Vores mest anbefalede ting at gøre i Milano

Milano: Milanos domkirke og terrasser Eksklusiv rundvisning efter lukketid

1. Milano: Milanos domkirke og terrasser Eksklusiv rundvisning efter lukketid

Opdag Milanos domkirke og dens terrasser på en eksklusiv rundvisning, efter at de har lukket for offentligheden. Tag billeder af byen i aftenlyset fra tagterrassen. Udforsk mere end seks århundreders historie, beundr glasmalerierne på tæt hold, og se, når katedralen lukkes. Mød dine ekspertguider, Marilena og Victor, og få en kort introduktion til katedralen. Tag derefter elevatoren op for at besøge Milan Duomo Rooftops, mens alle andre er på vej ud. Oplev et utal af gargoyler, statuer, spir og meget mere. Beundr den fantastiske udsigt over byen og den gyldne Madonnina. Så kan du gå ned ad trapperne og ind i den tomme katedral for at få en eksklusiv rundvisning uden de sædvanlige menneskemængder. Se en gotisk katedralkirke, der var seks århundreder undervejs - med 34.000 statuer, 135 tårne, 55 glasmalerier og 150 gargoyler kan du se, hvorfor det tog så lang tid. Har du det sjovt at finde dit stjernetegn i marmorfliserne og lære, hvordan denne usædvanlige solkalender fungerer. Bliv overrasket - og måske forfærdet - af statuen af den torturerede Sankt Bartholomæus. Tag billeder af de statuer, der har stået på søjlerne i Duomo i over 600 år. Besøg retrokoret for at beundre de monumentale glasmosaikvinduer, der trækker dit blik til sig, når du er i kirkeskibet. Forundres over historierne fra Det Gamle Testamente, Det Nye Testamente og Apokalypsen, og bliv klogere på de usædvanlige ingredienser, der er brugt til at fremstille malingens klare farver. Mens du er i dette område, skal du åbne øjnene helt op for at se Italiens største musikorgel - det store orgel i Milanos domkirke har 15.800 piber, der spænder fra et par centimeter til flere meter, dækket af kunstfærdige døre, der er prydet med scener fra Det Gamle og Det Nye Testamente. Få eksklusiv adgang til Feriale-kapellet, som besøgende normalt ikke får mulighed for at besøge. Se de farvede glasvinduer og de indviklede udskæringer i trækoret på tæt hold. Bliv rørt af den intime atmosfære i dette lille kapel, der normalt bruges til messe, når besøgende indtager katedralen. Slutteligt kan du se, når Milanos domkirke lukkes ned for natten. At være vidne til, at alle lysene, der oplyser hele katedralen, slukkes, inden dørene lukkes, er en virkelig enestående oplevelse.

Milano: Billet til domkirken og tagterrassen

2. Milano: Billet til domkirken og tagterrassen

Udforsk Milanos ikoniske symbol med din billet til Duomoen, der giver fuld adgang, og se den 600 år gamle domkirke. Lær om Skt. Ambrosius' historie og domkirkens vigtige rolle under udviklingen af byen - både åndeligt og kulturelt.  Beundre bypanoramaer fra Duomo-terrasserne. Fra terrassen, der er bygget af Candoglia-marmor, kan du på klare dage se så langt som til Alperne og Appenninerne. Du har mulighed for at tage elevatoren (ikke inkluderet). Beundr Duomoens 27 sale og Palazzo Reales glasmosaikvindue, gobeliner og skulpturer fra det 14. århundrede.

Milano: Byvandring i centrum inkl. Den Sidste Nadver-besøg

3. Milano: Byvandring i centrum inkl. Den Sidste Nadver-besøg

Oplev de vigtigste historiske vartegn i Milano på denne 3-timers guidede byvandring. Oplev den smukke by, mens din guide fører dig gennem byens historie, kultur og traditioner på en uforglemmelig oplevelse. Beundr 'Den sidste nadver' af Leonardo da Vinci, som er et af de mest eftertragtede mesterværker nogensinde. Din guide vil gøre sit bedste for at bringe maleriet til livs på de 15 minutter, I har inde i refektoriet. Turen fortsætter videre til Castello Sforzesco, som er en middelalderlig højborg, der blev ombygget og forskønnet af Sforza-familien i 1450, og som er omgivet af en smuk park.  Spadser gennem parken og bliv betaget af slottet udefra, gå derefter gennem Milanos gader for at komme til Scala-operahuset, Milanos musiktempel. Se også Galleria Vittorio Emanuele II, et overdådigt butikscenter, der har et hvælvet glastag og jernarkader, og som er opkaldt efter Italiens første konge. Få mulighed for at beundre den smukke gotiske domkirke, som er en sand arkitektonisk perle og den 5. største katedral i Europa. Vælg frokostmuligheden for at slutte din tur af med et traditionelt italiensk måltid på en nærliggende restaurant.

Fra Milano: Comosøen, Bellagio og Varenna med guide på en dagstur fra Milano

4. Fra Milano: Comosøen, Bellagio og Varenna med guide på en dagstur fra Milano

Hils på det fantastiske bjerglandskab omkring Comosøen på en guidet dagstur fra Milano. Beundr middelhavs- og alpelandskabet på en sommertur med båd til Bellagio Island og Varenna, eller kør med den stejle tandhjulsbane til bjerglandsbyen Brunate om vinteren. Begynd din rejse med bus og rejs direkte fra Milano til Como. Tag med din guide på en vandretur for at opleve Como Domkirke og andre historiske perler. Om sommeren kan du hoppe på en færge langs søen og lytte til en live-kommentar, der fremhæver de bedste villaer, haver og andre seværdigheder. Landsæt i Bellagio, der betragtes som en af de smukkeste og mest idylliske byer i regionen, og nyd 2 timers fritid. Slap af og nyd et regionalt måltid på en af de lokale restauranter. Bord på endnu en færge til det farverige Varenna. Slentre gennem de brostensbelagte gange i denne maleriske landsby, og mærk charmen i de rolige gader. Til sidst går du om bord på din bus tilbage til Milano, hvor du kan læne dig tilbage og benytte dig af Wi-Fi om bord til at dele dine billeder af dagens uforglemmelige minder.

Fra Milano: Tur/returbustur til Serravalle Designer Outlet

5. Fra Milano: Tur/returbustur til Serravalle Designer Outlet

Serravalle Outlets er Europas største indkøbscenter for designermærker og det ligger kun en time fra Milano. Du kan shoppe til du segner på denne shoppingtur, mens du nyder godt af rabatter på 30-70 procent. Her finder du snesevis af butikker, der tilbyder en bred vifte af verdens mest kendte designermærker. Priserne ligger langt under de normale butikspriser. Her får du mere end 170 butikker at vælge imellem, der byder på de bedste navne indenfor italiensk designermode, herunder Gucci, Versace, Zegna, Dolce & Gabbana, Armani og Prada. Du finder også sportsmærker i topklasse, såsom Nike, Adidas og The North Face. Outlet-butikkerne ligger i bygninger i ligurisk-piemonte stil, og de er alle forbundet af gågader omgivet af træer. Der er også steder at sidde, slappe af og måske nyde en latte, før du tager videre til den næste outletbutik på jagt efter det næste gode tilbud.

Milano: Guidet rundvisning i La Scala Museum og Teater

6. Milano: Guidet rundvisning i La Scala Museum og Teater

Oplev Milanos rige musikalske historie på en tur gennem et af verdens førende operahuse. La Scala byder også på eget museum, som gemmer på en omfattende samling af kostumer, instrumenter og andre musikalske kuriositeter, samt et galleri af buster og malerier, der skildrer nogle af den klassiske musiks største kunstnere, herunder Giussepe Verdi og Arturo Toscanini. En ekspertguide vil føre dig gennem museet med spændende historier og anekdoter om nogle af de vidunderlige musikere, der har betrådt La Scalas berømte scene. Du vil kunne drømme dig væk i det magiske teater, med udsigt fra balkonerne over det nyklassicistiske interiør og salens monumentale krystallysekrone. Med god timing og en lille smule held kan du endda opleve kunstnerne øve sig!

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio på en heldagstur fra Milano

7. Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio på en heldagstur fra Milano

Dyk ned i det bedste af schweizisk og italiensk kultur på denne heldagstur. Afgang fra Milano, nyd en informativ kommentar til de historiske vartegn og det spektakulære landskab undervejs. Først når du den schweiziske by Lugano, hvor du har lidt fritid til at besøge byens centrum og smage noget schweizisk chokolade. Tag til den lille landsby Cadenabbia, hvor både dronning Victoria af England og Zar Nicholas af Rusland var hyppige besøgende. Derfra tager du et 15 minutters krydstogt for at nå Bellagio, også kendt som "Comosøens perle". Nyd lidt fritid til at nyde den afslappede atmosfære på dette idylliske og afslappende sted, og du vil have tid til at spise frokost. Hop ombord på en færgebåd, og du har chancen for at se denne Comosø fra et andet perspektiv. Under panoramakrydstogtet kan du tage dig tid til at se dig omkring og se harmonien mellem natur og arkitektur. Glid forbi villaer med deres smukke haver og blandt uberørt natur. Dit sidste stop vil være den maleriske og altid populære by Como. Når du er ude af færgen, kan du nyde en vandretur i byen og nå den gotiske katedral ledsaget af en professionel turleder, der hjælper dig med at opdage kunsten og historien i denne charmerende by.

Bergamo: Bustransport til/fra Milanos centrum

8. Bergamo: Bustransport til/fra Milanos centrum

Nyd en komfortabel direkte envejstransport mellem Bergamo Lufthavn og Milano. Rejs sikkert i en bus med aircondition uden ekstra gebyrer for bagage. Hvis du ankommer til Bergamo Lufthavn, skal du blot finde bussen lige uden for ankomsthallen. Ankom til et centralt sted i Milanos centrum - tæt på taxaer, metro og offentlige busser. Hop på bussen, der afgår fra Milanos centrum, ved udgangen af togstationen "Piazza Luigi di Savoia". Spar dig selv for at skulle navigere i det offentlige transportsystem, og nyd godt af, at alle køretøjer vedligeholdes regelmæssigt i overensstemmelse med høje hygiejne- og kvalitetsstandarder.

Milano: La Scala Teater og Museum Tour med adgangsbilletter

9. Milano: La Scala Teater og Museum Tour med adgangsbilletter

Hvis du ikke kan vente med at besøge Milanos musikalske tempel, skal du ikke lede længere: denne guidede rundvisning er noget for dig! Den vil føre dig gennem Teatro alla Scalas 240-årige historie. Turen er udelukkende dedikeret til besøget på det verdensberømte Teatro alla Scala. Vores guide vil føre dig gennem dets museumsgallerier og vil fortælle dig hemmeligheder og detaljer om dets mest fornemme forestillinger og ekstravagante hovedpersoner. Museet viser en rig samling af kostumer og musikinstrumenter samt et galleri med portrætter og buster, der repræsenterer historiens store musikere. Guiden vil også fortælle dig kuriositeter om livet for de kunstnere, der har optrådt på denne vigtige scene, såsom Verdi, Toscanini, Maria Callas, Luciano Pavarotti eller Carla Fracci. Endelig vil du også kunne få et smugkig ind i teatret! Når du går rundt i teatret og museet, får du et indblik bag kulisserne i operaforestillinger, som i over 200 år har haft nogle af verdens bedste sangere med.

Milano: San Siro Stadion og Museum Tour

10. Milano: San Siro Stadion og Museum Tour

Føl dig som en spiller, og gå bag kulisserne på et af verdens mest berømte stadioner. Besøg sidelinjen og tribunerne, hvor tusindvis af tilhængere samles i weekenden. Kom ind i omklædningsrummene og den blandede zone. Gå gennem mesternes tunnel og kom til banen i La Scala del Calcio. Forkæl dig selv med en spændende rejse inden for legenden om San Siro og tilfredsstill din nysgerrighed med vores guider. San Siro-museet, der er oprettet i et dedikeret område, er det første ben i Stadium Tour: rummet viser et udvalg af trøjer, der bæres af nogle af de førende spillere fra de milanesiske hold og mange flere. Når turen fortsætter, skal du opdage 'bag kulisserne' på stadionet, mens du går i fodsporene på mestrene. Gå ind i Ac Milan og Inters omklædningsrum, kryds mixzonen, gå spillertunnelen, og gør dig klar til den fortryllende udsigt over San Siro-feltet, den største spænding for enhver fodboldfan. Oplev stadionet fra dine heltes perspektiv i grupper ledet af vores guider: nyd anekdoter, kuriositeter og unik udsigt til dine skud på banen, sidelinjen og bænkene. Turen i fodboldens historie fortsætter på tribunen med et behageligt øjeblik med fritid og afslapning på tribunen: nyd udsigten over skålen og den engagerende beskrivelse af stadionet fra et historisk synspunkt. I slutningen af stadionturen, besøg i "Italia 110 & Lode", en udstilling helt dedikeret til det italienske fodboldlandshold. Se originale memorabilia, herunder den første trøje, der blev brugt mod Frankrig i 1910, vimplen fra VM-finalen i 1938 mellem Italien og Ungarn, VM-finalesættene i 1968 mellem Italien og Jugoslavien, toppe fra Italia 1970 og også trofæer og trøjer fra Italiens verdensmesterskab og europamesterskab.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Milano
Denne metropol er fuld af attraktioner som Milanos domkirke og er en magnet for både mode- og kulturinteresserede.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Milano

Alle aktiviteter

524 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 33

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Milano

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Milano

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Milano?

De bedste dagsture og -udflugter fra Milano er:

Comosøen

Andre seværdigheder i Milano

Vil du se alle oplevelser i Milano? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Milano

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 66.199 anmeldelser

Tak for denne vidunderlige, perfekte dag. Organisationen var fantastisk, alt var afslappet, og man følte sig godt tilpas. Vores guide Alejandro var super flink og sjov. Den airconditionerede bus tog os til St.Moritz, selv med et kort stop for billeder, og der havde vi omkring 1,5 time til sightseeing. Den panoramiske togtur var simpelthen overvældende. En dag vi altid vil huske.

En rigtig god guidet tur med professionel guide som havde rigtig meget viden om Milano og dens historie. Vi sluttede af på terrassen øverst oppe - en fantastisk oplevelse som man ikke må gå glip af. Duomoen er et imponerende værk med en detaljerigdom som ikke er til at forstå hvordan er blevet skabt.

A very competent and forthcoming guide, a nice pace and interesting sights. Easy to understand.

Dejlig guidet tur rundt i en pragtfuld kirke. Meget vidende guide.

Fantastisk bygningsværk, - køb endelig billet inkl roof-top