Ting at foretage sig
Zell am See

Zell am See

Vores mest anbefalede ting at lave i Zell am See

Salzburg: 4 timers White Water Rafting på Salzach-floden

Salzburg: 4 timers White Water Rafting på Salzach-floden

Tag med på denne raftingtur og tag til Salzach-floden. Hvis vandstanden er høj nok, vil du opleve white water rafting af moderat sværhedsgrad. Fra mødestedet kører du til starten af floden. Når du begynder, er der en kort strækning på floden, hvor du får tid til at gøre dig fortrolig med flodens karakter og kommandoerne om bord. I kommer snart til "Labyrinten", en sektion med blokerede strømfald, der kræver fokuseret opmærksomhed. Kom igennem jernbanestrømperne, hvorefter floden fortsætter gennem Lend. Fra det imponerende vandfald i Gasteiner Ache går det lidt langsommere. Kort før målstregen er der nogle sprælske sektioner, hvor det ikke er muligt at holde sig tørt. Herefter går du tilbage til mødestedet.

Zell am See: Schmittenhöhe Tandem Paragliding Flyvning

Zell am See: Schmittenhöhe Tandem Paragliding Flyvning

Oplev en paragliding-tandemflyvning i Zell am See i Østrig. Vi letter ved den berømte "Schmittenhöhe", en top med en fantastisk udsigt over det alpine bjerglandskab. Efter at vi mødes nede ved bundstationen (Schmittenstraße 119, 5700 Zell am See), kører vi op til vores startsted med svævebane (billet ikke inkluderet). På toppen får du en kort briefing om afgangsproceduren: Et par skridt mod vinden, og så er vi i luften! Vores flyvning varer op til 30 minutter. Vores landingsområde ligger i nærheden af Kaprun. Efter landing bringer vi dig tilbage til mødestedet.

Zell am See: Tandemflyvning med paragliding

Zell am See: Tandemflyvning med paragliding

Nyd en tandemflyvning med paragliding fra Schmittenhöhe i Zell am See. Tag afsted fra 1.500 meter over havets overflade, og svæv over det smukke bjerglandskab. Mød din instruktør på toppen af bjerget eller på en af landingspladserne, og begynd dit eventyr. Om sommeren kan du vælge mellem den normale flyvetid og den dobbelt så lange termikflyvning. Hvis du vælger en termikflyvning, kan du bruge opdriften til at komme meget højere op end udgangspunktet med en betagende udsigt som resultat. Om vinteren skal du tage dit skitøj på, så du er varm og komfortabel og kan nyde den normale flyvetid. Du kan også skrue op for adrenalinen ved at flyve gennem luften. Efter din rejse kan du få fantastiske fotos og videoer af dine eventyr. De er inkluderet i prisen.

Salzburg: Canyoning og Rafting oplevelse med frokost

Salzburg: Canyoning og Rafting oplevelse med frokost

Pak 2 spændende aktiviteter ind i en enkelt sjov dag. Udforsk den fantastiske Almbach-kløft, hop eller abseiler ned ad stejle klippevægge og svøm i det friske vand nedenunder. Hold frokostpause, inden du begiver dig ud på næste del af dit eventyr, en raftingoplevelse på Salzach-floden. Mød din guide på Basecamp Golling for at hente dit udstyr og begive dig til startstedet, hvor en dag med udendørs sjov venter. Først står en canyoning-oplevelse i Almbach-slugten på programmet. Hvor du begiver dig ud for at udforske kløften, vil din guide tage dig igennem en komplet sikkerhedsbriefing. Brug formiddagen på at opleve en af de smukkeste og mest varierede kløfter i Salzburg-området, og lær canyoningteknikkerne af din autoriserede guide, mens du krydser betagende landskaber. Spring fra højder på mellem 1,5 og 8 meter, sus ned ad naturlige rutschebaner og svøm i det kølige kløftevand. Og hvis du føler dig lidt usikker på at hoppe, kan du vælge at abseile ned ad klippevæggen med hjælp fra din erfarne guide. Hvis du har fået appetit, tager du tilbage til Torrenerhof Hotel for at få noget traditionel østrigsk mad. Nyd en lækker schnitzel eller nyd Kasnockerln (ostefrikadeller) for den vegetariske mulighed. Efter frokost skal du køre til Salzach-floden for at begynde dit rafting-eventyr. Hop ind i din tømmerflåde og begynd at drive ned ad floden, og brug tiden til at gøre dig fortrolig med kommandoerne om bord og vandets beskaffenhed. Bliv fokuseret, når du nærmer dig "Labyrinten", en blokeret rapidsektion, der vil kræve al din opmærksomhed. Hold en kort pause fra action, når du når frem til det imponerende vandfald Gasteiner Ache, hvor tingene går lidt langsommere. Så kan du, lige før din raftingtur slutter, få det meste ud af nogle mere sprøjtende dele af floden - det vil ikke være en mulighed at forblive tør. Afslut din dag med en bekvem transport tilbage til Camp Golling, hvor du kan benytte dig af badefaciliteterne til at gøre dig ren, inden du tager tilbage til din indkvartering.

Kaprun: Oplevelse af højfjeldsreservoirer med dæmningstur

Kaprun: Oplevelse af højfjeldsreservoirer med dæmningstur

Oplev de betagende Hohe Tauern-bjerge, og se, hvordan naturens utrolige kræfter blev udnyttet af menneskets enorme ingeniørkunst. Besøg 2 vandreservoirer, tag på en dæmningstur, og få et kig bag kulisserne. Før du starter din dag i dette storslåede landskab, skal du ombytte din voucher ved kassen ved indgangen til reservoirerne. Derefter vil moderne busser og Lärchwand-skråliften transportere dig til et af de smukkeste alpeområder. Du stiger 1.200 meter på bare 45 minutter. Når du er på toppen, kan du gå langs søen og over dæmningsvæggene. I Mooserbodens kiosk kan du tilmelde dig en af de guidede ture på dæmningsvæggen. Din ekspertguide vil give dig interessante fakta og anekdoter om dæmningens historie, og du vil lære om samspillet mellem teknologi og natur. Få den sjældne mulighed for at lære om konstruktionens indre funktioner og få adgang til den første inspektionsgang. VIGTIG INFORMATION: For at kunne garantere dig en guidet tur på engelsk, beder vi dig kontakte os på forhånd. Efter rundvisningen på dæmningen bør du helt sikkert tage et kig på udstillingen "Elektricitet og vand". Her kan du lære mere om baggrunden for og historien om byggeriet. Bliv så længe du vil, gå en tur i området, tag på picnic, besøg restaurant Moserboden eller bare nyd udsigten.

Privat tur fra Salzburg til Zell am See: En dag i alpernes tegn

Privat tur fra Salzburg til Zell am See: En dag i alpernes tegn

Oplev den fortryllende alpelandsby Zell am See på en privat heldagstur fra Salzburg. Start dagen med et besøg på det imponerende Burg Hohenwerfen, et middelalderslot i Werfen. Udforsk slottets rige historie, og nyd panoramaudsigten over de omkringliggende alpine landskaber. Derefter går turen til den maleriske landsby Zell am See, som ligger ved den uberørte Zeller See, hvor du kan gå en tur langs søpromenaden eller udforske den charmerende bymidte. Denne tur byder på en perfekt blanding af historie, kultur og naturlig skønhed i hjertet af de østrigske alper. Lær om forskellige steder, oplev unikke attraktioner, og bliv en del af naturen, mens du hører spændende historier fra en lokal guide.

Paragliding: prøvekursus

Paragliding: prøvekursus

Dit indblik i luftfartens verden! Tag dine første soloflyvninger med paragliding på øvelsespisten med vores paragliding-snusekursus som starten på din flyvekarriere. Der vil vi give dig det første indblik i vores spændende paraglidingsport. På øvelsespisten lærer du de første vigtige grundlæggende færdigheder. Under paragliding og de forskellige kontroløvelser får du en enestående mulighed for at lære vores paraglidingsport bedre at kende og blive forelsket i den. Kursets varighed er ca. ½ dag.

Zell am See: Tandem-faldskærmsudspring

Zell am See: Tandem-faldskærmsudspring

Få adrenalinen til at pumpe med en tandem-faldskærmsudspringsoplevelse på et naturskønt faldskærmsudspring i Østrig. Forundre panoramaudsigten over de østrigske alper, mens din instruktør manøvrerer din nedstigning. Ved ankomst til faldskærmsudspringscentret kan du lytte til en komplet sikkerhedsbriefing fra din internationalt akkrediterede instruktør. Gå derefter ombord på et dedikeret fly til en 20-til-30-minutters flyvetur til den perfekte højde for dit dyk. Mens du er på flyet, kan du nyde den betagende udsigt over de østrigske alper. Bagefter kan du hoppe ud af flyet med din instruktør og nyde et spændende frit fald i 45 til 60 sekunder. Når din instruktør har udsat faldskærmen, flyder du langsomt tilbage til jorden, mens de fortæller dig gennem alle de lokale visningshøjdepunkter. Når du lander på fast grund, kan du se HD-videoen og højkvalitetsfotos, der er produceret under dit faldskærmsudspring, og, hvis du vil, købe dem for at dele dine minder med venner og familie.

Zell am See og Kaprun privat heldagstur fra Salzburg

Zell am See og Kaprun privat heldagstur fra Salzburg

Du kan nyde en endagstur fra Salzburg til Zell am See med naturskønhed og spændende aktiviteter. Start dagen med en tur rundt om Zell am See for at nyde den smukke udsigt og roen. Oplev derefter spændingen og morskaben ved at køre på Summer Slide. Gå ikke glip af muligheden for at passere gennem Kaprun Gorge, som er smuk. Hvis du vil have et uforglemmeligt eventyr, kan du tage en fire-trins lift til toppen og beundre den betagende panoramaudsigt over den omkringliggende natur. Nyd denne spændende og maleriske rejse fyldt med spænding og forundring.

Ofte stillede spørgsmål om Zell am See

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Zell am See?

Topattraktionerne, der skal opleves i Zell am See:

Se alle seværdigheder i Zell am See, du ikke må gå glip af

Store seværdigheder i Zell am See

Ting at lave i Zell am See

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Zell am See

Vil du se alle oplevelser i Zell am See? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Zell am See

Samlet bedømmelse

4.7
(75 anmeldelser)

Vi havde en mega-tur på Salzach med 3 voksne og 2 børn. En stor tak til hele holdet, I gør et godt stykke arbejde. Den største tak går til vores guide Max, som gav os en uforglemmelig oplevelse. Vi kommer helt sikkert tilbage!

Det var en fantastisk tur i et smukt landskab. Takket være instruktionen og guidens store arbejde kan turen udføres af alle. Billederne taget af chaufføren på forskellige steder var også fantastiske. Kan kun anbefales!

Meget god oplevelse. Holdet var fantastisk og venligt. Den lille drink til sidst var meget rart at afslutte dette eventyr.

Det var en kanon fed oplevelse- min søn på 12 og jeg elskede turen. Vi er klar næste år. Max var den sjovest guide 😀

Fantastisk rafting tur med Markus. Tak! Var en stor oplevelse.