Windsor Castle

Vælg datoer

Topseværdigheder i Windsor

Andre seværdigheder i Windsor Castle

Vil du se alle oplevelser i Windsor Castle? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Windsor Castle

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 5.067 anmeldelser

Catia var en meget behagelig tour guide: en know-it-all. Hun gav mig så meget ekstra information om byen Loneon, som jeg overhovedet ikke forventede. Hun havde en meget morsom sans for humor og så ud til at komme meget godt ud med buschaufføren Tom, som fik os i sikkerhed fra og til alle dele af vores tour. Jeg vil anbefale at få alle inkluderede billetter, på denne måde kommer gruppen til alle destinationerne i et hurtigere tempo, og du mister ikke nogen dyrebar tid. Hvis du er interesseret i at besøge et af colleges i Oxford, vil jeg anbefale at gøre det straks, når du kommer til byen, da de fleste af besøgstimerne stopper i den tidlige eftermiddag. Jeg har haft en super oplevelse!

Tourguiden er venlig og meget kyndig. Hun tager alle mulighederne for at give os historien og interessante historier på hvert enkelt sted. Hun giver os også navnet og historien på hver berømte steder, mens tourbussen stadig kører i London by. Bussen er behagelig, temperatur og luft er omtrent rigtigt. Det kommer til og forlader hvert sted til tiden. Buschaufføren kører glat.

Vi havde en engelsktalende tur. Vores guide Vaughn forklarede alt med humor, viden og lidenskab. Vi havde tid nok til alle aktiviteter (bestemt også på grund af corona - det var ikke overfyldt der; ellers ville det være lidt sjældnere, men der er også 3 seværdigheder forskellige steder). Fantastisk organisation, altid opmærksom på os turister. Når som helst!

Bekræftelsen for ændring af afhentningssted var straks & afhentningstjenesten var rettidig. Driver Antonio er velbevandret i london city, han er god til at give os berømte london vartegn, når bussen passerer forbi, desuden var han ansvarlig for at sikre jævn billetindgang til Windsor Castle og vores sikkerhed. Fortsæt med den gode service.

Fantastisk Tur. Manon (guide) var meget informativ og humoristisk. Barry (chauffør) gjorde et godt job for at overholde tidsplanen.