Oplevelser i
Zaandam

Vælg datoer

Topaktiviteter

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.


Vores aktiviteter følger lokale sundhedsretningslinjer, så du kan fokusere på at nyde din oplevelse.

Andre seværdigheder i Zaandam

Vil du se alle oplevelser i Zaandam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Zaandam

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 8.073 anmeldelser

I en halv dag var denne oplevelse meget god! Det gav dig en smag af al kultur uden for meget fokus for dem, der bare ville have et overblik. Den eneste ting at kritisere er, at appen ikke fortalte dig at gå ind i bygningen 'Dette er Holland' for at registrere din ankomst til turen, men det er det eneste! Tour guide var dejlig og kyndig og brugervenligheden af appvejledning og offentlig transport gjorde dette til en let tilgængelig oplevelse.

Meget interessant 3 i 1 tur: du får se vindmøller og besøge en af dem (gratis), besøge en ostefabrik og smag på alle typer ost, de har (tøv ikke med at købe derfra ost nogle gange er det billigere end byen ) og træsko-fabrikken Et must-do, hvis du har 3 timer at tilbringe i nærheden af Amsterdam Mødestedet vender mod Adam Lockout, så du kan svinge over Amsterdam efter vindmøllebesøget;)

Guiden var meget god, han talte for os på engelsk. Vi ville selvfølgelig gerne have fransk, men vi satte pris på indsatsen. Vi var kun 6 af os, hvilket var en meget god ting. Det, jeg vil kritisere, er måske de virkelig meget turistede steder, men det er på samme tid, hvad der stort set blev annonceret.

Fantastisk tur! Vi havde den bedste guide Bram, som var meget informativ og snakkesalig. Fik så mange interessante oplysninger, kan helt anbefale dig denne oplevelse.

God oplevelse, god kombination med en weekend tur til amsterdam, også komme ud og se Hollands countryside.