Tilføj datoer

Wien
Udendørsaktiviteter

Udendørsaktiviteter

Vores mest anbefalede Wien Udendørsaktiviteter

Wien: Upper Belvedere & Permanent Collection Entrébillet

1. Wien: Upper Belvedere & Permanent Collection Entrébillet

Belvedere i Wien er et af de førende museer i verden. Dets berømte kunstsamling omfatter værker fra middelalderen til i dag. Det unikke kompleks med de to paladser, Øvre og Nedre Belvedere, og omfattende haver er et af de mest fantastiske barokke arkitektoniske vidundere i verden. Højdepunkterne omfatter verdens største samling af Gustav Klimt-malerier samt fremtrædende værker fra perioderne Wiener Biedermeier, østrigsk barok, Wien omkring 1900 og fransk impressionisme. Nu, for første gang i årtier, vil museet igen være vært for store særudstillinger, som du kan beundre under dit besøg. I det 18. århundrede gav den østrigske general prins Eugen af Savoyen den berømte barokarkitekt Johann Lukas von Hildebrandt til opgave at bygge komplekset. Efter prins Eugens død købte kejserinde Maria Theresia hele komplekset og omdannede det øvre Belvedere til et udstillingssted for de kejserlige samlinger - hvilket gjorde det til et af de første offentlige museer i verden. Det Nedre Belvedere, som tidligere var prins Eugens residens, er hjemsted for berømte udstillinger. Barokhaverne i Belvedere er blandt de smukkeste i verden. Hovedhaven ligger mellem det nedre og det øvre Belvedere og strækker sig over tre store terrasser. Belvedere-parken er også hjemsted for den botaniske have og den ældste alpehave i Europa. Udstillingens højdepunkter: Løbende: Forestil dig dette! Belvedere-samlingen fra Cranach til EXPORT 9. november 2023 - 11. februar 2024: Gustav Klimt Adele Bloch-Bauer II 24. november 2023 - 19. juni 2024: Nedko Solakov A Cornered Solo Show #3 (med Charles Esche som min kunstneriske samvittighed) 19. oktober 2023 - 14. april 2024: CARLONE CONTEMPORARY: Michail Michailov Støv til støv 12. april 2024 - 29. september 2024: IN-SIGHT: Franz Anton Maulbertsch 21. februar 2025 - 7. september 2025: Gustav Klimt Pigment & Pixel

Koncert i Wien: Vivaldis De Fire Årstider i Karlskirche

2. Koncert i Wien: Vivaldis De Fire Årstider i Karlskirche

Oplev Vivaldis Fire årstider, et mesterværk inden for den klassiske musik. Besøg Wiens Karlskirche, og lyt til koncerter med en strygekvartet og basso continuo. Opførelsen af Orchestra 1756, et klassisk instrumentalensemble fra den klassiske periode, gør denne koncert ekstraordinær. Nyd en rejse gennem tiden med denne aftenkoncert, og oplev uforglemmelige øjeblikke med historiske klange. De fire årstider omfatter fire af tolv revolutionerende violinkoncerter, der fortolker hver årstid. Fire sonetter er inspirationen til dette mesterværk, der tager dig med ind i en verden af lyde med torden og lyn, knasende is og fuglesang, en sovende hyrdedreng, jagtselskaber og mange andre steder. Program: Le quattro stagioni - De fire årstider Forår, op. 8 nr. 1 Sommer, Op. 8 nr. 2 Efterår, Op. 8 nr. 3 Vinter, Op. 8 nr. 4 En eller to yderligere dele, som skifter fra uge til uge og kan være fra disse komponister: Værker af W. A. Mozart, J. S. Bach, H. I. Bach, H. I. F Biber og andre store komponister.

Wien: Spring kassekøen over og kør i kæmpe pariserhjulet

3. Wien: Spring kassekøen over og kør i kæmpe pariserhjulet

Oplev en tur i Wiens berømte pariserhjul, Riesenrad, et vartegn for den østrigske hovedstad og et symbol for det verdensberømte Wiener Prater. Det kæmpe pariserhjul er, med sin ikoniske silhuet, en attraktion man ikke må gå glip af, når man besøger Wien. Når du skal til Wien, er en tur i Riesenrad lige så vigtigt, som at besøge Schönbrunn Slot, Stephansdom eller Den Spanske Rideskole. Dette vigtige og fascinerende bygningsværk byder på spektakulære udsigt over hele byen. Det store pariserhjul er et ægte kulturelt og arkitektonisk højdepunkt for alle byens gæster: Du har ikke været i Wien, før du har været en tur i Riesenrad og nydt den fantastiske udsigt over Wiens hustage. Riesenrad roterer med en hastighed på 2,7 kilometer i timen. En hel rotation tager lige over 4 minutter, medmindre hjulet stoppes for at lade passagerer stige af eller på. For det meste varer en tur 12 - 15 minutter, hvor du kan nyde den maleriske udsigt over Wien og de omkringliggende områder som bakkerne i Wienerwald, Donau, Marchfeld og Pannonien.

Wien: Schönbrunn Palace & Gardens Skip-the-Line Tour

4. Wien: Schönbrunn Palace & Gardens Skip-the-Line Tour

Besøg Schönbrunn-slottet og -haverne, og få hurtig adgang inde i denne wienerperle på en guidet rundvisning, der inkluderer skip køen-billetter. Følg en certificeret guide gennem overdådigt interiør, lær om den Habsburgske kongelige familie, og udforsk de rigt udsmykkede slotshaver. Mød din guide foran slottet, og start med en informativ introduktion til den kongelige bygnings historie. Modtag en moderne audioenhed, så du altid kan høre rundvisningens livefortælling undervejs. Nyd at have prioriterede entrébilletter, og få hurtig adgang til slottet. Bliv imponeret over den storslåede indgang, og start din guidede rundvisning gennem 22 repræsentationslokaler i det berømte østrigske slot. Nyd det 40 meter lange 'Große Galerie' og 'Zeremoniensaal', og se hvordan Habsburgdynastiet levede, mens du spadserer gennem overdådige sale og kigger ind i private kamre. Lyt til underholdende historier om de tidligere kongelige, der tilføres typisk wienerhumor af din lokale og venlige guide. Lær ikke kun om den fascinerende historie fra Habsburgs kongelige familie og den berømte kejserinde Sissi, men også om hvordan slottet har udviklet sig i moderne tid, og hvor de kongelige efterkommere nu bor. Efter rundvisningen kan du gå en tur i haverne og se Gloriette, en bue på toppen af en bakke med udsigt over Wiens skove.

Wien: Billet til Den Spanske Rideskoles morgentræning

5. Wien: Billet til Den Spanske Rideskoles morgentræning

Besøg den spanske rideskole i Wien og observer hestene under deres træning. I de storslåede rammer på det barokke Vinterrideakademi giver træningen et indblik i lipizzanernes og deres rytteres år med træning. Morgenmotionen af hestene akkompagneres af klassisk wienermusik. Træningen omfatter afspændingsøvelser, forfining og perfektion af bevægelse og styrkelse af visse muskler. De berømte skolespring levade, courbette og capriole, som vises som en del af forestillingerne af Den Spanske Rideskole, trænes ikke til daglig og kan kun nogle gange ses under morgenøvelsen. De hvide Lipizzaner-hingste bliver næsten hver dag prøvet af deres ryttere. Det primære formål med morgenøvelsen er at vedligeholde hestenes atletik og sundhed, samt at opbygge forskellige muskelgrupper, der er nødvendige for at udføre haute écoles øvelser.

Wien: Hallstatt & Alpine Peaks dagstur med Skywalk Lift

6. Wien: Hallstatt & Alpine Peaks dagstur med Skywalk Lift

Udforsk den fantastiske region Salzkammergut, der er på Unesco's verdensarvsliste, på en guidet tur. Se det snehvide slot, de smukke alpeområder, byen Hallstatt og meget mere. Nyd en bekvem afhentning direkte fra dit centralt beliggende hotel i Wien, eller vælg at tage til et centralt mødested, hvis du bor på et hotel uden for afhentningsområdet eller i en anden indkvartering, f.eks. en lejlighed. Bær om bord på din bus og afsted til den fantastiske region Salzkammergut. Dit første stop er Schloss Ort, et snehvidt slot, hvor utallige par drømmer om at fejre deres bryllup. Benyt lejligheden til at tage nogle billeder på den berømte træbro. Fortsæt til hjertet af Salzkammergut-regionen, den fabelagtige by Hallstatt, der ligger ved bredden af en azurblå sø. Gå op til Skywalk for at nyde den betagende udsigt over byen, søen og bjergene. Du vil have lidt fritid til frokost eller til at vandre rundt i byens smalle gader. Beundr det uforglemmelige naturlandskab i området, inden du fortsætter til Wien, hvor din tur slutter ved Wien Statsopera.

Wien: Bykort til offentlig transport og rabat på attraktioner

7. Wien: Bykort til offentlig transport og rabat på attraktioner

Med Vienna City Card kan du tage overalt i Østrigs smukke hovedstad. Når du aktiverer kortet, har du 24, 48 eller 72 timer til at udforske hele byen med gratis og ubegrænset adgang til offentlig transport, herunder metro, sporvogne, regionaltog, busser og natbusser (zone 100). Nyd utallige fordele på museer og seværdigheder, udstillinger, teatre, koncerter, butikker, 20 % rabat på forbrug på hver af de deltagende restauranter og meget mere i hele opholdets varighed (maks. 7 dage). Spar op til 50 % med rabatterne. Hvis du rejser med din familie, er du heldig, da et barn under 15 år rejser gratis med hver indehaver af et citykort. Se venligst appen "ivie - din personlige byguide" for at få fuld information om alle de rabatter, du kan få med dit kort. Download ivie, indtast din 8-cifrede kode for at aktivere og hold dit digitale Wien City Card.

Wien: Hop-on hop-off sightseeing-bustur

8. Wien: Hop-on hop-off sightseeing-bustur

Stig på en bus og udforsk Wien, som du vil. Denne hop-on-hop-off-billet giver dig mulighed for at hoppe på eller af bussen, så ofte du vil ved et hvilket som helst stoppested, så du kan opleve alle seværdighederne i dit eget tempo. Alternativt kan du bare tage plads og nyde en byrundtur med interessante og informative kommentarer. Vælg mellem 3 ruter, som hver tager dig til en anden del af Wien. Se Statsoperaen, Kunsthistorisches Museum (Kunsthistorisk Museum), Heldenplatz (Heltepladsen), Parlamentet, Burgtheater og det storslåede Hilton Hotel. Eller bliv kørt til Schönbrunn Palace og Belvedere Palace, før du besøger KunstHausWien-museet eller UNO City - valget er dit! Din tur byder på 3 forskellige busruter, som kan kombineres, som du ønsker: Rød rute Beundr seværdighederne langs ringvejen, såsom Statsoperaen, Hofburg-paladset, Parlamentet og Burgtheater. Stop: Statsoperaen - Kunsthistorisk Museum/Heroes' Square - Mariahilfer Straße/Shopping Street - Burgtheater/CityHall - University - Liebenberg Denkmal/University - Liechtensteinstraße/Sigmund Freud Museum - Votiv Church - Vienna Airport Lines - DDSG City Cruises - MAK/Museum of Applied Arts - City Park - Strauss Monument - Statsoperaen Busserne ankommer hvert 10. til 20. minut. Varigheden er 60 minutter. Mandage - søndage, kl. 9.20 - 18.30. Gul rute Oplev det berømte Schönbrunn-palads, Schwarzenberg Platz og Belvedere-paladset. Stoppesteder: Statsoperaen - Westbahnhof/Togstation - Schönbrunn Slot - Hovedbanegården - Museum for Moderne Kunst - Belvedere Slot - Nedre Belvedere - Statsoperaen Busserne ankommer hvert 15. til 30. minut. Varigheden er 75 minutter. Mandage - søndage, kl. 9.15 - 18.15. Turen fra Statsoperaen til Schönbrunn Slot tager ca. 36 minutter. Blue Route: Besøg det berømte "Prater-område", hvor du kan stifte bekendtskab med alle mesterværkerne på Museum of Applied Arts, Museum of Fine Arts eller endda Kunsthaus/Hundertwasser Museum. Du kan mødes med den største østrigske komponist, Johann Strauss, i Stadtpark. Stoppesteder: MAK/Museum of Applied Arts - City Park - Strauss Monument - State Opera - Museum of Art History/Heroes' Square - Mariahilfer Straße/Shopping Street - Burgtheater/CityHall - University - Liebenberg Denkmal/University - Liechtensteinstraße/Sigmund Freud Museum - Votiv Church - Vienna Airport Lines - DDSG City Cruises - Kunst Haus/Museum Hundertwasser - Riesenrad/Gigant Ferris Wheel - DDSG (Pier6 Imperial Bridge - Donauturm/Danube Tower - Alte Donau/Old Danube - Uno City - Donauinsel/Danube Island - Praterstern/Train Station - Taborstraße/Museum of Crime - DDSG City Cruises - MAK/Museum of Applied Arts Busserne ankommer hvert 15. til 20. minut. Varigheden er 120 minutter. Mandage - søndage, kl. 9.20 - 18.40. Din billet inkluderer også en selvguidet vandretur med en app til at opdage byens musikalske arv. Gå gennem byen i dit eget tempo, og bliv bekendt med de vigtigste musikhuse i Wien. Se Wiener Staatsoper, Beethoven-statuen, Wiener Konzerthaus, House of Music og Beethoven-museet. Hent dine hovedtelefoner og et kort fra den lokale partners servicecenter, og følg instruktionerne i QuietVox Guiding App for at rejse fra seværdighed til seværdighed. Du scanner QR-koderne ved hvert stop for at lære mere om dem.

Schönbrunn Zoo: Skip køen-entrébilletter

9. Schönbrunn Zoo: Skip køen-entrébilletter

Besøg Schönbrunn Zoo, den ældste zoologiske have i verden og Europas bedste zoologiske have 5 gange i træk. Den er en del af UNESCO's verdenskulturarv med den kejserlige sommerresidens Schönbrunn Slot i centrum, og du kan opleve zooens unikke blanding af kultur og natur, fremme af bevarelse og biodiversitet og kejserlig charme. 700 species – from anteaters to zebras Se 700 arter fra hele verden, hvoraf nogle er kritisk truede. Udforsk et 17 hektar stort område og se giraffer, orangutanger, der svinger sig i reb, sibiriske tigre, der døjer på deres platforme, koalaer, der maser sig gennem bunker af eukalyptusblade, afrikanske elefanter, der vælter sig i deres mudderbad, og surikater, der ruller rundt og graver i sandet. Star attraction – giant pandas Lær zooens mest populære beboere, de store pandaer, at kende. Hør, hvordan Schönbrunn kun er en af de få zoologiske haver i verden, som Folkerepublikken Kina har betroet et par pandaer til at passe på. Forstå, hvordan zoologisk have på enestående vis hjælper denne truede art med at yngle naturligt. World tour of the animal houses Søg ly for dårligt vejr i de mange dyrehuse. Fortab dig i det 2-etagers regnskovshus, som er hjemsted for et rigt udvalg af tropisk flora og fauna. Se glimtende fisk og fascinerende krybdyr i akvarietterrariet. Se dødningehovedaber og rødstrubede lemurer. Observér sæler og pingviner under vandet i Polarium. Se isbjørne dykke under vandet i den nærliggende Polardom. Lær interessante fakta om sjældne racer af bondegårdsdyr i Tirolerhof.

Wien spansk rideskole guidet tur

10. Wien spansk rideskole guidet tur

Wiens Spanske Rideskole har været i brug i mere end 450 år. Den fortsætter med at kultivere klassisk ridesport i renæssancetraditionen fra Haute Ecole. På en eksklusiv 55-minutters backstagerundvisning, vil du besøge Vinterrideskolen, en perle indenfor barokarkitektur, Sommerrideskolen, der huser verdens største ovale hestebane og staldene i Stallburg. Stallburg er Wiens mest betydningsfulde renæssancebygning og byder på en søjlegårdhave og Lipizzaner-hingstenes historiske stalde. Lær om ridesportens historie og om Lipizzaner-hingstene, der er stjernene på stedet.

115 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Wien

Wien

Ofte stillede spørgsmål om Wien Udendørsaktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Wien end Udendørsaktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Wien må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Wien

Vil du se alle oplevelser i Wien? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Wien

Det var fantastisk, glad for, at vi tjekkede vejret, før vi bookede en bestemt dag til denne heldagstur, solen var fremme, så vi var i stand til at se alperne klart. Glad for, at vi rejste efter den mest travle tid på året (jul og nytår), der ikke var lange køer ved Skywalk-liften, så vi har formået at nyde de 3 timers ophold på Hallstattn, og det er dyrebar frisk luft. Tip: Brug det meste af tiden på at udforske byen end Skywalk. Sophia vores guide var helt fantastisk, takket være hendes viden om Wien og Østrig lærte vi meget.

Jeg elskede denne dagstur til Hallstatt! Vær forberedt på en masse tid på bussen, men det er så det værd! De deler turen op med et rastested, Schloss Ort, og endnu et rastested på vej tilbage til Wien, så det hjælper også meget. Udsigten fra skywalken er utrolig, og byen er så sød, jeg havde en fantastisk tid.

Sophia var min første rejseleder nogensinde, og hun sætter barren virkelig højt! Hun var meget flittig til at sørge for, at alle havde det godt og trygt under hele turen, og som solorejsende fik hun turen til at føles meget rummelig

Vores tur var fantastisk. Sophia var en fantastisk rejseleder, og min søsterpartner og jeg havde en fantastisk tid. Komfortabel bus, så vi kunne også sove på bussen, da det var en lang dag!

Den gode gæstfrihed på skibet. De lækkerier serveret.