Westminster Abbey

Vælg datoer

Hvem ligger begravet i Westminster Abbey?

Westminster Abbey blev grundlagt mellem 1045 og 1050 og ligger lige midt i hjertet af London og er en af Englands mest berømte kirker. Her foregår nationale begivenheder, såsom kongelige bryllupper, men det er også her, flere af landets historiske nøglepersoner ligger begravede.

 • Saebert af Essex

  1. Saebert af Essex

  Sakserne har haft stor indflydelse på engelsk kultur. Saebert herskede i det 6. århundrede og er kendt som en af de første konger, som konverterede fra hedenskab til kristendom.

 • Dronning Elizabeth I.

  2. Dronning Elizabeth I.

  Hendes regeringstid strækker sig hen over Den Engelsk-Spanske Krig og Englands kolonialisering af Amerika, men hun er også kendt for at få henrettet sin kusine, Dronning Marie Stuart af Skotland.

 • Charles Dickens

  3. Charles Dickens

  Dickens var forfatteren bag Et Juleeventyr, Oliver Twist og Store Forventninger. Værkerne er mangfoldiggjort på film og tv utallige gange og er stadig aktuelle i dag.

 • Isaac Newton

  4. Isaac Newton

  Newton, som studerede på Cambridge, er berømt for sin opdagelse af tyngdekraften, det skete ved en tilfældighed, da et æble faldt ned fra et træ og landede i hovedet på ham.

 • 5. Henrik 7. af England og Elizabeth af York

  Faderen til den berygtede Henrik 8. af England har sit helt eget kapel og ligger begravet ved siden af sin hustru. Det luksuriøse gravmæle i guld og renæssancestil afspejler deres rigdom.

Planlæg dit besøg

 • Fotografering forbudt

  Det er ikke tilladt at fotografere under dit besøg i Westminster Abbey, bortset fra i Klosterhaven. Skiltningen viser tydeligt, hvor du må tage billeder, men kommer du i tvivl, så spørg en af de ansatte.

 • Mindesmærker

  Selvom de ikke fysisk ligger begravet i Westminster Abbey, findes der mange mindesmærker over indflydelsesrige berømtheder, såsom Brontë-søstrene, Martin Luther King Jr. og William Shakespeare.

 • Påklædning

  Besøgende bedes holde knæ og skuldre tildækkede samt undgå at bære hat, når de besøger Westminster Abbey, da det er en kirke.

 • Bagage

  Det er ikke tilladt at medbringe større bagage i bygningen. Vi anbefaler, at du placerer dine store tasker i opbevaringsboks på en af Londons større banegårde.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Westminster Abbeys åbningstider varierer, så tjek online i forvejen.
 • Hvad er prisen?
  Prisen på billetter til Westminster Abbey er 20 GBP og der er mulighed for familiepakker og andre rabatter. Audioguider er med i prisen.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det er en god måde at se London og Westminster Abbey på! På en tur med guide, kan du komme direkte hen til de mest berømte gravsteder.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag metroen til St. James's Park eller Westminster, eller tjek bustiderne for flere muligheder.
 • Yderligere tips

  • Fornuftige sko anbefales, da gulvene er temmelig ujævne.

  • På hjemmesiden DisabledGo, findes en turplan over steder med nem adgang for handicappede.

Andre seværdigheder i Westminster Abbey

Vil du se alle oplevelser i Westminster Abbey? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Westminster Abbey

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 5.715 anmeldelser

Booket gennem Få din guide. Printede billetter fra, men downloadede også app. Købte et dagspas, så vi fandt ud af, hvad vi kunne gøre på en dag ved at bruge passet. Brugte Big Bus Tours. Det tager evigheder at komme rundt i hele byens kreds. Vi fik at vide 2 timer, men det er mere som 2 og 1/2. Savnede at se nogle af vartegnene på grund af vejspærringer. Vi tog til Westminster Abbey. Reserveret 15.00 til 15.30 slot på St. Paul's. Ståede ombord på bussen kl. 1.45 og nåede først pladsen kl. 15.30. Bussen kørte forbi Abbey 3 eller 4 gange, hvilket var mærkeligt. Fra St. Paul's lavede vi vores reservation kl. 18.00 på Shard. Vil anbefale at købe passet og de attraktioner, vi besøgte.

Jeg lavede disse aktiviteter den første hele dag, jeg var i London, og det var det værd! Bussen hjalp mig med at finde vej til gaderne, da det er et net og ikke et gitter. Jeg kunne godt lide, at du får et sæt øretelefoner til at lytte til lydguiden på bussen, når du støder på vartegn og kvarterer. Hvis du vil besøge vartegn, monument eller udforske mere, hopper du bare af og stiger på en anden Big Bus, når du er færdig. En fantastisk og praktisk måde at se byen på - der er så meget! London Eye og envejs-flodkrydstogt på Themsen var prikken over i'et, begge havde en smuk udsigt.

Min mand, 12-årige søn og jeg nød virkelig denne nattur. Det gav os noget sjovt at lave om aftenen, som ikke krævede flere gåture - fantastisk pause for fødderne! Tour guide var fremragende og meget informativ. Vi lærte meget. Vi sad i toppen af open air-bussen, hvilket var sjovt. Jeg anbefaler at samle sammen, da det blev køligt midtvejs i turen. Jeg vil meget anbefale denne tur som en underholdende og sikker måde at se byen og lysene om natten.

Fantastisk værdi for pengene, vi købte 3 dages passet og brugte det, vi betalte for det på vores første dag

Had a nice trip around the city, visiting some of the major must see spots.