Wieliczka-saltminen

Vælg datoer

Det synes rejsende om Wieliczka-saltminen

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 18.744 anmeldelser

Super chauffør var der til tiden og snakkede udmærket engelsk. Turen i salt minen var fantastisk med en sjov og god guide som fik alle med det var virkelig flot og klart et besøg værd. Turen til Auschwitz var med en guide som var meget svær at forstå og høre. De havde virkelig travlt og glemte flere gange at få alle med inden de startede med at fortælle. Tiden i både Auschwitz og Birkenau var alt for kort og man følte hele tiden vi var bagud på tid. Alt i alt var det en rigtig god tur og kan godt anbefales.

Det var en speciel oplevelse at gå gennem saltminen og opleve den historiske baggrund for dens oprindelse ved hjælp af musik, myter og fortællinger fra en entusiatisk guide. Man fik virkelig en anderledes underjordisk oplevelse frem for at besøge et trivielt museum.

meget venlige chauffører, utroligt dygtige guider begge steder og to unikke seværdigheder, særligt saltminerne. man bør være obs på at Schindlers fabrik er et museum af hvordan livet var i krigstiden og at der kun er få rum der består fra da fabrikken var aktiv.

Absolut god værdi for pengene! Masser af tid sparet ved bus og indgang, ift at tage derhen selv. Afgang 8:35, hjemme igen kl 12. Ingen unødvendig ventetid, gode guiderne, fin gruppestørrelse (blev kørt i minibus. Gruppen i minerne var ca 35 personer).

Great guide from the saltmine. The transport could be better. We wasted a lot of time waiting for people. If someone sont show up, it’s their problem, 20 people shouldn’t wait 30 minutes just for that.