Weston Library

Weston Library: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

1. London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

Få mest muligt ud af din tid i England med en dagstur til det engelske landskab. Nyd en vandretur i Oxford by og universitet, herunder adgang til universitetskirken St Mary the Virgin, oplev landskabet i Cotswolds, besøg Warwick Castle og besøg Shakespeares fødested. Vandretur til fods i Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i denne historiske universitetsbyens fængslende kollegiegårde og brostensbelagte gader på denne guidede dagstur med bus fra London. Se de berømte "drømmende tårne" og se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Bliv betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Oxford er berømt for at være hjemsted for det ældste universitet i den engelsktalende verden - utallige kvikke unge mennesker har vandret rundt i byens brostensbelagte gader i årenes løb! Under denne guidede vandretur vil du se den fantastiske universitetskirke St Mary the Virgin og gå på opdagelse i skjul i uspolerede smalle gyder, gamle pladser og tårnhøje tårne. Indgang til universitetskirken St Mary the Virgin fra det 13. århundrede. Du kan nyde de spektakulære syner af det unikke barokdesign og den unikke barokarkitektur, mens du udforsker centrum af Oxford Universitet. Denne absolutte perle er et must på din tur til Oxford. The Cotswolds Nyd udsigten til det betagende landskab, søvnige landsbyer og livlige markedsbyer, mens du kører gennem det charmerende landskab i en af Englands smukkeste regioner. Stratford-upon-Avon En unik markedsby, der er berømt som hjemsted for William Shakespeare, verdens vel nok største forfatter. Besøg det maleriske bindingsværkshus, hvor den legendariske barde blev født, og få et fascinerende indblik i hans barndom. Shakespeares fødested: Se, hvor den berømte dramatiker voksede op og tilbragte sine år som gift mand. Warwick Castle Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse dybt inde i hjertet af Warwick Castle. Fordyb dig i kampforberedelser, og mærk vægten af et middelalderligt sværd. Bliv en soldat - prøv en kamphjelm på for at få en størrelse. Besøg de spektakulære statsværelser, og nyd dine øjne med victorianske festforberedelser. Nyd et møde med en middelalderlig vært samt en introduktion til det spektakulære slot.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

2. Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Oxford: Morse/Lewis og Endeavour Walking Tour

3. Oxford: Morse/Lewis og Endeavour Walking Tour

Mød din kvalificerede grønne (eller blå) badge-guide på Martyrs Memorial på St Giles til en 2-timers vandretur i Oxford med vægt på optagelserne til Morse/Lewis og Endeavour. Din guide giver en kort introduktion til byen og universitetet, og herfra går du gennem hjertet af Oxford for at udforske steder i forbindelse med optagelserne. Du vil se mange af gymnasierne (udefra) samt The Bodleian Library, Old Schools Quadrangle, The Weston Library og The Radcliffe Camera. Andre steder vil omfatte Sukkenes bro og mange af pubberne, hvor ordene 'pint Morse' ofte blev talt! Hver tur er forskellig, et script følges ikke, og den bedste rute vælges på dagen for at give dig den allerbedste oplevelse.

Oxford: En vandretur gennem Oxford

4. Oxford: En vandretur gennem Oxford

Oplev det charmerende og historiske Oxford, der er kendt for at være hjemsted for det prestigefyldte University of Oxford, et af de ældste universiteter i verden. Byen kan prale af et væld af fantastisk arkitektur, malerisk natur og fascinerende kulturelle seværdigheder, såsom Bridge of Sighs og Carfax Tower, som du vil opleve på vores vandreture. Oplev de ikoniske Christ Church College og Lincoln College, og forundres over deres fantastiske gotiske og barokke arkitektur. Få mere at vide om de berømte tidligere elever, der har studeret der. Efter rundvisningen kan du downloade Vox City-appen (inkluderet i din rundvisning) for at opdage mere om Oxford og dets utrolige historie med kuraterede audio-vejledte ruter gennem de vigtigste kvarterer. Vores vandreture vigtigste seværdigheder: Radcliffe Camera Bodleian Library Tårnet med de fem ordener Bridge of Sights Hertfort College Clarendon-bygningen Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket The Old Schools Quad Den hvide hest Carfax Tower Christ Church Den gamle Tom St. Aldates Tavern Oxford Rådhus Swindlestock Tavern High Street Universitetskirken St. Mary the Virgin Bodleian Library Alice's Shop The Crown Overdækket marked St. Micheal ved den nordlige port Oxford Martyrs Cross The Bear Inn The Wheatsheaf St. Aldates Tavern Museum for videnskabshistorie Sheldonian Theatre Holywell Music Room New College All Souls College Vores selvledende rute med de vigtigste seværdigheder: St. Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle og fængsel Trill Mill Stream Nuffield College Martyrs Memorial Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: Ubehagelig Oxford™-vandring

5. Oxford: Ubehagelig Oxford™-vandring

Denne tur er den perfekte introduktionstur til Oxford og beskæftiger sig med erindringspolitik i byen og på universitetet. Den dækker historier om imperium, ulighed, race-, klasse- og kønsdiskrimination og fremhæver, hvordan disse arvegods har en vedvarende indflydelse på vores moderne liv. *Rejseplan:* 1 - Carfax Tower 2 - Rhodos-statuen 3 - All Souls College 4 - Weston-biblioteket 5 - Sheldonian Theatre 6 - Balliol College 7 - Det historiske fakultet 8 - Bonn Square Bemærk venligst, at ruten kan variere en smule afhængigt af tid og rejseleder. TILGÆNGELIGHED: Kørestolstilgængelig, men vær opmærksom på lidt ujævn belægning og trængsel i byens centrum. Den tilbagelagte afstand er mindre end 2 km.

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

6. App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

Oplev magien fra Harry Potter på en guidet tur i Oxford. Besøg optagelsesstederne fra filmene, bl.a. Bodleian Library, New College og Christ Church. Start din tur på Bodleian Library, som blev brugt som hospitalsfløj på Hogwarts. Se, hvor nøglescener som Harrys helbredelse i "De vises sten" og danselektionen i "Flammernes pokal" blev filmet. Lær om bibliotekets historie som den ældste universitetsbygning i Oxford, der har været brugt til teologiske diskussioner siden det 15. århundrede. Tag derefter til New College, som dannede rammen om Hogwarts' gange, hvor Harry bliver latterliggjort med badges, hvorpå der står "Potter sucks" i "Flammernes Pokal". Inde på New College kan du se et 200 år gammelt egetræ, under hvilket Malfoy bliver forvandlet til en ilder af Moody. Til sidst kan du besøge Christ Church, hvor trapperne blev brugt i McGonagalls velkomst til Harry, Ron og Hermione. Selvom Hogwarts' Store Sal er inspireret af Christ Churchs spisesal, blev den ikke filmet der. Se spisesalen, som stadig bruges af de studerende, der spiser der hver dag.

Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

7. Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

Forbered dig på det uventede, og hold hovedet koldt, når du begiver dig ud på en af de mest underholdende oplevelser i Oxford. Oxford er hjemsted for nogle af de mest brutale mord i Englands lange historie og er kendt som et epicenter for urolige sjæle, mørk energi og kødædende bæster. Gå gennem byens mørke gyder og hjemsøgte pladser, mens du nyder mystiske fortællinger om spøgelser, rædsler og uhyggelige hændelser. Lær om Oxfords skræmmende historie med en kombination af fortællinger og dramatiske optrædener af dygtigt trænede skuespillere, der spiller de mest barbariske og brutale afstraffelser fra Oxfords middelalder og borgerkrig. Vær forberedt på overraskelser fra flere vilde dyr! Efter en spændende og underholdende tur rundt i byen kan du slutte af på en af de berømte pubber i Oxford.

Oxford: Gåtur til universitetet i Oxford

8. Oxford: Gåtur til universitetet i Oxford

Mød din fuldt kvalificerede guide uden for Christ Church Memorial Gardens på St Aldates til en 90-105 minutters tur gennem universitetet, hør historien om, hvordan det hele begyndte, se fantastiske bygninger og beundre arkitekturen. Din guide er fuldt kvalificeret - medlem af The Oxford Guild of Tour Guides og/eller The Institute of Tourist Guiding, så du kan være sikker på en rundvisning af højeste kvalitet. Det, der gør denne tur speciel, er gruppestørrelsen, vi holder den lille for at opleve det allerbedste og give mulighed for interaktion med din guide. Højdepunkterne inkluderer (alle udefra): Bodleian-biblioteket, Weston-biblioteket, Old Schools Quadrangle og Radcliffe Camera, Clarendon-bygningen, det videnskabshistoriske museum, Sheldonian-teatret, Sukkenes Bro, universitetskirken, All Souls College, Brasenose College, Merton College plus mange andre hemmeligheder og overraskelser undervejs. Ideel til familier, enkeltpersoner, par eller alle, der ønsker at få det bedste ud af deres tid i Oxford. Der er ikke noget manuskript eller en planlagt rute, hver tur er unik og vil blive valgt på dagen for at sikre, at du får mest muligt ud af din tid. Turen slutter på eller omkring Broad Street, hvor der vil blive givet anbefalinger til frokost, shopping, yderligere sightseeing og colleges, du måske gerne vil besøge.

Fra Birmingham: Heldagstur til Oxford

9. Fra Birmingham: Heldagstur til Oxford

Tag på en fængslende rejse fra Birmingham til den berømte by Oxford, der er kendt for sit prestigefyldte universitet og sin rige historie. Vores eventyr begynder, når vi forlader Birmingham præcis kl. 9.00. Slap af i de bløde sæder i vores bus og glæd dig til de berigende oplevelser, der venter dig i Oxford. Når vi ankommer til Oxford kl. 11.00, dykker vi direkte ned i hjertet af denne historiske by. Vores første stop er Trinity College, hvor vi tager på en guidet gåtur med en kyndig Blue Badge-guide. Udforsk den fantastiske arkitektur, de rolige gårdhaver og de legendariske sale på Trinity College, mens vores guide fortæller dig fascinerende historier om akademia og traditioner. 13:00 Fri tid til at udforske Efter den guidede tur har du masser af tid til at fordybe dig i Oxfords vidundere. Her er nogle af de mest interessante steder at besøge og ting at lave: Divinity School: Universitetets ældste specialbyggede undervisnings- og eksamenslokale. Det er også et sted, der er blevet berømt ved at være med i Harry Potter-filmserien. Bodleian-biblioteket: Se et af de ældste biblioteker i Europa, som rummer en stor samling af sjældne manuskripter og bøger. Radcliffe Camera: Beundr det ikoniske cirkulære bibliotek, et mesterværk i engelsk palladiansk arkitektur. Christ Church College: Gå en tur gennem de maleriske omgivelser på dette historiske college, som har forbindelser til Lewis Carroll og Harry Potter. Ashmolean Museum: Udforsk de forskellige samlinger af kunst og antikviteter, der spænder over tusindvis af år af menneskets historie. (GRATIS ENTRÉ) Sejltur på Themsen: Nyd en afslappet sejltur på Themsens rolige vand, mens du nyder den smukke udsigt over Oxfords skyline. Nyd en dejlig frokost på en af Oxfords charmerende caféer eller traditionelle pubber, eller måske kan du shoppe lidt på den travle hovedgade, der er fyldt med uafhængige butikker og kunsthåndværkere. Når dagen går på hæld, tager vi afsked med Oxford og begiver os på vej tilbage til Birmingham. Slap af og tænk over dagens eventyr, mens vi kører gennem det maleriske landskab og ankommer til Station Street kl. 20.00. Historisk indsigt og quiz i slutningen af turen Under hele rejsen vil vores dygtige rejseleder underholde dig med fascinerende historiske indsigter, der giver kontekst til de vartegn og seværdigheder, vi møder undervejs. Forbered dig desuden på at teste din nyvundne viden med en sjov quiz om bord på bussen, hvor der venter spændende præmier.

Oxford: 3 timers privat rundvisning med studievejleder

10. Oxford: 3 timers privat rundvisning med studievejleder

Tag på en udvidet 3 timers rundvisning i det bedste, Oxford har at byde på, med en lokal studenterguide. Gå bag lukkede døre med en energisk og kyndig studenterguide, der hjælper dig med at afdække de komplekse lag og mystikken bag denne verdensberømte institution. Først skal du besøge et af de ældste colleges på Oxford University for at få et kig ind i denne lukkede verden af akademiske kredse. Gå rundt i haverne, find frem til de ejendommelige Oxford-traditioner, og se fra en rigtig studerende, hvordan denne eliteuddannelsesinstitution fungerer. Derefter kan du tage til Bodleian Library - et kolossalt sted, der rummer over 13 millioner bøger. Gå ind i det første specialbyggede forelæsningslokale i Oxford, hvor du kan beundre noget af den mest udsmykkede middelalderlige arkitektur i Europa. Hør din guide forklare de tidlige ritualer og prøver, som de studerende gennemgik, og hvordan det britiske parlament blev afholdt i bygningen af kong Charles I og senere kong Charles II. Oplev bibliotekets rolle i den mest definerende ceremoni i Oxford, og se de steder, hvor flere scener fra Harry Potter-filmene blev filmet. Sammen med disse fokuspunkter dækker også de mest berømte vartegn i Oxford by og på Oxford University. Din private rundvisning kan skræddersyes til de specifikke steder eller emner, du ønsker at dække. Du skal blot kontakte operatøren på forhånd, hvis du har noget bestemt i tankerne, og de vil gøre deres bedste for at inddrage alt, der er tilgængeligt for offentligheden på dagen (der kan kræves ekstra entrégebyrer for sådanne ønsker).

11 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Weston Library

Weston Library: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

London: Oxford, Stratford, Cotswolds og Warwick dagstur

Få mest muligt ud af din tid i England med en dagstur til det engelske landskab. Nyd en vandretur i Oxford by og universitet, herunder adgang til universitetskirken St Mary the Virgin, oplev landskabet i Cotswolds, besøg Warwick Castle og besøg Shakespeares fødested. Vandretur til fods i Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i denne historiske universitetsbyens fængslende kollegiegårde og brostensbelagte gader på denne guidede dagstur med bus fra London. Se de berømte "drømmende tårne" og se Bodleian Library, et af de ældste biblioteker i Europa. Bliv betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Oxford er berømt for at være hjemsted for det ældste universitet i den engelsktalende verden - utallige kvikke unge mennesker har vandret rundt i byens brostensbelagte gader i årenes løb! Under denne guidede vandretur vil du se den fantastiske universitetskirke St Mary the Virgin og gå på opdagelse i skjul i uspolerede smalle gyder, gamle pladser og tårnhøje tårne. Indgang til universitetskirken St Mary the Virgin fra det 13. århundrede. Du kan nyde de spektakulære syner af det unikke barokdesign og den unikke barokarkitektur, mens du udforsker centrum af Oxford Universitet. Denne absolutte perle er et must på din tur til Oxford. The Cotswolds Nyd udsigten til det betagende landskab, søvnige landsbyer og livlige markedsbyer, mens du kører gennem det charmerende landskab i en af Englands smukkeste regioner. Stratford-upon-Avon En unik markedsby, der er berømt som hjemsted for William Shakespeare, verdens vel nok største forfatter. Besøg det maleriske bindingsværkshus, hvor den legendariske barde blev født, og få et fascinerende indblik i hans barndom. Shakespeares fødested: Se, hvor den berømte dramatiker voksede op og tilbragte sine år som gift mand. Warwick Castle Bliv en del af Storbritanniens største middelalderoplevelse dybt inde i hjertet af Warwick Castle. Fordyb dig i kampforberedelser, og mærk vægten af et middelalderligt sværd. Bliv en soldat - prøv en kamphjelm på for at få en størrelse. Besøg de spektakulære statsværelser, og nyd dine øjne med victorianske festforberedelser. Nyd et møde med en middelalderlig vært samt en introduktion til det spektakulære slot.

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Oxford: Universitetsvandring med besøg i Christ Church

Du begynder i det centrale Oxford med en kort og engagerende introduktion, som lægger grunden til de store historiske perioder, vi skal igennem! Derefter går turen til et college, der er kendt for at have de smukkeste græsplæner i Oxford og en ikonisk strid med naboen - som resulterede i et formodet tyveri af collegets skildpadde (forklaring på Oxford Annual Tortoise Race er inkluderet!). Derefter besøger gruppen Sheldonian Theatre, hvor de studerende oplever den mest ikoniske ceremoni på Oxford University. Du kan høre fra din studenterguide, hvordan oplevelsen var for dem. Dernæst kommer I ind på et historisk museum - komplet med en kridttavle, som Einstein brugte i Oxford - og besøger Weston Library, som er et godt eksempel på en hybrid mellem historisk og moderne interiør. Denne tur vil derefter dække steder, som ingen af vores andre ture gør! Herunder Oriel College, Merton College og ikoniske litterære giganter fra Oxfords historie. Du kan få taget et billede under Sukkenes Bro, før du kigger op på det første runde bibliotek i England, hvor din Oxford-guide vil give dig et sjældent indblik i labyrinten af underjordiske tunneler. Ikke at forglemme All Souls College. Med optagelsesprøver, der er lige så komplekse, som de er bizarre, vil dette sted fremhæve, hvor eksklusivt et college kan være, og hvor indflydelsesrige dets medlemmer er. På vej ned til den sydlige del af Oxford besøger vi en skjult dør, der forestiller de mest berømte personer i C.S. Lewis' Narnia-krønike. Før vi går ind i det største college i Oxford, som er hjemsted for Oscar Wilde og C.S. Lewis og har sin egen hjortepark. Udforsk den ikoniske grund, som har været hjemsted for Oxfords mest indflydelsesrige forfattere, komplet med middelalderlige klostre. Turen går videre til Tolkiens hjem, hvor vi ikke kun diskuterer dets litterære betydning, men også dets køkken til flere millioner pund, som er finansieret af den nuværende kejser af Japan! Turen går derefter til Christ Church Meadows - et fantastisk landområde, der er utroligt sjældent i en middelalderby. Her vil du lære om den tætte forbindelse til Alice's Adventures in Wonderland - sammen med beslutningen om at holde sig til en anden tidszone end resten af Oxford. Til sidst går turen til et af de mest overdådige og berømte kollegier på Oxford University: Christ Church. Berømt for sine bogstavelige forbindelser og scener brugt i optagelserne af Harry Potter; det er et så ikonisk sted, at mange forveksler det med at repræsentere hele universitetet. Gå på opdagelse i spisesalen, som er inspireret af Hogwarts, og se, hvor nogle af de største filosoffer, forfattere og kongelige har studeret. Guiden vil give et omfattende overblik over dets historie, før du går ind sammen med en multimedieguide for at udforske kollegiet i dit eget tempo. Bemærk venligst - strukturen på dagen kan variere.

Oxford: Morse/Lewis og Endeavour Walking Tour

Oxford: Morse/Lewis og Endeavour Walking Tour

Mød din kvalificerede grønne (eller blå) badge-guide på Martyrs Memorial på St Giles til en 2-timers vandretur i Oxford med vægt på optagelserne til Morse/Lewis og Endeavour. Din guide giver en kort introduktion til byen og universitetet, og herfra går du gennem hjertet af Oxford for at udforske steder i forbindelse med optagelserne. Du vil se mange af gymnasierne (udefra) samt The Bodleian Library, Old Schools Quadrangle, The Weston Library og The Radcliffe Camera. Andre steder vil omfatte Sukkenes bro og mange af pubberne, hvor ordene 'pint Morse' ofte blev talt! Hver tur er forskellig, et script følges ikke, og den bedste rute vælges på dagen for at give dig den allerbedste oplevelse.

Oxford: En vandretur gennem Oxford

Oxford: En vandretur gennem Oxford

Oplev det charmerende og historiske Oxford, der er kendt for at være hjemsted for det prestigefyldte University of Oxford, et af de ældste universiteter i verden. Byen kan prale af et væld af fantastisk arkitektur, malerisk natur og fascinerende kulturelle seværdigheder, såsom Bridge of Sighs og Carfax Tower, som du vil opleve på vores vandreture. Oplev de ikoniske Christ Church College og Lincoln College, og forundres over deres fantastiske gotiske og barokke arkitektur. Få mere at vide om de berømte tidligere elever, der har studeret der. Efter rundvisningen kan du downloade Vox City-appen (inkluderet i din rundvisning) for at opdage mere om Oxford og dets utrolige historie med kuraterede audio-vejledte ruter gennem de vigtigste kvarterer. Vores vandreture vigtigste seværdigheder: Radcliffe Camera Bodleian Library Tårnet med de fem ordener Bridge of Sights Hertfort College Clarendon-bygningen Universitetet i Oxford Wenston-biblioteket The Old Schools Quad Den hvide hest Carfax Tower Christ Church Den gamle Tom St. Aldates Tavern Oxford Rådhus Swindlestock Tavern High Street Universitetskirken St. Mary the Virgin Bodleian Library Alice's Shop The Crown Overdækket marked St. Micheal ved den nordlige port Oxford Martyrs Cross The Bear Inn The Wheatsheaf St. Aldates Tavern Museum for videnskabshistorie Sheldonian Theatre Holywell Music Room New College All Souls College Vores selvledende rute med de vigtigste seværdigheder: St. Margaret's Well Port Meadow Folly Bridge Oxford Castle og fængsel Trill Mill Stream Nuffield College Martyrs Memorial Ashmolean-museet Jericho Universitetsparker Rhodes House Headington Shark

Oxford: Ubehagelig Oxford™-vandring

Oxford: Ubehagelig Oxford™-vandring

Denne tur er den perfekte introduktionstur til Oxford og beskæftiger sig med erindringspolitik i byen og på universitetet. Den dækker historier om imperium, ulighed, race-, klasse- og kønsdiskrimination og fremhæver, hvordan disse arvegods har en vedvarende indflydelse på vores moderne liv. *Rejseplan:* 1 - Carfax Tower 2 - Rhodos-statuen 3 - All Souls College 4 - Weston-biblioteket 5 - Sheldonian Theatre 6 - Balliol College 7 - Det historiske fakultet 8 - Bonn Square Bemærk venligst, at ruten kan variere en smule afhængigt af tid og rejseleder. TILGÆNGELIGHED: Kørestolstilgængelig, men vær opmærksom på lidt ujævn belægning og trængsel i byens centrum. Den tilbagelagte afstand er mindre end 2 km.

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

App Selvguidet London - Harry Potter Oxford

Oplev magien fra Harry Potter på en guidet tur i Oxford. Besøg optagelsesstederne fra filmene, bl.a. Bodleian Library, New College og Christ Church. Start din tur på Bodleian Library, som blev brugt som hospitalsfløj på Hogwarts. Se, hvor nøglescener som Harrys helbredelse i "De vises sten" og danselektionen i "Flammernes pokal" blev filmet. Lær om bibliotekets historie som den ældste universitetsbygning i Oxford, der har været brugt til teologiske diskussioner siden det 15. århundrede. Tag derefter til New College, som dannede rammen om Hogwarts' gange, hvor Harry bliver latterliggjort med badges, hvorpå der står "Potter sucks" i "Flammernes Pokal". Inde på New College kan du se et 200 år gammelt egetræ, under hvilket Malfoy bliver forvandlet til en ilder af Moody. Til sidst kan du besøge Christ Church, hvor trapperne blev brugt i McGonagalls velkomst til Harry, Ron og Hermione. Selvom Hogwarts' Store Sal er inspireret af Christ Churchs spisesal, blev den ikke filmet der. Se spisesalen, som stadig bruges af de studerende, der spiser der hver dag.

Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

Ny: Spøgelsestur i Oxford med udklædte spøgelser

Forbered dig på det uventede, og hold hovedet koldt, når du begiver dig ud på en af de mest underholdende oplevelser i Oxford. Oxford er hjemsted for nogle af de mest brutale mord i Englands lange historie og er kendt som et epicenter for urolige sjæle, mørk energi og kødædende bæster. Gå gennem byens mørke gyder og hjemsøgte pladser, mens du nyder mystiske fortællinger om spøgelser, rædsler og uhyggelige hændelser. Lær om Oxfords skræmmende historie med en kombination af fortællinger og dramatiske optrædener af dygtigt trænede skuespillere, der spiller de mest barbariske og brutale afstraffelser fra Oxfords middelalder og borgerkrig. Vær forberedt på overraskelser fra flere vilde dyr! Efter en spændende og underholdende tur rundt i byen kan du slutte af på en af de berømte pubber i Oxford.

Oxford: Gåtur til universitetet i Oxford

Oxford: Gåtur til universitetet i Oxford

Mød din fuldt kvalificerede guide uden for Christ Church Memorial Gardens på St Aldates til en 90-105 minutters tur gennem universitetet, hør historien om, hvordan det hele begyndte, se fantastiske bygninger og beundre arkitekturen. Din guide er fuldt kvalificeret - medlem af The Oxford Guild of Tour Guides og/eller The Institute of Tourist Guiding, så du kan være sikker på en rundvisning af højeste kvalitet. Det, der gør denne tur speciel, er gruppestørrelsen, vi holder den lille for at opleve det allerbedste og give mulighed for interaktion med din guide. Højdepunkterne inkluderer (alle udefra): Bodleian-biblioteket, Weston-biblioteket, Old Schools Quadrangle og Radcliffe Camera, Clarendon-bygningen, det videnskabshistoriske museum, Sheldonian-teatret, Sukkenes Bro, universitetskirken, All Souls College, Brasenose College, Merton College plus mange andre hemmeligheder og overraskelser undervejs. Ideel til familier, enkeltpersoner, par eller alle, der ønsker at få det bedste ud af deres tid i Oxford. Der er ikke noget manuskript eller en planlagt rute, hver tur er unik og vil blive valgt på dagen for at sikre, at du får mest muligt ud af din tid. Turen slutter på eller omkring Broad Street, hvor der vil blive givet anbefalinger til frokost, shopping, yderligere sightseeing og colleges, du måske gerne vil besøge.

Fra Birmingham: Heldagstur til Oxford

Fra Birmingham: Heldagstur til Oxford

Tag på en fængslende rejse fra Birmingham til den berømte by Oxford, der er kendt for sit prestigefyldte universitet og sin rige historie. Vores eventyr begynder, når vi forlader Birmingham præcis kl. 9.00. Slap af i de bløde sæder i vores bus og glæd dig til de berigende oplevelser, der venter dig i Oxford. Når vi ankommer til Oxford kl. 11.00, dykker vi direkte ned i hjertet af denne historiske by. Vores første stop er Trinity College, hvor vi tager på en guidet gåtur med en kyndig Blue Badge-guide. Udforsk den fantastiske arkitektur, de rolige gårdhaver og de legendariske sale på Trinity College, mens vores guide fortæller dig fascinerende historier om akademia og traditioner. 13:00 Fri tid til at udforske Efter den guidede tur har du masser af tid til at fordybe dig i Oxfords vidundere. Her er nogle af de mest interessante steder at besøge og ting at lave: Divinity School: Universitetets ældste specialbyggede undervisnings- og eksamenslokale. Det er også et sted, der er blevet berømt ved at være med i Harry Potter-filmserien. Bodleian-biblioteket: Se et af de ældste biblioteker i Europa, som rummer en stor samling af sjældne manuskripter og bøger. Radcliffe Camera: Beundr det ikoniske cirkulære bibliotek, et mesterværk i engelsk palladiansk arkitektur. Christ Church College: Gå en tur gennem de maleriske omgivelser på dette historiske college, som har forbindelser til Lewis Carroll og Harry Potter. Ashmolean Museum: Udforsk de forskellige samlinger af kunst og antikviteter, der spænder over tusindvis af år af menneskets historie. (GRATIS ENTRÉ) Sejltur på Themsen: Nyd en afslappet sejltur på Themsens rolige vand, mens du nyder den smukke udsigt over Oxfords skyline. Nyd en dejlig frokost på en af Oxfords charmerende caféer eller traditionelle pubber, eller måske kan du shoppe lidt på den travle hovedgade, der er fyldt med uafhængige butikker og kunsthåndværkere. Når dagen går på hæld, tager vi afsked med Oxford og begiver os på vej tilbage til Birmingham. Slap af og tænk over dagens eventyr, mens vi kører gennem det maleriske landskab og ankommer til Station Street kl. 20.00. Historisk indsigt og quiz i slutningen af turen Under hele rejsen vil vores dygtige rejseleder underholde dig med fascinerende historiske indsigter, der giver kontekst til de vartegn og seværdigheder, vi møder undervejs. Forbered dig desuden på at teste din nyvundne viden med en sjov quiz om bord på bussen, hvor der venter spændende præmier.

Oxford: 3 timers privat rundvisning med studievejleder

Oxford: 3 timers privat rundvisning med studievejleder

Tag på en udvidet 3 timers rundvisning i det bedste, Oxford har at byde på, med en lokal studenterguide. Gå bag lukkede døre med en energisk og kyndig studenterguide, der hjælper dig med at afdække de komplekse lag og mystikken bag denne verdensberømte institution. Først skal du besøge et af de ældste colleges på Oxford University for at få et kig ind i denne lukkede verden af akademiske kredse. Gå rundt i haverne, find frem til de ejendommelige Oxford-traditioner, og se fra en rigtig studerende, hvordan denne eliteuddannelsesinstitution fungerer. Derefter kan du tage til Bodleian Library - et kolossalt sted, der rummer over 13 millioner bøger. Gå ind i det første specialbyggede forelæsningslokale i Oxford, hvor du kan beundre noget af den mest udsmykkede middelalderlige arkitektur i Europa. Hør din guide forklare de tidlige ritualer og prøver, som de studerende gennemgik, og hvordan det britiske parlament blev afholdt i bygningen af kong Charles I og senere kong Charles II. Oplev bibliotekets rolle i den mest definerende ceremoni i Oxford, og se de steder, hvor flere scener fra Harry Potter-filmene blev filmet. Sammen med disse fokuspunkter dækker også de mest berømte vartegn i Oxford by og på Oxford University. Din private rundvisning kan skræddersyes til de specifikke steder eller emner, du ønsker at dække. Du skal blot kontakte operatøren på forhånd, hvis du har noget bestemt i tankerne, og de vil gøre deres bedste for at inddrage alt, der er tilgængeligt for offentligheden på dagen (der kan kræves ekstra entrégebyrer for sådanne ønsker).

De mest populære seværdigheder i Oxford

Oplevelser i Weston Library

Byer i England

Andre seværdigheder i Weston Library

Vil du se alle oplevelser i Weston Library? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Weston Library

Samlet bedømmelse

4.6
(8 anmeldelser)

3 stop på turen gjorde at der var meget lidt tid i Oxford og nogle seværdigheder var ved at lukke. Oxford delen var højeste prioritet for mange, men den der blev prioteret lavest. Det var skuffende.