Tilføj datoer

Windsor Castle

Windsor Castle

Windsor Castle: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Windsor Castle: Entrébillet

1. Windsor Castle: Entrébillet

Windsor Castle blev grundlagt i det 11. århundrede af Vilhelm Erobreren, og er det ældste og største beboede slot i verden. Det er blevet renoveret af en række konger og dronninger, herunder Henry II, Charles II og George IV. Din billet giver dig adgang til slottet, herunder til de storslåede ceremonielle værelser, der er møbleret med nogle af de fineste skatte fra den kongelige samling. Blandt mesterværkerne er der malerier af Holbein, Rubens og Van Dyck, og udsøgte engelske og franske møbler. I vintermånederne vil de private gemakker, som er skabt af Georg 4. og kendt som de semiceremonielle værelser, også være en del af besøgsruten. Din entré inkluderer også adgang til St. George's Chapel (undtagen om søndagen). Det er en af de smukkeste kirkelige bygninger i England og det endelige hvilested for 10 monarker, herunder Henrik 8. og Karl 1. Der er masser at se og lave på Windsor Castle, så sæt nok tid af for at få det meste ud af dit besøg, hvilket normalt varer mellem 2,5 og 3 timer. Slottet ligger på toppen af en stejl bakke, og besøgsruten dækker over lange afstande, hvorfor der anbefales komfortable sko.

London: Windsor, Stonehenge, Bath og romerske bade dagstur

2. London: Windsor, Stonehenge, Bath og romerske bade dagstur

Udforsk flere af de største højdepunkter omkring London på denne dagstur med bus fra London. Oplev elegancen på Windsor Castle, opklar mysterierne i Stonehenge, og beundr den georgianske arkitektur i byen Bath. Besøg et velbevaret romersk badehus. Windsor Castle Windsor Castle er gennemsyret af historie og sidder stolt på en frodig skovklædt bakke med udsigt over Themsen. Dateret tilbage til normanniske tider, med fejende anlagte haver og tårnet Round Tower, er det let at se, hvorfor det er kongens foretrukne weekendresidens Royal Windsor. Nyd et fascinerende kig gennem nøglehullet til de overdådige State Apartments, der er hjemsted for uvurderlige kunstværker af Rembrandt og Leonardo da Vinci, og besøg St. George's Chapel, det stemningsfulde sidste hvilested for tidligere monarker, herunder Henrik VIII. Du kan besøge Queen Marys Dolls' House, en virkelig utrolig struktur komplet med fungerende elevatorer, rindende vand, elektricitet og vinflasker, alt sammen i miniature! Mystiske Stonehenge Gå rundt på verdensarvsstedet og bliv betaget af den unikke klippeformation. Beliggende på Salisbury Plain står 40 tons tunge klipper alene siden deres ankomst for 5.000 år siden. En overflod af teorier omgiver Stonehenge; fra et religiøst tempel til et astronomisk ur og endda en gravplads fra bronzealderen. Bestem selv, mens du opdager historien om dette mystiske monument. Bad Stående stolt på skråningerne af floden Avon, var Bath den første by i England, der blev udpeget til et UNESCOs verdensarvsliste. Beundre det smukke Bath Abbey fra det 15. århundrede, den fantastiske georgiske arkitektur og den romantiske Pulteney Bridge. Romerske bade Berømt for sine romerske bade, huser Bath den bedst bevarede romerske spa fra den antikke verden. Mirakuløst skjult for synet indtil 1870'erne, dykke ned i historien om dette magiske monument og beundre dets arkitektoniske pragt. Ankomsttid tilbage i London er ca. kl. 20.00.

London: London Pass® med 90+ attraktioner og ture

3. London: London Pass® med 90+ attraktioner og ture

Se alt, hvad London har at byde på med London Pass®, og spar op til 50%* i forhold til at købe individuelle billetter. Nyd adgang til historiske vartegn, topattraktioner, verdensberømte museer, sjove aktiviteter, stadionture og meget mere med denne komplette sightseeing-pakke. Du skal blot vælge din credits-pakke baseret på det antal dage, du besøger London, bruge Go City-appen til at planlægge din rejseplan og gå på opdagelse! Få adgang til over 90 attraktioner, bl.a: POPULÆRE ATTRAKTIONER - Tårnet i London - Lastminute.com London Eye - Udsigten fra Shard - 1-dags Hop-on Hop-off-bustur (Big Bus Tours) - Uber Boat by Thames Clippers - 1-dags Hop-on Hop-off - Windsor Castle (kun adgang om eftermiddagen) - Westminster Abbey - Tower Bridge - Madame Tussauds London - London Bridge-oplevelse - London Zoo - St Paul's Cathedral - Kensington Palace SEVÆRDIGHEDER - Shakespeare's Globe Theatre - Royal Albert Hall - Royal Observatory Greenwich - Det gamle Royal Naval College - Cutty Sark - Kew Gardens - Hampton Court Palace - Apsley House - Benjamin Franklin House: Arkitektonisk rundvisning - Benjamin Franklins hus: Historisk - Eltham Palace - Golden Hinde - Wellington Arch - Chelsea Physic Garden MUSEER OG GALLERIER - London Transport Museum - Foundling Museum - Household Cavalry Museum - Charles Dickens Museum - Guards Museum - Cartoon Museum - Estorick-samlingen af moderne italiensk kunst - Wernher-samlingen i Ranger's House - Fan Museum - Londons kanalmuseum - London Museum for vand og damp - Havemuseum - Museum for mærker - Queen's Gallery (midlertidigt lukket) - Postmuseet - The Courtauld Gallery - Rammeløs - fordybende kunstoplevelse TURE OG OPLEVELSER - Arsenal FC Stadion (Emirates Stadium) - Chelsea FC Stadium Tour - Tottenham Hotspur FC Stadionrundvisning - Tur til Twickenham Stadium og Rugby Museum - Wembley Stadium Tours - Chessington World of Adventures - London madvandring - Historisk pub-tur i London og meget mere! *Besparelser baseret på eksempler på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Fra London: Heldagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford

4. Fra London: Heldagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford

Nyd en hel dag med engelsk arv ved at besøge det udsøgte Windsor Castle, fængslende Stonehenge og den smukke universitetsby Oxford. På denne dagstur, der afgår fra London, får du en fløjtestop-tur på disse unikke steder med interessante kommentarer fra din guide undervejs. Start din dag på Windsor Castle, en af de officielle residenser for HM King Charles III. Besøg de storslåede statslejligheder, der stadig bruges til statslige lejligheder og kongelige receptioner (hvis muligheden er valgt). Tag dig tid til at udforske slottets område og St. George's Chapel fra det 14. århundrede, hvor du kan beundre et af de smukkeste eksempler på middelalderkirkearkitektur i England. Gå dernæst til de stående sten i Stonehenge, stadig overskyet af mystik som en fantastisk bedrift inden for menneskelig teknik. Udforsk den forhistoriske stencirkel og lær om teorierne omkring dens konstruktion (hvis muligheden er valgt). Fortsæt til universitetsbyen Oxford, kendt som "The City of Dreaming Spires". Et lærested siden 1249, det er et idyllisk sted at udforske på en fascinerende vandretur.

London: Heldagstur til Windsor Castle, Stonehenge og Bath

5. London: Heldagstur til Windsor Castle, Stonehenge og Bath

Tag på en heldagstur fra London for at se det berømte Windsor Castle, den mystiske stencirkel Stonehenge og den smukke georgianske by Bath, med mulighed for at inkludere adgangsbilletter i turen. Nyd transport med bus og guidede rundvisninger alle steder. Start på Windsor Castle, der har været hjemsted for den kongelige familie i 900 år. Besøg de storslåede statslejligheder, der stadig bruges til statslige lejligheder og kongelige receptioner. Udforsk slotsområdet og St. George's Chapel fra det 14. århundrede, et af de smukkeste eksempler på middelalderlig kirkearkitektur i England og gravsted for konger og dronninger, herunder Henrik VIII og hans tredje hustru Jane Seymour. Fortsæt gennem landskabet i Wiltshire til Stonehenge. Stonehenge, der er omgærdet af mystik, er en fantastisk ingeniørmæssig bedrift og det vigtigste forhistoriske sted i England. Kør mod vest til Bath, en smuk georgiansk by med smuk honningfarvet arkitektur og de berømte romerske bade. Nyd en panoramatur til nogle af Europas fineste arkitektoniske seværdigheder, herunder Bath Abbey, Royal Crescent, Circus, Assembly Rooms og Pulteney Bridge. Vælg muligheden for at udforske de romerske bade, der er bygget omkring termiske kilder, som har leveret vand i over 2.000 år.

Fra London: Windsor, Oxford & Stonehenge Heldagstur

6. Fra London: Windsor, Oxford & Stonehenge Heldagstur

Windsor Castle Windsor Castle troner stolt på en frodig skovklædt bakke med udsigt over Themsen. Med de store anlagte haver og det tårnformede Round Tower er det let at se, hvorfor det er kongens foretrukne weekendresidens. Nyd et fascinerende kig gennem nøglehullet til de overdådige State Apartments, der er hjemsted for uvurderlige kunstværker af Rembrandt og Leonardo da Vinci, og besøg St. George's Chapel, det stemningsfulde sidste hvilested for tidligere monarker, herunder Henrik VIII. Du kan besøge dronning Marys dukkehus. Mystisk Stonehenge Den sande betydning af dette gamle, ærefrygtindgydende bygningsværk er gået tabt i tidens tåger. Var Stonehenge et tempel for soltilbedelse, et healingcenter, et gravsted eller måske en kæmpe kalender? Hvordan lykkedes det vores forfædre at bære de mægtige sten så langt væk og derefter bygge denne fantastiske struktur med de mest primitive redskaber? Stonehenge er omgivet af mystik og imponerer altid. Oxford Følg i fodsporene på Oxfords berømte studerende, fra C.S. Lewis til Bill Clinton, mens du slentrer rundt i de fængslende collegegårde og brostensbelagte gader i denne historiske universitetsby. Oplev den berømte "by med de drømmende spir", og se Bodleian Library - et af de ældste biblioteker i Europa - på dit besøg. Du vil blive betaget af de uspolerede smalle gyder og gamle pladser i denne naturligt smukke by. Anslået ankomsttid tilbage i London er omkring kl. 19.00.

Fra London: Kongelig guidet tur til Windsor Castle

7. Fra London: Kongelig guidet tur til Windsor Castle

Historisk Windsor Omgivet af det dejlige landskab i det kongelige grevskab Berkshire kan du opleve denne historiske, typisk engelske by, som ligger ved en pragtfuld flodbred. Gå rundt i de brostensbelagte gader, og gå rundt i de hyggelige tehuse og butiksarkader, mens rejselederen giver liv til denne historiske bys historie. Windsor Castle Kør mod Windsor Castle, der rejser sig højt over byens skyline. Slottet har været den britiske kongefamilies stamsted i mere end 900 år og er det største kontinuerligt beboede slot i Europa. Besøg statslejlighederne, som er slottets midtpunkt og anses for at være de mest storslåede lejligheder i England, og deres overdådighed er umiddelbart indlysende. På væggene hænger nogle af de smukkeste kunstværker fra Royal Arts Collection, mens den kolossale Waterloo-sal mindet om den berømte engelske sejr over Napoleon. St George's Chapel, der ligger på Windsor Castle's område, er et af de fineste eksempler på gotisk arkitektur i England. Byggeriet af det nuværende kapel blev påbegyndt i 1475 under Edward IV. Når du besøger kirken, skal du sørge for at kigge op og beundre stenloftet, som blev tilføjet af Henrik VII. Kapellet har været stedet for mange kongelige bryllupper, herunder TRH The Earl and Countess of Wessex, The Duke and Duchess of Sussex og HRH Princess Eugenie and Mr Jack Brooksbank. I kapellet findes gravstederne for 11 monarker, herunder dronning Elizabeth II, George VI, Henry VIII og Charles I.

Fra London: Dagstur med bus til Stonehenge, Windsor og Bath

8. Fra London: Dagstur med bus til Stonehenge, Windsor og Bath

Før ud af London i en komfortabel bus for at opleve det engelske landskabs charme på en heldagstur, der tager dig til berømte historiske steder. Se Windsors charmerende gader, Baths ikoniske romerske bade og Stonehenges imponerende stenstruktur sammen med din guide. Når du tager af sted om morgenen, kører du direkte til Windsor. Oplev de historiske monumenter fra det 17. århundrede, der ligger langs de brostensbelagte gader. Besøg også dronning Elizabeth II's hjem, og nyd en oplevelse gennem nøglehullet i verdens største og ældste slot. Derefter kan du tage til Stonehenge. Oplev dens monolitiske klipper, der rejser sig op mod skyline på Salisbury Hill. Fortsæt til Bath på skråningerne af floden Avon. Det var den første by i England, der blev udpeget som UNESCO's verdensarvsliste. Besøg Bath Abbey fra det 15. århundrede og den romantiske Pulteney Bridge, der er modelleret efter Firenze's Ponte Vecchio.

Fra London: Halvdagstur til Windsor med slotsbilletter

9. Fra London: Halvdagstur til Windsor med slotsbilletter

Opdag den smukke by Windsor på en halvdagstur fra London. Nyd en naturskøn tur til Windsor, og udforsk det ikoniske Windsor Castle med en adgangsbillet. Du vil se slottet, de omkringliggende områder og meget mere, inden du vender tilbage til London. Stig om bord på en bus på vej til den historiske by Windsor. Når du ankommer, kan du gå ind på Windsor Castle og opleve Hans Majestæt Kong Karl III's officielle residens i dit eget tempo. Lær om slottets og arbejdspaladsets historie, fra dets oprindelse i det 11. århundrede efter William Erobrerens normanniske invasion af England. Gå rundt på den smukke grund, og se slottets imponerende arkitektur udefra. Vend tilbage til London tidligt om eftermiddagen, så du har masser af tid til at nyde resten af dagen til at komme videre med dine planer.

Fra London: Windsor Castle og Stonehenge-dagstur

10. Fra London: Windsor Castle og Stonehenge-dagstur

Udvidet besøg på Windsor Castle Som en ikonisk del af den britiske kultur er det smukke Windsor Castle en af de attraktioner, man bare må besøge i Storbritannien. Slottet, der er gennemsyret af historie og har udsigt over den dejlige by Windsor, er veldokumenteret som kongens foretrukne kongelige residens. Udforsk det historiske slot i al sin pragt, inklusive de overdådige State Apartments, hvor du kan se kunstværker fra nogle af verdens mest legendariske kunstnere, Rembrandt og Leonardo da Vinci, og oplev St. George's Chapel, hvilestedet for den berygtede Tudor-konge Henry VIII og hans tredje kone Jane Seymour. Du kommer også til at se det udsøgte Queen Mary's Dolls' House, der trodser enhver tro - en miniaturestruktur komplet med fungerende elevatorer, rindende vand og elektricitet! Udvidet besøg i Stonehenge Dette verdensberømte, forhistoriske monument er lige så mystisk, som det er inspirerende, og der stilles stadig spørgsmålstegn ved dets betydning den dag i dag. Spekulationer antyder, at det kunne have været en måde at tilbede solen på, en gravplads eller endda et helbredelsescenter for dem med dårligt helbred, men dette er din chance for at stykke fakta sammen og komme til din egen konklusion om mysteriet Stonehenge under et udvidet besøg! Dette legendariske sted vil helt sikkert leve længe i din hukommelse. Anslået ankomsttid tilbage i London er omkring kl. 18.00.

91 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Windsor Castle

Andre seværdigheder i Windsor Castle

Vil du se alle oplevelser i Windsor Castle? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Windsor Castle

Samlet bedømmelse

4.4
(8.737 anmeldelser)

Jeg elsker, at det er struktureret til et punkt, og så kan du vælge dit eventyr. Hvis du vil tage dig god tid og udforske alle afkroge inden for den angivne tid, kan du. Hvis du ved præcis, hvor du gerne vil hen, kan du være i kø der. Og hvis du bare vil kort gennemse og derefter gå på opdagelse i det omkringliggende område, kan du. Plus, Polly (undskyld, hvis jeg staver det forkert) var en fængslende rejseleder, og Ashley var en fremragende chauffør. Jeg forventede ikke at hygge mig så meget, som jeg gjorde på en 12 timers rejse, men det gjorde jeg. 10/10 vil klart anbefale.

Turen var virkelig flot og bestemt værd at booke! Vores guide Bruce var meget fantastisk! Vi følte os meget godt passet og blev underholdt hele dagen af hans sjove, men informative kommentarer:) Vores chauffør Malcolm fik os også til at føle os meget sikre på hele turen! De mange timer fløj afsted, men vi havde tid nok til at se alt ved hvert stop :)

Bruce var en utrolig venlig og omsorgsfuld guide, der altid havde en vittighed i ansigtet. Hans talrige og interessante oplysninger om hvert stop og landskabet gjorde turen uforglemmelig. Elvio var en meget dygtig og sikker chauffør. Jeg følte mig tryg og i gode hænder rundt omkring

Alt var godt, men vi var ikke i stand til at besøge THE SHARD med vores pas.

Vi havde det sjovt. Tour guide var rart. Fem stjerner! *****