Tilføj datoer

Ting at foretage sig Firenze

Toscanas sjæl er fuld af renæssanceindflydelse, der kan ses i de mange arkitektoniske og kunstneriske perler.

Topaktiviteter

Tilgængelige aktiviteter

748 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 47

Ofte stillede spørgsmål om Firenze

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Firenze?

De bedste dagsture og -udflugter fra Firenze er:

Pisa

Andre seværdigheder i Firenze

Vil du se alle oplevelser i Firenze? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Firenze

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 88.747 anmeldelser

Anbefalet tur. Jeg reserverede denne tur for at prøve at se så mange byer som muligt på kort tid på en dag, og det gjorde det. Venstre mod San Gimignano, og fortsæt derefter mod Siena. Fri tid til at skyde selvstændigt. Vi flyttede derefter til en vingård i Chianti-områderne for at få en vinsmagning med frokost. For at afslutte vores tur i Pisa. Perfekt tilrettelæggelse og prikken over i'et var vores to meget forberedte og flinke guider, Enrica og Claudia. Jeg anbefaler stærkt denne tur. Kys fra Paestum

Det var nemt at få billetterne, men man skal være opmærksom på, hvor man får dem (for os, dør 3) og derefter følge rummenes kronologi med kortet, der kan downloades fra museets HJEMMESIDE. På denne måde kan du se maleriets udvikling fra de første fresker og malerier. Tip: bliv ikke træt af de første værelser på anden sal, så du vil ikke gå glip af den nederste etage, hvilket er sensationelt.

Vi tog audio-guideturen, fordi vi gerne vil opleve i vores eget tempo. Det fungerer rigtig fint. Vi havde dog misset, at vi skulle bestille adgangen til tårnet særskilt. Det betød en tur ned til billetkontoret og så op igen, men det var absolut turen værd.

God tur, med mange oplevelser, Giver godt indblik i historie og stolthed Dejlig mad og vin

Beautiful quiet place where you can relax and a fantastic view over the city.