Tilføj datoer

Wiener Zentralfriedhof

Wiener Zentralfriedhof: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: Guidet byvandring på Wien Centralkirkegård

1. Wien: Guidet byvandring på Wien Centralkirkegård

Oplev en vandretur af en anden art og følg din guide på en tur gennem den muligvis største kirkegård i Østrig. Wiens centrale kirkegård, med sine tre millioner indbyggere, byder på en overflod af historie, arkitektur og intriger. Lær alt om den rummeligt anlagte kirkegård i Wiens sydlige del, som blev åbnet i 1874, og opdag æresgravene for talrige personligheder fra kunstens, kulturens og politikens verden. Se soldaters grave, mindesmærker, grave med forskellige religiøse overbevisninger og selvfølgelig gravene for mange wienerfolk. De enkelte områder, du vil støde på under vandreturen, vil repræsentere religionernes traditioner, deres kulturer og mange personlige livshistorier.

Wien: Guidet vandretur på den centrale kirkegård

2. Wien: Guidet vandretur på den centrale kirkegård

Tag en guidet tur gennem Wiens centrale kirkegård, en smuk park fuld af historie og minder om Wiens mest elskede og berygtede borgere. Nyd naturen, mens du lærer om dem, der er blevet begravet her. Beundre unik gravkunst og høre om ekstraordinære liv. Mød din guide nær indgangen Tor 2 til Centralkirkegården og begynd dit makabre eventyr. Besøg gravene for verdensberømte wienere som Mozart og Beethoven, men også mindre kendte folk, der levede ekstraordinære liv. Find ud af, hvorfor Wien har så stor en kirkegård, og hvorfor den er blevet så populær et sted. Lær mere om byen uden at skulle møde den varme bymidte og de menneskemængder, der er der. Opdag unik gravkunst, og beundr den fantastiske udsigt over kirkegårdskirken St. Karl Borromäus, der kan prale af et imponerende art nouveau-design. Afslut din tur i nærheden af kirkegårdens æresgrave.

Wien: Privat rundvisning på den centrale kirkegård og i kirken

3. Wien: Privat rundvisning på den centrale kirkegård og i kirken

Wiens centrale kirkegård - det mest betydningsfulde gravsted i Wien. Fra det, der oprindeligt var en meget kritiseret kirkegård, er det i dag en af de smukkeste og mest pragtfulde kirkegårde i Wien. Som det gamle ordsprog siger, er alle lige i døden. På Wiens Centralkirkegård gælder det formentlig kun området under jorden. Pragt og herlighed, omdømme og velstand er imponerende dokumenteret ud over livet. Se monumentale grave af mange berømte mennesker. Talrige grave og mindesmærker blev rejst på Wiens centrale kirkegård til evig erindring og som en advarende påmindelse om meningsløs død. Se gravene for ofrene for Ringteater-branden i 1881 og gravene for de sovjetiske soldater, der døde i slaget ved Wien i 1945. På en dominerende position, næsten i centrum, ligger den storslåede kirkegårdskirke i Wiener Art Nouveau. Under en guidet rundvisning i kirken lærer du om den spændende arkitekturhistorie. I slutningen af den private tur på Wiens centrale kirkegård vil du se skovkirkegården. Den moderne begravelse er ankommet til vores samfund.

3 timers vandretur på Wiens centralkirkegård

4. 3 timers vandretur på Wiens centralkirkegård

Oplev Europas næststørste kirkegård i Wien. Wiens centralkirkegård er en vigtig del af Wiens kulturhistorie, hvilested for 3 millioner mennesker og også en stor park. Fremragende præsidenter, arkitekter, komponister, skuespillere, sangere, forfattere, ingeniører, opdagelsesrejsende, malere og mange andre har fundet deres sidste hvilested på denne kirkegård. Se de berømte menneskers grave og få mere at vide om deres liv. Beundre de fantasifulde udformninger af gravene med imponerende skulpturer. Du kan også besøge Karl Luegers mindekirke, et af mesterværkerne i wienerens art nouveau.

Gåtur til Wiens centrale kirkegård med transfer

5. Gåtur til Wiens centrale kirkegård med transfer

Vores private tur til Wiens centrale kirkegård er ikke kun en rejse gennem byens historie og kunst, men også en unik måde at komme i kontakt med dens rige kulturarv på. Kom og nyd en rolig gåtur gennem de grave og monumenter, der er dedikeret til Wiens befolkning, herunder berømte musikere, komponister, kunstnere og historiske personer. Book en 2-timers privat rundvisning på Centralkirkegården i Wien. Denne kirkegård er ikke kun et sted for sorg, men også et kulturelt symbol, der afspejler Wiens unikke tilgang til død og erindring gennem samspillet mellem kunst og historie. Din private lokalguide vil vise dig kirkegårdens mest interessante arkitektoniske og kunstneriske skatte og dele historierne om de mennesker, der hviler på denne rolige begravelsesplads. Du vil se grave og monumenter af Ludwig van Beethoven, Johannes Brahms, Franz Schubert og Johann Strauss II og andre bemærkelsesværdige musikere, komponister, kunstnere og historiske personer. Kom og oplev, hvordan denne kirkegård er blevet et vidnesbyrd om Wiens identitet og kunstneriske sjæl! Vælg 3-timers alternativet for at booke en 2-timers vandretur på Wiens Centralkirkegård med en anslået 1-times transport tur-retur fra den indkvarteringsadresse, der oplyses ved reservationen. På trods af sit navn ligger Centralkirkegården ikke i centrum, men i den sydlige udkant, så vores private biltransport til en fast pris vil spare dig for en masse tid og besvær! Denne mulighed inkluderer en bekvem afhentnings- og afleveringsservice med transport i en ren privat bil.

5 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Wiener Zentralfriedhof

Andre seværdigheder i Wiener Zentralfriedhof

Vil du se alle oplevelser i Wiener Zentralfriedhof? Klik her for en fuld oversigt