Lær hvordan du laver autentisk spansk paella med en mesterklasse og en familieopskrift. Tag en afslappet cykeltur langs de catalanske vinmarker og udforsk en gammel vingård.
Start dagen med en afhentning fra dit hotel i Sitges. Rejs til den fantastiske Penedés vinregion. Du vil ride omkring 15 km og lære alt om cava-fremstilling - fra vin til flaske.
Besøg en lokal vingård, hvor de har lavet cava i 9 generationer. Din vært vil underholde dig med historier om vingården og fremstillingen af denne gamle drik. Smag på produkterne og lær det bedste, dette område har at byde på.
Afslut dagen med en Paella Masterclass. Mestrer kunsten at tilberede den perfekte paella med en familieopskrift. Få praktisk erfaring, lær at lave Paella, og tag dine færdigheder med hjem, så du kan genskabe den til dine venner eller familie.
Efter at have spist den paella, du har lavet, kan du slappe af lidt, inden du rejser tilbage til Sitges, hvor du har resten af eftermiddagen til at slappe af på stranden eller shoppe i denne perle af en middelhavsby.
Vælg mellem 4 forskellige typer paella:
– Seafood paella: Den mest kendte i verden. Rejer, calamari, blæksprutte og fisk. Denne er en klassiker i enhver spansk husstand.
– Kødpaella: En blanding af forskelligt kød tilsættes risene sammen med krydderierne og masser af kærlighed.
– Vegetarisk paella: For grøntsagselskere giver en sæsonbestemt blanding af grøntsager og en stærk grøntsagsbouillon risen den bedste smag.
– Sort paella: Denne type paella er mere ukendt for rejsende. Lavet med ris med blæksprutte og blæk. Den serveres med en hvidløgssauce lavet af æg, olie, salt og hvidløg.