Tilføj datoer

Ting at gøre Zadar

Oplev unikke kunstinstallationer, romerske ruiner og fascinerende museer i denne kroatiske kystby.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 99 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 7

Ofte stillede spørgsmål om Zadar

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Zadar?

De topattraktionerne der skal opleves i Zadar er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Zadar?

De bedste dagsture og -udflugter fra Zadar er:

Nationalparken Plitvicesøerne

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Zadar på regnvejrsdage?

Hvad er de bedste billige ture i Zadar?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Zadar?

Andre seværdigheder i Zadar

Vil du se alle oplevelser i Zadar? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Zadar

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 5.418 anmeldelser

God udflugt med en god guide, tak Fran. Afgang kl. 8:45 foran Kolovare-hotellet mod Krka Nationalpark med minibus (2 små stop for at hente passagerer, ca. 1 time og 45 minutters kørsel), hvor vi brugte 1 time med guiden og derefter 1 times fritid til at besøge og spis frokost (måltider på stedet muligt, fordi flere kiosker og restauranter) før vi slutter os til minibussen for at besøge den smukke lille by Sibenik (20 minutters kørsel), hvor vi havde 1 times fritid og derefter vende tilbage til Zadar (ca. 1.45). Vandfaldene er meget smukke, og da vi var i en minibus, var vi få (24 personer). Forklaringerne er på engelsk og i Kroatien og er meget nemme at forstå for folk som os, eller vores engelsk er ikke øverst. Fran er opmærksom og spurgte os jævnligt, om vi havde forstået forklaringerne.

Vores skipper Peter var på mødestedet til tiden og førte vores gruppe til vores sejlbåd, vi oplevede en fantastisk 4 timers tur med et snorkelstop i krystalklart vand. Endnu et stop med kaffe, is & byrundtur fandt sted i Preko. Peter fortalte os meget om landet og folket og gav os gode sejlertips under turen. Man følte sig meget tryg på båden, der var god plads og vi blev passet godt på under hele turen. Pris-ydelsesforholdet er fantastisk, og Peter reagerede på alle vores ønsker og var meget behagelig at have i nærheden. Vi anbefaler stærkt denne udflugt, og det oversteg langt vores forventninger.

Rigtig fin tur, den unge Capt'n lod os interesserede sejle lidt med. Så vi kunne sejle på tilbagevejen med lidt mere vind i stedet for at bruge motoren. Svømmestoppet fra båden var meget velvalgt. Den lille havn, hvor vi lagde til. En dag, som du forestiller dig det, når du drømmer om solen om vinteren

Plitvice-søerne er smukke. Rejsen foretages i en bus med aircondition i en varighed på 2 timer tilbage og 2 timer tilbage. Vi fulgte guiden for ikke at fare vild i parken, besøget blev oversat til engelsk, tysk og italiensk. Alt i alt var det meget godt!

Det er 3. gang, fordelt på 10 år, vi er på turen og vi er stadig begejstret. Den smukke natur, med det fantastiske kølige bjergvand, som der er rig mulighed for at bade i, er en fantastisk oplevelse. Turen kan varmt anbefales.