STOP 1
Rejs til Atherton Tablelands, som ligger 1 times kørsel fra byen via den naturskønne Gillies Highway. Oplev et køligt højland, hvor du vil smage på en lækker morgenmad med lokale råvarer og nyde en særlig kaffe eller lokal te på et 80 år gammelt tehus ved søen med udsigt over Lake Barrine-kratersøen, der er omgivet af frodig regnskov.
STOP 2
Rainforest Bounty's private ejendom, smag deres unikke produkter, der alle er lavet af lokale tropiske indfødte frugter med udsigt over Johnstone-floden.
Hold øjnene åbne, for måske får du også øje på en af de lokale Tree Kangaroos!
STOP 3
Nyd en gourmetfrokost.
Den australske Platypus Park er hjemsted for en blomstrende bestand af næbdyr. Gå en tur ned for at se dem i deres storslåede omgivelser og sæt dig derefter ned for at nyde smagfulde håndlavede røgede produkter kombineret med en unik blanding af lokale australske urter og krydderier.
Disse velsmagende godbidder er alle produceret internt ved hjælp af kun de friskeste kvalitetsingredienser og omfatter krokodille, rød klo (Yabby) og kænguru med friske lokale salater, der toppes med en boutique-øl, cider af dragefrugt, citronmyrte-te og afsluttes med en vinsmagning af Murdering Points sortiment af tropiske frugtvine.
STOP 4
Ankomst til Mungalli Creek Dairy, en arbejdende biodynamisk mælkeproduktionsgård, hvor vi smager et udvalg af deres oste og cremet is med smuk udsigt.
STOP 5
The Humpy er det bedste sted at gå hen for at få friskhøstede produkter direkte fra producenterne.
Bedøm rækken af grøntsager, tropiske frugter og hundredvis af sorter af nødder, tørrede frugter og lokalt producerede syltetøjsvarianter og saucer. Nyd nogle af sæsonens frugter og forskellige varme jordnødder og macadamianødder, og få tid til at kigge rundt for at foretage eventuelle indkøb.
STOP 6
Fortsæt til Mount Uncle-destilleriet for at smage nogle af deres prisvindende likører og spiritus. Gå rundt på den fantastiske ejendom, der ligger indlejret i kaffe- og bananplantager, og mød de venlige dyr.
STOP 7
Fortsæt til Jacques Family kaffeplantage, og få et indblik i de finere detaljer ved kaffe, fra træet til koppen, Gå en tur gennem kaffebuskene og haverne, og slut af med en kaffesmagningsplade med kaffelikører serveret med hjemmelavede scones med syltetøj og fløde.