Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Windermere

Vores mest anbefalede ting at gøre i Windermere

Fra Manchester: Lake District og Windermere

1. Fra Manchester: Lake District og Windermere

Du lægger det maniske Manchester bag dig og kører direkte til det dejlige Lake District. Dagens første stop er i Bowness, som ligger ved bredden af Windermere. Her har du tid til at tage en afslappet sejltur på søen eller vandre rundt i byen og beundre den sublime udsigt over landskaberne. Du kører rundt om den sydlige spids af Windermere og mod Coniston Water. Du nyder udsigten over denne vandmasse, før du ankommer til den maleriske, fredede landsby Hawkshead. Det var her, digteren William Wordsworth gik på Grammar School. Efter at have udforsket den hyggelige landsby tager du de smalle landeveje nordpå mod Grasmere, et sted, som Wordsworth beskrev som "det smukkeste sted, som mennesket har fundet". Der er fri tid til at besøge Wordsworths Dove Cottage, smage de legendariske honningkager eller nyde freden og roen i Wordsworths påskeliljehave ved floden Rothy. Derefter nyder vi den spektakulære udsigt over Ullswater Lake, mens vi kører ad landevejene til søens sydlige bred, inden vi vender tilbage til Manchester tidligt på aftenen.

Lake District: Heldagsudflugt til 10 søer med bådtur

2. Lake District: Heldagsudflugt til 10 søer med bådtur

Søområdet er kendt for at være det smukkeste hjørne af England, og denne heldagstur præsenterer dig for netop dette; storslåede landskaber med bjerge, dale og søer fra syd til nord. Fra cirklen kan du få en billedskøn udsigt til nogle af Lake District's højeste tinder. Rejs over de berømte Kirkstone- og Honister-pas, mens du nyder nogle spektakulære bjerglandskaber. Fra smukke dale til vandfald og traditionelle landsbyer i Lakeland er der masser af stop, hvor du kan beundre udsigten og tage billeder. Et frokostmåltid i markedsbyen Keswick, hvor du kan prøve en typisk pubfrokost eller opsøge en charmerende restaurant. Få mulighed for at strække benene ved enten den storslåede sø Derwent water eller Ullswater, hvor du kan opleve søens rolige natur.

Lake District: Heldags sigtseeingoplevelse fra Liverpool

3. Lake District: Heldags sigtseeingoplevelse fra Liverpool

Turen tager af sted fra Liverpool og kører ud af byen og ind i det frodige omgivende landskab. Beundr udsigten, mens du kører til Storbritanniens største nationalpark, Lake District, og gør holdt ved det underjordiske Rheged Discovery Center undervejs. Under den delvist fortalt 2-timers tur til Lake District stopper turen også ved den berømte Castlerigg Neolithic Stone Circle, hvor du kan føle den gamle mytiske energi flyde omkring dig. Fortsæt til Grasmere Village, der byder på en række smukke arkitektoniske værker fra det 19. århundrede samt den kendte digter William Wordsworths grav. Lad derefter din næse lede dig til Sarah Nelsons Gingerbread Shop, hvor du kan smage et udvalg af traditionelle søde sager. Når du har fyldt dig med peberkager, er det tid til at udforske nationalparken og navigere gennem Langdales, også kendt som "Little Switzerland". Mens du vandrer rundt i parken, kan du beundre den betagende udsigt over landskabet, der består af nogle af de mest dramatiske og forskelligartede landskaber i Storbritannien. Under hele turen kan du nyde masser af stop både i og uden for bussen, så du får mest muligt ud af din tur til Lake District. Et af dagens højdepunkter omfatter en slentretur rundt om Blea Tarn og et stop i Ambleside, hvor du kan fare vild i labyrinten af snoede gader eller shoppe i et udvalg af maleriske butikker.

Lake District: Beatrix Potter halvdagstur

4. Lake District: Beatrix Potter halvdagstur

Omgiv dig med det landskab, der inspirerede Beatrix Potters fortryllende fortællinger under en halvdagstur i Lake District National Park. Besøg forfatterens hjem og udforsk det middelalderlige Hawkshead og det naturskønne Tarn Hows. Start med at tage til Hill Top, det 17. århundredes hjem, som Beatrix Potter brugte som kunstnerisk tilflugtssted. Gå en tur gennem den charmerende have, der er hjemsted for forskellige blomster, og som optræder i flere af hendes små historier. ~Bemærk venligst, at Hill Top House er lukket på fredage uden for de britiske skoleferier og fra november til februar. I så fald skal du besøge attraktionen World of Beatrix Potter i Bowness, hvor du kan få mere at vide om forfatterens liv og de figurer, hun skabte. Efter at have udforsket Miss Potters ekstraordinære hus fortsætter du til middelalderlandsbyen Hawkshead, hvor du får lidt tid til at udforske den fascinerende landsby. Kør gennem det berømte skønhedsområde Tarn Hows. Afslut med et krydstogt på søen med uovertruffen udsigt over bjergene. Bemærk: Turen inkluderer attraktioner til en værdi af 32,50 £, Lake Cruise RRP 17,50 £ og Hill Top 15 £.

Lake District: Six Lakes Morning Tour fra Windermere

5. Lake District: Six Lakes Morning Tour fra Windermere

Start med at køre over det berømte Kirkstone Pass, som er den højeste bjergvej i søerne, før du kører nedad og ser det smukke Ullswater. Du får mulighed for at strække benene ved Castlerigg Stone Circle og nyde panoramaudsigten over fjeldområderne. Turen vender tilbage og går sydpå langs den enorme Thirlmere, mens du lærer alt om dens interessante historie. Der er derefter tid til at vandre rundt i den historiske landsby Grasmere, inden du rejser tilbage til Windermere. Denne halvdagstur er perfekt for dem, der har kort tid, men som ønsker at se så meget som muligt af dette smukke område.

Lake District: Vestlige søer - heldagstur

6. Lake District: Vestlige søer - heldagstur

Oplev de smukke seværdigheder i det vestlige Lake District på denne eventyrlige heldagstur. Denne tur vil tage dig væk fra alfarvej, mens du opdager det storslåede landskab i Lake District med dets smukke bjerge og dramatiske søer. Vi kører over Wrynose- og Hardknott-passene, de stejleste pas i England, og forbi de ekstraordinære rester af Hardknott Roman Fort, 300 meter oppe på fjeldet. Nyd frokosten på en traditionel landevejskro. Om eftermiddagen kører vi videre til "Britain's Favorite View" ved Wastwater, Englands dybeste og mest dramatiske sø. Denne tur inkluderer en attraktion til en værdi af 15,50 £ Ravenglass & Eskdale Railway-billet koster 15,50 £.

Fra London: Lake District-tur med Cream Tea og krydstogt

7. Fra London: Lake District-tur med Cream Tea og krydstogt

Tag til London Euston Station og nyd en afslappende togrejse til Oxenholme i den spektakulære Lake District National Park. Ved ankomsten til Oxenholme vil du blive mødt af en lokal guide, som vil tage dig med på din rundtur i Lake District. Denne tur er den ideelle måde at udforske det bedste af Lake District, som er berømt for sine forbindelser til Beatrix Potter og Wordsworth. Kør ind i nationalparken og kør nordpå langs Lake Windermere til middelalderlandsbyen Hawkshead. Udforsk denne fascinerende landsby, hvor Wordsworth gik i skole. Besøg Hawkshead og Hill Top, Beatrix Potters berømte hjem ved søen. (Ejendommen er ikke åben fredage uden for de britiske skoleferier eller mellem november og februar). Når Hill Top er lukket, besøger vi World Of Beatrix Potter i Bowness for at lære mere om forfatteren og de figurer, hun skabte. Vi fortsætter mod den berømte skønhedsplet Tarn Hows, hvor vi gør et fotostop, inden vi kører gennem Yewdale og passerer Yew Tree Tarn, som blev brugt i filmen Miss Potter. Herefter kører vi ind i de berømte bjergrige dale i Langdales, som er blevet skåret ud af gletsjere, så de danner spektakulære u-formede dale. Når vi ankommer til sølandsbyen Waterhead, kan vi sejle på Englands største sø, Windermere, og nyde udsigten til Lakeland Fells (det lokale ord for bjerge). Når du ankommer til Bowness Bay, kan du nyde en cream tea på Lindeth Howe Country House Hotel, som engang var ejet af Beatrix Potter. Derefter bliver du kørt tilbage til Oxenholme Station for at tage toget tilbage til London.

Lake District: Dagstur fra Manchester

8. Lake District: Dagstur fra Manchester

Turen afgår fra Manchester Lufthavn og går uden om byen og ud i det frodige omgivende landskab. Beundr udsigten, mens du rejser til Storbritanniens største nationalpark, Lake District, og gør holdt ved det underjordiske Rheged Discovery Center undervejs. Under den delvist fortalt 2-timers tur til Lake District stopper turen også ved den berømte Castlerigg Neolithic Stone Circle, hvor du kan mærke den gamle mytiske energi, der flyder omkring dig. Fortsæt til Grasmere Village, der byder på en række smukke arkitektoniske bygningsværker fra det 19. århundrede samt den kendte digter William Wordsworths grav. Lad derefter din næse vise vej til Sarah Nelsons Gingerbread Shop, hvor du kan smage et udvalg af traditionelle søde sager fra regionen. Når du har fået fyldt dig med peberkager, er det tid til at udforske nationalparken og navigere gennem Langdales, også kendt som "Little Switzerland". Mens du vandrer rundt i parken, kan du beundre de betagende udsigter, der breder sig over landskabet, som byder på noget af det mest dramatiske og varierede landskab i Storbritannien. Under hele turen er der masser af stop både i og uden for bussen, så du kan få mest muligt ud af din tur til Lake District. Et af dagens højdepunkter omfatter en slentretur rundt om Blea Tarn, inden du stopper i Ambleside, hvor du kan fare vild i labyrinten af snoede gader eller shoppe i et udvalg af maleriske butikker.

Fra Chester: Lake District heldags guidet sightseeingtur

9. Fra Chester: Lake District heldags guidet sightseeingtur

Dette heldagseventyr afgår fra Chester og går direkte mod det frodige landskab. Beundre udsigten, mens du rejser til Storbritanniens største nationalpark, Lake District, og stopper ved det underjordiske Rheged Discovery Center undervejs. Under den delvist berettede 2-timers rejse til Lake District stopper turen også ved den berømte Castlerigg Neolithic Stone Circle, hvor du kan mærke gammel, mytisk energi flyde omkring dig. Bagefter fortsætter du ind på Grasmere Village, som kan prale af en række smuk arkitektur fra det 19. århundrede, såvel som den kendte digter William Wordsworths grav. Lad bagefter din næse lede vejen til Sarah Nelsons Gingerbread Shop, hvor du kan smage et udvalg af traditionelle søde sager fra regionen. Når du har fyldt op med honningkager, er det tid til at udforske nationalparken og navigere gennem Langdales, også kendt som "Lille Schweiz". Mens du vandrer rundt i parken, kan du undre dig over den betagende udsigt, der breder sig over landskabet, som byder på noget af det mest dramatiske og mangfoldige landskab i Storbritannien. Under hele turen er der masser af stop for at få mest muligt ud af din tur til Lake District. Et af dagens højdepunkter inkluderer en tur rundt i Blea Tarn før et stop ved Ambleside, hvor du kan fare vild i labyrinten af snoede gader eller shoppe i et udvalg af maleriske butikker.

Lake District: Halvdags 8 Søer Eftermiddagstur

10. Lake District: Halvdags 8 Søer Eftermiddagstur

Eftermiddagen starter med en klatretur helt op til Kirkstone Inn, den højeste beboede bygning i Lake District, hvor vi stopper op og nyder udsigten tilbage til dalen helt ned til Lake Windermere. Denne engang vigtige kro ligger næsten på toppen af Lake District's højeste pas, der er åbent for biltrafik. Herfra styrter vejen ned i Kirkstone-passet, hvor dalvæggene rejser sig stejlt op på begge sider til udsigtspunktet, hvor man kan gøre et fotostop af vejbåndet, mens det går ned til Brothers Water. Den tynde vejstrimmel snor sig forbi søen, ned til Ullswater-dalen og videre til den charmerende og populære landsby Patterdale. Den eneste anden landsby i denne dal er Glenridding, og det er her, at man får det første glimt af nationalparkens næststørste sø, Ullswater. Du følger vejen langs den vestlige bred af den store og funklende sø. Derefter kører du nordpå mod Keswick. Dit næste stop er ved en af de mest spektakulært beliggende neolitiske stencirkler overhovedet, Castlerigg. Castlerigg Stone Circle ligger på et fantastisk naturligt plateau med en fantastisk 360 graders udsigt over de omkringliggende fjelde. Den består af 38 fritstående sten, hvoraf nogle er op til 3 meter høje, og er en af Storbritanniens tidligste stencirkler fra bondestenalderen for 4000 til 5000 år siden. Et kort stop her, inden du fortsætter til Derwentwaters bredder. Rejsen går nu langs Derwentwaters østlige bredder. Når du kører langs søens skovbredside, drejer vejen pludselig af, og du klatrer op ad en smal, stejl vej ind på den skovklædte fjeldside. Pludselig bliver træerne klarere, og dit næste mål, Ashness Bridge, dukker op. Ashness Bridge er den mest fotograferede bro i Lake District. Herefter bliver du ført videre op ad fjeldet til et andet velkendt skønhedspunkt, Surprise View, hvor du har en uforstyrret udsigt over Derwent Water til Bassenthwaite. Du kører tilbage langs Derwentwaters bredder og begynder at køre ned mod Ambleside. Undervejs kommer du forbi Thirlmere, en menneskeskabt reservoir. Derefter går du tilbage langs bjergpasset Dunmail Raise. Dette er også navnet på en stor stenhøj, der står på toppen af passet. Legenden siger, at Dunmail, den sidste konge af Cumberland, er begravet under stenhøjen. Vejen falder nu støt ned fra fjeldet, og inden længe kører man langs bredden af Grasmere, den syvende sø. Vejen snor sig langs kysten, indtil du kommer til Rydal Water, din ottende og sidste sø.

Alle aktiviteter

28 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Windermere

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Windermere?

De bedste dagsture og -udflugter fra Windermere er:

Ambleside

Andre seværdigheder i Windermere

Vil du se alle oplevelser i Windermere? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Windermere

Samlet bedømmelse

4.8
(773 anmeldelser)

Flot og oplysende tur med en fremragende chauffør, Peter. Han kunne styre minibus og fortælle om alt det vi så. Jeg kan varmt anbefale turen!