Ting at foretage sig
Milano

Denne metropol er fuld af attraktioner som Milanos domkirke og er en magnet for både mode- og kulturinteresserede.

Vores mest anbefalede ting at lave i Milano

Milano: Indgangsbillet til katedralen og domkirkens terrasser

Milano: Indgangsbillet til katedralen og domkirkens terrasser

Udforsk Milanos ikoniske symbol med din billet til Duomoen, der giver fuld adgang, og se den 600 år gamle domkirke. Lær om Skt. Ambrosius' historie og domkirkens vigtige rolle under udviklingen af byen - både åndeligt og kulturelt.  Beundre bypanoramaer fra Duomo-terrasserne. Fra terrassen, der er bygget af Candoglia-marmor, kan du på klare dage se så langt som til Alperne og Appenninerne. Du har mulighed for at tage elevatoren (ikke inkluderet). Beundr Duomoens 27 sale og Palazzo Reales glasmosaikvindue, gobeliner og skulpturer fra det 14. århundrede.

Santa Maria delle Grazie: Guidet besøg til Den Sidste Nadver

Santa Maria delle Grazie: Guidet besøg til Den Sidste Nadver

Se mesterværket, som er den sidste nadver, på nært hold på en guidet tur, og lær om dens fascinerende historie af din autoriserede guide. Kirken Santa Maria delle Grazie og Refektoriet med den sidste nadver har været opført på UNESCO's verdensarvsliste siden 1980. De var en del af et stort klosterkompleks, der tilhørte dominikanermunkene. Se den sidste nadver med denne rundvisning, som vil fortælle dig alt om de mest fantastiske vægmalerier fra renæssancen. En autoriseret lokal guide vil vise dig dette mesterværk af Leonardo da Vinci og afsløre overraskende fakta om perspektivet, kompositionen og den teknik, som kunstneren brugte, samt stedets historie.

Bergamo: AC Bus transfer til Milano - Intet besvær og gratis bagage

Bergamo: AC Bus transfer til Milano - Intet besvær og gratis bagage

Nyd en komfortabel direkte envejstransport mellem Bergamo Lufthavn og Milano. Rejs sikkert i en bus med aircondition uden ekstra gebyrer for bagage. Hvis du ankommer til Bergamo Lufthavn, skal du blot finde bussen lige uden for ankomsthallen. Ankom til et centralt sted i Milanos centrum - tæt på taxaer, metro og offentlige busser. Hop på bussen, der afgår fra Milanos centrum, ved udgangen af togstationen "Piazza Luigi di Savoia". Spar dig selv for at skulle navigere i det offentlige transportsystem, og nyd godt af, at alle køretøjer vedligeholdes regelmæssigt i overensstemmelse med høje hygiejne- og kvalitetsstandarder.

Milano: Leonardo da Vinci Videnskabs- og Teknologimuseum

Milano: Leonardo da Vinci Videnskabs- og Teknologimuseum

Besøg en attraktiv historisk seværdighed i Milano, og rejs gennem fortiden, nutiden og fremtiden. Tag på opdagelse i et af Europas vigtigste museer for videnskab og teknologi, der gemmer sig i et renæssancekloster. Se kunstværker, et stykke af månen, damptog og en ubåd. Gå ikke glip af de nye gallerier, der er verdens største permanente udstilling tilegnet Leonardo da Vinci. En spektakulær samling af 170 historiske modeller, kunstværker, antikke værker og medrivende installationer viser ingeniøren og humanisten Da Vincis liv og værker. Oplev ekstraordinære genstande som damptog, Luna Rossa AC72-katamaranen, brigantinen Ebe, Conte Biancamano-transatlantiske skib og Enrico Toti-ubåden. Udforsk rumområdet og se det eneste månefragment, der er synligt i Italien, såvel som Vega-rumfartøjet. Hold øje med midlertidige shows og udstillinger om energi, materialer, kommunikation, transport og partikelfysik.

Milano: Milano Domkirke - skip køen, ekskl. terrasse

Milano: Milano Domkirke - skip køen, ekskl. terrasse

Nyd en problemfri indgang til Milanos domkirke, der er Milanos internationale symbol og en af de største gotiske katedraler i Italien og i Europa. Besøg denne kunstens og troens perle, og opdag det særlige ved stedets tryllebindende mosaikvinduer og smilende høje søjler. Oplev historien om smukke statuer som den mest berømte statue i hele katedralen: den piskede apostel Bartholomæus. Se sarkofager, storslåede altre og imponerende orgler.

Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

Fra Milano: Comosøen og Bellagio med bus og privat bådtur

Tag med på en heldagstur med bus fra Milano til området ved Comosøen, som er berømt for sine udsøgte villaer og farverige haver. Gå rundt i Como på en guidet tur, og slap af på en privat båd på Comosøen. Nyd det grønne i Villa Olmos haver. Med afgang fra Milano ankommer du til Como og starter dit besøg med en rolig slentretur gennem den historiske bymidte. Udforsk den charmerende Villa Olmos italienske have. Tag derefter til søen på et stille, privat krydstogt. Fordyb dig i den storslåede udsigt over området på din eksklusive private båd, som sejler dig til den fortryllede landsby Bellagio. Nyd fritiden til at udforske byen, og tag derefter tilbage med den private båd.

Milano: Serravalle Designer Outlet Bustransfer tur/retur

Milano: Serravalle Designer Outlet Bustransfer tur/retur

Serravalle Outlets, Europas største indkøbscenter for designerbrands, ligger kun en time fra Milano. Du kan shoppe til du falder ned på denne tur og samtidig nyde godt af rabatter på 30-70 procent. Du finder snesevis af butikker, der tilbyder et bredt udvalg af verdens mest kendte designerbrands. Priserne er langt under det, du ville finde i detailbutikker. Faktisk er der mere end 170 butikker at vælge imellem med de største navne inden for italiensk designermode, herunder Gucci, Versace, Zegna, Dolce & Gabbana, Armani og Prada. Du kan også finde de bedste sportsmærker, såsom Nike, Adidas og The North Face. Outletbutikkerne har til huse i bygninger, der afspejler den ligurisk-piemontesiske stil, og de er alle forbundet med træbeklædte gågader. Du kan finde steder at sidde, slappe af og måske nippe til en latte, inden du går videre til den næste outletbutik for at finde det næste gode tilbud!

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt bådkrydstogt

Fra Milano: Como, Lugano og Bellagio eksklusivt bådkrydstogt

Fordyb dig i det bedste af schweizisk og italiensk kultur på denne heldagstur. Med afgang fra Milano kan du nyde en informativ kommentar om de historiske vartegn og det spektakulære landskab undervejs. Nå frem til den maleriske og altid populære by Como. Nyd en vandretur i byen og besøg den gotiske katedral sammen med en professionel rejseleder, som hjælper dig med at opdage denne charmerende bys kunst og historie. Tag til den lille landsby Tremezzo og nyd en panoramisk bustur. Derfra begynder vores eksklusive krydstogt om bord på en privat båd til Bellagio, også kendt som "Comosøens perle". Under dette krydstogt har du mulighed for at se Comosøen fra et andet perspektiv, tage dig tid til at se dig omkring og opleve harmonien mellem natur og arkitektur. Glid forbi villaer med deres smukke haver og blandt uberørt natur. I Bellagio har du tid til at nyde den afslappede atmosfære på dette idylliske og afslappende sted og spise frokost, før du sejler tilbage til Tremezzo. Dit sidste stop er den schweiziske by Lugano, hvor du har tid til at besøge byens centrum og smage på schweizisk chokolade.

Milano: Direkte transport mellem Malpensa lufthavn og centrum

Milano: Direkte transport mellem Malpensa lufthavn og centrum

Book hurtig og bekvem lufthavnstransport på forhånd, og spar penge. Benyt dig af den særlige pris uden bookinggebyr og med bagage inkluderet. Læn dig tilbage og slap af i komfortabel bus med aircondition. Tag fra Malpensa Lufthavn til Milano Centrale-togstationen i centrum af Milano, eller omvendt. Fra busstoppestedet i bymidten kan du nemt komme til dit hotel til fods, eller med bus eller metro. Hvis du rejser i den anden retning, vælg da en bus, der ankommer til lufthavnen senest 2 timer før dit flys planlagte afgangstidspunkt, så du har tid til at tjekke ind.

Milanos domkirke: Billet til Duomo-terrasserne (ingen adgang til kirken)

Milanos domkirke: Billet til Duomo-terrasserne (ingen adgang til kirken)

Undgå besværet med at købe entrébillet til Milanos domkirke på dagen ved at købe en på forhånd. Langt det mest unikke ved katedralen er dens store terrasser, der giver en panoramisk udsigt over Milano og et fugleperspektiv på selve kirken. Man kan udfordre sig selv ved at tage de 250 trapper op til terrasserne, eller man kan tage en tur med den praktiske elevator, og terrasserne er tilgængelige for alle, der har lyst til at se dette ikoniske syn. Når du står på terrassen, kan du kigge ud over byen fra over 46 meters højde, mens du betragter de karakteristiske rækker af hvide marmortårne. Katedralen er et evigt symbol på Milano og blev påbegyndt i 1386 og stod først færdig i 1965. Den er bygget af fantastisk marmor fra Candoglia-regionen, og der findes kun få bedre eksempler på italiensk gotisk arkitektur.

Topaktiviteter

Få insiderinfo om Milano

Den lokale ekspert, amberhansoul, guider dig gennem sine bedste valg på et uforglemmeligt besøg.

Topseværdigheder i Milano

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Milano

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Milano?

De bedste dagsture og -udflugter fra Milano er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Milano på GetYourGuide

Store seværdigheder i Milano

Ting at lave i Milano

Byer i Italien

Udforsk Milano

Læs vores komplette guide til Milano , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Milano

Samlet bedømmelse

4.5
(66.199 anmeldelser)

Turen var fremragende. Meget præcis med tidsplan. Vores tur guide var meget venlig og var god til at give us informationer, historier til det forskellige steder vi besøgte. Dejlig oplevelse.

dygtig guide, kom rundt og se en masse forskellige steder af milano. kan kun anbefale denne tur, selv i regn vejr

Helt fantastisk oplevelse. Så flot udsigt over byen og domkirken er meget smuk.

Turen fra Milano til Bergamo lufthavn gik rigtig fint.

I hvert fald et helligt sted. Alt er vidunderligt.