Oplevelser i

Firenze

Toscanas sjæl er fuld af renæssanceindflydelse, der kan ses i de mange arkitektoniske og kunstneriske perler.

Vælg datoer

Gratis afbestilling

Annuller op til 24 timer før din aktivitet starter for at få fuld refusion.

Højdepunkter i Firenze

Firenze er Toscanas sjæl og den er gennemsyret af renæssancen. Du vil opdage en myriade af arkitektoniske perler og en overflod af udsøgte kunstværker. Byen er i sig selv et fantastisk kunstværk.

 • Uffizierne

  1. Uffizierne

  Uffizierne er byens bedste museum og det er her, du kan se Botticellis betagende "Venus fødsel". Det er en god ide at booke billetter på forhånd, så du slipper for at stå i kø.

 • Firenzes Galleria dell'Accademia

  2. Firenzes Galleria dell'Accademia

  Michelangelos "David" står, med rette, midt på tribunen. Hvis du holder af klassisk musik, vil du desuden nyde udstillingen på Galleria dell'Accademias Museum For Musikinstrumenter. 

 • David

  3. David

  David er den mest berømte statue i Firenze, måske i hele verden, og folk har beundret Davids mejslede fysik siden den blev skabt i 1504.

 • Palazzo Vecchio

  4. Palazzo Vecchio

  Kopien af "David" ved indgangen til Palazzo Vecchio indikerer, at han oprindeligt var placeret her indtil 1873. De Femhundredes Sal, der er renoveret, er en del af bygningens museumsafdeling.

 • Piazza della Signoria

  5. Piazza della Signoria

  Piazza della Signoria findes mange skulpturer med Loggia dei Lanzis galleri, rytterstatuen af Cosimo I og Neptunspringvandet, som har en vis lighed med Cosimo.

 • Domkirken i Firenze

  6. Domkirken i Firenze

  Udsigten fra den gotiske domkirkes ikoniske, røde teglstenskuppel, er et fantastisk panorama over byens bølgende terrakottatage, midt i det kuperede toskanske bakkelandskab. Domkirken kaldes desuden il Duomo.   

 • Dåbskapellet i Firenze

  7. Dåbskapellet i Firenze

  Firenzes Dåbskapel er opført i hvid og grøn marmor og er dedikeret til byens skytshelgen, Johannes Døberen. Det har en indvendig kuppel med overdådige, gyldne mosaikker.

 • Santa Maria Novella

  8. Santa Maria Novella

  Udefra ser den helt almindelig ud, men indvendig er Santa Maria Novella-kirken storslået og bestemt et besøg værd. I kirkens kloster er der afklaret ro og du får fred i sjælen.

 • Ponte Vecchio

  9. Ponte Vecchio

  De pastelfarvede lejligheder over butikkerne med kunst, smykker og souvenirs ligger side om side på byens ældste og helt enestående bro Ponte Vecchio over floden Arno. Den er et vidunderligt smukt syn, både dag og nat.

 • Palazzo Pitti

  10. Palazzo Pitti

  Du kan slentre over Ponte Vecchio til Medicifamiliens gamle residens. Palazzo Pitti rummer 5 museer, herunder Museet for Moderne Kunst og det overdådige Palatinske Galleri.

Planlæg dit besøg

 • Hvor længe skal jeg være i Firenze?

  Hvis du tager mindst 4 overnatninger, har du tid til at se hovedattraktionerne uden at fare fra det ene sted til det andet. Men hvis du afsætter en uge, har du tid til at fordybe dig fuldt og helt i renæssancen.

 • Hvordan kommer jeg rundt i byen?

  Firenzes centrum er tæt på alt og du kan sagtens udforske byen til fods. Det historiske centrum er på UNESCOS Verdensarvsliste og der er adgang forbudt for trafik. Hvis du planlægger at leje en bil og tage på udflugt i Toscana, må du parkere udenfor den begrænsede trafikzone. Regn med 15 EUR om dagen til parkeringsplads.

 • Hvor dyr er Firenze?

  Du betaler for entréen til alle større seværdigheder, også til kirker. Der er gratis adgang til Firenzes domkirke, men du skal købe billet for at komme op i kuplen og se den utroligt smukke udsigt. Restauranterne i Italien ligger en serviceafgift til regningen, der kaldes "pane e coperto" (Brød og dækning). Det er nogle få ekstra euro per person for at sidde ved bordet, men det er ikke drikkepenge til tjeneren.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  I oktober er vejret stadig varmt, men der er færre turister.

Andre seværdigheder i Firenze

Vil du se alle oplevelser i Firenze? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Firenze

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 47.432 anmeldelser

Super fin og utrolig flot tur. De mange trapper var intet problem, men vi erfarede at folk med højde problemer, ikke var så glade for at gå på rapoét der kom midt på turen, selv om det var skærmet af. Meget vidende guide. Kan varmt anbefale denne tur og tager den gerne selv igen næste gang vi er i Firenze.

This was a great tourguide. It is something you must do when you cone to Florence. LINDA the tourguide was really good. Dont hesitate to book this tour.

Vi havde en meget informativ passioneret guide. Virkelig rar. Stor ros til ham som guide og bare en rigtig god og spændende oplevelse

Det var en stor oplevelse at Manuel ver tidligere ingeniør. Det bar hans pædagogiske indføring i byggeteknikken preg af!!

Dygtige guider. Dejligt at kunne følge med på et mindre hold. Det er pengene værd at springe køen over.