Yas Island Marina Circuit

Yas Island Marina Circuit

Yas Island Marina Circuit: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Abu Dhabi: Guidet tur på Yas Marina Circuit

1. Abu Dhabi: Guidet tur på Yas Marina Circuit

Kom bag kulisserne i den glamourøse Formel 1-racerløbsverden på en guidet rundvisning (af 90-120-minutters varighed) i den topmoderne Yas Marina Circuit på Yas Island Abu Dhabi. Yas Marina Circuit, som nu åbnes for offentligheden på eskorterede rundvisninger, er et must for alle besøgende i Abu Dhabi og alle motorsportfans. Rejs i bus med aircondition til nøglepunkterne. Start på Yas Central, hvor Yas Racing Schools raceraktiviteter vises. Lær mere om de forskellige racerbiler på Yas Marina Circuit, herunder den seneste F1-model. Gå derefter til den nordlige tribune for at se, hvad tilskuerne ser fra Du Arena View. Hvis der ingen igangværende begivenheder er, vil du fortsætte gennem racerbanen med bus og passere steder som Drag Strip, Kartzone, Shams Tower og Yas Marina View. Se F1-holdområderne og garagerne for at få en bedre forståelse af, hvad der skal til for at afholde et vellykket F1-løb. Få taget et foto på podiet, mens du holder et racertrofæ.

Abu Dhabi: Yas Marina Circuit Kartzone

2. Abu Dhabi: Yas Marina Circuit Kartzone

Mærk adrenalinen pumpe under denne gokartsession i Yas Kart-zonen på Yas Marina Circuit Abu Dhabi. Når du har registreret dig, er det tid til at iklæde dig den udleverede heldragt og få en obligatorisk sikkerhedsbriefing. Derefter begynder din 10-15-minutters køresession på banen. Du behøver ikke at være professionel racerkører for at få en fornemmelse af sporten. Begyndere er velkomne. Inden du ved af det, suser du ned af den 800 meter lange bane med hastigheder på op til 60 kilometer i timen. Omgangssporingssystemet kortlægger din præstation, så du kan forbedre dine gokartfærdigheder til næste gang.

Abu Dhabi: Formel Yas 3000-køreoplevelse

3. Abu Dhabi: Formel Yas 3000-køreoplevelse

Før du sætter dig i førersædet, bliver du iklædt fuldt racerudstyr og hjelm, og du får en teknisk briefing af din racercoach. Dernæst kører du nogle omgange rundt på banen i en Renault-bil. Under disse langsomme omgange vil din træner forklare racerlinjen, og hvordan man nærmer sig hvert hjørne. På dette tidspunkt i din aktivitet bør du være klar til den virkelige action. Du kører tilbage til pitten, hvor du bliver briefet yderligere om din bil, inden du bliver spændt godt fast. Forbered dig på at mærke alle bump, krusninger og fornemmelser under kørslen. Du kan være sikker på, at du aldrig har været så tæt forbundet med en køremaskine! Få et indblik i, hvordan denne racerbil fungerer, og oplev de sensationelle præstationer på første hånd. I 15 minutter har du ansvaret for gearskifterne, som hjælper med at skifte op og ned i gearkassen. To indbyggede videokameraer optager din køretur og giver dig mulighed for at genopleve handlingen senere.

Abu Dhabi: Byrundtur og ørkensafari-pakke

4. Abu Dhabi: Byrundtur og ørkensafari-pakke

Denne pakke tilbyder en særlig kombination af en morgenguidet byrundtur og en ørkensafari om aftenen. Begynd din dag med at udforske den pulserende by Abu Dhabi og afslut den blandt de beroligende udsigter over ørkensandklitter. Slap af mellem aktiviteterne i komforten af din bolig. Morgenen Abu Dhabi byrundtur begynder med et besøg i den guddommelige Sheikh Zayed Grand Mosque. Forundre strukturen og guld, marmor, sten og krystaller, der blev brugt til at designe moskeen. Se, hvordan der som en af de største moskeer i verden kan indkvarteres cirka 40.000 mennesker på samme tid. Bagefter kan du besøge Heritage Village, en rekonstrueret Emirati-landsby, og få et indblik i den traditionelle beduinske livsstil. Kør derefter til Saadiyat Island og Yas Island. Se Yas Marina-kredsløbet, der har været vært for Formel 1 Abu Dhabi Grand Prix siden 2009. Kør forbi Corniche og beundre den naturskønne skønhed i Det Arabiske Hav. Tag et kort fotostop ved Abu Dhabis ikoniske Emirates Palace. Afslut din morgentur med en spadseretur gennem et daddelmarked. Om eftermiddagen bliver du hentet til din aften i ørkensafari i et 4-hjulsdrevet køretøj. Gå ud for at udforske den arabiske ørken og mærk din adrenalin sus, mens du fosser på de stejle klitter og sandet fejer rundt om køretøjet. Besøg en kamelfarm midt i ørkenen for at mødes og fodre kameler. Tag til en beduinernes ørkenlejr og nyd en varm velkomst med arabisk kaffe og dadler. Test dine balanceevner, mens du går på sandboard. Prøv de andre kulturelle aktiviteter som kamelridning, hennamaling, shisha eller at tage billeder i arabiske kostumer. Få chancen for at tage et billede med en falk. Slap af, mens du nyder en underholdende Tanoura-dans og en betagende mavedansforestilling under den skinnende ørkenhimmel. Forkæl dig selv med en lækker grillmiddag med ubegrænset læskedrikke og shisha-rygning. Når eventyrene og aktiviteterne er afsluttet, vil lejrens lys blive slukket. Læn dig tilbage og se på ørkenen og den stjerneoplyste himmel i et par fredelige øjeblikke, før du går tilbage til din bolig.

Abu Dhabi: Yas Marina Radical SST-passageroplevelse

5. Abu Dhabi: Yas Marina Radical SST-passageroplevelse

Tilføj lidt adrenalin til din tid i Abu Dhabi takket være denne tur på en F1-racerbane med fleksibel længde i en højtydende Radical SST. Få dit hjerte til at banke, når en erfaren racerkører navigerer dig gennem hårnålesving og højhastighedsretninger på Yas Marina Circuit om bord på dette ekstreme køretøj. Du får 3-5 omgange på banen. Det er spændende, når din chauffør opbygger momentum og derefter bremser og accelererer langs banens kurver. Afhængigt af banekonfigurationen på dagen kan du køre under Yas Hotel og forbi Yas Marina eller opleve en af de sværeste hårnåle på en F1-bane og den længste lige strækning på den nuværende F1-bane. Oplev på tæt hold den koncentration og dygtighed, der kræves for at manøvrere en racerbil, og den rene begejstring ved at blive kørt rundt på en racerbane, der er berørt af legender.

Abu Dhabi: Aston Martin GT4-køreoplevelse

6. Abu Dhabi: Aston Martin GT4-køreoplevelse

Spændingssøgende kan sætte foden ned og føle sig som en mester på Yas Marina Circuit på denne køretur. Aston Martin GT4 er smuk at se på og genial at køre, og den er den ultimative raceroplevelse. Din instruktør vil sætte dig ind i bilen, gøre dig komfortabel og forklare dig betjeningen, før du kører ud af pit lane på den berygtede bane. Interiøret i Aston Martin GT4 er blevet ændret i forhold til sin vejvenlige modstykke for at passe til professionelle racerkørselsbehov. Dette omfatter racersæder, et ekstra instrumentpanel, beskyttelsesbøjler og plastikvinduer. GT4 er bygget på en helt separat fabrik af specialister inden for racing og kombinerer en kraftfuld 4,7-liters V8-motor med slanke kurver, høj acceleration og sofistikeret ydeevne. Desuden har GT4 en af de bedst klingende motorer, der nogensinde er fremstillet. På denne aktivitet får du en teknisk briefing af en racerkører, inden du sætter dig i førersædet i Aston Martin GT4, og du vil få en teknisk briefing af en racerkører. Derefter er det tid til at spænde sikkerhedsselen og køre ud på banen. Efter din instruktørs vejledning lærer du den korrekte racerlinje og øver dig i at håndtere de komplekse sving på banen. Under kørselssessionen er udfordringen at forbedre din raceteknik. Ved afslutningen af din session vil instruktøren give dig detaljeret feedback og drøfte, hvordan du kan forbedre din teknik. Tilskuere og venner er velkomne til at slappe af og se din oplevelse.

Abu Dhabi: 75 minutters sightseeing i speedbåd på Yas Island

7. Abu Dhabi: 75 minutters sightseeing i speedbåd på Yas Island

Oversigt: Yas Tour viser dig alle de utrolige attraktioner omkring Yas Island på 75 minutter! Denne spektakulære guidede tur er en one-stop-shop for alt, hvad der har med Yas Island at gøre. Den er fyldt med ikoniske seværdigheder og samt vigtige tips og fakta om øen og det omkringliggende område! Denne tur har noget for alle: Arabisk kultur og traditioner, de bedste steder og attraktioner, natur og dyr samt imponerende samt imponerende arkitektoniske strukturer! Vigtigste højdepunkter: Se den berygtede Yas Marina, Ferrari World og Yas Waterworld, og nyd udsigten fra den idylliske Yas Beach og Yas Links Golf Club. Vigtigste seværdigheder: Yas Marina Yas Strand Yas Links Golf Club Ferrari World Yas Waterworld Mangroves Samaliyah Island Al Raha Bay Aldar HQ Al Bandar & Canal

Yas Marina Circuit Chevrolet Drift Taxi Passagertur

8. Yas Marina Circuit Chevrolet Drift Taxi Passagertur

Vil du opleve spændingen ved at drifte uden at sidde bag rattet? Så skal du ikke lede længere end til denne passageroplevelse. Sid ved siden af en professionel kører fra Yas Racing School, mens du driver rundt om hjørnerne i det nordlige håndteringsområde på banen i en supermodificeret og let Chevrolet Camaro SS Forbered dig på høje hastigheder under en række hot-laps og nyd 2 omgange med fuld drifting. Efter en hurtig sikkerhedsbriefing skal du holde godt fast, mens du oplever et sandt adrenalinrus. Efter din tur kan du gennemgå din oplevelse på video. Yas Drift Taxi opererer fra Racing Schools pitbane og bruger det nordlige håndteringsområde på banen. Der anvendes højst 3 biler, afhængigt af efterspørgslen. Kunderne skal bære hjelm og sikkerhedssele.

Aston Martin GT4-passagertur på Yas Marina-banen

9. Aston Martin GT4-passagertur på Yas Marina-banen

Aston Martin GT4 har al raffinement og ynde fra sin vejvenlige pendant, Vantage, men er modificeret, så den passer til professionelle racingbehov. Når du først er i bilen, vil du bemærke det imponerende interiør udstyret med ekstra instrumentpaneler, beskyttelsesbjælker og tilpassede ruder. Let på hjulene, Aston Martin GT4 navigerer let i skarpe hjørner og krydser et lige med hurtigheden af en puma. Denne passageroplevelse handler ikke kun om det berømte køretøj og spinden fra en af de bedst lydende motorer, der nogensinde er lavet, men også færdighederne hos den professionelle racerkører ved rattet. Brug 10 minutter med din professionelle chauffør på at køre rundt på banen.

Abu Dhabi: Caterham Seven-køreoplevelse

10. Abu Dhabi: Caterham Seven-køreoplevelse

Forøg dit kørespil, og få din adrenalin til at pumpe med en Caterham 7 køreoplevelse i selskab med en ekspert kørelærer. Charme møder moderne teknologi i denne super lette sportsvogn fra Caterham Cars. Denne moderne gengivelse af et gammelt Lotus -design kan konkurrere med de mest kraftfulde superbiler. Kør i et voldsomt tempo med denne strålende hurtige maskine på Yas Marina Circuit, hjemsted for Abu Dhabi F1 Grand Prix. Ved ankomst til banen skal du deltage i en sikkerheds briefing med en seniorinstruktør. Lær om væddeløbslinjer, bremsepunkter, overhalingsregler, hvad man må og ikke må, og generelle banesikkerhedsregler. Efter din sikkerheds briefing skal du gå ind på banen for at starte din adrenalin-fulde køreoplevelse med ekspertcoaching til at forbedre dine kørefærdigheder. Bagefter går du tilbage til pitbanen for at køle ned og debrief med din instruktør. Venner og familie er velkomne til at se dig på banen fra den forhøjede udsigtsterrasse nær mad- og drikkevarer.

15 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Yas Island Marina Circuit

Yas Island Marina Circuit: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Abu Dhabi: Guidet tur på Yas Marina Circuit

Abu Dhabi: Guidet tur på Yas Marina Circuit

Kom bag kulisserne i den glamourøse Formel 1-racerløbsverden på en guidet rundvisning (af 90-120-minutters varighed) i den topmoderne Yas Marina Circuit på Yas Island Abu Dhabi. Yas Marina Circuit, som nu åbnes for offentligheden på eskorterede rundvisninger, er et must for alle besøgende i Abu Dhabi og alle motorsportfans. Rejs i bus med aircondition til nøglepunkterne. Start på Yas Central, hvor Yas Racing Schools raceraktiviteter vises. Lær mere om de forskellige racerbiler på Yas Marina Circuit, herunder den seneste F1-model. Gå derefter til den nordlige tribune for at se, hvad tilskuerne ser fra Du Arena View. Hvis der ingen igangværende begivenheder er, vil du fortsætte gennem racerbanen med bus og passere steder som Drag Strip, Kartzone, Shams Tower og Yas Marina View. Se F1-holdområderne og garagerne for at få en bedre forståelse af, hvad der skal til for at afholde et vellykket F1-løb. Få taget et foto på podiet, mens du holder et racertrofæ.

Abu Dhabi: Yas Marina Circuit Kartzone

Abu Dhabi: Yas Marina Circuit Kartzone

Mærk adrenalinen pumpe under denne gokartsession i Yas Kart-zonen på Yas Marina Circuit Abu Dhabi. Når du har registreret dig, er det tid til at iklæde dig den udleverede heldragt og få en obligatorisk sikkerhedsbriefing. Derefter begynder din 10-15-minutters køresession på banen. Du behøver ikke at være professionel racerkører for at få en fornemmelse af sporten. Begyndere er velkomne. Inden du ved af det, suser du ned af den 800 meter lange bane med hastigheder på op til 60 kilometer i timen. Omgangssporingssystemet kortlægger din præstation, så du kan forbedre dine gokartfærdigheder til næste gang.

Abu Dhabi: Formel Yas 3000-køreoplevelse

Abu Dhabi: Formel Yas 3000-køreoplevelse

Før du sætter dig i førersædet, bliver du iklædt fuldt racerudstyr og hjelm, og du får en teknisk briefing af din racercoach. Dernæst kører du nogle omgange rundt på banen i en Renault-bil. Under disse langsomme omgange vil din træner forklare racerlinjen, og hvordan man nærmer sig hvert hjørne. På dette tidspunkt i din aktivitet bør du være klar til den virkelige action. Du kører tilbage til pitten, hvor du bliver briefet yderligere om din bil, inden du bliver spændt godt fast. Forbered dig på at mærke alle bump, krusninger og fornemmelser under kørslen. Du kan være sikker på, at du aldrig har været så tæt forbundet med en køremaskine! Få et indblik i, hvordan denne racerbil fungerer, og oplev de sensationelle præstationer på første hånd. I 15 minutter har du ansvaret for gearskifterne, som hjælper med at skifte op og ned i gearkassen. To indbyggede videokameraer optager din køretur og giver dig mulighed for at genopleve handlingen senere.

Abu Dhabi: Byrundtur og ørkensafari-pakke

Abu Dhabi: Byrundtur og ørkensafari-pakke

Denne pakke tilbyder en særlig kombination af en morgenguidet byrundtur og en ørkensafari om aftenen. Begynd din dag med at udforske den pulserende by Abu Dhabi og afslut den blandt de beroligende udsigter over ørkensandklitter. Slap af mellem aktiviteterne i komforten af din bolig. Morgenen Abu Dhabi byrundtur begynder med et besøg i den guddommelige Sheikh Zayed Grand Mosque. Forundre strukturen og guld, marmor, sten og krystaller, der blev brugt til at designe moskeen. Se, hvordan der som en af de største moskeer i verden kan indkvarteres cirka 40.000 mennesker på samme tid. Bagefter kan du besøge Heritage Village, en rekonstrueret Emirati-landsby, og få et indblik i den traditionelle beduinske livsstil. Kør derefter til Saadiyat Island og Yas Island. Se Yas Marina-kredsløbet, der har været vært for Formel 1 Abu Dhabi Grand Prix siden 2009. Kør forbi Corniche og beundre den naturskønne skønhed i Det Arabiske Hav. Tag et kort fotostop ved Abu Dhabis ikoniske Emirates Palace. Afslut din morgentur med en spadseretur gennem et daddelmarked. Om eftermiddagen bliver du hentet til din aften i ørkensafari i et 4-hjulsdrevet køretøj. Gå ud for at udforske den arabiske ørken og mærk din adrenalin sus, mens du fosser på de stejle klitter og sandet fejer rundt om køretøjet. Besøg en kamelfarm midt i ørkenen for at mødes og fodre kameler. Tag til en beduinernes ørkenlejr og nyd en varm velkomst med arabisk kaffe og dadler. Test dine balanceevner, mens du går på sandboard. Prøv de andre kulturelle aktiviteter som kamelridning, hennamaling, shisha eller at tage billeder i arabiske kostumer. Få chancen for at tage et billede med en falk. Slap af, mens du nyder en underholdende Tanoura-dans og en betagende mavedansforestilling under den skinnende ørkenhimmel. Forkæl dig selv med en lækker grillmiddag med ubegrænset læskedrikke og shisha-rygning. Når eventyrene og aktiviteterne er afsluttet, vil lejrens lys blive slukket. Læn dig tilbage og se på ørkenen og den stjerneoplyste himmel i et par fredelige øjeblikke, før du går tilbage til din bolig.

Abu Dhabi: Yas Marina Radical SST-passageroplevelse

Abu Dhabi: Yas Marina Radical SST-passageroplevelse

Tilføj lidt adrenalin til din tid i Abu Dhabi takket være denne tur på en F1-racerbane med fleksibel længde i en højtydende Radical SST. Få dit hjerte til at banke, når en erfaren racerkører navigerer dig gennem hårnålesving og højhastighedsretninger på Yas Marina Circuit om bord på dette ekstreme køretøj. Du får 3-5 omgange på banen. Det er spændende, når din chauffør opbygger momentum og derefter bremser og accelererer langs banens kurver. Afhængigt af banekonfigurationen på dagen kan du køre under Yas Hotel og forbi Yas Marina eller opleve en af de sværeste hårnåle på en F1-bane og den længste lige strækning på den nuværende F1-bane. Oplev på tæt hold den koncentration og dygtighed, der kræves for at manøvrere en racerbil, og den rene begejstring ved at blive kørt rundt på en racerbane, der er berørt af legender.

Abu Dhabi: Aston Martin GT4-køreoplevelse

Abu Dhabi: Aston Martin GT4-køreoplevelse

Spændingssøgende kan sætte foden ned og føle sig som en mester på Yas Marina Circuit på denne køretur. Aston Martin GT4 er smuk at se på og genial at køre, og den er den ultimative raceroplevelse. Din instruktør vil sætte dig ind i bilen, gøre dig komfortabel og forklare dig betjeningen, før du kører ud af pit lane på den berygtede bane. Interiøret i Aston Martin GT4 er blevet ændret i forhold til sin vejvenlige modstykke for at passe til professionelle racerkørselsbehov. Dette omfatter racersæder, et ekstra instrumentpanel, beskyttelsesbøjler og plastikvinduer. GT4 er bygget på en helt separat fabrik af specialister inden for racing og kombinerer en kraftfuld 4,7-liters V8-motor med slanke kurver, høj acceleration og sofistikeret ydeevne. Desuden har GT4 en af de bedst klingende motorer, der nogensinde er fremstillet. På denne aktivitet får du en teknisk briefing af en racerkører, inden du sætter dig i førersædet i Aston Martin GT4, og du vil få en teknisk briefing af en racerkører. Derefter er det tid til at spænde sikkerhedsselen og køre ud på banen. Efter din instruktørs vejledning lærer du den korrekte racerlinje og øver dig i at håndtere de komplekse sving på banen. Under kørselssessionen er udfordringen at forbedre din raceteknik. Ved afslutningen af din session vil instruktøren give dig detaljeret feedback og drøfte, hvordan du kan forbedre din teknik. Tilskuere og venner er velkomne til at slappe af og se din oplevelse.

Abu Dhabi: 75 minutters sightseeing i speedbåd på Yas Island

Abu Dhabi: 75 minutters sightseeing i speedbåd på Yas Island

Oversigt: Yas Tour viser dig alle de utrolige attraktioner omkring Yas Island på 75 minutter! Denne spektakulære guidede tur er en one-stop-shop for alt, hvad der har med Yas Island at gøre. Den er fyldt med ikoniske seværdigheder og samt vigtige tips og fakta om øen og det omkringliggende område! Denne tur har noget for alle: Arabisk kultur og traditioner, de bedste steder og attraktioner, natur og dyr samt imponerende samt imponerende arkitektoniske strukturer! Vigtigste højdepunkter: Se den berygtede Yas Marina, Ferrari World og Yas Waterworld, og nyd udsigten fra den idylliske Yas Beach og Yas Links Golf Club. Vigtigste seværdigheder: Yas Marina Yas Strand Yas Links Golf Club Ferrari World Yas Waterworld Mangroves Samaliyah Island Al Raha Bay Aldar HQ Al Bandar & Canal

Yas Marina Circuit Chevrolet Drift Taxi Passagertur

Yas Marina Circuit Chevrolet Drift Taxi Passagertur

Vil du opleve spændingen ved at drifte uden at sidde bag rattet? Så skal du ikke lede længere end til denne passageroplevelse. Sid ved siden af en professionel kører fra Yas Racing School, mens du driver rundt om hjørnerne i det nordlige håndteringsområde på banen i en supermodificeret og let Chevrolet Camaro SS Forbered dig på høje hastigheder under en række hot-laps og nyd 2 omgange med fuld drifting. Efter en hurtig sikkerhedsbriefing skal du holde godt fast, mens du oplever et sandt adrenalinrus. Efter din tur kan du gennemgå din oplevelse på video. Yas Drift Taxi opererer fra Racing Schools pitbane og bruger det nordlige håndteringsområde på banen. Der anvendes højst 3 biler, afhængigt af efterspørgslen. Kunderne skal bære hjelm og sikkerhedssele.

Aston Martin GT4-passagertur på Yas Marina-banen

Aston Martin GT4-passagertur på Yas Marina-banen

Aston Martin GT4 har al raffinement og ynde fra sin vejvenlige pendant, Vantage, men er modificeret, så den passer til professionelle racingbehov. Når du først er i bilen, vil du bemærke det imponerende interiør udstyret med ekstra instrumentpaneler, beskyttelsesbjælker og tilpassede ruder. Let på hjulene, Aston Martin GT4 navigerer let i skarpe hjørner og krydser et lige med hurtigheden af en puma. Denne passageroplevelse handler ikke kun om det berømte køretøj og spinden fra en af de bedst lydende motorer, der nogensinde er lavet, men også færdighederne hos den professionelle racerkører ved rattet. Brug 10 minutter med din professionelle chauffør på at køre rundt på banen.

Abu Dhabi: Caterham Seven-køreoplevelse

Abu Dhabi: Caterham Seven-køreoplevelse

Forøg dit kørespil, og få din adrenalin til at pumpe med en Caterham 7 køreoplevelse i selskab med en ekspert kørelærer. Charme møder moderne teknologi i denne super lette sportsvogn fra Caterham Cars. Denne moderne gengivelse af et gammelt Lotus -design kan konkurrere med de mest kraftfulde superbiler. Kør i et voldsomt tempo med denne strålende hurtige maskine på Yas Marina Circuit, hjemsted for Abu Dhabi F1 Grand Prix. Ved ankomst til banen skal du deltage i en sikkerheds briefing med en seniorinstruktør. Lær om væddeløbslinjer, bremsepunkter, overhalingsregler, hvad man må og ikke må, og generelle banesikkerhedsregler. Efter din sikkerheds briefing skal du gå ind på banen for at starte din adrenalin-fulde køreoplevelse med ekspertcoaching til at forbedre dine kørefærdigheder. Bagefter går du tilbage til pitbanen for at køle ned og debrief med din instruktør. Venner og familie er velkomne til at se dig på banen fra den forhøjede udsigtsterrasse nær mad- og drikkevarer.

De mest populære seværdigheder i Abu Dhabi

Oplevelser i Yas Island Marina Circuit

Byer i Forenede Arabiske Emirater

Andre seværdigheder i Yas Island Marina Circuit

Vil du se alle oplevelser i Yas Island Marina Circuit? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Yas Island Marina Circuit

Samlet bedømmelse

4.6
(1.709 anmeldelser)