Tilføj datoer

Wynwood Walls, Miami

Wynwood Walls, Miami

Wynwood Walls, Miami: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

1. Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Oplev magien i Miami med denne hop-on hop-off-bustur. Læn dig tilbage og slap af om bord på en åben dobbeltdækker-sightseeingbus, mens du nyder synet og lyden af en af USA's mest pulserende byer. Nyd underholdende og informative lydkommentarer, der guider dig gennem Miamis rige historie og daglige liv og fremhæver alle de steder, du skal se undervejs. Med fleksibiliteten til at hoppe af og udforske, når det passer dig, kan du benytte lejligheden til at opdage Miamis ikoniske strande, cubanske kultur og livlige livsstil. Få mest muligt ud af din tid, og nyd byen i dit eget tempo, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor du vil hoppe af og gå på opdagelse. Busserne kører hvert 30. minut, så du aldrig behøver at vente længe på at komme videre på dit eventyr. Fordyb dig i Miamis unikke atmosfære med mulighed for at udforske Design District med sin fantastiske Art Deco-stil og den smukke botaniske have ved Soundscape Park med gratis generel adgang. Og når du er klar til en pause, kan du forkæle dig selv på de lækre restauranter omkring Lincoln Road. Tag også på eventyr i den nærliggende Everglades National Park, hvor du kan opleve eksotiske fugle, slanger, fisk og skildpadder i deres naturlige habitat. Og for at få en virkelig spændende oplevelse kan du tage en tur i en airboat langs græsfloden. De største seværdigheder omfatter: - Bayside markedsplads - South Beach - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miami centrum - Little Havana

Miami: Wynwood Walls Skip-the-Line Entry Ticket

2. Miami: Wynwood Walls Skip-the-Line Entry Ticket

Gå rundt på de smukke udendørs arealer ved Wynwood Walls, et mekka af gadekunst, der har forvandlet Wynwood fra et område med ødelagte områder til et af verdens mest hippe kvarterer. Nyd den største samling af vægmalerier i stor skala, mens du går gennem et 75.000 kvadratmeter stort anlagt campus, der er blevet en international destination, som du ikke må gå glip af. Udforsk mere end tredive vægmalerier og skulpturer fra de største internationale kunstnere, herunder Shepard Fairey, Kenny Scharf, Futura, Hebru Brantley, Lady Aiko, Kai, Bordalo, Greg Mike, Dasic Fernandez, Dan Kitchener, Mikael Brandrup, Milla og mange andre. Besøg tre indendørs udstillingsgallerier med nye lærredsværker og unikke skulpturer fra de samme anerkendte kunstnere, og bliv inspireret af budskaberne om håb og positivitet i Peter Tunney Experience. Sidst, men ikke mindst, kan du prøve kræfter med spraymaling med en "street art experience" (tjek åbningstider for tilgængelighed) eller se en unik samling af merchandise-samarbejder med kunstnerne i Wynwood Walls Shop.

Miami: Udforsk Wynwood Walls på en officiel guidet tur

3. Miami: Udforsk Wynwood Walls på en officiel guidet tur

Tag med på den eneste officielle tur, der inkluderer adgang til Wynwood Walls' område. Oplev vægmalerierne inden for murene, lær om kunstnerne, kvarterets historie og Wynwood Walls' udvikling. Besøg Peter Tunney Experience, GGA Gallery og en soloudstilling med en kunstner. Wynwood Walls Gå en tur på den smukke grund, og slap af ved det verdensberømte udendørs galleri, der har fået æren for at forvandle Wynwood til et af de mest cool kvarterer på planeten. Fordyb dig i det 75.000 kvadratmeter store campus, og fotografer den største samling af gadekunst i verden. Goldman Global Arts Besøg to indendørs udstillingsgallerier, der viser nye lærredsværker og unikke skulpturer fra kendte og anerkendte kunstnere. Hovedgalleriets gruppeudstilling på 5.000 kvadratmeter viser over 50 lærredsværker fra gadekunstnere, hvis vægmalerier har prydet Wynwood Walls. Peter Tunney-oplevelsen Gå på opdagelse i galleriet med Peter Tunneys værker, og få chancen for at møde Peter selv. Gå rundt i galleriet og beundre Tunneys arbejde, som er en naturkraft med grænseløs kreativitet, der afspejler hans utraditionelle liv fyldt med ekstraordinære oplevelser og eventyr.

Wynwood Art District 1-times Wynwood Buggies Street Art-tur

4. Wynwood Art District 1-times Wynwood Buggies Street Art-tur

Kør gennem det solrige Wynwood Art District i Miami på en guidet tur med lokale kunstnere på denne golfvognstur. Kør gennem en radius på 10 blokke, og stop ved de bedste vægmalerier for at få fantastiske fotooptagelser. Mød dine guider, og hop ind i din komfortable golfvognsbuggy. Sus gennem gaderne i Wynwood Art District med uhindret udsigt. Lær noget cool lokal historie fra din guide, og hør om den lokale kunstscene. Find ud af, hvordan kvarteret var førhen, og hvordan det blev et af de mest kulturelt rige distrikter i Miami. I slutningen af turen bliver du sat af ved en af områdets yndlingsdestinationer, Wynwood Walls.

Miami: Lille Havana Mad og vandretur

5. Miami: Lille Havana Mad og vandretur

Udforsk de 5 hovedblokke i Miamis Little Havana, og lær om kulturen og historien i dette unikke kvarter med en lokal guide. Nyd smagsprøver fra de bedste familieejede etablissementer på Calle Ocho, der serverer traditionel cubansk mad og kaffe. Opgrader din oplevelse til at inkludere en bustur. Mød din lokale tosprogede guide på et traditionelt cubansk kaffehus, hvor kaffen ristes internt, og hvor du selv kan smage denne unikke drik. På turen vil du: smage en række forskellige cubanske fødevarer såsom empanadas, croquetas, guavabakker og cubanske churros; møde lokale musikere og nyde traditionel cubansk musik; se den gamle kunst at rulle cigarer; og besøge kulturelle og historiske steder undervejs. Besøg det kulturelle epicenter, som er Domino Park. Se den ikoniske cubanske jazzbar, som Louis Armstrong og Billie Holiday besøgte. Få mere at vide om det historiske Tower Theatre og Cubaocho Museum and Performing Arts Center. Gå en tur på Calle Ocho Walk of Fame til ære for Celia Cruz og Gloria Estefan. Cubansk historie er altid til stede i dette kvarter med den evige flamme og mindesmærker for dem, der kæmpede for Cubas uafhængighed i Cuban Memorial Boulevard Park, og Svinebugten-monumentet, der ærer dem, der faldt i dette slag. Du kan opgradere din tur til at inkludere Big Bus Double Decker Tour, som har et stop i Little Havana. Tag rundt i Miami med uforglemmelige udsigter over South Beach, Miami Beach, Wynwood Walls, Bayside Marketplace og meget mere fra toppen af dobbeltdækkerbussen.

Miami: Wynwood Walls Skip-the-Line & Hop-on Hop-off-bustur

6. Miami: Wynwood Walls Skip-the-Line & Hop-on Hop-off-bustur

Se det bedste af Miamis ikoniske vartegn, og fordyb dig i den fængslende kunstscene i Wynwood Walls med en billet, der springer køen over. Nyd Miami på en hop-on, hop-off-billet med åben dobbeltdækkerbus og digitale kommentarer. Hop om bord og begiv dig ud på en spændende rejse gennem hjertet af Miami. Cruise langs den fantastiske kystlinje og oplev en betagende udsigt over havet. Derefter kan du beundre den fantastiske arkitektur i Art Deco-distriktet i South Beach. Nyd derefter den livlige atmosfære på Ocean Drive fra bussens panoramiske øverste dæk. Nyd derefter en billet uden kø til de verdensberømte Wynwood Walls. Dyk ned i den levende og eklektiske verden af gadekunst, mens du udforsker dette udendørs museum. Til sidst kan du beundre de utrolige vægmalerier, der er skabt af kendte kunstnere fra hele verden. Afslut din oplevelse med at udtrykke din indre kunstner og spraymal dit eget værk på den interaktive Street Art Experience.

Miami: Gadekunst- og madvandring i Wynwood Walls

7. Miami: Gadekunst- og madvandring i Wynwood Walls

Kombinér en afslappet gåtur rundt i de legendariske gader i Miamis Wynwood-kvarter med madsmagninger for at få den fulde Wynwood-oplevelse på denne vandretur. Se noget af landets bedste gadekunst, inklusive adgang til Wynwood Walls, det sted, der udløste graffiti-dillen. Overlad planlægningen til de lokale eksperter. Bobby's Bike Hike blev tildelt følgende tre priser netop i år: "Top 10 Food Tours in America" af USA Today, "Top 20 Food Tours in the World" af TA, og "Top 15 Vacation Ideas in USA" af Entrepreneur Magazine. Grib muligheden for den ultimative fusion af smagsoplevelser og seværdigheder i Miami på en enkelt, uforglemmelig tur! For at få en smagsprøve på Miamis mangfoldige kunstverden skal du gå ind på Wynwood Walls Museum og få en rundvisning af en officiel Wynwood Walls-guide. Se på street art-mesterværkerne, der pryder væggene, fra håndmalede vægmalerier til graffiti-citater, abstrakte malerier og skulpturer i alle størrelser. Undervejs kan du stoppe ved de fineste restauranter i Wynwood og nyde den mad, som kvarteret er bedst kendt for. Prøv 5 lokale favoritter, som tilsammen udgør et helt måltid. Når du ankommer til turen, vil du blive tilbudt en VIP-opgradering for 19,99 USD, som inkluderer 3 drikkevarer til voksne. *Typiske drinks i Wynwood kan koste 14,99 dollars stykket, så det er et godt tilbud og gør det endnu sjovere. Når turen er slut, kan du forvente at have maven fuld af lækker mad og hovedet fuld af fascinerende historier om Wynwood og Miami.

Miami: Guidet tur med transfer fra krydstogthavn til lufthavn

8. Miami: Guidet tur med transfer fra krydstogthavn til lufthavn

Udforsk Miami - den magiske by - med en sjov og venlig lokal guide, som vil tage dig med til de bedste udsigter og fortælle dig om byens historie, mens du fordyber dig i de latinamerikanske påvirkninger og de smukke hvide sandstrande. Nyd de bedste attraktioner og besøgsoplevelser, mens du undgår lange køer og ventetider på en fuldt guidet og fortalt rundvisning i en lille gruppe. Alle ture omfatter alle adgangsgebyrer til attraktioner og gratis afhentning i krydstogthavn og aflevering i lufthavnen i en komfortabel og stilfuld Mercedes Metris Touring-bil med aircondition. Din See Sight-turguide vil tage imod dig i Miamis havn og påbegynde din fuldt guidede tur, hvor du vil nyde en South Beach Drive forbi Art Deco District, et område af Miami Beach med over 800 art-deco-bygninger, der er kendt for sine farverige bygninger, interessante indretningselementer og indviklede detaljer. Dit første stop vil være ved det berømte Miami South Beach, der er kendt for sit smukke hvide sand, glamourøse scene og de spændende natklubber med spisesteder med berømte kokke. Dernæst vil din guide tage dig med på en fuldt fortalt vandretur til de unikke Wynwood Walls - en udendørs street art-installation, der dækker mere end 80.000 kvadratmeter af forladte pakhusvægge med lys, eklektisk street art og finurlig graffiti. Området har mere end 50 kunstnere fra 16 lande fra hele verden, som giver liv til væggene. Herefter kan du tage på en vandretur i Little Havana - byens pulserende cubanske hjerte. Little Havana, der er opkaldt efter Havana, hovedstaden og Cubas største by, er kendt som centrum for social, kulturel og politisk aktivitet i byen og er kendetegnet ved sit gadeliv, sine restauranter, sin musik, sine kulturelle aktivister, sine små virksomheder, sin politiske lidenskab og den generelt store varme blandt sine indbyggere. Efter din tur rundt i to fantastiske og unikke kvarterer kan du slappe af på en favorit lokal krydstogt med Island Queen Cruises. Nyd den ultimative Miami-på-vandet-oplevelse. Nyd den maleriske udsigt over den naturskønne Biscayne Bay og de spektakulære kystnære seværdigheder, herunder Miamis skyline, Miamis havn, Fisher Island, og måske kan du endda spotte en berømthed eller to på "Millionaire's Row" - de riges og berømtes hjem. Ved slutningen af turen vil din guide køre dig til den ønskede terminal i Miami Internationale Lufthavn.

Miami Beach: Privat yachtudlejning med kaptajn og champagne

9. Miami Beach: Privat yachtudlejning med kaptajn og champagne

Tag på en unik tur langs Miamis kyst på en 45 fod lang yacht. Lad din kaptajn styre dit fartøj forbi seværdigheder som Biscayne Bay, palæerne i Indian Creek og de rige og berømtes huse. Tag på en fornøjelig og glamourøs nautisk oplevelse, mens du sejler fra Miami Beach. Nyd godt af, at en kaptajn, der er certificeret af den amerikanske kystvagt, har ansvaret for fartøjet, hvor alt du skal gøre er at læne dig tilbage, slappe af og nyde seværdighederne og solen. Lær kysten ud for Miami at kende, når du oplever Biscayne Bay, Indian Creek og dens palæer samt Bal Harbor. Hold pause for at svømme eller snorkle, når båden går for anker ved Haulover Sandbar, eller læn dig blot tilbage og solbade på dækket. Hold øje med delfiner og andre former for havliv. Sejl forbi millionærernes huse og få et glimt af de rige og berømtes livsstil. Nyd den spektakulære udsigt over Miamis centrum og dets ikoniske skyline. Medbring et festmåltid af din egen mad og drikke. Gør brug af det gratis vand, champagne og is, der er til rådighed om bord. Giv din oplevelse lyd ved at afspille dit eget valg af musik via yachtens Bluetooth-lydsystem.

Miami: Sightseeing Speedboat og Hop-On Hop-Off Bus Tour

10. Miami: Sightseeing Speedboat og Hop-On Hop-Off Bus Tour

Opdag Miami både fra land og fra havet med denne kombinerede speedbåds- og hop-on hop-off-bustur. Download appen, før du hopper om bord på hop-on hop-off-bussen, og få live bus-tracking, detaljerede kort, ruteoplysninger og fakta om seværdigheder og attraktioner. Tag turene på samme dag, eller tag speedbådsturen og derefter busturen inden for 7 dage. Check ind på speedbåden på South Beach, og gå om bord på en speedbåd til en 45-minutters bådtur. Skyd gennem vandet på et kraftfuldt fartøj, og se Miami og dens spektakulære skyline i komfort og sikkerhed fra de plyssede sæder i en luksusbåd. Kør langs Miamis kystlinje, og kør forbi de mange millioner dollars dyre palæer for berømtheder på Star Island, Fisher Island og Miami Beach. Skønn art deco-kvarteret South Beach fra speedbådens unikke perspektiv i Atlanterhavet. Tag hop-on hop-off-bussen på Bayside Marketplace, og opdag gade-graffitikunst og bygningsmalerier i Wynwood og det ikoniske Lincoln Road. Kør gennem Art Deco District og South Beach. Få mulighed for at besøge de bedste af Miamis seværdigheder i så lidt eller så lang tid, som du har lyst til. Kør gennem Midtown med de nyudviklede butiks-, spise- og boligområder. Tjek Little Havana ud for at opleve en smag af Cuba.

34 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Wynwood Walls, Miami

Andre seværdigheder i Wynwood Walls, Miami

Vil du se alle oplevelser i Wynwood Walls, Miami? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Wynwood Walls, Miami

Samlet bedømmelse

4.0
(386 anmeldelser)

Hop på, hop af bussen er altid en fantastisk måde at se og lære om byen. Appen, der viser dig ruten og hvor busserne kører, hjælper dig med at planlægge din dag. Appen går også i detaljer om de websteder, du vil se, og den er meget nem at bruge.

alt er i orden. Et hop på hop, som i mange andre byer. Meget er muligt på kort tid og prisen er helt rimelig for de ruter du gennemfører.

En god måde at se det mest seværdige i Miami. Rigtig fin boatcruise med fremragende guide.

God aktivitet for hurtigt at opdage alle byens distrikter og bruge som transportmiddel

Desværre er slutningen meget tæt på klokken 17, ellers er alt godt