Tilføj datoer

Zagreb Katedral

Zagreb Katedral

Zagreb Katedral: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Hop On Hop Off Panoramabus - Zagreb byrundtur

1. Hop On Hop Off Panoramabus - Zagreb byrundtur

Dette er den perfekte mulighed for at tilpasse din egen tur, du kan hoppe på, hoppe af ved ethvert stop for at udforske Zagreb på din fritid. Med denne service kan du vælge din rejse og opdage alt, hvad der er at se i Kroatiens historiske hovedstad. Med kun en billet kan du komme af og på ved så mange stop som du vil. Gratis WIFI leveres om bord. Få mest ud af alle de fordele og rabatter, som din Zagreb City Tour-pjece giver dig, præsenter bare din pjece, når du køber de anførte tjenester, og spar penge. Med kuponerne får du rabat på udvalgte attraktioner, butikker og restauranter i Zagreb. Hop On Hop Off Zagreb City Tour kører hver dag og er den bedste (og billigste) mulighed for at se de største attraktioner i Zagreb på den korteste periode.

Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

2. Zagreb: Byvandring med kabelbane og tunneler fra 2. verdenskrig

Tag en tur med os i et par timer, mens vi viser dig Zagrebs højdepunkter. Din guide vil have den lokale indsigt og de praktiske tips, så du får lyst til at udforske mere. Start turen ved Zagrebs berømte Zrinjevac Park, som vil give dig nogle fantastiske selfies og fotomuligheder. Fra parken fortsætter du til Bogovićeva-gaden, der er kendt for sine barer og restauranter. Derefter går du over Ban Jelačić-pladsen til næste stop ved den historiske Zagreb-katedral. Efter katedralen kan du gå gennem Dolac Farmers Market til tunnellerne fra 2. verdenskrig og få lidt nyere historie om byen. Nyd et lille hvil i kabelbanen til toppen af Grič Hill. På toppen af bakken ligger Gradec (den øvre by), hvor du kan nyde den smukke panoramaudsigt over byen. Fra Gradec skal du ned til Tkalčićeva-gaden. Gaden er også berømt for sine barer og restauranter, så du kan selv bestemme, hvor du vil stoppe for at få en snack. Afslut turen på Ban Jelačić-pladsen.

Det bedste af Zagreb med kabelbane og tunneler fra Anden Verdenskrig

3. Det bedste af Zagreb med kabelbane og tunneler fra Anden Verdenskrig

Start din tur fra Ban Jelačić-pladsen, og rejs gennem Zagrebs fortid og nutid. Stop først ved den historiske indgang til den gamle bydel, Stenporten fra det 13. århundrede. Besøg Markuspladsen og se den ikoniske Markuskirke og Sankt Katarinas Kirke med det lyserøde loft. Gå foran Lotrščak-tårnet, og oplev det berømte kanonskud ved middagstid! Kør med en af verdens korteste kabelbaner - den berømte Zagreb-kabelbane med den spektakulære udsigt. Gå gennem tunnellerne, der blev bygget af fascisterne under Anden Verdenskrig, og besøg Den Blodige Bro, et sted med mange konflikter gennem århundreder i Zagrebs turbulente fortid. Stop ved Dolac, det største grønne marked i byen, og nyd farverne og duftene på dette livlige marked. Se den storslåede Zagreb-katedral i nærheden, den største kirke i Kroatien. Afslut din rejse tilbage til Ban Jelačić-pladsen.

Zagreb: Restauranter og mad Walking Tour

4. Zagreb: Restauranter og mad Walking Tour

Det kroatiske køkken er mangfoldigt og repræsenterer hver region, dens traditioner og rødder fra oldtiden til nutiden. Forskellene i udvælgelsen af fødevarer og deres tilberedning er mest markante mellem fastlandet og kysten. Tag med på en madtur for at få en unik mulighed for at smage dem alle på én bid. Mød din guide foran Ban Jelačić-statuen på byens hovedtorv, og sørg for at starte turen med tom mave. Lær om kroatiske traditioner og Zagrebs historie af din guide, mens du slentrer fra restaurant til restaurant. Under din rundvisning kan du smage op til seks traditionelle kroatiske retter og drikke op til fire vine. Bliv fortrolig med de særlige smagsoplevelser i hver af de fem regioner, nyd de mest typiske vinprøver, der passer bedst til traditionelle kroatiske retter, og lær en betydelig mængde lokal historie og kultur.

Zagreb: 3-timers klassisk cykeltur

5. Zagreb: 3-timers klassisk cykeltur

Oplev de grundlæggende seværdigheder og attraktioner, som Zagreb har at tilbyde sine gæster. Dine lokale guider vil fortælle dig alt, hvad du har brug for at vide om det moderne Zagreb og den måde, folk lever og tilbringer deres tid på. Vælg mellem en morgen- eller en eftermiddagstur. Start dit eventyr fra leverandørens butik, hvor din guide og cykel venter på dig. Udforsk de storslåede gamle bygninger i den øvre bydel, og beløn dig selv med en dejlig nedstigning mod den nedre bydel. Lær detaljerne om utrolige begivenheder og mennesker, der formede Zagreb til denne smukke mellemeuropæiske hovedstad. Hold en pause midt på turen og få en gratis espresso som de lokale og med de lokale! Få mere at vide om de bedste steder til middag, shopping, romantiske gåture, trendy steder og andre sightseeingmuligheder.

Eksklusiv vandretur i det gamle Zagreb

6. Eksklusiv vandretur i det gamle Zagreb

Vi mødes på Kong Tomislav-pladsen ved aftenstid, går videre til Nikola Zrinjski-pladsen og fortsætter til Ban Jelačićs hovedplads. Du vil finde ud af alt om lokal historie, kunst, kultur og arkitektur. Vi besøger Zagreb Chatedral og det gamle Zagreb Kaptol, som er et organ i Zagrebs ærkebispedømme. Du lærer det smukke friluftsmarked Dolac og Opatovina at kende, hvorfra vi fortsætter til Gradec, en gammel bydel i Zagreb på skråningen af Medvednica, hvorfra det nuværende Zagreb stammer sammen med Kaptol. Du vil se Kamenita Vrata, havnen og et af de bedst bevarede monumenter i det gamle Zagreb. Det er en bygning formet som et rektangulært tårn, hvorfra vi kommer til den gamle bydel i Zagreb. Bortset fra byrådet, parlamentet og museet for brudte forhold vil du se en række forbløffende monumenter, kirker og historiske bygninger, der ligger på St Marks-pladsen. Lookout Gradec er næste destination, og derefter går vi via Strossmayer til Zagrebs udsigtspunkt under det gamle tårn Lotršćak, hvor du kan tage eksklusive billeder af Zagreb om natten. Ved at følge Zagrebs kabelbane kommer vi til den længste gade i Zagreb, Ilica Street, Zagreb Octogone og for enden Blomsterpladsen, hvor Zagrebs unge hænger ud på pubber om aftenen. Jeg er åben for alle dine spørgsmål, og sammen vil vi opleve smukke Zagreb.

Privat vandretur i det gamle Zagreb

7. Privat vandretur i det gamle Zagreb

Den private vandretur i det gamle Zagreb er den bedste måde at opleve Zagreb på, genopleve dets historie og mærke pulsen i en moderne by. Dine autoriserede guider vil tage dig med på en spadseretur gennem Zagrebs ældste gader og besøge alle de vigtigste seværdigheder, mens du kombinerer historiske fakta med hverdagslivet i en storby. Denne tur tager gæsterne med til både Gradec og Kaptol, de to middelalderlige bosættelser, som Zagreb blev grundlagt på. De står på to modsatte bakker og fortæller stadig i dag historien om samarbejde og konflikter, der skabte Zagreb, som vi kender det. Mens de besøgende går gennem de brostensbelagte gader, kan de se Stenporten fra det 13. århundrede, Sankt Markus-kirken med dens berømte farverige tag, Lotrščak-tårnet, der stadig markerer middag med et kanonskud, den blodige bro, som har været vidne til mange kampe gennem tiderne, den monumentale Zagreb-katedral og meget mere. Ved slutningen af turen vil gæsterne føle, at de kender Zagreb udenad og er klar til at udforske alt, hvad byen har at byde på. Standardruten kan ændres under hensyntagen til gæsternes ønsker og interesser, samt opsamlings- og afleveringssteder.

Zagreb: Højdepunkter og idylliske steder Selvguidet gåtur

8. Zagreb: Højdepunkter og idylliske steder Selvguidet gåtur

Lær Zagreb at kende på en afslappet måde. Denne 2,5 km lange selvguidede tur tager dig på 2,5 timer til højdepunkterne i den øvre bydel med et fantastisk udsigtspunkt og i den livlige gamle bydel. Turen starter på byens hovedtorv og fører til Zagreb-katedralen, videre til Dolac, Kroatiens største madmarked og den berømte Tkalčićeva, bedre kendt som pubgaden. Undervejs vil du opdage små grønne oaser og idylliske baggårde. Mange historier om landet, byen og dens indbyggere vil berige din gåtur. Andre interessante steder på din rute er: Stenporten, Markuspladsen med den ikoniske kirke, den 125 år gamle kabelbane og en skjult tunnel under byen. På turens stoppesteder er der underholdende opgaver at løse og sjove spørgsmål at besvare. Hvem ved for eksempel hvad ... men nej, det fortæller vi dig ikke endnu! Turen er en fantastisk måde at komme udenfor og opdage nye ting med familie, venner eller på egen hånd. Det er som at blive vist rundt i Zagreb af en god ven. Mange anekdoter vil berige din tur gennem byen. Du kan starte turen når som helst og så ofte, du vil, i browseren på en smartphone. På stedet eller endda hjemme fra sofaen. Nyd din tid i Zagreb! *** Godt at vide om Zagreb Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking.

Zagreb: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

9. Zagreb: Højdepunkter - selvguidet skattejagt og tur

Lær Zagreb at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. For at komme i gang skal du downloade appen på din enhed og derefter bruge appen og de integrerede kort til at finde vej til 10 attraktioner i London. Ved hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en lokationsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til den specifikke lokation. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den rigtige kode og afsløre den næste destination i byens sightseeing-spil. Løs en lokationsbaseret gåde ved hver attraktion for at låse op for den næste lokation. Arbejd som et team, og brug logik, fantasi, observation og problemløsning for at komme rundt i byen. Undervejs kan I til enhver tid stoppe for at drikke en kop kaffe, spise frokost eller holde en pause. Start din tur i det naturvidenskabelige fakultets botaniske have! Besøg det verdensberømte kroatiske nationalteater i Zagreb. Fotografer Oktogonen, og beundr det berømte Dolac-marked. Zagrebs katedral vil efterlade dig målløs, da dens unikke ydre og indre arkitektur fortryller de besøgende. Lær mere om Stone Gate. Markuskirken med sin imponerende arkitektur vil overraske dig! Museum of Broken Relationships er værd at bruge tid og plads på i din mobilhukommelse. Det berømte Lotrščak-tårn bliver dit næste skridt, et vartegn i Zagreb, mens prikken over i'et på denne unikke tur bliver Tunel Grič. Download appen ''World City Trail'' fra butikken. Start derefter din tur, og god fornøjelse!

Zagreb: Udendørs flugtspil i den gamle bydel

10. Zagreb: Udendørs flugtspil i den gamle bydel

Besøg ikoniske vartegn som den fantastiske Zagreb-katedral og den historiske Markuskirke, mens du følger de spor og hints, der vil føre dig tættere på din romantiske forfølgelse. Afslør hemmelighederne i Zagrebs romantiske fortid og nutid. Appen giver præcise anvisninger gennem byen. Spil i dit eget tempo. Du er velkommen til at holde pause og udforske dine omgivelser, når du har lyst. Når du har booket spillet, får du en e-mail med instruktioner om, hvordan du spiller. For større grupper kan én person købe adgang for hele gruppen ved at vælge antallet af personer i gruppen. Alle gruppemedlemmer vil kunne spille byspillet på deres smartphone. Alternativt kan hver person købe sin egen voucher. I kan spille som en gruppe og løse ledetrådene sammen, mens I går, eller I kan dele jer op i mindre grupper/hold og konkurrere mod de andre. Hver person kan også spille på egen hånd, adskilt fra gruppen, og møde gruppen til sidst.

26 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Zagreb Katedral

Andre seværdigheder i Zagreb Katedral

Vil du se alle oplevelser i Zagreb Katedral? Klik her for en fuld oversigt