Tilføj datoer

Wintergarten Varieté

Wintergarten Varieté

Wintergarten Varieté: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

EasyCityPass Berlin: Offentlig transport og rabatter

1. EasyCityPass Berlin: Offentlig transport og rabatter

Udforsk den spændende by Berlin med et EasyCityPass, og nyd de mange fordele. EasyCityPass tilbyder en billig billet til offentlig transport såvel som andre rabatter fra forskellige samarbejdspartnere. Samarbejdspartnerne kommer fra områder som gastronomi, kultur og teater, shopping, sjov og eventyr, sightseeing, specielle oplevelser og nattelivet. Det er praktisk for familier, at op 3 børn til og med 14 år rejser gratis med et EasyCityPass. Sammen med dit EasyCityPass modtager du en flyer, der beskriver partnerne, inklusive en QR-kode der viser deres fordele, placeringer og respektive offentlige transportforbindelser. Rabatlisten kan blive ændret.

Berlin: Morgenmad på Café Wintergarten

2. Berlin: Morgenmad på Café Wintergarten

Oplev tradition og modernitet sammen under en morgenmad på Berlins billedskønne Wintergarten Café. Få serveret dit valg af 3 menumuligheder, bragt direkte til dit bord for en perfekt start på din dag. Forbered dig på at fordybe dig i den gyldne tyvere-atmosfære i Wintergarten Café, designet efter en spejlsalon fra 1920'erne. Nyd et design, der er beregnet til at skabe en intuitiv følelse af velvære for gæster. Nyd de omgivende dufte af friske kager og kafferistede, mens du nyder en række forskellige retter, fra friske økologiske æggeretter som Eggs Benedict, hjemmelavet müsli, frugtagtig smørepålæg, forskellige lakseretter, ost og pølse og fine skinkevarianter. Smag på sprøde rundstykker, croissanter og andre former for hjemmelavet brød samt frisk smør leveret dagligt af Lindner Esskultur. Vælg mellem 3 menumuligheder: Südburgenland Menu - Fint udvalg af middelhavspølse- og ostespecialiteter, grillede grøntsager, lille kurv med Lindner wienerbrød og smør, Faller-marmelade og appelsinblomsthonning med 1 kaffespecialitet eller te Mondsee Menu - Fisk og skaldyrstallerken, lille kurv med Lindner wienerbrød og smør, Faller marmelade og appelsinblomsthonning med 1 kaffespecialitet eller te Wien Menu - belgisk vaffel med frugter, økologisk naturyoghurt med frugter og en smoothie

Berlin Wintergarten: 90'erne for evigt - hits og akrobatik

3. Berlin Wintergarten: 90'erne for evigt - hits og akrobatik

Efter det energiske Woodstock Variety Show i foråret 2023 dedikerer vi os igen til et spændende musikalsk årti i vores "Hits & Acrobatics"-serie, som har været en succes i så mange år nu, med start den 28. februar 2024! Med det farvestrålende show "90s Forever - Hits & Acrobatics" rejser vi musikalsk lige ind i 90'erne! Glæd dig til internationale topartister, som på akrobatisk vis illustrerer uforglemmelige hits fra boybands og pigegrupper, britpop, eurodance, grunge, crossover og mange andre musikalske lækkerier, som du stadig kender fra de farverige 90'ere! Spillet live og sunget af et 5-mands band og 4 karismatiske sangere, ledet af den uforlignelige Jay Kahn!

Berlin: David Bowies Berlin Life Tour med soundtrack

4. Berlin: David Bowies Berlin Life Tour med soundtrack

Oplev Berlin i 70'erne og 80'erne gennem David Bowies øjne og en af hans længstvarende følgesvende, den legendariske musiker Lou Reed, på en selvguidet tur. Start turen, når du vil, og se de steder, hvor David boede, elskede, festede, shoppede eller bare hang ud, hvor han skrev og indspillede sange og gav koncerter. Hør Davids musik ved hvert stop. Gå forbi slående facader på bygninger såvel som mørke og smalle baggårde på denne tur. Hvert sted kan du stoppe op for at udføre underholdende opgaver og besvare spørgsmål og gåder - en sjov måde at tilbringe en dag på alene, sammen med din partner eller venner. Det bedste af det hele er, at du kan stoppe og starte din tur, når det passer dig, og nyde en øl eller kaffe, før du starter igen. Føl, at du er en del af Bowies liv i Berlin hele vejen. Nyd din tid i David Bowies Berlin! *** Godt at vide Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking. En internetforbindelse er påkrævet for at starte turen. Turen downloades automatisk og kan derefter bruges offline. Men da turen er fuld af links til musikkilder og yderligere information, har du brug for en internetforbindelse under turen. Denne tur er så omfattende, at den kan ses som en dagstur. Du vil være på farten i 6-8 timer, så du kan opleve alt i ro og mag med korte stop for at tage billeder eller lytte til musik. Du besøger alle de originale steder til fods og tager bussen eller undergrunden til et par stop ind imellem, hvis afstanden er for lang. Vi anbefaler en dagsbillet eller "Deutschlandticket" til den lokale offentlige transport.

Berlin: Billetter til "ShowCafe" 90s Forever - Hits & Acrobatics

5. Berlin: Billetter til "ShowCafe" 90s Forever - Hits & Acrobatics

Nyd "90s Forever - Hits & Acrobatics" i Wintergarten Berlin. Højdepunkterne fra det sensationelle aftenshow i eftermiddagens varieté med kaffe og kage med hele familien. Efter det energiske Woodstock Variety Show i foråret 2023 dedikerer vi os igen til et spændende musikalsk årti i vores "Hits & Acrobatics"-serie, som har været en succes i så mange år nu, med start den 28. februar 2024! Med "90s Forever - Hits & Acrobatics" rejser både artister, musikere og publikum tilbage til 90'erne! Topartister fra hele verden koreograferer og optræder til hits fra boybands og pigegrupper, britpop og eurodance, grunge og crossover. Ledsaget af et fabelagtigt liveband og fire fantastiske sangere, heriblandt Jay Kahn!

5 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Wintergarten Varieté

Andre seværdigheder i Wintergarten Varieté

Vil du se alle oplevelser i Wintergarten Varieté? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Wintergarten Varieté

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 427 anmeldelser

Alt i alt nød vi virkelig aftenen. Alt var godt organiseret, venligt personale, meget god mad. Stemningen er rigtig. Selve showet kom godt igennem, det sidste indlæg (Sæbebobler) føltes lidt for langt. Det er lidt mærkeligt, hvis de digitalt oprettede billetter stadig blev printet ud i billetkontoret.

Meget underholdende, sjovt og professionelt show i en behagelig atmosfære. Jeg var der alene, det havde et fantastisk publikum, som var let at tale med.

Vi skulle hente vores billetter på stedet, damen ved skranken var meget venlig og gav os meget god information.... Meget god service....

Super nemt. Ville dog være endnu nemmere, hvis blot man kunne fremvise en billet i jeres APP og slippe for at veksle voucher

Meget god gæstfrihed, meget informativt, venligt personale.