Oplevelser i
Milano

Denne metropol er fuld af attraktioner som Milanos domkirke og er en magnet for både mode- og kulturinteresserede.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

De 10 bedste ting i Milano

Milano kan prale af den mest kosmopolitiske kultur i Italien - byens rige kunsthistorie lagde fundamentet for mode og design. Her er nogle af byens højdepunkter, uanset om du er interesseret i kunst, historie eller bare vil se en anelse mere elegant ud, når du tager derfra.

 • Santa Maria delle Grazie

  1. Santa Maria delle Grazie

  Hvis du tror, at denne kirke er kendt for sammenstødet mellem gotik og renæssancestil, er det ikke helt skudt forbi. Men kirken huser desuden Leonardo da Vincis berømte billede Den Sidste Nadver.

 • Den Sidste Nadver

  2. Den Sidste Nadver

  Sjove fakta: Selvom Da Vinci var et stort geni, havde han ikke megen erfaring med freskomaleri. Værket begynde at forvitre, kort efter det var malet færdigt, så skynd dig at se det, før det er for sent!

 • Teatro alla Scala

  3. Teatro alla Scala

  Milanos operahus, som desuden kaldes La Scala, har været vært for mange af de sidste 250 års største sangere og musikere. La Scalas verdensomspændende ry er stadig intakt den dag i dag.

 • Galleria Vittorio Emanuele II

  4. Galleria Vittorio Emanuele II

  Ingen andre historiske seværdigheder kan få dit kreditkort til at gløde som Galleria Vittorio Emanuele II, det er et af verdens ældste og bedste butikscentre!

 • Milanos domkirke (Duomo)

  5. Milanos domkirke (Duomo)

  Italiens største kirke tårner sig op over byens store plads, tæt udsmykket med dystre skulpturer hele vejen op til den lille gyldne broncemadonna i toppen af spiret.

 • Castello Sforzesco

  6. Castello Sforzesco

  Castello Sforzesco var et af de største i Europa. I dag huser slottet vigtige museer, såsom Museum for Oldtidskunst og Museum for Musikinstrumenter.

 • Piazza del Duomo

  7. Piazza del Duomo

  Milanos Piazza del Duomo breder sig over 17.000 m² med plads til både byens kæmpestore domkirke og mange andre vigtige seværdigheder, såsom det kongelige slot.

 • Kunstmuseet Brera (Pinacoteca di Brera)

  8. Kunstmuseet Brera (Pinacoteca di Brera)

  I Milanos Brera findes nogle af Italiens vigtigste malerier, herunder værker af Raphael, Titian og Caravaggio.

 • San Siro Stadion

  9. San Siro Stadion

  Besøg AC Milanos berømte stadion San Siro stadion, som ikke bare har været skueplads for legendariske fodboldøjeblikke, men desuden har haft besøg af stjerner, såsom Bob Marley og Bob Dylan. 

 • Navigli-kvarteret

  10. Navigli-kvarteret

  Det historiske Navigli-kvarter er opkaldt efter de antikke kanaler, som engang forbandt byen. Her finder du desuden de bedste milanesiske restauranter, der serverer traditionelle retter.

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til Milano?

  Der er ikke rigtig nogen højsæson for Milano, du kan tage dertil hele året. Til gengæld er der et væld af events og udstillinger, så tjek teater- og museumsprogrammerne før din rejse. Hvis du interesserer dig for mode, er der 2 modeuger at vælge imellem. Efterårs-/vinterkollektionerne vises i februar og marts, og forårs-/sommerkollektionerne i september og oktober.

 • Hvor mange dage skal jeg bruge?

  Du vil kunne se de fleste hovedattraktioner i Milano på et par dage, men overvej at tage en lang weekend hvis du vil shoppe eller tage del i byens livlige kultur lidt længere.

 • Hvordan kommer jeg rundt?

  Det kan være en hårrejsende oplevelse at køre bil i Milano. Heldigvis er det let at bruge transportsystemet. Du skal købe billetter til metro, bus og tog før du stiger på. De skal så stemples ved tælleapparaterne i metroen eller de røde bokse i busser og sporvogne. Milano har desuden bycykler. Du kan få mere information på bikemi.com

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Forår eller sommer.

Andre seværdigheder i Milano

Vil du se alle oplevelser i Milano? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Milano

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 38.533 anmeldelser

Det var en helt fantastisk tur. Vi fik god historisk info på busturen samt en rundvisning i Como, og i Villa Olmo. Derfra kørte vi langs vandet og så smuk udsigt samt alle de lækre villaer og haver vi kun kan drømme om at have råd til. Vi var derefter på en bådtur på ca. 45 minutter, en helt betagende tur. Vi lagde til i Bellagio hvor vi kunne gå frit frit rund og have tid til frokost. Vi sluttede, efter endnu en kort sejltur, i Varena hvor vi lige kunne nyde en is og en stadig smuk udsigt. Vores guide, Franco, var super dygtig og have en god humor så han fangede os alle sammen, og så var han skarp i hans historie og kunne svarer på alle spørgsmål. Kan kun anbefale denne tur, den er alle pengene værd!

Helt igennem fantastisk dag, præsenteret af en dygtig og behagelig guide! Det var dejligt at blive guidet rundt og alligevel have god tid på egen hånd.

Turen var velorganiseret, og der var tid nok til at besøge alle seværdighederne. Rejsekammeraten var meget venlig og motiveret til at forklare alt.

Gå ud af terminalen og gå et par meter og tag derefter en behagelig bus - perfekt og til en uovertruffen pris

Den smukkeste tur, som vi var heldig at se i solskind