Vores mest anbefalede ting at gøre i Cambridge, England

Cambridge: 45-minutters guidet tur i punt-båd på River Cam

1. Cambridge: 45-minutters guidet tur i punt-båd på River Cam

Oplev Cambridge University på en guidet punting-tur langs floden Cam. Hør mere om studielivet, når du ser nogle af de historiske gymnasier på et af verdens mest velrenommerede universiteter. Denne punting-tur dækker hele længden af floden Cam, langs hvilken colleges ved Cambridge University er placeret. Nyd mere end 800 års historie, mens du nyder de historiske seværdigheder. Slap af i komfortable sæder med traditionelle puder og tæpper. Nyd interessante historiske kommentarer fra din tipper sammen med nogle underholdende Cambridge-spilhistorier. De 7 colleges på turen kan prale af nogle af de mest berømte og indflydelsesrige alumner, der har dimitteret fra Cambridge. Hør historier om studielivet, akademisk og socialt, fra Isaac Newton til prins Charles.

Cambridge: Alumni-tur til universitetet med Kings College som tilvalg

2. Cambridge: Alumni-tur til universitetet med Kings College som tilvalg

Denne rundvisning på Cambridge University og i byen introducerer dig til den afgørende rolle, som Cambridge har spillet i verdenshistorien, og fremhæver byens arkitektoniske vidundere med adgang til King's College Chapel. Start din rundvisning fra byens centrum, og hør en kort tidslinje om alle de interessante og ejendommelige ting, der gør Cambridge berømt. Tag til byens ældste kirke, college og laboratoriet, som har været vært for vigtige videnskabelige milepæle. Besøg seværdigheder som den matematiske bro ved Queens' College og Senate House. Højdepunktet på denne tur er det fantastiske King's College Chapel. Her findes verdens største loft med viftehvælvinger, og du kan beundre de majestætiske blyindfattede glasvinduer og et Rubens-maleri. Få mere at vide om kapellets lange arkitektoniske historie og om forholdet til tidligere konger og dronninger. Under rundvisningen vil din studenterguide dele sine erfaringer med collegesystemet, fortælle dig om rosporten i Cambridge og give dig indblik i lokale hemmeligheder som f.eks. de beskyttelsesforanstaltninger, som nogle colleges træffer mod natklatrere.

Cambridge: Gåtur med valgfri adgang til King's College

3. Cambridge: Gåtur med valgfri adgang til King's College

Oplev nogle af de mest berømte colleges i Cambridge. Lær mere om studielivet på et af verdens mest prestigefyldte universiteter fra en guide, der er uddannet ved University of Cambridge. Besøg berømte kapeller og biblioteker, og lyt til fascinerende anekdoter. Se, hvor prins Charles, sir Isaac Newton og Stephen Hawking studerede. Spadser fra King's College ad King's Parade og kom forbi vartegn som Trinity Hall College, Trinity College og Corpus Christi College. Se det hvælvede loft i King's College Chapel (hvis det er valgt). Beundre The Senate House, Great St Mary's Church og The Eagle pub, hvor Watson og Crick annoncerede, at de havde opdaget livets hemmelighed.

Cambridge: Punting-tur på floden Cam

4. Cambridge: Punting-tur på floden Cam

Se 8 af de mest berømte Cambridge colleges fra Darwin til Magdelene og 9 broer fra Mathematical Bridge til Bridge of Sighs. Du har også mulighed for at booke denne tur som en privat tur og mulighed for at booke turen med en professionel fotograf, der vil være med til at fange fotominder af din oplevelse. Dine kyndige lokale guider er professionelle, veluddannede og lover at være meget sjove, mens de giver en detaljeret forklaring af historiske fakta og spændende historier. Mens du bliver sejlet langs floden Cam, har du tid til at stille spørgsmål og tage billeder af den mest berømte arkitektur i Cambridge. Du er velkommen til at tage drikkevarer og forfriskninger med om bord, og så kan du nyde turen.

City Sightseeing Cambridge: 24-timers Hop-on Hop-off-bustur

5. City Sightseeing Cambridge: 24-timers Hop-on Hop-off-bustur

Udforsk det bedste af Cambridge med denne sightseeing hop-on hop-off bus. Tag på en rundtur til byens største turistattraktioner på en åben dobbeltdækkerbus, der kører via 16 stoppesteder i hele Cambridge. Du kan kombinere din bustur med en punting-tur med kommentarer om bord på mange sprog. Hop på og hop af ved et af stoppestederne i løbet af dagen, og du har mulighed for at besøge det historiske centrum, University Colleges, de verdensberømte Backs og floden Cam, universitetets botaniske have, Fitzwilliam Museum, det amerikanske mindesmærke fra anden verdenskrig, kirkegården ved Madingley og meget mere. Hop-On Hop-Off Tour Itinerary Stop 1: Silver Street Stop 2: Downing Street Stop 3: Downing Street St Andrews Street (handicappede permanent) Stop 4: Chesterton Street Stop 5: Bridge Street Stop 6: Trinity Street (kun om søndagen) Stop 7: Market Street (kun om søndagen) Stop 8: Jesus Lane Stop 9: Drummer Street Stop 10: Parkside Stop 11: Hills Road Stop 12: Cambridge Railway Station Stop 13: Trumpington Road Stop 14: Fitzwilliam Museum Stop 15: Silver Street Stop 16: Queen's Road Stop 17: Cambridge American Cemetery and Memorial Stop 18: Madingley Road Stop 19: Grange Road

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

6. Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med din praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i de 42 mest besøgte regioner i Europa og Storbritannien. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, når du er på farten. Når de er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Gibraltar, Gibraltar, Island, Irland, Island, Irland, Italien (herunder San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Letland, Litauen, Liechtenstein, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Også Malta, Nederlandene, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Nordirland, Det Forenede Kongerige og Nordirland er omfattet. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledende foto for berettigelse. APN (Access Point Name): internet Lokal operatørinformation: UK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Fra London: Heldagstur til Cambridge og Oxford Universities

7. Fra London: Heldagstur til Cambridge og Oxford Universities

Udforsk Oxford og Cambridg på guidede vandreture med denne heldagstur ombord på en komfortabel bus fra London. Dyk ned i historierne bag disse institutioner, og hør din guide tydeligt med de medfølgende headsets. Hop ombord på den rummelige bus på Victoria Station og slap af på køreturen over Chiltern Hills til Oxford, 'City of Dreaming Spires', hvis tyste gårdspladser har inspireret generationer af lærde som Bill Clinton, Lewis Carroll, C.S. Lewis og J.R.R. Tolkien. Begynd din guidede vandretur og besøg Christ Church college, hvor Harry Potter-scener blev filmet. Se Bodleian Library og de billedperfekte college-gårde, som Oxford med rette er berømt for. Stig på bussen igen og tag til Cambridge, en levende by, der har formet historien og i dag afspejler det bedste af det historiske og moderne liv. Gå ind på grunden, der inspirerede figurer som Charles Darwin, Isaac Newton og mange af Monty Python-gruppen. Se det storslåede Kings College på en guidet vandretur. Spadser gennem en by fyldt med smukke bygninger og historiske finurligheder, inklusive den berømte Bridge of Sighs. Vend tilbage til Victoria Station i London ved afslutningen af din tur.

Cambridge: Vandre- og pjækketur med mulighed for King's College

8. Cambridge: Vandre- og pjækketur med mulighed for King's College

Gå på opdagelse i Cambridge Universitys historie på en guidet vandretur ledet af en akademiker. På denne tur kan du se, hvor berømte alumner har studeret, bl.a. prins Charles, Sir Isaac Newton og Stephen Hawking. Besøg berømte kapeller og biblioteker, lyt til anekdoter og se, hvor strukturen i D.N.A. blev opdaget, alt imens du nyder udsigten til berømt arkitektur med over 800 års historie. Book King's College-billetten for at sikre, at du ser King's College Chapel med det højeste hvælvede loft i verden. Oplev berømte vartegn som Trinity Hall College, Trinity College, Corpus Christi College, Pembroke College, Queens' College, King's College, Clare College, Gonville og Caius College, St Catherine's College, Great St Mary's Church, The Eagle Pub, Corpus Christi College, Senate House, Round Church og meget meget mere... Din spadseretur starter 30 minutter efter, at din vandretur slutter, hvis du ikke køber King's College, og 90 minutter efter, at din vandretur slutter, hvis du køber. Mens du læner dig tilbage og slapper af på dit punting cruise med chauffør, er din lokale guide klar til at lære dig om den berømte historie om 8 colleges og 9 broer langs floden Cam. Tag forfriskninger med om bord, hvis du har lyst, og nyd en gratis lektion i at ro under turen.

Cambridge: Guidet historisk vandretur

9. Cambridge: Guidet historisk vandretur

Din tur begynder i det historiske hjerte af Cambridge. Fortsæt med at se fem af de berømte Cambridge colleges: St John's, Trinity (med sine 34 nobelprisvindere), Gonville and Caius, Corpus Christi og det verdensberømte kapel på King's College. (NB. turen går ikke ind i King's Chapel eller nogen af kollegierne0. Gennem din professionelle guide kan du lære den fascinerende historie om Cambridges nyeste attraktion, Corpus Christi-uret, der blev afsløret af Stephen Hawking i 2008. Din guide vil ledsage dig til St Bene't-kirken fra det 11. århundrede, hvor byens indbyggere har holdt gudstjeneste, siden den blev bygget i 1030. I nærheden ligger den berømte Eagle Pub med sin RAF-bar, hvor unge flyvere skrev deres eskadrillenumre i loftet under Anden Verdenskrig. Slut af uden for det gamle Cavendish Laboratory, hvor 29 Nobelpriser blev vundet, og hvor moderne fysik blev opfundet.

Cambridge: Fælles pjækketur med guide

10. Cambridge: Fælles pjækketur med guide

Udforsk universitetsbygningerne i Cambridge med denne guidede tur i en lille gruppe på en punt med hævede sæder og borde. Lyt, når din guide afslører fascinerende fakta om den legendariske universitetsby og dens rige historie. Start ved Jesus Green Moorings, og tag til Magdelene College, St John's College, Trinity College, Trinity Hall, Clare College, King's College og Queens' College. Bliv introduceret af din guide til alle de farverige historier om Cambridge, mens du er om bord på en komfortabel båd på floden Cam. Flyd under Great Bridge, The Bridge of Sighs, The Wren Bridge, Cromwell's Bridge, King's College Bridge og Mathematical Bridge. Oplev, hvordan byen har udviklet sig fra en middelalderlig købstad til et uddannelsescenter i verdensklasse.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Cambridge, England

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Cambridge, England

Alle aktiviteter

43 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Cambridge, England

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Cambridge, England

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Cambridge, England?

Andre seværdigheder i Cambridge, England

Vil du se alle oplevelser i Cambridge, England? Klik her for en fuld oversigt