Vores mest anbefalede ting at gøre i Windsor

Windsor: 40 minutters bådtur retur

1. Windsor: 40 minutters bådtur retur

Afgang fra Windsor Promenade i hjertet af Windsor, og kør opstrøms til Boveney Lock og Weir. Nyd den enestående udsigt over Windsor Castle, Eton College, Mill House, Windsor Racecourse og Brocas Meadows. Se udsigten til slottet fra floden, som uden tvivl er den fineste, der findes, hvilket gør denne tur fremragende for dem, der besøger Windsor for første gang. Turens længde gør den populær blandt børn, da Home Park ligger tæt på og tilbyder fremragende legepladser og picnicfaciliteter. Den er særlig velegnet til dem, der har meget at se til, da bådene afgår ofte i løbet af dagen.

Windsor Castle: Entrébillet

2. Windsor Castle: Entrébillet

Windsor Castle blev grundlagt i det 11. århundrede af Vilhelm Erobreren, og er det ældste og største beboede slot i verden. Det er blevet renoveret af en række konger og dronninger, herunder Henry II, Charles II og George IV. Din billet giver dig adgang til slottet, herunder til de storslåede ceremonielle værelser, der er møbleret med nogle af de fineste skatte fra den kongelige samling. Blandt mesterværkerne er der malerier af Holbein, Rubens og Van Dyck, og udsøgte engelske og franske møbler. I vintermånederne vil de private gemakker, som er skabt af Georg 4. og kendt som de semiceremonielle værelser, også være en del af besøgsruten. Din entré inkluderer også adgang til St. George's Chapel (undtagen om søndagen). Det er en af de smukkeste kirkelige bygninger i England og det endelige hvilested for 10 monarker, herunder Henrik 8. og Karl 1. Der er masser at se og lave på Windsor Castle, så sæt nok tid af for at få det meste ud af dit besøg, hvilket normalt varer mellem 2,5 og 3 timer. Slottet ligger på toppen af en stejl bakke, og besøgsruten dækker over lange afstande, hvorfor der anbefales komfortable sko.

London: Dagtur til Windsor, Stonehenge, Bath & romerske bade

3. London: Dagtur til Windsor, Stonehenge, Bath & romerske bade

Udforsk flere af de vigtigste højdepunkter uden for London på denne heldagstur med bus fra London. Oplev elegancen på Windsor Castle, udforsk mysterierne ved Stonehenge, og beundr den georgianske arkitektur i byen Bath. Besøg et velbevaret romersk badehus. Windsor Castle Her vil kongefamiliens beundrere være i deres rette element. Besøg Dronning Elizabeth d. 2.'s hjem, der er rig på historie, og få et kig indenfor i et af verdens største og ældste slotte. Nyd de spektakulære repræsentationslokaler i dit eget tempo, og lad dig betage af den overdådige indretning. Oplev dette særlige sted, hvor statslige begivenheder stadig afholdes den dag i dag. Her er der fyldt med royale traditioner og verdensberømte kunstværker. Besøg St. George's Chapel, hvor mange konger og dronninger ligger begravet, herunder Henry d. 8. og hans tredje kone Jane Seymour. Se Queen Mary's Dolls' House, og bliv forbløffet over størrelsen og det indviklede design af verdens mest berømte dukkehus. Det mystiske Stonehenge Gå en tur omkring dette sted, der er på UNESCO's Verdensarvsliste, og lad dig fange af stemningen ved den unikke stenformation. Her på Salisbury-sletten står 40 tons klippesten på egen hånd og har gjort det i over 5.000 år. Der er et væld af teorier omkring Stonehenge. Nogle mener, at det er et religiøst tempel, andre ser et astronomisk ur eller endda en gravplads fra bronzealderen. Dan dig din egen mening, mens du udforsker det mystiske monument. Bath Bath ligger stolt på skråningerne til floden Avon og var den første by i England, der blev optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Beundr den smukke Bath Abbey fra det 15. århundrede, den fantastiske georgianske arkitektur og den romantiske Pulteney Bridge. De romerske bade Bath er kendt for sine romerske bade, og her findes den bedst vedligeholdte romerske spa fra den antikke verden. Dyk ned i historien bag dette magiske monument, der lå skjult indtil 1870'erne, og lad dig betage af dets spektakulære arkitektur.  Du er tilbage i London omkring kl. 19.45.

LEGOLAND Windsor Resort: Entrébillet

4. LEGOLAND Windsor Resort: Entrébillet

Hvilket barn drømmer ikke om at blive ridder, opdagelsesrejsende, testkører eller pilot og træde ind i en fascinerende eventyrverden? På LEGOLAND® Windsor Resort er der over 55 forlystelser og attraktioner, hvor børn kan flyve gennem trætoppene for at undslippe frygtindgydende drager, ride på de spændende strømfald med en vikingeflåde, tage med LEGO® dykkere på et magisk undervandseventyr på Atlantis Submarine Voyage eller nyde Storbritanniens eneste LEGO® Star Wars™ Miniland Model Display.   LEGOLAND-parken har masser at byde på for familier med børn mellem 3 og 12 år på udkig efter eventyr – nok til flere dage med sjov og action. LEGOLAND-oplevelsen fortsætter selv efter parkens lukketid i det fantastiske LEGOLAND Hotel, hvor besøgende kan overnatte i et fuldt temaværelse. Udforsk det fantastiske feriested på din fritid. LEGO® NINJAGO™ World er nu åben! LEGOLAND® Windsor Resort udfordrer DIG til at blive en mester i Spinjitzu i den helt nye LEGO® NINJAGO™ verden. Slut dig til dine yndlingshelte, og tag på fantastiske træningsaktiviteter, mens du forbereder dig til den ultimative test af dine ninjafærdigheder på LEGO® NINJAGO™ The Ride.

Fra London: Kongelig guidet tur til Windsor Castle

5. Fra London: Kongelig guidet tur til Windsor Castle

Historisk Windsor Omgivet af det dejlige landskab i det kongelige grevskab Berkshire kan du opleve denne historiske, typisk engelske by, som ligger ved en pragtfuld flodbred. Gå rundt i de brostensbelagte gader, og gå rundt i de hyggelige tehuse og butiksarkader, mens rejselederen giver liv til denne historiske bys historie. Windsor Castle Kør mod Windsor Castle, der rejser sig højt over byens skyline. Slottet har været den britiske kongefamilies stamsted i mere end 900 år og er det største kontinuerligt beboede slot i Europa. Besøg statslejlighederne, som er slottets midtpunkt og anses for at være de mest storslåede lejligheder i England, og deres overdådighed er umiddelbart indlysende. På væggene hænger nogle af de smukkeste kunstværker fra Royal Arts Collection, mens den kolossale Waterloo-sal mindet om den berømte engelske sejr over Napoleon. St George's Chapel, der ligger på Windsor Castle's område, er et af de fineste eksempler på gotisk arkitektur i England. Byggeriet af det nuværende kapel blev påbegyndt i 1475 under Edward IV. Når du besøger kirken, skal du sørge for at kigge op og beundre stenloftet, som blev tilføjet af Henrik VII. Kapellet har været stedet for mange kongelige bryllupper, herunder TRH The Earl and Countess of Wessex, The Duke and Duchess of Sussex og HRH Princess Eugenie and Mr Jack Brooksbank. I kapellet findes gravstederne for 11 monarker, herunder dronning Elizabeth II, George VI, Henry VIII og Charles I.

Fra London: Halvdagstur til Windsor og Windsor Castle

6. Fra London: Halvdagstur til Windsor og Windsor Castle

Tag fra London mod vest på en bustur, der er perfekt for dem, der ønsker at besøge Windsor om morgenen og vende tilbage til London tids nok til at tilbringe eftermiddagen og aftenen i byen på egen hånd. Slap af ombord på bussen, når den bevæger sig til den historiske by Windsor. Når du ankommer, vil du besøge Windsor Castle og udforske Hendes Majestæt Queen Elizabeth II's officielle residens i dit eget tempo. Hør historien om slottet og paladset, fra dets begyndelse i det 11. århundrede til Vilhelm Erobrerens normanniske invasion af England. Gå en tur gennem de smukke haver, og nyd udsigten til slottets imponerende arkitektur udefra. Vend tilbage til London med bus omkring kl. 13.30, hvorefter du vil have tid til at nyde resten af dagen på egen hånd. 

Fra London: Heldagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford

7. Fra London: Heldagstur til Windsor, Stonehenge og Oxford

Nyd en hel dag med den engelske kulturarv, når du besøger det fantastiske Windsor Castle, betagende Stonehenge og den smukke universitetsby Oxford. På denne 11-timers dagstur fra London oplever du det bedste fra de udvalgte steder, og undervejs får du spændende livefortælling fra din guide. Start din dag på Windsor Castle, der er en af hendes majestæt Dronning Elizabeth 2.s officielle boliger. Besøg de mageløse statslejligheder, der stadig bruges ved statslige begivenheder og kongelige receptioner. Tag dig tid til at udforske slotsområdet og St. George's Chapel fra det 14. århundrede, hvor du kan beundre et af de smukkeste eksempler på middelalderkirkearkitektur i England. Gå derefter til de stående sten ved Stonehenge, der stadig er omgivet af mystik. Det er en fantastisk præstation inden for menneskelig ingeniørkunst, som vækker stor undren. Udforsk den forhistoriske stencirkel, og få indsigt i de mange teorier om dens ophav. Fortsæt til universitetsbyen Oxford, der er kendt som "The City of Dreaming Spires". Det har været et uddannelsescentrum siden år 1249, og det har en idyllisk beliggenhed, som man kan udforske på en fascinerende byvandring.

London: Heldagstur til Windsor Castle, Stonehenge og Bath

8. London: Heldagstur til Windsor Castle, Stonehenge og Bath

Denne heldagstur er et must for enhver, der besøger London. På ekskursionen kommer du på besøg i det berømte slot Windsor Castle, den mystiske stencirkel Stonehenge og den smukke georgianske by Bath. Transport og guidede rundvisninger alle stederne er med i prisen. I starter ved Windsor Castle, der har huset kongefamilien i 900 år, og som stadig er dronningens officielle residens. Besøg de mageløse repræsentationslokaler, der stadig bruges ved statslige begivenheder og kongelige receptioner. Udforsk slotshaverne og St. George's Chapel fra det 14. århundrede, et af Englands smukkeste eksempler på middelalderkirkearkitektur, hvor flere konger og dronninger ligger begravet, herunder Henry 8. og hans 3. hustru, Jane Seymour. Fortsæt gennem Wiltshire-landskabet til Stonehenge. Den oldgamle stencirkel Stonehenge er omgivet af mystik, og det imponerende stykke ingeniørkunst er et af Englands vigtigste forhistoriske levn.  Tag vestpå til Bath, der er en smuk georgiansk by med smuk honningfarvet arkitektur og de berømte romerske bade. Du kan nyde en tur med panoramaudsigt til nogle af Europas fineste arkitektoniske seværdigheder, herunder Bath Abbey, Royal Crescent, The Circus, Assembly Rooms og den berømte bro Pulteney Bridge. Vælg muligheden for at udforske de romerske bade, som er bygget omkring termiske kilder, der har givet vand i over 2.000 år.

Windsor, Oxford og Stonehenge: Heldagstur fra London

9. Windsor, Oxford og Stonehenge: Heldagstur fra London

Første stop på turen er Windsor Castle. Med dets gennemgribende anlagte haver og dets runde tårn, er det let at se, hvorfor slottet er dronningens yndlingsweekendresidens. Nyd et fascinerende kig gennem nøglehullet til de overdådige statsgemakker, der er hjemsted for uvurderlige kunstværker af Rembrandt og Leonardo da Vinci. Du kan desuden besøge Dronning Marys dukkehus og St George's Chapel, som er det sidste hvilested for de gamle monarker, herunder Henrik 8.. Turen går derefter til spektakulære Stonehenge. Du vil aldrig glemme det første glimt af den monolitiske stenformation, der rejser sig op mod Salisbury Plains horisont. Det bugner med teorier om Stonehenges mystiske oprindelse. Var det ment som et religiøst tempel? Et astronomisk ur? Et bronzealdergravsted? Tag selv stilling, mens du udforsker det unikke vartegn. Dagens sidste stop er i den charmerende universitetsby Oxford. Her kan du nyde en byvandring og lidt tid på egen hånd. Gå gennem de fængslende universitetsgårdhaver og brostensbelagte gader i denne historiske universitetsby. Turen slutter omkring kl. 19.15 i London.

London Pass: Adgang til over 80 attraktioner

10. London Pass: Adgang til over 80 attraktioner

Se alt det, London har at byde på, og spar samtidigt både tid og penge ved at bruge London-passet. London har altid masser at byde på inden for historie, kultur og spændende attraktioner. Det er dog ikke altid lige let eller billigt at være på sightseeing i London. Et London Pass er en rabatpakke til sightseeing, der giver dig adgang til mere end 80 topattraktioner, ture og museer.  Få adgang til en bred vifte af de vigtigste vartegn og attraktioner, herunder Tower of London, London Zoo, Windsor Castle og mange flere. Nogle attraktioner omfatter mulighed for at skippe køen og giver dig hurtigere adgang til nogle af de mest travle steder i byen.  Tag på en 1-dags hop-on hop-off-bustur med over 60 stop i hele London, herunder Buckingham Palace, Tower of London, St Paul’s Domkirke, Tower Bridge, Trafalgar Square og Piccadilly Circus. Denne tur, der er gyldig i en fuld arbejdsdag på 3 ruter, giver dig et komplet perspektiv på de kulturelle højdepunkter. Derudover får du en række særlige tilbud, herunder nedsat pris på West End-teaterbilletter, rabat på shopping og restauranter samt meget andet. Få billig og let adgang til over 80 attraktioner med et London Pass, inklusive: • The View from the Shard • Tower of London • Hop-on hop-off-bustur • Bådtur på Themsen • Windsor Castle • Westminster Abbey • London Bridge Experience og London Tombs • Tower Bridge-udstilling • London Zoo • Kensington Palace • Hampton Court Palace • ArcelorMittal Orbit • Arsenal FC Stadium (Emirates Stadium) • Apsley House • Banqueting House • Beefeater Gin-destilleriet • Benjamin Franklin House • Cartoon Museum • Chelsea FC Stadium Tour • Chelsea Physic Garden • Churchill Museum & Cabinet War Rooms • City Cruises • Curzon Bloomsbury • Curzon Mayfair Cinema • Curzon Soho Cinema • Eltham Palace • Estorick Collection of Modern Italian Art • Fan Museum • Foundling Museum • Guards Museum • Handel & Hendrix • Household Cavalry Museum • HMS Belfast • Imperial War Museum London • Jason's Canal Boat Trip • Jewel Tower • Kew Gardens • KIA ovale • London Bicycle Tour Company • London Canal Museum • London Museum of Water and Steam • London Transport Museum • London Wetland Centre • Monument • Museum of Brands, Packaging, and Advertising • Museum of London Docklands (med guidebog) • National Gallery • Old Operating Theatre Museum • Pollocks Toy Museum • Queen's Gallery • Queen's Ice & Bowl • Royal Albert Hall • Royal Mews • Royal Observatory Greenwich • Shakespeare's Globe Theatre • British Museum (med Vox audioguide) • The Postal Museum • Rundvisning og udstilling • Twickenham Stadium: Guidet rundvisning og World Rugby Museum-entré • Southwark Cathedral • Wellington Arch • Wembley Stadium-tur • Wernher Collection i Ranger's House

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Windsor

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Windsor

Alle aktiviteter

66 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 5

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Windsor

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Windsor

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Windsor?

Andre seværdigheder i Windsor

Vil du se alle oplevelser i Windsor? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Windsor

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 9.202 anmeldelser

London Pass var stor overordnet værdi og funktionalitet, og Get Your Guide-appen var nem at bruge og gjorde det meget nemt at komme ind til attraktioner (jeg udskrev også papirkopier af passet for en sikkerheds skyld, hvilket tjente mig godt i et tilfælde, hvor min telefonen ikke fungerede korrekt). Jeg fik 3-dages passet....og selv med en forholdsvis let første dag fik jeg stadig mine penge værd at ramme en masse attraktioner på dag 3. Men det bemærkelsesværdige var den fantastiske kundeservice fra Get Your Guide, da jeg havde nogle spørgsmål. Teamet gjorde alt for at hjælpe mig med at ordne det og fulgte endda op med mig for at sikre, at alt var OK. Tak gutter!

Vi havde en rigtig dejlig tur, hvor vi startede i Bath, hvor vi nød den lille skønne by, herefter gik turen til Stonehenge som også var meget spændene. Vi besøgte til sidst Windsor som også er smuk og spændene. Vi havde fornøjelsen af chaufføren Dan og Guiden Nicolai, de var fantastiske og gav turen en ekstra dimension, de var begge sjove og nærværende. Masser af sjove historier - stor tak til Dan og Nicolai. Kan stærkt anbefales,

Vi havde en rigtig fin tur og så smukke Windsor castle, unikke Stonehenge samt Oxford. Vores guide sørgede for at der var styr på det hele.

Perfekt, kan indtaste 4 attraktioner uden problemer og også lidt problemer med køer.

Dejlig cykeltur med en behagelig guide. Vandrende Harry Potter var også fantastisk.