Wien
Entrébilletter

Entrébilletter
101 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Wien

Wien

Vores mest anbefalede Wien Entrébilletter

Wien: Upper Belvedere & Permanent Collection Entrébillet

Wien: Upper Belvedere & Permanent Collection Entrébillet

Belvedere i Wien er et af de førende museer i verden. Dets berømte kunstsamling omfatter værker fra middelalderen til i dag. Det unikke kompleks med de to paladser, Øvre og Nedre Belvedere, og omfattende haver er et af de mest fantastiske barokke arkitektoniske vidundere i verden. Højdepunkterne omfatter verdens største samling af Gustav Klimt-malerier samt fremtrædende værker fra perioderne Wiener Biedermeier, østrigsk barok, Wien omkring 1900 og fransk impressionisme. Nu, for første gang i årtier, vil museet igen være vært for store særudstillinger, som du kan beundre under dit besøg. I det 18. århundrede gav den østrigske general prins Eugen af Savoyen den berømte barokarkitekt Johann Lukas von Hildebrandt til opgave at bygge komplekset. Efter prins Eugens død købte kejserinde Maria Theresia hele komplekset og omdannede det øvre Belvedere til et udstillingssted for de kejserlige samlinger - hvilket gjorde det til et af de første offentlige museer i verden. Det Nedre Belvedere, som tidligere var prins Eugens residens, er hjemsted for berømte udstillinger. Barokhaverne i Belvedere er blandt de smukkeste i verden. Hovedhaven ligger mellem det nedre og det øvre Belvedere og strækker sig over tre store terrasser. Belvedere-parken er også hjemsted for den botaniske have og den ældste alpehave i Europa. Udstillingens højdepunkter: Løbende: Forestil dig dette! Belvedere-samlingen fra Cranach til EXPORT 9. november 2023 - 11. februar 2024: Gustav Klimt Adele Bloch-Bauer II 24. november 2023 - 19. juni 2024: Nedko Solakov A Cornered Solo Show #3 (med Charles Esche som min kunstneriske samvittighed) 19. oktober 2023 - 14. april 2024: CARLONE CONTEMPORARY: Michail Michailov Støv til støv 12. april 2024 - 29. september 2024: IN-SIGHT: Franz Anton Maulbertsch 21. februar 2025 - 7. september 2025: Gustav Klimt Pigment & Pixel RENOVERING AF ØVRE BELVEDERE I forbindelse med den kommende facaderenovering på nord- og vestsiden af Øvre Belvedere vil der blive rejst et stillads. Over dette vil der blive spændt et stilladsnet, som skal gengive nord- og vestsiden af den udvendige facade. De planlagte arbejder forventes at begynde den 8. april 2024. I denne periode vil indgangsområdet ikke blive påvirket på nogen måde. Denne foranstaltning skal være afsluttet i 4. kvartal 2024.

Koncert i Wien: Vivaldis De Fire Årstider i Karlskirche

Koncert i Wien: Vivaldis De Fire Årstider i Karlskirche

Oplev Vivaldis Fire årstider, et mesterværk inden for den klassiske musik. Besøg Wiens Karlskirche, og lyt til koncerter med en strygekvartet og basso continuo. Opførelsen af Orchestra 1756, et klassisk instrumentalensemble fra den klassiske periode, gør denne koncert ekstraordinær. Nyd en rejse gennem tiden med denne aftenkoncert, og oplev uforglemmelige øjeblikke med historiske klange. De fire årstider omfatter fire af tolv revolutionerende violinkoncerter, der fortolker hver årstid. Fire sonetter er inspirationen til dette mesterværk, der tager dig med ind i en verden af lyde med torden og lyn, knasende is og fuglesang, en sovende hyrdedreng, jagtselskaber og mange andre steder. Program: Le quattro stagioni - De fire årstider Forår, op. 8 nr. 1 Sommer, Op. 8 nr. 2 Efterår, Op. 8 nr. 3 Vinter, Op. 8 nr. 4 En eller to yderligere dele, som skifter fra uge til uge og kan være fra disse komponister: Værker af W. A. Mozart, J. S. Bach, H. I. Bach, H. I. F Biber og andre store komponister.

Wien: Spring kassekøen over og kør i kæmpe pariserhjulet

Wien: Spring kassekøen over og kør i kæmpe pariserhjulet

Oplev en tur i Wiens berømte pariserhjul, Riesenrad, et vartegn for den østrigske hovedstad og et symbol for det verdensberømte Wiener Prater. Det kæmpe pariserhjul er, med sin ikoniske silhuet, en attraktion man ikke må gå glip af, når man besøger Wien. Når du skal til Wien, er en tur i Riesenrad lige så vigtigt, som at besøge Schönbrunn Slot, Stephansdom eller Den Spanske Rideskole. Dette vigtige og fascinerende bygningsværk byder på spektakulære udsigt over hele byen. Det store pariserhjul er et ægte kulturelt og arkitektonisk højdepunkt for alle byens gæster: Du har ikke været i Wien, før du har været en tur i Riesenrad og nydt den fantastiske udsigt over Wiens hustage. Riesenrad roterer med en hastighed på 2,7 kilometer i timen. En hel rotation tager lige over 4 minutter, medmindre hjulet stoppes for at lade passagerer stige af eller på. For det meste varer en tur 12 - 15 minutter, hvor du kan nyde den maleriske udsigt over Wien og de omkringliggende områder som bakkerne i Wienerwald, Donau, Marchfeld og Pannonien.

Wien: Billet til Den Spanske Rideskoles morgentræning

Wien: Billet til Den Spanske Rideskoles morgentræning

Besøg den spanske rideskole i Wien, og oplev hestene under deres træning. I de storslåede omgivelser i det barokke Winter Riding Academy giver træningen et indblik i de mange års træning af lipizzanerne og deres ryttere. Hestenes morgentræning akkompagneres af klassisk wienermusik. Træningen omfatter afslapningsøvelser, raffinering og perfektionering af bevægelser og styrkelse af visse muskler. De berømte skolespring levade, courbette og capriole, som vises som en del af den spanske rideskoles forestillinger, praktiseres ikke dagligt og kan kun nogle gange ses under morgentræningen. De hvide lipizzanerhingste bliver næsten hver dag sat på prøve af deres ryttere. Det primære formål med morgentræningen er at vedligeholde hestenes atletik og sundhed samt at opbygge forskellige muskelgrupper, der er nødvendige for at udføre øvelserne på haute école.

Wien: Schönbrunn Palace & Gardens Skip-the-Line Tour

Wien: Schönbrunn Palace & Gardens Skip-the-Line Tour

Besøg Schönbrunn-slottet og -haverne, og få hurtig adgang inde i denne wienerperle på en guidet rundvisning, der inkluderer skip køen-billetter. Følg en certificeret guide gennem overdådigt interiør, lær om den Habsburgske kongelige familie, og udforsk de rigt udsmykkede slotshaver. Mød din guide foran slottet, og start med en informativ introduktion til den kongelige bygnings historie. Modtag en moderne audioenhed, så du altid kan høre rundvisningens livefortælling undervejs. Nyd at have prioriterede entrébilletter, og få hurtig adgang til slottet. Bliv imponeret over den storslåede indgang, og start din guidede rundvisning gennem 22 repræsentationslokaler i det berømte østrigske slot. Nyd det 40 meter lange 'Große Galerie' og 'Zeremoniensaal', og se hvordan Habsburgdynastiet levede, mens du spadserer gennem overdådige sale og kigger ind i private kamre. Lyt til underholdende historier om de tidligere kongelige, der tilføres typisk wienerhumor af din lokale og venlige guide. Lær ikke kun om den fascinerende historie fra Habsburgs kongelige familie og den berømte kejserinde Sissi, men også om hvordan slottet har udviklet sig i moderne tid, og hvor de kongelige efterkommere nu bor. Efter rundvisningen kan du gå en tur i haverne og se Gloriette, en bue på toppen af en bakke med udsigt over Wiens skove.

Wien: Vivaldis fire årstider & Mozart i Musikverein

Wien: Vivaldis fire årstider & Mozart i Musikverein

Oplev et højdepunkt i Wiens kulturkalender, og nyd en aften med smuk musik i Musikverein i enten Den Gyldne Sal eller Brahms-salen. Lad musikken svulme omkring dig, og hør Mozart, Haydn og Vivaldi i en klassisk koncert. Den første del af koncerten omfatter wienerklassiske stykker af Mozart og Haydn. Anden del består af Vivaldis legendariske violinkoncert "De fire årstider" med et strygerensemble og østrigske solister af internationalt format. Du vil helt sikkert blive betaget af denne unikke oplevelse. Den Gyldne Sal er berømt for nytårskoncerten og dens unikke akustik. Brahms-salen er berømt for at have den bedste akustik af alle kammermusiksale. Datoer i Den Gyldne Sal i 2024 Marts 2024: 26. April 2024: 2., 18., 23., 28., 30. Maj 2024: 14., 21., 23. Juni 2024: 18., 27., 30. Oktober 3,10,15 November 1,2,13,22,23,27 december 3,5 Datoer i Brahms-salen i 2024 Marts 2024: 9., 20., 23., 28., 30 April 2024: 4., 9., 14., 21., 25. Maj 2024: 2., 5., 7., 9., 12., 19., 26., 30. Juni 2024: 2., 4., 7., 8., 11., 16., 20., 23., 25. 1., 8., 17., 22., 24., 27., 29., 31. oktober 8., 9., 16., 30. november 8., 10., 12., 17., 19. december

Wien: Hallstatt & Alpine Peaks dagstur med Skywalk Lift

Wien: Hallstatt & Alpine Peaks dagstur med Skywalk Lift

Udforsk den fantastiske region Salzkammergut, der er på Unesco's verdensarvsliste, på en guidet tur. Se det snehvide slot, de smukke alpeområder, byen Hallstatt og meget mere. Nyd en bekvem afhentning direkte fra dit centralt beliggende hotel i Wien, eller vælg at tage til et centralt mødested, hvis du bor på et hotel uden for afhentningsområdet eller i en anden indkvartering, f.eks. en lejlighed. Bær om bord på din bus og afsted til den fantastiske region Salzkammergut. Dit første stop er Schloss Ort, et snehvidt slot, hvor utallige par drømmer om at fejre deres bryllup. Benyt lejligheden til at tage nogle billeder på den berømte træbro. Fortsæt til hjertet af Salzkammergut-regionen, den fabelagtige by Hallstatt, der ligger ved bredden af en azurblå sø. Gå op til Skywalk for at nyde den betagende udsigt over byen, søen og bjergene. Du vil have lidt fritid til frokost eller til at vandre rundt i byens smalle gader. Beundr det uforglemmelige naturlandskab i området, inden du fortsætter til Wien, hvor din tur slutter ved Wien Statsopera.

Wien: Hop-on hop-off sightseeing-bustur

Wien: Hop-on hop-off sightseeing-bustur

Hop på en bus og udforsk Wien, som du vil. Denne hop-/hop af-bus billet giver dig mulighed for at hoppe på eller af bussen, så ofte du vil, ved et hvilket som helst stoppested. Vælg mellem 3 ruter, som hver især tager dig til en anden del af Wien. Se Statsoperaen, Kunsthistorisches Museum, Heldenplatz, Parlamentet eller Burgtheater. Eller bliv kørt til Schönbrunn Slot og Belvedere Slot, før du besøger KunstHausWien eller UNO City - valget er dit! Din tur byder på 3 forskellige busture, som kan kombineres, som du ønsker (den grønne rute kører i sommermånederne og er inkluderet i 48 timers billetten og 72 timers billetten): Rød rute Beundr seværdighederne langs Ringvejen, f.eks. Statsoperaen, Hofburg-paladset og Burgtheater. Stoppesteder: Statsoperaen - Kunsthistorisk Museum/Heltepladsen - Mariahilfer Straße/Shopping Street - Burgtheater/Rathuset - Universitetet - Liebenberg Denkmal/Universitetet - Liechtensteinstraße/Sigmund Freud Museum - Votivkirken - Vienna Airport Lines - DDSG City Cruises - MAK/Museum of Applied Arts - Byparken - Strauss-monumentet - Statsoperaen Busserne ankommer hvert 10. til 20. minut. Varigheden er 60 minutter. Man - søn, kl. 9.20 - 18.30. Gul rute Oplev det berømte Schönbrunn-slot, Schwarzenberg Platz og Belvedere-slottet. Stoppesteder: Statsoperaen - Westbahnhof/Togstation - Schönbrunn Slot - Hovedbanegården - Museum of Contemporary Art - Belvedere Slot - Lower Belvedere - Statsoperaen Busserne ankommer hvert 15. til 30. minut. Varigheden er 75 min. Man - søn, kl. 9.15 - 18.15. Turen fra Statsoperaen til Schönbrunn Slot tager ca. 36 min. Blå rute: Besøg det berømte "Prater-område", hvor du kan stifte bekendtskab med alle mesterværkerne fra Museum of Applied Arts, Museum of Fine Arts eller endda Kunsthaus/Hundertwasser Museum. Stoppesteder: MAK/Museum for Anvendt Kunst - Byparken - Strauss-monumentet - Statsoperaen - Kunsthistorisk Museum/Heltepladsen - Mariahilfer Straße/Shopping Street - Burgtheater/Rathuset - Universitetet - Liebenberg Denkmal/Universitetet - Liechtensteinstraße/Sigmund Freud Museum - Votivkirken - Wien lufthavn Linjer - DDSG City Cruises - Kunst Haus/Museum Hundertwasser - Riesenrad/Gigant Ferris Wheel - DDSG (Pier6 Imperial Bridge - Donauturm/Donau Tower - Alte Donau/Old Danube - Uno City - Donauinsel/Danube Island - Praterstern/Train Station - Taborstraße/Museum of Crime - DDSG City Cruises - MAK/Museum of Applied Arts Busserne ankommer hvert 15. til 20. minut. Varigheden er 120 min. Mandag - søndag, kl. 9.20 - 18.40. Din billet inkluderer en selvguidet byvandring med en app. Kryds byen i dit eget tempo. Se Wiens statsopera, Beethoven-statuen, Wiens koncerthus, Musikkens Hus og Beethoven-museet. Hent dine hovedtelefoner og et kort hos den lokale partners servicecenter, og følg instruktionerne i QuietVox Guiding App for at komme fra seværdighed til seværdighed. Du scanner QR-koderne ved hvert stop for at lære mere om dem.

Schönbrunn Zoo: Skip køen-entrébilletter

Schönbrunn Zoo: Skip køen-entrébilletter

Besøg Schönbrunn Zoo, den ældste zoologiske have i verden og Europas bedste zoologiske have 5 gange i træk. Den er en del af UNESCO's verdenskulturarv med den kejserlige sommerresidens Schönbrunn Slot i centrum, og du kan opleve zooens unikke blanding af kultur og natur, fremme af bevarelse og biodiversitet og kejserlig charme. 700 species – from anteaters to zebras Se 700 arter fra hele verden, hvoraf nogle er kritisk truede. Udforsk et 17 hektar stort område og se giraffer, orangutanger, der svinger sig i reb, sibiriske tigre, der døjer på deres platforme, koalaer, der maser sig gennem bunker af eukalyptusblade, afrikanske elefanter, der vælter sig i deres mudderbad, og surikater, der ruller rundt og graver i sandet. Star attraction – giant pandas Lær zooens mest populære beboere, de store pandaer, at kende. Hør, hvordan Schönbrunn kun er en af de få zoologiske haver i verden, som Folkerepublikken Kina har betroet et par pandaer til at passe på. Forstå, hvordan zoologisk have på enestående vis hjælper denne truede art med at yngle naturligt. World tour of the animal houses Søg ly for dårligt vejr i de mange dyrehuse. Fortab dig i det 2-etagers regnskovshus, som er hjemsted for et rigt udvalg af tropisk flora og fauna. Se glimtende fisk og fascinerende krybdyr i akvarietterrariet. Se dødningehovedaber og rødstrubede lemurer. Observér sæler og pingviner under vandet i Polarium. Se isbjørne dykke under vandet i den nærliggende Polardom. Lær interessante fakta om sjældne racer af bondegårdsdyr i Tirolerhof.

Wien spansk rideskole guidet tur

Wien spansk rideskole guidet tur

Wiens Spanske Rideskole har været i brug i mere end 450 år. Den fortsætter med at kultivere klassisk ridesport i renæssancetraditionen fra Haute Ecole. På en eksklusiv 55-minutters backstagerundvisning, vil du besøge Vinterrideskolen, en perle indenfor barokarkitektur, Sommerrideskolen, der huser verdens største ovale hestebane og staldene i Stallburg. Stallburg er Wiens mest betydningsfulde renæssancebygning og byder på en søjlegårdhave og Lipizzaner-hingstenes historiske stalde. Lær om ridesportens historie og om Lipizzaner-hingstene, der er stjernene på stedet.

Ofte stillede spørgsmål om Wien Entrébilletter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Wien end Entrébilletter?

Disse andre ting at gøre i Wien må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Wien

Oplevelser i Wien

Byer i Østrig

Udforsk Wien

Læs vores komplette guide til Wien , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Wien

Samlet bedømmelse

4.5
(13.908 anmeldelser)

Fantastisk indsigt i træning af heste! Meget interessant baggrundsinformation og beskrivelser. Jeg synes ikke, de negative kommentarer her er berettigede. Det er klart fra starten, at dette IKKE er et show, men derimod en træningssession. Enhver, der håber på en Cavalluna-følelse, er simpelthen på det forkerte sted. Vi kunne virkelig godt lide det, især vores hestepige var begejstret :)

Fantastisk, da vi ankom kl. 9:30, 30 minutter før træningsstart, havde vi centrale ståpladser, et vidunderligt øjeblik. Jeg anbefaler stærkt

Hvis du tager til Wien, er det absolut det værd at deltage i en klassisk instrumentalmusikkoncert.

Rigtig god oplevelse. Smuk setting, kan dog anbefale at købe bedre pladser , vi sad på niveau 3.

Helt i top.Tænk at der kan være så varieret et spil i en violin.Det var bare fantastiskt