Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Whitianga

Whitianga

Vores mest anbefalede ting at gøre i Whitianga

Fra Whitianga: 2-timers bådtur til Cathedral Cove

1. Fra Whitianga: 2-timers bådtur til Cathedral Cove

Denne båtur fra Whitianga giver dig mulighed for at opleve Mercury Bays betagende strandparadis fra sin allerbedste side. Begiv dig ud på en 2-timers rejse gennem bugtens barske vulkanske kyster til de smukke strande, herunder Hahei og Lonely Bay. Turens højdepunkt er den verdensberømte Cathedral Cove i Te  Whanganui  a Hei Marine Reserve. Stedet har spillet en stor rolle for maorierne. Cathedral Cove tiltrækker omkring 150.000 besøgende om året, og blev brugt som location under indspilningen af hitfilmen Narnia. Læn dig tilbage og slap af, mens du sejler rundt i bugten og nyder halvøens fantastiske landskaber. Undervejs kan du lytte til din guides underholdende og levende kommentarer om bugten og dens dyreliv. Sørg for også at holde øje med vandet, da der altid er en chance for at se delfiner, hvaler og spækhuggere i deres naturlige habitat.

Whitianga: Sejltur til Cathedral Cove

2. Whitianga: Sejltur til Cathedral Cove

Tag på en sejltur fra Flaxmill Bay, en lille bugt mellem Cooks Beach og Whitianga, og se de ikoniske seværdigheder Mercury Bay og Cathedral Cove. Giv en hånd med under sejladsen, eller læn dig bare tilbage og slap af i de behagelige sækkestole, mens du beundrer det maleriske landskab. Gå om bord på vores store, moderne katamaran, og efter en kort sikkerhedsbriefing sejler du ud i bugtens rolige vand. Mens du sejler, kan du få øje på områdets mest bemærkelsesværdige seværdigheder med hjælp fra din guide. Hold kameraerne klar, når du sejler forbi Cathedral Cove. Du kan nyde lidt snacks og drikkevarer undervejs. Når båden kaster anker, kan du, hvis forholdene er gode, vælge at svømme eller snorkle i havreservatet med det vidunderlige havliv, eller bare slappe af om bord og nyde landskabet. Turen slutter tilbage ved udgangspunktet i Flaxmill Bay.

Whitianga: Cathedral Cove, krydstogt, grotter og snorkeltur

3. Whitianga: Cathedral Cove, krydstogt, grotter og snorkeltur

Slap af og nyd Shakespeare's Cliff, Lonely Bay & Cathedral Cove på en åben båd med ubegrænset fantastisk udsigt. Oplev spændingen ved at gå ind i Cooks Blowhole, Whale Cave og vores helt egen "Hole in the Rock". Går regelmæssigt til de steder, der ses i onlinevideoer og -billeder, begiv dig ind i huler, andre kan ikke tage dig! Se fisk i havreservatet. Lær områdets historie og bliv overrasket over de vulkanske formationer i hele bugten. Du vil ikke blive skuffet over Coromandels fantastiske kystlinje, når vi går ned til Orua Sea Cave, hvor du vil blive taget med ind i grotten og høre den fantastiske akustik, mens vi spiller musik.

Whitianga: Bådtur til Cathedral Cove & Caves med snorkling

4. Whitianga: Bådtur til Cathedral Cove & Caves med snorkling

Opdag den naturskønne Cathedral Cove og mindre grotter på denne bådtur fra Whitianga. Oplev spændingen ved små, svært tilgængelige huler, og oplev en storslået udsigt over havet. Se New Zealands næststørste havhule, og kom tæt på vandlivet i havreservatet. Når du forlader Whitianga Whitianga Wharf, skal du stoppe for at se Shakespeare's Cliff og passere den fantastiske Lonely, inden du udforsker det indre af Cooks Beach Blowhole og kigger ud gennem toppen. Bliv forbløffet over det panoramiske landskab ved Cathedral Cove. Kør sydpå og kom tæt på langs kysten og ind og ud af bugter, huler og blowholes. Oplev det hypnotiserende vulkanske landskab med tårnhøje tinder og klippeskulpturer. Beundre størrelsen af New Zealands næststørste havhule "Orua", inden du besøger øer i havet med flere huler. Du har mulighed for at snorkle og opleve havlivet i havreservatet, inden du kører tilbage til Whitianga.

Whitianga: Bådtur til højdepunkterne i Cathedral Cove

5. Whitianga: Bådtur til højdepunkterne i Cathedral Cove

Udforsk 12 kilometer barsk vulkansk kystlinje fra vandsiden på en fascinerende bådtur med afgang fra Whitianga. Slap af, mens du opdager det bedste af Cathedral Cove, holder øje med det lokale marineliv og kigger på nærliggende øer og smukke strande. Gå om bord på din båd i Whitianga, og fordyb dig i det omkringliggende kystlandskab. Lyt til indsigtsfulde live-kommentarer, når du kommer forbi ikoniske steder som den betagende Cathedral Cove, Lonely Bay, Cooks Beach og Hahei. Kør forbi tårnhøje klippetoppe, og gå ind i gigantiske blæsehuller og havgrotter. Oplev livet i havet tidligt om morgenen, når havet er roligt, og solen står lavt og stråler over Mercury Bay-kysten.

4 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Whitianga

Vil du se alle oplevelser i Whitianga? Klik her for en fuld oversigt