Tilføj datoer

Wiens Statsopera

Wiens Statsopera

Wiens Statsopera: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: Hop-on hop-off sightseeing-bustur

1. Wien: Hop-on hop-off sightseeing-bustur

Hop på en bus, og udforsk Wien, som du vil. Med denne hop-on-hop-off-billet kan du hoppe på eller af bussen, så ofte du vil, ved et hvilket som helst stoppested. Vælg mellem 3 ruter, som hver tager dig til en anden del af Wien. Se Statsoperaen, Kunsthistorisches Museum (Kunsthistorisk Museum), Heldenplatz (Heltenes Plads), Parlamentet eller Burgtheater. Eller bliv kørt til Schönbrunn Palace og Belvedere Palace, før du besøger KunstHausWien-museet eller UNO City - valget er dit! Din tur byder på 3 forskellige busruter, som kan kombineres, som du ønsker (den grønne rute kører fra juni og er inkluderet i 48-timers billetten): Rød rute Beundr seværdighederne langs Ringvejen, såsom Statsoperaen, Hofburg-paladset og Burgtheater. Stop: Statsoperaen - Kunsthistorisk Museum/Heroes' Square - Mariahilfer Straße/Shopping Street - Burgtheater/CityHall - University - Liebenberg Denkmal/University - Liechtensteinstraße/Sigmund Freud Museum - Votiv Church - Vienna Airport Lines - DDSG City Cruises - MAK/Museum of Applied Arts - City Park - Strauss Monument - Statsoperaen Busserne ankommer hvert 10. til 20. minut. Varigheden er 60 min. Man - søn, kl. 9:20 - 18:30. Gul rute Oplev det berømte Schönbrunn-slot, Schwarzenberg Platz og Belvedere-slottet. Stop: Statsoperaen - Westbahnhof/Togstation - Schönbrunn Slot - Hovedbanegården - Museum for Moderne Kunst - Belvedere Slot - Nedre Belvedere - Statsoperaen Busserne ankommer hvert 15. til 30. minut. Varigheden er 75 min. Man - søn, 9:15 - 18:15. Turen fra Statsoperaen til Schönbrunn Slot tager ca. 36 min. Blå rute: Besøg det berømte "Prater-område", hvor du kan stifte bekendtskab med alle mesterværkerne på Museum of Applied Arts, Museum of Fine Arts eller endda Kunsthaus/Hundertwasser Museum. Stoppesteder: MAK/Museum of Applied Arts - City Park - Strauss Monument - State Opera - Museum of Art History/Heroes' Square - Mariahilfer Straße/Shopping Street - Burgtheater/CityHall - University - Liebenberg Denkmal/University - Liechtensteinstraße/Sigmund Freud Museum - Votiv Church - Wien Lufthavn Linjer - DDSG City Cruises - Kunst Haus/Museum Hundertwasser - Riesenrad/Gigant Ferris Wheel - DDSG (Pier6 Imperial Bridge - Donauturm/Danube Tower - Alte Donau/Old Danube - Uno City - Donauinsel/Danube Island - Praterstern/Train Station - Taborstraße/Museum of Crime - DDSG City Cruises - MAK/Museum of Applied Arts Busserne ankommer hvert 15. til 20. minut. Varigheden er 120 min. Man - søn, kl. 9:20 - 18:40. Din billet inkluderer en selvguidet vandretur med en app. Kryds byen i dit eget tempo. Se Wiens Statsopera, Beethoven-statuen, Wiens Koncerthus, Musikkens Hus og Beethoven-museet. Hent dine hovedtelefoner og et kort fra den lokale partners servicecenter, og følg instruktionerne i QuietVox Guiding App for at komme fra seværdighed til seværdighed. Du scanner QR-koderne ved hvert stop for at lære mere om dem.

Wien: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

2. Wien: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur

Se Wiens historiske og moderne højdepunkter på en hop-on hop-off-sightseeingbustur med lydkommentarer. Vælg mellem et 24-timers eller 48-timers pas, så det passer til din tidsplan. Alle billetter inkluderer en selvguidet audiotur. Derudover kan du vælge en guidet byvandring, krydstogt på Donau eller en tur i det historiske kæmpepariserhjul. Oplev det "gamle Wiens" vartegn, herunder operahuset, museumskvarteret, Hofburg-paladset, parlamentet, rådhuset og Donau-kanalen. City Route tager dig uden for centrum forbi forlystelsesparken Prater til "det moderne Wien" med en betagende udsigt over Wiens bjerge, UNO City og Donau-øen. Fra byens centrum kan du udforske Wiens berømte paladser på Palace Route. Vi passerer Hofburg-paladset og tager derefter ud af byen for at se Schönbrunn-paladset og Belvedere-paladset. Se Wiens forstadsområder, det ekspressionistiske vartegn Hundertwasserhaus og den "nye moderne" Hauptbahnhof. Med 24-timers billetten kan du se det bedste af Wien på én dag. Brug den selvguidede audiotur til at lære mere om byen i dit eget tempo. Hvis du køber en 48-timers billet, kan du deltage i en guidet byvandring med en autoriseret guide, som vil føre dig gennem gågaden i Wiens gamle bydel. Lær mere om den fascinerende kejserlige historie med omfattende indsigt i nogle af dens mest bemærkelsesværdige bygninger. Vælg 48-timers billetten og nyd enten et naturskønt krydstogt på Donau-floden eller en tur i det historiske pariserhjul. Du kan også deltage i en guidet byvandring med en autoriseret guide, som vil føre dig gennem gågaden i Wiens gamle bydel. Lær mere om den fascinerende kejserlige historie med omfattende indsigt i nogle af dens mest bemærkelsesværdige bygninger.

Fra Wien: Heldagstur til Hallstatt og Salzkammergut

3. Fra Wien: Heldagstur til Hallstatt og Salzkammergut

Flyv fra Wien og rejs med bus ind i de østrigske alper for at udforske Salzkammergut, der er på Unesco's verdensarvsliste, og som er berømt for sine smukke søer, kalkstensbjerge og historiske slotte. Fortsæt til den smukke landsby Hallstatt ved Hallstätter See, og få mere at vide om landsbyens udvikling og dens saltproduktionsindustri, der går helt tilbage til forhistorisk tid. Næst går du om bord på en båd og sejler over det rolige vand i Hallstätter See (kun om sommeren). Få lidt fritid til at udforske landsbyen på egen hånd, inden du kører tilbage til Wien.

Wien: Panoramisk nattur med bus

4. Wien: Panoramisk nattur med bus

Oplev Wiens smukkeste seværdigheder om aftenen på denne unikke tur. Kør rundt på den storslåede Ringstrasse, som byder på en særlig stemning om aftenen. Under busturen vil du opleve alle de store seværdigheder i byen, inklusiv Parlamentet, Rådhuset, Burgtheater, Wiens Statsopera, Belvedere-paladset, Kunsthistorisk Museum og Nationalmuseet.  Fortsæt turen til den berømte forlystelsespark, hvor du kan se det store oplyste pariserhjul. Du afslutter herefter turen ved Wiens Statsopera.

Wien: Natterundtur i Big Bus City Highlights med live guide

5. Wien: Natterundtur i Big Bus City Highlights med live guide

Løs dig selv i byens lys med en guidet nattetur i en åben bus i Wien. Se nogle af de mest ikoniske seværdigheder fra et andet perspektiv, og lær om hvert enkelt sted af din guide, mens du passerer forbi Wiener Statsoperaen, Wurstelprater og Stadtpark. Før ned til Wiener Statsoperaen, og mød din venlige guide ved den åbne busstandplads lige udenfor. Hop om bord, og sæt dig ned på dit sæde med en perfekt mulighed for at tage billeder med operahuset. Start med at rulle gennem byen, mens din vært kommenterer hvert nyt sted, du kommer forbi. Se den flimrende refleksion af lysene, mens du kører langs Donau-floden og -kanalen. Lær om Wiens fascinerende historie og arkitektur, og kør forbi forlystelsesparken Wursteprater, Stadtpark, bondemarkedet og mange andre af byens attraktioner.

Wien: Centrums højdepunkter - vandretur i lille gruppe

6. Wien: Centrums højdepunkter - vandretur i lille gruppe

Oplev charmen og historien i Wiens centrum, og udforsk den gamle historiske bydel med dens storslåede seværdigheder i en lille gruppe. Dette er en fantastisk introduktion til Wien, med personlig opmærksomhed til den lille gruppe. Tag med på en guidet vandretur og dyk ned i byens fortid og livet i Wien i dag på en underholdende måde. Vi starter på Maria Theresien-Platz. Maria Theresia var en stærk kvindelig hersker i det 18. århundrede, og hendes mindesmærke er det mest imponerende i Ringstraße. Oplev det kejserlige palads (Hofburg), som oprindeligt var en fæstning bygget i det 13. århundrede og blev udvidet til en pragtfuld residens i overensstemmelse med Habsburgernes stigende magt og udvidelsen af deres rige. Se et af de mest berømte og fascinerende operahuse i verden og den storslåede bygning med det østrigske nationalbibliotek. Beundre de hvide stjerner, lipizzanerne fra den spanske rideskole. Oplev kejserlige facader, hestevogne og lær om berømte klassiske kompositioner som Mozart eller Beethoven, og lyt til historier om Johann Strauss. Find ud af mere om fremtrædende personligheders liv, såsom Gustav Klimt, og selvfølgelig om Wiens kaffehuse og søde sager. Turen slutter omkring Stephansdom i hjertet af byen. Turen omfatter kun udvendige visninger og ingen indvendige besøg.

Wien: Tidsrejsende virtual reality-spadseretur

7. Wien: Tidsrejsende virtual reality-spadseretur

Rejs tilbage i tiden og vær vidne til de begivenheder, der gjorde Wien til den kosmopolitiske by, den er i dag. Nyd seks scener med betagende virtual reality-teknologi, der lader dig genopleve fortiden på en unik to timers rundvisning med en audioguide. Deltag i et optog på den hvide søndag i 1483, en af de få lejligheder, hvor udsmykkerne blev bragt frem og vist frem for offentligheden. Gå i dækning, når det osmanniske rige gennemfører endnu en belejring under den anden belejring i 1683. Oplev mørket under pesten, der dræbte halvdelen af Europa, og bliv klogere på Augustin, en sanger, der viste, at Wien kunne overleve sådanne frygtelige tider med humor og musik. På en solskinsdag kan du gå rundt i Hofburg og se kejserinde Sisi og kejser Franz Joseph II på en jagttur. Heldigvis står du meget tæt på vejen, så glem ikke at blinke. I Operaen kan du opleve Wien i de gyldne 20'ere og se, hvordan folk forbereder sig til en operaforestilling. I den sidste scene på St. Stephens-pladsen ser du katedralen brænde i den sidste måned af den frygtelige Anden Verdenskrig, og du er vidne til den sovjetiske hær, der driver de sidste tyske soldater ud.

Wien: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

8. Wien: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

Lær Wien at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt walking tour, som du kan afspille på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur Wiens universitet et af de ældste i Europa! Besøg Ankeruhr dette meget mærkelige ur, og bliv klogere på Wiens symbol Sankt Stefansdom. Tag billeder af Peterskirche og beundr Hofburg i sin uendelighed. Derefter tager naturhistorisk museum dig til en anden verden med sine fund. Bliv klogere på den verdensberømte Mozart. Beundr Wiener Statsoperaen med dens fremragende akustik! Albertina har unikke kunstudstillinger, mens Johann Strauß Denkmal med sit imponerende monument vil være prikken over i'et på denne unikke tur. Når du går på opdagelse ved hjælp af din downloadede app, løser du en lokalitetsbaseret gåde ved hver attraktion og låser op for det næste sted, du skal besøge. Appen indeholder fakta og oplysninger om hvert sted, du stopper ved. Arbejd som et team, og brug logik, fantasi, observation og problemløsning for at finde vej rundt i byen. Gør det ekstra sjovt ved at konkurrere i grupper og køre om kap til den sidste attraktion. Undervejs kan I stoppe for at få en kop kaffe, frokost eller en pause når som helst.

Wien: 2-timers historisk sightseeingbyvandring

9. Wien: 2-timers historisk sightseeingbyvandring

Lær alt om en af de smukkeste byer i verden på denne byvandring i Wien. Turen starter med det romerske Wien og spørgsmålet om, hvorfor et slot blev bygget her. Besøg Michaelerkirche, Wiens tredjeældste kirke med en kombination af 3 forskellige arkitektoniske stilarter. Lær alt om Hofburg Slot og betydningen af de store grunde, der dækker 555.000 kvadratmeter. Du opdager også detaljer om byens vigtigste herskere. Bliv imponeret over størrelsen af Heldenplatz, og hvad der ligger bag facaderne. Oplev hvorfor enhver tur til Wien skal inkludere et besøg til det kejserlige skatkammer, hvad der er at se i byen og ting, du sandsynligvis ville have misset uden din turguide. Når du går forbi Østrigs nationalbibliotek med repræsentationslokalerne, vil du finde ud af hvad symbolet på taget betyder, og hvorfor pladsen er opkaldt efter Kejser Josef II. Besøg kirken, hvor mange Habsburg-bryllupper fandt sted (lukket søndag og helligdage), og oplev, hvorfor gommen ikke engang var til stede ved nogle bryllupper. Byens historie har dog også sine mørke sider. Når du går forbi Albertina og "monumentet mod krig og fascisme", vil du blive konfronteret med rædslerne under 2. Verdenskrig. Du vil også stoppe ved Wiener Staatsoper og finde ud af, hvorfor Hotel Sacher nu står, hvor Theater am Kärntnertor stod. Du vil blive overrasket over anekdoterne om Providentia-springvandet på Neuer Markt og Habsburgernes begravelsesritualer ved Kapucinerkrypten. Byvandringen slutter ved Stephansdom, der er Wiens vartegn. Hør om dens delvise ødelæggelse under 2. Verdenskrig, og find ud af, hvorfor ikke alt der læres i skolen, er korrekt.

Wien: 3-timers alt-i-en-cykeltur på engelsk

10. Wien: 3-timers alt-i-en-cykeltur på engelsk

Nyd en sjov, informativ og sund 3-timers tur i kejsertidens Wien på behagelige cykler. En ekspertguide vil lede jer sikkert rundt på god belægning og gøre flere stop, så I kan tage billeder tæt på Wiens vigtigste seværdigheder. Kør langs den berømte Ringstrasse for at få en fornemmelse af den prægtige kejserlige by. Byen var centrum af det magtfulde habsburgske rige, og den imponerende arkitektur på Wiens ædle boulevarder omfatter rådhuset, Wiens universitet, parlamentet, kejserpaladset og operahuset. Tag til Heldenplatz, hvor Hitler holdte sin berygtede "Anschluss"-tale i 1938, før I cykler mod Hundertwasserhaus, Wiens mest specielle højhus. Sidst men ikke mindst, kør til Prater, og se det gigantiske pariserhjul, før I cykler tilbage langs bredden af en udløber af Donaufloden.

102 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Wiens Statsopera

Andre seværdigheder i Wiens Statsopera

Vil du se alle oplevelser i Wiens Statsopera? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Wiens Statsopera

Samlet bedømmelse

4.4
(3.795 anmeldelser)

Halstatt er et smukt sted med en meget interessant og gammel historie. Jeg er 100 % glad for, at jeg afsatte en kostbar dag på min Østrig-tur til at lave denne tur. Jeg ville kun ønske, at der var en måde, jeg kunne have gjort saltmine-turen på. Det er virkelig et tab at gå hele vejen til dette sted og ikke se inde i selve minen. Desværre er det ikke nødvendigvis rejsearrangørens skyld. Pausepladserne undervejs er lovpligtige for at give chaufføren en pause, og det er ikke muligt at tage afsted senere fra Halstatt, fordi chaufføren ifølge loven ikke kan køre mere end et fastsat antal timer hver dag. Desværre er timingen strakt så stramt som muligt, og det er bare ikke muligt at lave mineturen. Den gode nyhed er, at resten af Halstatt er fantastisk, inklusive Skywalk og den lille by.

Alt er velorganiseret og flydende. Lang tur, men jeg anbefaler det. Meget kvalificeret og professionel guide og chauffør, samt hjælpsom.

Aktiviteten var meget god, guiden var meget venlig, venlig og godmodig. Han gav en masse information og gjorde turen behagelig og sjov.

Købte 2 dages pas med sejltur, den tir fra stop 8 er lidt kedelig

Det var en smuk dag, godt organiseret i et vidunderligt land