Tilføj datoer

Yas-øen

Yas-øen

Yas-øen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Yas Island: Adgangsbillet til Ferrari World og 44 forlystelser

1. Yas Island: Adgangsbillet til Ferrari World og 44 forlystelser

Ferrari World Yas Island, Abu Dhabi er en prisvindende Ferrari-inspireret temapark, der hylder ånden fra det legendariske mærke og er hjemsted for 44 spændende forlystelser, familievenlige attraktioner, topmoderne simulatorer, spektakulære liveshows og populære sæsonbestemte festligheder, der viser ekstraordinære forestillinger fra hele verden. Ferrari World Yas Island, Abu Dhabi er hjemsted for verdens hurtigste rutsjebane, Formula Rossa, og den rekordstore Flying Aces. Forlystelsesparken tilbyder også en blanding af bemærkelsesværdige forlystelser, interaktive attraktioner og simulatorer, der bringer en verden af spænding til Yas Islands blanding af unikke attraktioner. Forlystelsesparken er stolt af at være vært for spændende begivenheder hele året og tilbyde underholdning i verdensklasse, herunder Winter on Italian Street og Festival of Lights, blandt mange andre sæsonbestemte fester, så gæsterne er underholdt hele året rundt.

Abu Dhabi: Guidet tur på Yas Marina Circuit

2. Abu Dhabi: Guidet tur på Yas Marina Circuit

Kom bag kulisserne i den glamourøse Formel 1-racerløbsverden på en guidet rundvisning (af 90-120-minutters varighed) i den topmoderne Yas Marina Circuit på Yas Island Abu Dhabi. Yas Marina Circuit, som nu åbnes for offentligheden på eskorterede rundvisninger, er et must for alle besøgende i Abu Dhabi og alle motorsportfans. Rejs i bus med aircondition til nøglepunkterne. Start på Yas Central, hvor Yas Racing Schools raceraktiviteter vises. Lær mere om de forskellige racerbiler på Yas Marina Circuit, herunder den seneste F1-model. Gå derefter til den nordlige tribune for at se, hvad tilskuerne ser fra Du Arena View. Hvis der ingen igangværende begivenheder er, vil du fortsætte gennem racerbanen med bus og passere steder som Drag Strip, Kartzone, Shams Tower og Yas Marina View. Se F1-holdområderne og garagerne for at få en bedre forståelse af, hvad der skal til for at afholde et vellykket F1-løb. Få taget et foto på podiet, mens du holder et racertrofæ.

Abu Dhabi: Yas Marina Circuit Kartzone

3. Abu Dhabi: Yas Marina Circuit Kartzone

Mærk adrenalinen pumpe under denne gokartsession i Yas Kart-zonen på Yas Marina Circuit Abu Dhabi. Når du har registreret dig, er det tid til at iklæde dig den udleverede heldragt og få en obligatorisk sikkerhedsbriefing. Derefter begynder din 10-15-minutters køresession på banen. Du behøver ikke at være professionel racerkører for at få en fornemmelse af sporten. Begyndere er velkomne. Inden du ved af det, suser du ned af den 800 meter lange bane med hastigheder på op til 60 kilometer i timen. Omgangssporingssystemet kortlægger din præstation, så du kan forbedre dine gokartfærdigheder til næste gang.

Abu Dhabi: Warner Bros. World generel adgangsbillet

4. Abu Dhabi: Warner Bros. World generel adgangsbillet

Warner Bros. World™ Abu Dhabi er verdens første indendørs forlystelsespark med Warner Bros. som varemærke, og den ligger på Yas Island, UAE's førende familiedestination for underholdning og fritid. Parken giver liv til de mest populære DC-superhelte som Batman, Superman og Wonder Woman, sammen med elskede animationsfigurer fra Looney Tunes og Hanna-Barbera, som Tom og Jerry, Snurre Snup, Scooby-Doo og Flintstones, alt sammen under ét tag for første gang i regionen. I Warner Bros. World Abu Dhabi bliver gæsterne transporteret til seks fordybende landområder, herunder Warner Bros. Plaza, DC Entertainments Metropolis og Gotham City samt Warner Bros. Animations Cartoon Junction, Bedrock og Dynamite Gulch. Parken har i alt 29 topmoderne, spændende forlystelser, interaktive familievenlige attraktioner og unik live-underholdning, som giver en enestående og unik oplevelse. Warner Bros. World Abu Dhabi byder på endeløs familiesjov og eventyr. Parken ligger på Yas Island på den nordøstlige side af Abu Dhabis fastland, 10 minutter fra Abu Dhabi International Airport, 20 minutter fra byen Abu Dhabi og 40 minutter fra Dubai.

Abu Dhabi: Halvdags guidet byrundtur

5. Abu Dhabi: Halvdags guidet byrundtur

Udforsk det hurtigt skiftende landskab i Abu Dhabi på en halvdags sightseeingtur med en guide på dit valgte sprog. Besøg traditionelle og moderne vartegn som Grand Mosque og attraktionerne langs Corniche. Efter afhentning på dit hotel i Abu Dhabi kører du til den spektakulære Sheikh Zayed Grand Mosque, der betragtes som det vigtigste sted for tilbedelse i De Forenede Arabiske Emirater. Lad dig forbløffe af de vigtigste detaljer inde og ude, såsom den indre gård og minareten, designmotiver af Naskhi, Thuluth og kufisk kalligrafi og slanke søjler, der spejler sig i vandet. Gå derefter mod Den Persiske Golf, mens du beundrer den moderne udvikling langs Abu Dhabi Corniche. Beundr nogle af verdens mest ultramoderne, betagende skyskrabere og luksushoteller som Emirates Palace, der ligger ud til den uberørte strand. Besøg de traditionelle grøntsags- og dadelmarkeder i Port Zayed, nordøst for byen. Se, hvordan Port Zayed styrker Abu Dhabis internationale handel og spiller en central rolle i Abu Dhabis økonomiske vision 2030, regeringens indsats for at opnå økonomisk diversificering. Turen slutter med mulighed for at tage billeder af Heritage Village, en rekonstrueret ørkenlandsby.

Fra Dubai: Abu Dhabi-dagstur med valgfri frokost

6. Fra Dubai: Abu Dhabi-dagstur med valgfri frokost

Oplev højdepunkterne i Abu Dhabi på denne dagstur fra Dubai. Beundre arkitekturen i Sheikh Zayed Grand Mosque og Emirates Palace. Fordyb dig i lokal kultur i Heritage Village. Bliv afhentet fra komforten af din bolig i Dubai. Stop ved en af de største moskeer i verden, Sheikh Zayed Grand Mosque. Forundre dens indviklede islamiske udskæringer og udsøgte hvide marmorarbejder på en guidet tur. Fortsæt til Yas Island og stop ved Yas Mall, hvor du har mulighed for at sætte dig ned til en lækker frokost. Kør gennem Saadiyat Island-projektet for at se det nyligt afsluttede Louvre-museum og Guggenheim-museet, som stadig bygges. Se lokale markeder og kør forbi skinnende hvide moskeer, Emirates Palace og elegante højhuslejligheder. Stop ved Heritage Village, som skildrer det traditionelle daglige liv i det arabiske samfund forud for opdagelsen af olie. Din rejse slutter med drop-off i Emirates Mall, Dubai Mall, Burjuman-Bur Dubai eller City Centre Deira afhængigt af dine præferencer.

Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Ferrari World-billet

7. Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Ferrari World-billet

Opdag Abu Dhabis højdepunkter, og nyd et besøg i den unikke forlystelsespark Ferrari World. Se Heritage Village, og kør i rutsjebanen Formula Rossa på denne dagstur fra Dubai. Begynd din tur med et besøg i Sheikh Zayed-moskeen, hvor du kan beundre den vidunderlige arkitektur, der definerer den islamiske kunsts skønhed. Fortsæt til Emirates Palace, et inspirerende hotel i byen med 114 storslåede kupler og fantastiske suiter, der er dekoreret med guld og marmor. Derefter besøger du Heritage Village, hvor du kan lære mere om beduinernes liv. Herefter kan du nyde udsigten over Abu Dhabis imponerende skyline, mens du kører videre til Al Corniche. Anden halvdel af jeres dagstur tager jer til verdens største indendørs forlystelsespark - Ferrari World. Oplev det betagende sus af fart i rutsjebanen Formula Rossa, og prøv dine kørefærdigheder på en af de mange simulatorer. Oplev de forskellige forestillinger, forundres over de imponerende danse- og akrobatikshows, eller nyd go-karting.

Abu Dhabi: Billet til flere parker på Yas Island

8. Abu Dhabi: Billet til flere parker på Yas Island

Book din billet til flere parker, og oplev skattene på Abu Dhabi's Yas Island. Naviger rundt i det bedste fra Ferrari World, Yas Waterworld og Warner Bros. World, og skab en eventyrfortælling, der er helt unik for dig. Udforsk de parker, du vælger, og nyd deres spændende forlystelser. Oplev de adrenalinpumpende vidundere på Yas Island, Abu Dhabi, et paradis for enhver eventyrentusiast. Dyk ned i de hjertebankende attraktioner i Ferrari World, hvor fart og spænding er i højsædet. Glid gennem de forfriskende drejninger i Yas Waterworld med et stænk af sjov i hvert hjørne. Oplev historiefortællingens magi i Warner Bros. World, og se ikoniske figurer komme til live for øjnene af dig.

Abu Dhabi: Adgangsbillet til SeaWorld

9. Abu Dhabi: Adgangsbillet til SeaWorld

SeaWorld® Yas Island, Abu Dhabi er den næste generation af temapark for havliv, som fortæller en fængslende "One Ocean"-historie, der afdækker sammenhængen mellem livet på jorden og vores oceaner og inspirerer til en dyb forpligtelse til at bevare vores planet. SeaWorld Abu Dhabi leverer sjove, engagerende og fordybende familievenlige oplevelser gennem otte unikt tematiserede områder med spændende forlystelser, møder med dyr på nært hold, inspirerende underholdning samt uovertrufne spise- og shoppingoplevelser, alt sammen under ét tag. SeaWorld Abu Dhabi er også hjemsted for Yas SeaWorld Research & Rescue Yas Island, Abu Dhabi, det første af sin slags dedikerede havforsknings-, rednings-, rehabiliterings- og returcenter i regionen, der fungerer som et avanceret havvidenskabeligt videnscenter og en vigtig bidragyder til bevarelse af livet i havet i og uden for regionen. Marine Life Theme Park ligger på Yas Island på den nordøstlige side af Abu Dhabis fastland, 10 minutter fra Abu Dhabi International Airport, 20 minutter fra byen Abu Dhabi og 40 minutter fra Dubai.

Abu Dhabi: Kombibillet til 2 parker på Yas Island med eSIM

10. Abu Dhabi: Kombibillet til 2 parker på Yas Island med eSIM

Tag på en spændende rejse gennem Yas Islands berømte attraktioner med vores eksklusive pakketilbud. Denne omfattende pakke giver dig adgang til to af øens bedste parker og sikrer dig en dag fyldt med spænding og eventyr. Inkluderet i denne pakke er et 1GB eSIM, der giver dig problemfri forbindelse under hele din udforskning. Hold forbindelsen med venner og familie, mens du dykker ned i Yas Islands vidundere. Men det er ikke alt - dit eventyr stopper ikke der. Med adgang til ikoniske vartegn som Louvre, Qasr Al Hosn, Qasr Al Watan og Emirates Park Zoo får du mulighed for at fordybe dig i regionens rige kultur og historie. Se på kunstsamlinger i verdensklasse, udforsk dyreriget og de gamle fæstninger, og få indsigt i Abu Dhabis kulturarv. Og spændingen fortsætter med dit valg af to parker fra et udvalg, der inkluderer Ferrari World, Warner Bros. World, Yas Waterworld eller Sea World. Uanset om du søger adrenalinpumpende spænding, fordybende underholdning eller forfriskende vandoplevelser, er der noget for enhver smag på Yas Island. Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at opleve det bedste, Yas Island har at byde på. Book din pakke i dag, og forbered dig på en dag med uforglemmelig sjov og opdagelse!

57 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Yas-øen

Andre seværdigheder i Yas-øen

Vil du se alle oplevelser i Yas-øen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Yas-øen

Samlet bedømmelse

4.5
(3.349 anmeldelser)

Min rejseguide Zeeshan var meget venlig og tålmodig. Han havde en stor knowhow og kunne forklare alt, hvad jeg bad om. Han var så venlig og var også underholdende. Han passede os og klikkede på en masse billeder for min mand og mig. Zeeshan var til tiden med afhentningstiden, hvilket er pålideligt. Tak for denne oplevelse, jeg vil klart anbefale Zeeshan til alle.

Vi havde en yderst vidunderlig dag. Prisen per person er desværre for høj. Min kommentar... Det ville være meget nemmere for alle, hvis der var et stort antal på hver butik, stand, forlystelse osv. Vi havde nogle gange meget problemer med at finde attraktionerne vist på kortet. Ellers er alt ok

store rutsjebaner og smuk park. tip: arrangere en taxa fra Dubai (hvis du er der). du kan finde masser til en fornuftig pris (hvis du siger du selv søger via Uber).

Fantastisk tur når man skal se de vigtigste seværdigheder i Dubai på kort tid.

Vi var i stand til at se en masse og tilbringe dagen der.