Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Yulara

Vores mest anbefalede ting at gøre i Yulara

Uluru: Tur til solopgang med varme drikkevarer

1. Uluru: Tur til solopgang med varme drikkevarer

Tag med på en guidet solopgangstur til Field of Light, en medrivende kunstinstallation med 50.000 solcelledrevne stængler og kugler, der ligner et felt af glødende blomster, med transfer fra Yulara inkluderet. Se de blide farvernes rytmer lyse ørkenen op, og nyd en varm drink ved daggry. Stå tidligt op for at rejse den korte afstand til et sted i ørkenen med udsigt over Uluru. Din chauffør/guide vil give dig indsigt i og baggrunden for kunstinstallationen. I ly af mørket kan du vandre gennem stierne, der omfatter de 50.000 lyssfærer i ørkenen, inden du bevæger dig op ad bakken til udsigtsområdet Dune Top. Se forvandlingen af farver og liv, når ørkenen vågner, mens du nyder te, kaffe eller varm chokolade. Se med ærefrygt, mens solen står op i det fjerne bag Uluru, og de første solstråler kryber hen over ørkenhimlen. Se landskabet, herunder Kata Tjuta bag dig, blive oversvømmet af lys. Fordyb dig i ørkenlandskabet, når solen står op over det røde center. Når det naturlige lys lyser landskabet op, kan du se Field of Light blive dæmpet for dagen. Tag nogle billeder fra dette unikke, hævede sted, hvor du kan se både Uluru og Kata Tjuta i al deres naturlige pragt.

Fra Ayers Rock Resort: Guidet tur til Kings Canyon

2. Fra Ayers Rock Resort: Guidet tur til Kings Canyon

Rejs fra Ayers Rock Resort til den smukke Kings Canyon i Watarrka National Park, og stop undervejs for morgenmad på Kings Creek Station. Når du når Kings Canyon, skal du klatre op til kanten for at få en fantastisk udsigt over Watarrka National Park og de spektakulære omgivelser. Følg kanten af kløften på den 3 timer lange rundvandring, og stop for at kigge ned i kløftens kløft ved forskellige udkigspunkter undervejs. Hvis tiden tillader det, kan du vælge at gå ned i den grønne oase i "Edens Have". Turen anbefales til personer med god kondition, men du kan også vælge den lettere, kortere vandretur for at udforske den klippefyldte kløftbund. Derefter kan du spise frokost på egen regning. Til sidst kan du begynde din hjemrejse til Ayers Rock Resort.

Uluru 15-minutters helikopteroplevelse

3. Uluru 15-minutters helikopteroplevelse

Selv hvis du har gået rundt om Uluru, vil du ikke fuldt ud kunne forstå det fantastiske syn af denne monolit, før du ser den fra luften. Du vil kunne tage billeder, som du vil værdsætte for evigt, gennem unikke boblevinduer. Når du bliver hentet på dit hotel i en transferbus med aircondition, bliver du kørt til Ayers Rock-lufthavnen, hvor dit besætningsmedlem vil give dig en grundig briefing om helikoptersikkerhed, inden du går om bord på helikopteren. Når du er gået om bord på helikopteren, vil du blive fløjet til Uluru og dens omgivelser for at opleve det imponerende landskab. Der er ofte usædvanlig god sigtbarhed i Red Centre - oplev det australske ørkenlandskabets betagende vidder og fantastiske kontraster.

Uluru og Kata Tjuta-tur med vandretur på basen og solnedgangsgrill

4. Uluru og Kata Tjuta-tur med vandretur på basen og solnedgangsgrill

Få afhentet fra Ayers Rock Resort og rejs i luksusbus med toilet om bord til den hellige klippe Uluru. Gå mod de majestætiske kupler i Kata-Tjuta til dagens første vandring. Besøg kulturcentret, og lær om det lokale Pitjantjatjara-folk, inden du tager til Uluru (Ayers Rock) for at deltage i en basisvandring. Følg Mala-vandringen langs klippens nordvestlige side for at se fine eksempler på Anangu-stenkunst. Så kan du tage til Mutitjulu Waterhole for din 2. basisvandring ved hjemstedet for en forfødt vandslange kaldet Wanampi. Del nogle historier om de lokale traditioner og lær om den legendariske Dreamtime. Sip på et glas mousserende vin og nyd den smukke solnedgang, mens din middag tilberedes af dine guider. Nyd en velsmagende grill udenfor, mens du beundrer udsigten. Bliv forbløffet, når klippen skifter farve foran dine øjne, når solen synker ned over horisonten.

Yulara: Uluru-solopgang og Kata Tjuta-dagstur med bus

5. Yulara: Uluru-solopgang og Kata Tjuta-dagstur med bus

Føl solopgangens glød fra et udsigtspunkt ved Uluru på denne dagstur fra Ayers Rock, mens du vågner op med en kop kaffe eller te. Oplev skønheden ved Kata Tjuta, den tårnhøje Ayers Rock-formation og den biodiverse Walpa Gorge. Læn dig tilbage og slap af, mens du rejser ind i Kata Tjuta National Park fra Yulara. Bliv forbløffet over det utrolige syn af Uluru i det fjerne på vej til Talinguru Nyakunytjaku, hvor du kan se mange kilometer ud i det fjerne, en ideel fotomulighed. Se, hvordan de første solstråler oplyser det røde centrum, mens du nyder en varmende kop te eller kaffe. Få et historisk overblik over nationalparken, hvor de oprindelige folk har boet i 22.000 år. Opdag Australiens mest genkendelige og fascinerende ikon, Ayers Rock, som er 348 meter høj. Bliv overvældet af dens utrolige størrelse, tilstedeværelse og iboende spiritualitet. Rejs til vest for Uluru og nyd seværdighederne ved Kata Tjuta, også kendt som Olgas. Stop ved et udsigtspunkt med spektakulær udsigt over Kata Tjuta, og sørg for at have kameraet klar. Skrid gennem Walpa Gorge, et ørkenparadis for planter og dyr. Tag et blidt, men stenet spor ind i en verden af sjældne plantearter og stedsegrønne buske, der er kendt som Spearwood. Lær om den lokale flora og fauna og om geologien i denne fantastiske formation. Gå tilbage om bord på bussen for den komfortable tur tilbage til dit mødested i Yulara.

Uluru Base Segway-tur ved solopgang

6. Uluru Base Segway-tur ved solopgang

Nyd en behagelig transport fra dit hotel til Uluru-basen. Ved ankomsten til Segway-baseområdet vil din rejseleder give dig en omfattende Segway-træning. Du vil deltage i en kort sikkerhedsbriefing og få en øvelsestur på din Segway. Herefter er du klar til din guidede tur til den magiske Uluru, som også er kendt under sit ikke-indfødte navn Ayers Rock. Du tager af sted fra Kuniya-parkeringen ved Ulurus fod og bliver ført af vores fuldt kvalificerede og kyndige guide til det ikoniske Mutitjulu-vandhul for at udforske seværdighederne og lydene. Dette er en af Ulurus mindre kendte skjulte perler. Derefter kan du stille og roligt og ubesværet cruise rundt om hele Uluru-basen på din Segway. Oplev alle højdepunkterne på klippen, og lær om den lokale Anangu-kultur, flora, fauna, geologi og områdets europæiske historie fra dine kyndige guider. Kom helt tæt på det maleriske landskab, den gamle aboriginalkultur og Ulurus historie. Fordyb dig i det outbacklandskab, som den centrale australske region er berømt for. Når du vender tilbage til Segway-basen, kan du nyde bekymringsfri transport tilbage til Ayers Rock Resort eller dit oprindelige hotel.

Uluru: Hellige seværdigheder, solnedgang, vin og ostebord

7. Uluru: Hellige seværdigheder, solnedgang, vin og ostebord

Afgang fra Ayers Rock Resort og rejs ind i den hellige verden for Australiens aboriginalbefolkning på en køretur rundt om Uluru i en komfortabel bus. Få forklaringer om det ekstraordinære sted af din chauffør/guide, og hør om de mange hellige steder, der findes der. Fortsæt til Kuniya Walk, hvor din chauffør/guide vil eskortere dig til det smukke Mutitjulu-vandhul. Se aboriginale klippemalerier, og få mere at vide om området, mens du får vist nogle af de indfødte planter og får oplysninger om både aboriginernes og europæernes historie om Uluru. Næst skal du besøge Uluru-Kata Tjuta Cultural Centre og lære mere om aboriginernes kultur. Se på fine eksempler på aboriginernes kunst og håndværk, og rejs derefter tilbage til klippen i tide til at se solnedgangen fra udsigtspladsen. Bedøm de slående farveændringer på klippen, mens du nyder snacks og et gratis glas vin.

Yulara: Uluru & Kata Tjuta 25-minutters helikopteroplevelse

8. Yulara: Uluru & Kata Tjuta 25-minutters helikopteroplevelse

Se både Ulurus og Kata Tjutas skønhed på denne helikopteroplevelse. Denne tur vil fremvise Kata Tjuta, som betyder "mange hoveder". Den består af en gruppe på 36 konglomeratklippekupler, hvoraf den højeste er 198 meter højere end Uluru. Sørg for, at du ikke går glip af at se hele formationen ved at tage en tur ind med helikopter. Med den store udbredelse af kupler og lokale restriktioner på grund af hellige steder, er adgang fra jorden begrænset til kun 75% af Kata Tjuta. Tag på en tur, der kombinerer denne oplevelse med at se Uluru, og som vil efterlade dig med elskede minder og fotografier, der vil vare hele livet.

Uluru 1,5-timers solnedgangstur med mousserende vin og ostebord

9. Uluru 1,5-timers solnedgangstur med mousserende vin og ostebord

Du forlader feriestedet sidst på eftermiddagen: læn dig tilbage og slap af, mens du kører ind i den fantastiske Uluru-Kata Tjuta National Park. Din chaufførguide vil give ekspertkommentarer, mens du nyder de fantastiske omgivelser og det utrolige syn af Uluru i det fjerne. Dette fascinerende ikon er 348 meter højt, selv om det meste af dets masse ligger under jordoverfladen. Du vil blive overvældet af dens utrolige størrelse, tilstedeværelse og iboende spiritualitet. Nyd mousserende vin og snacks, mens du begynder at absorbere omgivelsernes enorme størrelse og skønhed. Du kan bare slappe af eller slentre rundt i Sunset Viewing Area for at finde dit eget personlige rum til at se den fantastiske solnedgang på Uluru. Glem ikke at tage et billede med få minutters mellemrum for at fange det berømte farveskift. Få din chaufførguide til at tage et billede af dig med Uluru i baggrunden - selv om de siger, at mindet vil blive hos dig for evigt! Vend tilbage til resortet efter solnedgang og i god tid til en middagsreservation.

Det bedste af Uluru - Segway- og vandretur

10. Det bedste af Uluru - Segway- og vandretur

Rejs med en komfortabel transport fra dit hotel til foden af Uluru, en imponerende klippeformation af sandsten. Ved ankomsten til Segway-baseområdet bliver du ført af din fuldt kvalificerede og kyndige guide til det ikoniske Mutitjulu-vandhul for at udforske dets seværdigheder og lyde. Dette er en af Ulurus mindre kendte skjulte perler. Du vil også blive taget med til at se nogle autentiske aboriginale klippekunstværker. Din guide vil give dig Segway-træning, så du får mulighed for at deltage i en kort sikkerhedsbriefing og få en øvelsestur på din Segway. Bagefter er du klar til din guidede tur til den magiske Uluru (det oprindelige navn for Ayers Rock). Du vil stille og roligt og ubesværet køre en fjerdedel af denne enorme klippes base på din Segway. Se alle højdepunkterne på klippen, og lær om den lokale Anangu-kultur, flora, fauna, geologi og områdets europæiske historie fra de kyndige guider. Efter at have udforsket med Segway rejser vi rundt om Uluru med bus for at udforske flere huler og lære mere om den lokale kultur på Mala Walk og Kantju-slugten. På denne vandring kommer du helt tæt på og kan tage fantastiske billeder af dette særlige australske ikon.

Alle aktiviteter

42 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Yulara

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Yulara?

Topattraktionerne, der skal opleves i Yulara:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Yulara?

De bedste dagsture og -udflugter fra Yulara er:

Uluru

Hvad er de bedste billige ture i Yulara?

Andre seværdigheder i Yulara

Vil du se alle oplevelser i Yulara? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Yulara

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.634 anmeldelser

Vi valgte Rim walk. Inden jeg tog afsted, underskrev jeg en samtykkeerklæring om, at det var en meget farlig og hård vandretur, og at jeg ville være ansvarlig for alt, hvad der skete. Det var faktisk en svær oplevelse som at bestige en klippe, men det er ikke umuligt! ! Nogle mennesker gav op ved det endelige beslutningspunkt, men jeg håber ikke, de giver op. Naturligvis er landskabet spektakulært. Bær venligst ordentlige skridsikre sko! Morgenmaden er buffet, og du kan nyde lækker mad. Det var meget dyrt at købe vand på en rasteplads undervejs, så jeg havde taget det med hvis jeg havde vidst det, så jeg gav det 4 stjerner. .

Jeg gjorde fælgvandringen, og det var en utrolig oplevelse, især fordi vores guide Glen var så utroligt vidende, venlig og entusiastisk. Glen sikrede, at gruppen fungerede som en 'familie', der tog sig af hinanden, og han delte sin ekspertise med os undervejs. Han gjorde virkelig vandreturen til en uforglemmelig oplevelse. Jeg lærte meget og blev blæst bagover af landskabets skønhed. Vi elskede oplevelsen og vil stærkt anbefale!

Tidlig afhentning med vores sjove guide, som var yderst kyndig. Heldigt med vejret, da vi havde en dejlig brise under hele turen. Let hovedsageligt flad gåtur med smuk og interessant udsigt, da vi gik rundt i basen. Masser af stop for at hvile og hydrere. Lille picnic morgenmad, der var tilstrækkelig, da du selv skal bære den. Virkelig nød vores tur.

Vi havde en utrolig dag i Kings Canyon. Vores chauffør Frank var en ægte professionel. Vores guide Michelle kunne ikke have været bedre. Det eneste forslag, jeg kunne komme med for at forbedre dagen, ville være at have noget solcreme ombord på bussen, da vi glemte vores, og turen er i fuld sol. Ellers var det genialt

Vi havde en vidunderlig dag. John og Rob var kyndige, sjove guider. Kings Canyon er smuk og værd at bruge tid på. Vi var også heldige med gruppestørrelsen og vejret. Hvis du gav dig tid, så besøg Kings Canyon.