Ting at foretage sig
Lagos, Portugal

Udforsk den gamle bydel, slap af på strandene, og nyd vandet i denne travle portugisiske by.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Lagos, Portugal

Lagoa: Slide & Splash Water Park Indgangsbillet

1. Lagoa: Slide & Splash Water Park Indgangsbillet

Nyd en dag på Slide and Splash i Lagoa med sine mere end 25 attraktioner. Slap af i cabanas, slap af med en massage, besøg fiskespacentret og meget mere. Oplev det nyeste område i parken, som er hjemsted for "Big Fall", en fuldhastighedsbane, "Boomerang", en flydetur med lyseffekter, og "Race" med 6 baner. Oplev pools og vandrutsjebaner, der passer til gæster i alle aldre. De yngste gæster kan nyde den fantasifulde vandverden i Tropical Paradise og børnenes Foam Slides. Spændingssøgende kan prøve den tyngdekraftsudfordrende Big Wave eller den nye Big Fall, den hurtigste "trip-capsule" i parken - kun for de modigste. Nyd Disco River, Black Hole, Banzai, massage- og fiskespa, 6 spisesteder og meget mere. Slap af i fritidsområdet med de 15 cabanas. Det koster ekstra at opleve disse nye områder, der er reserveret til grupper på 4, 6 eller 10 personer. Nyd frynsegoder som brug af køleskab, pengeskabe og rabatter i restauranten og butikken.

Fra Lagos: Benagil Caves Speedboat Adventure

2. Fra Lagos: Benagil Caves Speedboat Adventure

Kom om bord på en båd i marinaen i Lagos, og sejl derefter langs den smukke kystlinje i Algarve. Du vil besøge de berømte Benagil-grotter, mens du hører en live-kommentar om de ikoniske klippeformationer. Der er behagelige sæder og de bedste sikkerhedsfaciliteter til en virkelig afslappet oplevelse ude på vandet. Lyt til live-kommentaren om bord fra din lokale guide, og få en bedre forståelse af klippeformationerne og områdets historie. Opdag piraternes skjulesteder og havstammer af utrolig skønhed. Hvert eventyr er forskelligt, afhængigt af tidevandet og havforholdene, som bestemmer, hvilke huler og områder du kan besøge.

Fra Lagos: Bådkrydstogt til Ponta da Piedade

3. Fra Lagos: Bådkrydstogt til Ponta da Piedade

Vis den dramatiske skønhed i Algarve på et krydstogt fra Lagos. Hør kysthemmeligheder fra din guide, beundr de tårnhøje klipper ved Ponta da Piedade, og se idylliske strande, herunder Camilo-stranden. Vælg mellem en oplevelse i en lille gruppe eller en privat oplevelse. Sæt sejl i komfort med polstrede sæder, når du afgår fra Marina de Lagos. Kør langs kysten, hvor du passerer uberørte strande, såsom D. Ana Beach og Camilo Beach. Lyt til indsigtsfulde forklaringer om seværdighederne fra din guide. Indtag den betagende udsigt over Barlavento-regionen, mens du sejler over det turkisblå vand. Kør forbi strandene Batata, Pinhão og en nudiststrand, mens du nærmer dig klippeformationerne ved Ponta da Piedade. Bedøm de tårnhøje buer og gyldne klipper i Ponta da Piedade, og få af din guide at vide de interessante betydninger bag deres tilnavne, såsom "Køkken" og "Stue". Så kan du køre mod den lille halvcirkelformede strand Barranco Martinho mellem Canavial-stranden og Ponta da Piedade-fyrtårnet, som er kendetegnet ved en høj klippe nær vandlinjen. Til sidst kan du nyde den naturskønne tur tilbage til Marina de Lagos, hvor du går fra borde ved turens afslutning.

Lagos: Guidet kajaktur

4. Lagos: Guidet kajaktur

Se Lagos fra en anden vinkel på denne guidede kajaktur. Tag af sted fra Praia de Batata, padl ind i mørke huler, og slap af på en solbeskinnet strand. Begynd din tur ved Batata-stranden. Mød din guide, og få sikkerhedsudstyr på, inden du hopper i en af de dobbelte kajakker. Begynd at padle gennem det klare vand sammen med din kajakpartner, og kør mod Ponta de Piedade. Mens du padler, kan du nyde den ro i sindet, som støttebåden, der sejler langs siden, bringer dig. Følg din guides kajak ind i flere huler, hvor du opdager fascinerende klippeformationer. Tag et hvil halvvejs gennem din 2,5 timers tur på en solbeskinnet strand for at solbade eller nyde en forfriskende dukkert.

Lagos: Delfinobservation og Benagil-tur med havbiolog

5. Lagos: Delfinobservation og Benagil-tur med havbiolog

Én rejse, to magiske oplevelser! Dolphin Watching & Benagil Cave tur med Marine Biologits! Du vil opleve det bedste Lagos har at byde på i 1 gang med det bedste team og om bord på det sikreste fartøj! Med afgang fra Marina de Lagos tager denne tur på 2.30 timer dig ud på Atlanterhavet for at udforske og lede efter en af de seks forskellige arter af vilde delfiner, der lever i deres naturlige habitat på Algarvas kyst. Vores havbiologer er der for at guide dig gennem denne fantastiske oplevelse med disse majestætiske dyr! Derfra fortsætter du videre til den mest berømte søhule i hele Portugal - "Algar de Benagil" - og hele den dramatiske kystlinje fra Benagil hele vejen tilbage til Marina de Lagos. Alt dette om bord på vores speedbåd "Hurricane", den mest sikre, hurtige, moderne og fleksible krydstogtbåd, du kan finde! Hurricane er bevist "delfinvenlig", da den sejler med 2 Hydrojet fremdriftssystemer, som undgår enhver skadelig kontakt med disse majestætiske skabninger, som vi alle ønsker at beskytte! Om bord på dette krydstogt er du med til at sprede budskabet om bevarelse og beskyttelse af havets dyreliv! Du skaber minder, der vil vare hele livet! Bemærk: søgningen efter vilde delfiner er præcis det, en søgning. Vores erfarne team vilde guider dig gennem de vigtigste fodringsområder og hotsppot omkring Lagos, og med dette i tankerne er vores succesrate ~98%.

Lagos: Bådsejlads til Ponta da Piedade

6. Lagos: Bådsejlads til Ponta da Piedade

Sejl på Algarves hav i ægte portugisisk stil på et krydstogt i en traditionel portugisisk båd. Besøg de barske havgrotter, og kom tæt på den dramatiske klippeformation Ponta da Piedade. Lær mere om området af din lokale skipper. For at få en uforglemmelig oplevelse går du om bord på dit unikke fartøj, der er komplet med et traditionelt portugisisk design. Disse specielle både er designet til at få dig til at sejle til den mindste grotte. Denne båd vil tage dig med på en mindeværdig rejse langs den betagende kystlinje, hvor du kortvarigt kommer ind i to fantastiske grotter og afslører de skjulte grotter indefra. Beliggende omkring klippeformationen Ponta da Piedade, får du et fantastisk perspektiv på berømte strande som Dona Ana-stranden, Camila-stranden og nudiststranden samt sandstensklipper. Hver tur vil være anderledes og et sandt eventyr afhængigt af tidevandet og havforholdene. Dette er en tur, som du ikke må gå glip af, og som er fornøjelig for hele familien.

Lagos: Ponta da Piedade klippeformationer guidet bådtur

7. Lagos: Ponta da Piedade klippeformationer guidet bådtur

Stop ved: Ponta da Piedade, Lagos Portugal Tag med os på vores en time lange tur, hvor du kommer til at besøge Lagos' fascinerende grotter, der er skulptureret af vinden og havet, samt de berømte strande Dona Ana og Camilo. Oplev de fredelige omgivelser, der er perfekte til at opleve uforglemmelige øjeblikke. Gør din tid til en lykkelig tid. Varighed: 1 time og 15 minutter.

Fra Lagos Marina: Ponta da Piedade Kajaktur

8. Fra Lagos Marina: Ponta da Piedade Kajaktur

Opdag den smukke Ponta da Piedade på en kajaktur med en guide. Nyd panoramaudsigten over Algarvekysten, udforsk Algarves klipper, og kayak ind i de mange huler og grotter langs kysten. Klatr om bord på katamaranen i Lagos Marina, og sæt sejl til Ponta da Piedade for at tage på en 2 timers guidet kajaktur langs Algarvekysten. Efter at have forladt marinaen sejler båden til Ponta Da Piedade, hvor du vil opleve Algarves berømte grotter og klipper i kajak på den 1 time lange tur ledsaget af en guide, der vil kommentere under hele dit eventyr. Brug 15 minutter på at slappe af og svømme i grotterne, ukendte bugter og stille strande, inden du kører tilbage til Lagos Marina. Bemærk venligst, at katamaranen vil eskortere gruppen under hele turen af hensyn til sikkerhed og komfort.

Fra Lagos: Algarve-bådtur med katamaran

9. Fra Lagos: Algarve-bådtur med katamaran

Tag på en katamaranbådtur fra Lagos til Praia da Luz og retur. Tag afsted fra Lagos, og se de fortryllende strande og klippeformationer langs Vestalgarves guldkyst. Sejl mod Ponta da Piedades imponerende klipper og grotter, og fortsæt til Praia da Luz, der er kendt for sit vulkanske landskab og sin palmefyldte promenade. Mens båden ligger for anker i en afsondret bugt, kan du bade i det indbydende vand og gøre brug af paddleboards, dykkerbriller, en oppustelig balancebane og meget mere, som står til rådighed. Når du har badet er det tid til at slappe af og slikke sol i solbadningsnettet, mens båden sejler roligt gennem det fredelige vand tilbage til Lagos.

Fra Lagos: Kajak- og huleudforskningstur med båd

10. Fra Lagos: Kajak- og huleudforskningstur med båd

Skift om bord og udforsk havgrotterne og strandene ved Ponta da Piedade på en tur i kajak og båd fra Lagos. Beundr de smukke gyldne sandstrande, der er skabt gennem millioner af år, og lyt til din guide, mens han/hun forklarer dig navigationsreglerne, og hvordan du bruger dit kajakudstyr for din sikkerheds skyld. Når du ankommer til Ponta da Piedade, går du om bord i din kajak og følger guiden gennem de smukke huler og små strande, som området er berømt for. Efter dit kajakeventyr får du mulighed for at tage en svømmetur i det krystalklare vand. Hop derefter tilbage om bord og slap af på vej tilbage til byen.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Lagos, Portugal

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Lagos, Portugal?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Lagos, Portugal?

De bedste dagsture og -udflugter fra Lagos, Portugal er:

Sagres

Andre seværdigheder i Lagos, Portugal

Vil du se alle oplevelser i Lagos, Portugal? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Lagos, Portugal

Samlet bedømmelse

4.7
(8.672 anmeldelser)

I orden. Vi er heldige at have haft en privat rundvisning eller næsten fordi vi kun var 3! Guiderne var venlige og turen var meget god. Hvis du kan tage afsted fra havnen, så tøv ikke. Jeg opdagede, at der også var ture med lokale, der tog direkte fra Ponta da Piedade eller andre steder. Også at gøre!

Vi lavede denne aktivitet i februar. Det betød, at der var meget tid ved de forskellige huler. Guiden vidste meget om de forskellige huler... skipperen gjorde sejladsen mellem klipperne fascinerende og eventyrlig.

Speedbådsturen var sensationel. Der var meget at se i hulerne. Selvom Benangil er den mest berømte, er denne hule også meget turistet og travl. De andre huler var lige så smukke!

Fantastisk tid på et smukt sted 👍❤️ Meget flot team Fremragende værdi for pengene

Fantastisk sejltur til smukke klippehuler. Smuk tur langs Algarves kyst.