Vores mest anbefalede ting at gøre i Zaandam

Amsterdam: Heldagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

1. Amsterdam: Heldagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

Nyd det maleriske hollandske landskab på en dagstur med en komfortabel bus. Mød de berømte vindmøller, og lær om hollandsk traditionelt håndværk.Udnyt det gratis WiFi om bord på bussen, mens du rejser. Oplev den unikke landsby Zaanse Schans. Slentre rundt på egen hånd og beundre de velbevarede historiske vindmøller og huse. Udforsk fiskerbyen Volendam, besøg en osteforretning, der stadig fremstiller ost efter en traditionel hollandsk metode, og deltag i en demonstration om Volendam-ost. Nyd frokosten på en traditionel fiskerestaurant for egen regning, inden du udforsker mere af Volendam. Vælg muligheden for all-inclusive-tur for at få flere aktiviteter, herunder en sejltur til Marken, et besøg til en vindmølle i drift og en demonstration af træskofremstilling.

Amsterdam: Bustur i Zaanse Schans, Edam, Volendam og Marken

2. Amsterdam: Bustur i Zaanse Schans, Edam, Volendam og Marken

Besøg Zaanse Schans, Edam, Volendam og Marken på en guidet bustur fra Amsterdam. Beundre de berømte vindmøller i Zaanse Schans, overvære en demonstration af træskofremstilling og smag på Edam- og Gouda-ost. Afgang fra Amsterdam i luksusbus på denne spændende tur og kør nord for byen for at se de historiske vindmøller i Zaanse Schans på bredden af floden Zaan. Udforsk de traditionelle huse fra det 17. århundrede og en samling af smukt bevarede vindmøller fra landets industrielle arv. Fortsæt til Edam, en smuk by, der er kendt i hele verden for sin ost. Nyd en ostesmagning og en spændende demonstration af træsko. Inden dagen er slut, kan du køre til Volendam og Marken, hvor du passerer mange autentiske polder, som er navnet på land, der er indvundet fra havet. Vandre ned ad smalle gader, forbi farverige huse og besøg havnene fulde af fiskerbåde. Du får lidt fritid til at shoppe souvenirs og smage på de lokale fiskespecialiteter. Tilbage i Amsterdam bliver du sat af ved mødestedet.

Fra Amsterdam: Guidet Zaanse Schans & ostesmagningstur fra Amsterdam

3. Fra Amsterdam: Guidet Zaanse Schans & ostesmagningstur fra Amsterdam

Tag med på en guidet bustur fra Amsterdam for at besøge vindmøllebyen Zaanse Schans, et frilandsmuseum med arbejdende vindmøller, træhuse, lader og butikker fra det 18. og 19. århundrede. Nyd livekommentarer fra din guide, et træskoværksted og en demonstration af ostefremstilling. Mød din guide og chauffør på et centralt mødested lige over for hovedbanegården i Amsterdam. Sæt dig til rette til en behagelig, airconditioneret tur i en enkeltdækkerbus, der bringer dig til din destination på kun 20 minutter. Når du ankommer til landsbyen, skal du følge din guide på en orienterende rundvisning i landsbyen. Besøg træsko-museet for at se et levende træskoværksted. Smag derefter på hollandsk bondeost på ostegården. Få en fornemmelse af, hvordan landsbyen var i det 18. og 19. århundrede. Ved siden af vindmøller og lader kan du se huse, der oprindeligt blev bygget som hjem for rige vindmølleejere og købmænd. Beundr deres farverige facader, der er malet i traditionelle nuancer af grøn, beige og lyseblå. Et er endelig tid til at udforske landsbyen yderligere på egen hånd. Før du tager af sted, kan du få insidertips fra din guide og lære om regionens lokale historie og kultur. Når turen er slut, hopper du tilbage på bussen for at tage tilbage til Amsterdam.

Amsterdam: 1, 2, 3 eller 5-dages Go City All-Inclusive-pas

4. Amsterdam: 1, 2, 3 eller 5-dages Go City All-Inclusive-pas

Nyd ubegrænset adgang til Amsterdams hotteste attraktioner med et pass, der gælder i 1, 2, 3 eller 5 dage. Med Go City betaler du intet ved indgangen, men sparer op til 50%* på de bedste attraktioner i Amsterdam. Besøg Moco-museet (Bansky m.m.), oplev verdensberømte samlinger af historisk kunst på Rijksmuseum, besøg Heinekens bryggeri, og beundr byen fra kanalerne med et sightseeing-krydstogt. Vis nemt dit pas på din telefon, og brug den inkluderede Go City-app til at hjælpe dig med at planlægge din rejseplan og foretage reservationer, når det er nødvendigt. Der er noget for enhver smag med over 30 attraktioner og ture. Attraktioner/Aktiviteter inkluderet i dit Amsterdam All-Inclusive Pass: - Heineken Experience (reservationer kræves) - Moco Museum - A'DAM Lookout - Rijksmuseum (reservation påkrævet) - Houseboat Museum - This Is Holland (reservation påkrævet) - Rembrandts Amsterdam Experience - Tour de BonTon - Royal Experience - Royal Coster Diamonds (reservation påkrævet) - Madame Tussauds Amsterdam - Dungeon i Amsterdam - Kanalrundfart i Amsterdam - Anne Franks liv & rundtur i kvarteret - 1-times pedalbåd - MacBike cykeludlejning - Diamantmuseet i Amsterdam - Amsterdams pibe-museum - House of Bols cocktail-oplevelse - Amsterdams tulipanmuseum - AMAZE Amsterdam - en ny fordybende oplevelse af ID&T - Rembrandthius-oplevelse - Færge til Muiderslot Slot (april til oktober) - Muiderslot Slot - Keukenhof-tur (forår) - Keukenhof skip-the-line indgang og bustransport (sæsonbestemt/reservation påkrævet) - Zaanse Schans-tur (reservation påkrævet) - Tur til Volendam, Edam og vindmøller (kræver reservation) - Tur til Rotterdam, Delft og Haag (reservation påkrævet) - Dagstur til Antwerpen fra Amsterdam - Det nationale søfartsmuseum - RTXP Amsterdam - Amsterdam Light Festival Cruise (1. december - 21. januar | reservation påkrævet) - Hello Amsterdam - introduktionstur (reservation påkrævet) - Selvguidet foodie-tur i Jordaan (reservation påkrævet) *Besparelserne er baseret på eksempler på rejseplaner på Go Citys hjemmeside.

Amsterdam: Amsterdam & Region Travel Ticket for 1-3 dage

5. Amsterdam: Amsterdam & Region Travel Ticket for 1-3 dage

Du kan nemt rejse i Amsterdam og omegn ved at købe en Amsterdam & Region Travel Ticket (ARTT). Du kan bruge ARTT-billetten til ubegrænset rejse med tog (2. klasse) mellem følgende stationer i Amsterdam og Amsterdam-regionen: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Hovedbanegård, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Lufthavn, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest og Beverwijk. Billetten er også gyldig i alle sporvogne, busser, natbusser, metros og færger, der drives af Amsterdams transportfirma GVB, EBS og Connexxion i Amsterdam og Amsterdam-regionen, herunder Amsterdam Airport Express Bus 397 og N97 (drives af Connexxion). I Keukenhof-sæsonen er denne billet gyldig: Fra Amsterdam (Europaplein) til Keukenhof på busrute 852, som drives af Arriva Fra Schiphol Lufthavn til Keukenhof med busrute 858, som drives af Arriva Fra Hoofddorp station til Keukenhof med busrute 859, som drives af Arriva Fra Haarlem station til Keukenhof med busrute 50, som drives af Connexxion

Fra Amsterdam: Heldagstur til Zaanse Schans, Edam og Marken

6. Fra Amsterdam: Heldagstur til Zaanse Schans, Edam og Marken

Fordyb dig i Hollands kultur på en tur gennem juvelerne i det hollandske landskab. Besøg en osteproducent, en træskofabrik, en fiskerby, og se de ikoniske vindmøller. Start din tur på Amsterdams hovedbanegård, og tag i selskab med din guide til dagens første destination, Zaanse Schans. Beundre de typiske hollandske vindmøller i byen, og lær om, hvordan de stadig bruges i dag. Kør derefter til Waterland-området for at nå frem til turens andet stop, Edam. Gå rundt på nogle af byens mest historiske steder, herunder byens torv, hvor det berømte ostemarked plejede at finde sted. Tag derefter til Volendam for at besøge en lokal osteproducent, lære om produktionen af Edam- og Gouda-oste, og prøv en ostesmagning. Gå mod en træskofabrik ved siden af for at opdage hemmelighederne bag denne typiske hollandske sko. Til sidst, rejs tilbage i tiden til det 17. århundrede, mens du vandrer gennem fiskernes huse i Marken, og udforsker denne typiske fiskerby.

Amsterdam: City Card med gratis adgang og offentlig transport

7. Amsterdam: City Card med gratis adgang og offentlig transport

Få mest muligt ud af din tid i Amsterdam med et I amsterdam City Card, og få gratis adgang til mange af byens bedste museer og attraktioner, herunder Rijksmuseum, Hermitage Amsterdam, Moco Museum og Rembrandts husmuseum. Du kan få rabat på adgang til andre attraktioner, f.eks. Heineken Experience, Johan Cruijff Arena og Amsterdam Dungeon. Kortet er gyldigt i 24, 48, 72, 96 eller 120 timer fra første brug og giver dig ubegrænset adgang til byens offentlige transportsystem i den periode, kortet gælder, så du kan komme hurtigt rundt. Du kan nyde godt af en gratis kanalrundfart fra flere kanalrundfartsselskaber mange steder i Amsterdam og gratis cykelleje i 24 timer. Komplet liste over tilbud, der er inkluderet i I amsterdam City Card Gratis adgang til følgende museer/attraktioner (der kan være behov for booking af tidsrum): - Allard Pierson Museum Amsterdam - Amsterdam Museum - Amsterdam Pipe Museum - Amsterdam Tulip Museum - Architectuur Centrum Amsterdam - ARTIS Royal Zoo - ARTIS Micropia - ARTIS Groote Museum - Cobra Museum Amstelveen - Diamantfabrikker og diamantmuseum - Gør-det-selv-tur til gastronomer - Det frie sinds ambassade - EYE Filmmuseum - Mode for det gode - Foam - Fotografiemuseum Amsterdam - Fun Forest - Gassan diamanter - Geelvinck Pianola Museum - Het Grachtenhuis - Museum of te Canals - Eremitage Amsterdam - Hermitage - Museum of the Mind - Hortus Botanicus - Botanisk have - Huis Marseille - museum for fotografi - Det jødiske kulturkvarter - Portugisisk synagoge - Jødisk museum - Det jødiske kulturkvarter - Luther-museum - Moco Museum - Molen van Sloten & Kuiperijmuseum - Multatuli Museum - Museum de Dageraad - Museum Ons' Lieve Heer op Solder - Vor Herre på loftet - Museum Het Rembrandthuis - Rembrandts husmuseum - Museum Het Schip - Amsterdam School Arts and Architecture - Museum Tot Zover - Begravelsesmuseum - Museum Van Loon - Museum Willet-Holthuysen - Museum Willet-Holthuysen - De Nieuwe Kerk Amsterdam - Outsider Art Museum - Eremitage - Oude Kerk - Rijksmuseum - Het Scheepvaartmuseum - Det nationale søfartsmuseum - Videnskabscenter NEMO - Studio NEMO - Stadsarchief Amsterdam - Stadsarkiv - Stedelijk Museum Amsterdam - DETTE ER HOLLAND - Tropenmuseum - Verzetsmuseum - Det hollandske modstandsbevægelsesmuseum - Woonbootmuseum - Husbådsmuseum I Haarlem: - Frans Hals Museum - Teylers Museum - Verwey Museum - Gratis kanalrundfart I Volendam/Marken: - Rederij Volendam Marken (færge) - Volendams Museum I Enkhuizen: - Zuiderzee Museum I Zaanse Schans: - Zaans Museum & Verkade Experience - Kuiperij Tiemstra (Bødkeri) - Wevershuis- Væverens hus - Tsar Peter House, Zaandam - Mølle Museum - Zaan Time Museum - De Bonte Hen (oliemølle) - De Kat (kridtmølle) - De Schoolmeester (Papirmølle) - Het Jonge Schaap (savværk) I Muiden: - Amsterdam Slot Muiderslot - Amsterdams fæstningsø Pampus I Naarden: - Amsterdam Fortress Museum Naarden-Vesting I Laren: - Singer Laren Freebies: - De Drie Fleschjes - Gratis skud genever (18+) - Holland Casino Amsterdam - Gratis adgang (18+) - Haarlem Turistkontor Gratis kanalrundfart i Amsterdam: - Blue Boat Company - Stromma kanalrundfart - Lovers Canal Cruises - Amsterdam Circle Line B.V. Gratis 24-timers cykeludlejning 25% rabat: Musik og scene - Bimhuis - Jazz - Boom Chicago - engelsk improvisationskomedieteater - Muziekgebouw aan 't IJ - Moderne musik og klassisk musik - Nationale Opera & Ballet - Den nederlandske nationalopera og -ballet 25 % rabat: Seværdigheder - Amsterdams fangekælder - Johan Cruijff ArenA Stadion ture - Body Worlds - Hollandsk oste- og vinkrydstogt eller cocktail-krydstogt - Fabrique des Lumieres - Heineken-oplevelse - House of Bols Cocktail & Genever-oplevelse (18+) - Het Kattenkabinet - Kattekabinettet - Madame Tussauds Amsterdam - NXT-museet - Vores hus - Rembrandts Amsterdam - STRAAT museum Upside Down Amsterdam - 25% rabat - Transport & Udlejning - Pedal båd - Cykeludlejning & cykelture - Mokumboat.com - Udlejningsbåde til at køre selv 25% rabat: Mad og drikkevarer - Blue Amsterdam - Pandekager Amsterdam - Pandekage-bageriet - Restaurant de Hoop op d'Swarte Walvis - Restaurant Wagamama - asiatisk restaurant - Taverne de Visscher - Zuiderzee Museum

Amsterdam: Edam, Volendam og Zaanse Schans guidet tur

8. Amsterdam: Edam, Volendam og Zaanse Schans guidet tur

Før en halv dag fra Amsterdam på denne guidede tur i det bølgende hollandske landskab. Læn dig tilbage og rejs komfortabelt i en bus til den landlige landsby Edam. Gå en tur gennem de maleriske gader i Edam. Undervejs til Volendam kan du stoppe for at besøge en gammel ostegård og se, hvordan autentisk hollandsk ost fremstilles. Lad dig forkæle med at smage nogle af disse enorme kugler af lækker ost. Når du ankommer til Volendam, skal du følge din guide på en tur gennem fiskerbyens snoede gader. Hør om, hvordan dette travle sted engang var havnen for nabobyen Edam. Nyd lidt fritid til at spise frokost. Derefter skal du videre til vindmøllebyen Zaanse Schans. Møllerne blev engang brugt til at male krydderier, farvestoffer, tømmer, olie, kakaopulver og mange andre ting, og de er stadig i brug i dag. Nogle er nu levende museer, hvor du kan lære om møllernes arbejde. Besøg en træskofabrik, og se, hvordan traditionelle træsko fremstilles ved hjælp af antikke maskiner. Fyldt med ny viden og en smagsprøve på den traditionelle hollandske livsstil kan du slappe af og mindes din tur, mens du er på vej tilbage til Amsterdam.

Fra Amsterdam: 3-timers tur til Zaanse Schans i lille gruppe

9. Fra Amsterdam: 3-timers tur til Zaanse Schans i lille gruppe

Nyd en behagelig køretur til Zaanse Schans med start fra Amsterdam. Når du ankommer, vil din guide fortælle om seværdighederne og historien bag den unikke lille by og regionen. Besøg et træskoværksted, og se, hvordan de traditionelle træsko fremstilles. Nyd også en tur til en lokal osteproducent, og lær, hvordan den hollandske Gouda-ost laves. Du kan også smage en masse forskellige lækre oste. Når din guide har fortalt om de flotte vindmøller, kan du gå ind i én og opleve den vinddrevne industri indefra. Gå ud på balkonen, og oplev vindens energi på egen krop, mens du nyder den smukke udsigt til landskabet. Når turen til Zaanse Schans er slut, vender du tilbage til Amsterdam.

Marken, Volendam og Edam Heldagstur fra Amsterdam

10. Marken, Volendam og Edam Heldagstur fra Amsterdam

Nyd en naturskøn heldagstur med bus i Nordholland, og oplev et charmerende landskab med vindmøller, kanaler, maleriske landsbyer og lokale i traditionelle dragter. Vælg all-in-muligheden for at tilføje et par ekstra ting til din tur, herunder en demonstration af træskofremstilling og en sejltur. Tag af sted fra Amsterdam station til den lille fiskerby Marken, der er kendt for sin bevarelse af den traditionelle hollandske kultur. Tag på en vandretur gennem gader fulde af farverige huse. Hvis du har valgt all-in-muligheden, kan du stoppe ved et skomagerværksted for at se, hvordan træsko fremstilles. Derefter kan du køre til Volendam med bus, hvis du har valgt standardtilbuddet, eller gå om bord på Marken Express, hvis du har valgt all-in-tilbuddet, og tage på en bådtur over den smukke Ijssel-sø. Ved ankomsten til Volendam kan du nyde fri tid til at udforske butikkerne eller prøve en traditionel dragt til et souvenirfoto. Nyd derefter en smagsprøve på en traditionel hollandsk ostefabrik, og lær hvordan ost fremstilles, inden du fortsætter ind i hjertet af Nordholland til Edam. Oplev historien om det tidligere skibsværft og se Grote Kerk, den største kirke i Holland, mens du slentrer rundt i de brostensbelagte gader. Derefter skal du se det sidste stop på din tur, frilandsmuseet Zaanse Schans. Beundre den storslåede samling af historiske vindmøller. Hvis du vælger all-in-billetten, kan du gå ind i en af de fungerende vindmøller og lære mere om dette hollandske ikon for industriel arkitektur. Til sidst kan du beundre de maleriske huse, træskure og naturskønne enge i Nordholland, mens du rejser tilbage til Amsterdam i bus. Hvis du foretrækker en mindre gruppe, kan lide at tage dig god tid og udforske alt det bedste af denne tur, så vælg den guidede tur Charm of Holland. Tilgængelig om fredagen. Turlederen tager en lille gruppe med til alle de ting, der er inkluderet i all-in turen. Charm of Holland omfatter også frokost på en traditionel hollandsk fisketaverne.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Zaandam

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Zaandam

Alle aktiviteter

59 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Zaandam

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Zaandam

Andre seværdigheder i Zaandam

Vil du se alle oplevelser i Zaandam? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Zaandam

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 15.895 anmeldelser

Hvis du har tid til at besøge nogle attraktioner og bare gerne vil bo i byens centrum, så er I Amsterdamcard et must. Vær forsigtig, ikke alle attraktioner kan nås med GVB-billetten. Den bedste måde at starte din rejse på er at besøge 5D-biografen This is Holland lige efter at have hentet kortet på hovedbanegården. hk I Amsterdam-kortet kan ikke indtastes i appen af samme navn, og det behøver heller ikke...

Det var en rigtig god oplevelse! Tiden blev klogt fordelt mellem tre destinationer, så ingen blev trætte. Indsigten i osteproduktionen og skofremstillingen blev fremragende givet af begejstrede medarbejdere på stedet. Da vi rejste med to børn, var det meget underholdende og forfriskende. Jeg kan kun varmt anbefale denne fantastiske tur!

Turen var godt arrangeret med tilpas tid til de enkelte aktiviteter. Guiden var fremragende med informationsmættede fortællinger om de aktuelle seværdigheder og landet generelt med et stænk af humor. Herudover sørgede guiden konstant for at give alle nødvendige praktiske oplysninger.

Rigtig god tur. Det tog lige et øjeblik at finde møde stedet. Der var lidt kaos. Men selve turen var god. Vi havde all inclusive hvilket jeg ville anbefale. Den ene guide (pigen) var rigtig sød og imødekommende. Manden va eller smart i en fart

Guiden fear så naturlig, at det føltes som om, at det var en ven, som viste rundt.