Der var en live guide på en lydkanal og indspillede turnéhøjdepunkter på mange sprog på andre lydkanaler. Guiden leverede anstændigt nok øretelefoner.

Var meget tilfredse med London Explorer Pass ... det fungerer super let. Du kan udskrive passet med QR-koden eller få det direkte på din mobiltelefon, som derefter fastgøres til seværdighederne. Fordelen er, at Explorer-passet ikke er bundet til et bestemt antal dage som med London-passet, men er gyldigt for hele opholdet (jeg tror højst 30 dage).

Meget praktisk, giver dig mulighed for at betale forskud for de aktiviteter på listen, som du vil gøre på stedet, mens du er i stand til at ombestemme dig indtil sidste øjeblik

Har prøvet get your guide to gange nu, og begge gange har det været dejligt nemt. Nemt fordi, man bare skal vise sit guide pas og så er man klar til oplevelserne

Virkelig fantastisk! Super godt måltid. Dejligt personale og godt besøg!