Vores mest anbefalede ting at gøre i Yucatán

Fra Cancún/Riviera Maya: Tur til Chichén Itzá og Valladolid

1. Fra Cancún/Riviera Maya: Tur til Chichén Itzá og Valladolid

Nyd godt af afhentning på dit hotel, og kør derefter til et af de vigtigste monumenter på Yucatán-halvøen.   Ved ankomsten til Chichen Itza kan du se trappepyramiden Kukulcan (El Castillo), der er kendt for lyset ved jævndøgn, der kaster skygger på hvert trin for at skabe et billede af en slange, der er på vej ned.   Tag til den oldgamle cenote Saamal, og oplev et af de jordfaldshuller, der danner et netværk af underjordiske floder, som er hellige for mayaerne. Nyd et lækkert buffetmåltid, og tag en tur rundt i den koloniale by Valladolid for at afslutte din oplevelse.

Chichén Itzá: Valladolid, cenote, tequilasmagning og frokost

2. Chichén Itzá: Valladolid, cenote, tequilasmagning og frokost

Bliv afhentet fra dit hotel i Cancun, Playa del Carmen eller Riviera Maya, og rejs til den præcolumbianske by Chichen Itza på Yucatanhalvøen. Chichen Itza, der ligger i Tinumområdet, er berømt for sin trinpyramide El Castillo. Guiden fortæller dig historien om den antikke by og tager dig med på en rejse tilbage til mayacivilisationens tid. Opdag, hvorfor den enorme by spillede så vigtig en rolle fra den senklassiske periode (600 e.Kr.) til begyndelsen af den postklassiske periode (1200 e.Kr.), og hvorfor den forblev et vigtigt pilgrimssted, indtil de spanske erobreres ankomst. Nyd en lækker frokostbuffet, og besøg et af de hemmelige jordfaldshuller, eller cenoter, , som var hellige for mayafolket.

Tulum, Coba & Cenote: Heldagsudflugt

3. Tulum, Coba & Cenote: Heldagsudflugt

Første stop er Tulum, den antikke Maya-by, der ligger på en klippe med udsigt over det mexicanske Caribiske hav. Din tosprogede ekspertguide vil dele fascinerende oplysninger om dette arkæologiske sted, dets historiske betydning og indbyggernes daglige liv. Hør alt om tidligere kulturer og teorier om deres bortgang. Næste op er et besøg ved Hidden Treasures, hvor du kan nyde en svømmetur i det forfriskende vand i Cenote La Gloria. Cenoterne, som er naturlige ferskvandshuller, er unikke for Yucatan-halvøen, og de var hellige for det gamle Maya-folk. Du kan derefter nyde en autentisk regional frokostbuffet, hvor du kan lade batterierne op til det sidste stop på udflugten. Den sidste del på denne utrolige heldagsudflugt er en guidet tur i Coba Maya-ruinerne. Coba, som stadig mest er skjult under junglens løv, er stedet for den højeste pyramide, som findes i Yucatan. Du kan klatre op på toppen af den, hvor du vil kunne nyde en helt fantastisk udsigt. Din guide vil fortælle dig om opdagelsen af denne seværdighed. Du kan beundre naturen, som grænser op til de menneskeskabte strukturer, og junglen som omfavner disse ruiner. 

Riviera Maya: Tulum-ruiner og 2 Cenotes halvdagstur

4. Riviera Maya: Tulum-ruiner og 2 Cenotes halvdagstur

Bliv hentet på dit hotel, og kør til den arkæologiske zone i Tulum på den maleriske caribiske kyst. Begynd på en omfattende guidet tur. Hav lidt fritid til at udforske det gamle solobservatorium i freskernes tempel og vindgudens tempel ved havet. Snap en gang i livet fotos af Pyramid El Castillo og uberørte hvide sandstrande. Stop ved cenoten Mariposa og fordyb dig i grottens krystalklare vand. Kig op for at beundre den frodige junglebaldakin, mens du svømmer, og prøv at få øje på det dyreliv, der lever blandt grenene. Gør et stop ved Chen-Ha cenoten, før du vender tilbage til dit overnatningssted.

Chichén Itzá: Skip køen-adgangsbillet

5. Chichén Itzá: Skip køen-adgangsbillet

Undgå de lange køer på et af de mest besøgte arkæologiske steder i Mexico med denne billet til Chichén Itzá, hvor du kan springe køen over. Gå direkte ind på det arkæologiske område, og brug dagen på at udforske mayaruinerne i dit eget tempo. Oplev, hvordan denne store præcolumbianske by spillede en vigtig rolle i mayacivilisationen fra omkring 600 til 1200 e.Kr. og forblev et center for tilbedelse og pilgrimsfærd indtil spaniernes ankomst. Selv i dag betragtes den stadig som hellig af mayaerne på Yucatan-halvøen. Som mange af byerne i det gamle Mexico blev stedet forladt, og ruinerne blev gemt i junglen. Oplev dens rige historie og fantastiske ruiner.

Cancun: Dagstur til Chichen Itza, Ik Kil Cenote og Valladolid

6. Cancun: Dagstur til Chichen Itza, Ik Kil Cenote og Valladolid

Rejs tilbage i tiden med en guidet tur til Maya Chichen Itza-ruinerne. Svøm gennem det azurblå vand i Ik Kil Cenote og få lidt fritid til at udforske den charmerende by Valladolid. Se en live maya-madlavningsdemonstration, og sæt dig ned til en lækker frokostbuffet. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra din bolig i Cancun. Læn dig tilbage og slap af på den naturskønne køretur til Chichen Itza for at opleve et af verdens 7 vidundere. Betal den lokale skat og følg din guide på en tur til gamle Maya-hellige steder. Engager dine sanser med en levende madlavningsdemonstration. Bliv forbløffet, når en kok laver dejlige mayaretter med lokale grøntsager og fauna. Overskrid grænser og oplev Mexicos kulinariske mangfoldighed. Nyd en frokostbuffet spækket med læskende smage. Gå til Ik Kil Cenote og gå ned ad en trappe udhugget i sten for at komme ind i den dybe pool. Fordyb dig i det kølige vand på dette sted, der engang var helligt for mayaerne. Fortsæt med byen Valladolid og få lidt fritid til at gå en tur gennem gaderne for at nyde den koloniale arkitektur. Vend tilbage til din bolig i Cancun i slutningen af din udflugt.

Fra Riviera Maya: Chichen Itza, Ik Kil Cenote og Valladolid

7. Fra Riviera Maya: Chichen Itza, Ik Kil Cenote og Valladolid

Rejs tilbage i tiden med en guidet tur til mayaruinerne Chichen Itza. Svøm gennem det azurblå vand i Ik Kil Cenote, og få lidt fritid til at udforske den charmerende by Valladolid. Se en live maya-madlavningsdemonstration, og spis en lækker frokostbuffet. Nyd bekvemmeligheden ved at blive hentet fra dit overnatningssted i Riviera Maya. Læn dig tilbage og slap af på den naturskønne køretur til Chichen Itza for at opleve et af verdens 7 vidundere. Betal den lokale skat, og følg din guide på en rundtur til mayaernes gamle hellige steder. Engager dine sanser med en live madlavningsdemonstration. Bliv forbløffet, når en kok tilbereder dejlige mayaretter med lokale grøntsager og dyr. Overskrid grænserne og oplev Mexicos kulinariske mangfoldighed. Nyd en frokostbuffet fyldt med lækre smagsoplevelser. Tag derefter til Ik Kil Cenote og gå ned ad en trappe hugget i sten for at komme ned i den dybe pool. Fordyb dig i det kølige vand på dette sted, som engang var helligt for mayaerne. Fortsæt til byen Valladolid, og få lidt fritid til at slentre gennem gaderne og nyde den koloniale arkitektur. Vend tilbage til dit overnatningssted, når udflugten er slut.

Fra Mérida: Chichén Itzá, Izamal, Valladolid og en udflugt til Cenote

8. Fra Mérida: Chichén Itzá, Izamal, Valladolid og en udflugt til Cenote

Bring en dag fuld af kultur, historie og gastronomi på en guidet tur med flere stop fra Mérida til Izamal, Valladolid, Cenote Chichikan og Chichén Itzá, et af verdens 7 vidundere. Oplev traditionel madlavning under en live demonstration. Nyd morgenmad, en frokostbuffet og adgangsbilletter. Når du har mødt din guide i Mérida, tager du til det arkæologiske område Chichén Itzá. Gå gennem centrum af dette tusind år gamle sted og se højdepunkter som krigernes tempel. Til morgenmad kan du nyde en madpakke. Sidst kan du transportere dine sanser til roden af det regionale køkken, en af Maya-kulturens største arvegods, under en demonstration af regionens unikke gastronomi. Lær om tradition og innovation i brugen af planter, grøntsager og vilde dyr. Nyd en frokostbuffet med lokale produkter, og lad dig derefter fortrylles af historien og den kulturelle rigdom i to magiske byer i Yucatan under de næste stop. Udforsk Valladolid, der er kendt for sin naturlige skønhed, brostensbelagte gader, kaffebarer, restauranter og lækre mad. Stop ved hovedpladsen, hvor du har lidt fri tid til at vandre rundt, inden du fortsætter til Izamal. Lær hvorfor byens huse alle er malet gule, og forelsk dig i byens koloniale arkitektur, der går tilbage til det 16. århundrede. Brug tid ved det vigtigste vartegn: Convento de San Antonio de Padua. Mellem stoppene i Valladolid og Izamal kan du benytte chancen til at tage en dukkert i det kølige vand i Chichikan Cenote.

Riviera Maya: Chichén Itzá, Cenote & Valladolid-tur

9. Riviera Maya: Chichén Itzá, Cenote & Valladolid-tur

Opdag mayaruinerne i Chichen Itzá på en guidet tur fra Playa del Carmen. Fordyb dig i junglen i en øko-park med tid til at svømme i en cenote og en solid frokostbuffet. Start med afhentning fra Playa del Carmen og første rejse til junglens øko-park. Undskyld mig, men jeg har ikke tid til at gå i den hellige cenote, mens du frisker dig selv op med en rensende svømmetur i det krystalklare vand. Dig i en lækker frokostbuffet på restauranten i øko-parken, og vær klar til en smagsoplevelse. Prøv noget af det berømte mexicanske køkken med regionale retter fra Yucatán. Efter buffeten kan du tage til de verdensberømte mayaruiner i Chichen Itzá. Tag på en guidet rundvisning på det ceremonielle sted, og lyt til fascinerende fortællinger om den gamle mayacivilisation. Lær mere med dine ekspertguider, og hør underholdende historier om livet i Chichen Itzá. Oplev en kultur, der var langt forud for sin tid. Derefter kan du nyde lidt fritid til at udforske på egen hånd og gå i mayaernes fodspor. Din sidste stop er i Valladolid's koloniale centrum for et hurtigt besøg i denne charmerende "magiske by" i Mexico. Den imponerende kirke og byens arkitektur omkring "zocalo'' eller byens torv er perfekte fotomuligheder og en mulighed for at slappe af og nyde Yucatáns afslappede stemning, inden du kører tilbage til Playa del Carmen.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Yucatán
Den mexicanske halvø er verdensberømt for caribisk vand, mayaruiner og grottesystemer under vandet.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Yucatán

Alle aktiviteter

206 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 13

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Yucatán

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Yucatán

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Yucatán?

Andre seværdigheder i Yucatán

Vil du se alle oplevelser i Yucatán? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Yucatán

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 4.866 anmeldelser

Det var en meget flot og uforglemmelig tur! Vores guide Genaro var fantastisk! Han forsøgte at få det bedste ud af den (desværre) meget lange køretur. Meget underholdende og god musik! Vi blev taget godt hånd om med drinks, sandwich & kiks! Frokosten var også lækker! Vi kiggede på Pink Lake fra Las Colorados, lavede en meget fed bådtur, kunne svømme, hvis vi ville, og til sidst tog vi til en "krokodillefarm", hvor krokodillerne bogstaveligt talt blev bragt tættere på os, bare fantastisk!

Vores rejseleder Luis Pancho har en utrolig viden om mayaerne, som han delte med os med stor entusiasme og passion. Det var en fornøjelse at lytte til ham! Ved hvert stop havde han meget gode tips om, hvilke stande man kunne købe hvad og hvor ikke. Cenoten var fin, men ret overfyldt. Du kunne stadig svømme godt, og maden på stedet var fremragende. Valladolid var også meget rart. Vores afhentning var til tiden og problemfri. Vi anbefaler! En 10/10! :-)

meget flot tur. Det er langt i bussen, men det er meget behageligt og behageligt rejseledere. Absolut en man aldrig glemmer. God frokost forskellige valg.

Super oplevelser, spændene fortællinger. Helt klart anbefaling her fra

Our guide Cesar was amazing. Very Nice trip!!! 10/10