Wien Koncerter og operaer
Vælg datoer
Mest værdi for pengene

Populære Koncerter og operaer i Wien

Se alle Koncerter og operaer i Wien
Se alle 276 oplevelser

Det synes rejsende om Wien

Fremragende festlig & forrygende orkester,dirigent operasang & ballet

Koncerten var en dejlig oplevelse selv om den blev flyttet til Mozart koncertsal,men vi undrer os dog over at have betalt for A-billetter og derefter få at vide det er frie pladser,efterfølgende blev vi placeret på næstsidste række hvor udsynet til orkester og optrædende blev temmelig begrænset. Fantastisk orkester og dirigent, men hvorfor A-billetter til frie pladser? Havde glædet os til også at se de medvirkende,nu blev det mest en sanseoplevelse for ørerne,balletten kunne ses når ballerinaen blev løftet,så lidt malurt i bægeret blev der desværre. De venligste hilsner fra de tolv gamle håndboldtøser: Ingeborg,Grethe, Annalise,Inger,Majbritt,Kirsten,Lene,Anette,Gunna,Yrsa,Maja og Ingelise.

Wien: Koncertbilletter til Wiens Hofburg-orkester Anmeldt af Ingelise, 17/09/2017

Fint arrangement, gode musikere, dansere og sangere.

Eneste klagepunkt var, at det ikke betød noget, hvor længe man havde stået i køen. Pladsen i salen blev anvist af personalet, så man kunne let få siddeplads bagved personer, der havde stået længere nede i køen og altså var kommet senere.

Koncertbilletter til Wiener Residenzorchester Anmeldt af Kaja, 02/10/2016

Inspireret orkester i fantastiske omgivelser

Dejlig musikalsk oplevelse i de helt rette omgivelser, som Karlskirche var. Musikerne var dygtige formidlere og kontratenoren imponerende. Et af de absolutte højdepunkter i en dejlig december-ferie i smukke og stemningsfulde Wien.

Koncert i Wien: Vivaldis 4 Årstider i Karlskirche Anmeldt af Birgitte, 11/12/2018

Skøn underholdning af charmerende musikere, dansere og sangere

Trods en lidt gnidret start med ikke at kunne finde tomme stole til vores reserverede pladser i A afsnit, og stor personale forvirring om dette. Så lykkedes det at få vores pladser og en rigtig hyggelig aften.

Professionelt hele vejen igennem og en super dejlig oplevelse

Meget fint lille orkester og professionelle solister på højt plan, som alle kunne lide deres arbejde. Derfor blev det en skøn oplevelse som helt klart oversteg vore forventninger.