Milano
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Milano

Se alle oplevelser i Milano

Topseværdigheder i Milano

De 10 bedste ting i Milano

Milano kan prale af den mest kosmopolitiske kultur i Italien - byens rige kunsthistorie lagde fundamentet for mode og design. Her er nogle af byens højdepunkter, uanset om du er interesseret i kunst, historie eller bare vil se en anelse mere elegant ud, når du tager derfra.

Santa Maria delle Grazie

Santa Maria delle Grazie

Hvis du tror, at denne kirke er kendt for sammenstødet mellem gotik og renæssancestil, er det ikke helt skudt forbi. Men kirken huser desuden Leonardo da Vincis berømte billede Den Sidste Nadver.

Den Sidste Nadver

Den Sidste Nadver

Sjove fakta: Selvom Da Vinci var et stort geni, havde han ikke megen erfaring med freskomaleri. Værket begynde at forvitre, kort efter det var malet færdigt, så skynd dig at se det, før det er for sent!

Teatro alla Scala

Teatro alla Scala

Milanos operahus, som desuden kaldes La Scala, har været vært for mange af de sidste 250 års største sangere og musikere. La Scalas verdensomspændende ry er stadig intakt den dag i dag.

Galleria Vittorio Emanuele II
Foto: lizadaly@ Flickr (CC-By-2.0)

Galleria Vittorio Emanuele II

Ingen andre historiske seværdigheder kan få dit kreditkort til at gløde som Galleria Vittorio Emanuele II, det er et af verdens ældste og bedste butikscentre!

Milanos domkirke (Duomo)

Milanos domkirke (Duomo)

Italiens største kirke tårner sig op over byens store plads, tæt udsmykket med dystre skulpturer hele vejen op til den lille gyldne broncemadonna i toppen af spiret.

Castello Sforzesco

Castello Sforzesco

Castello Sforzesco var et af de største i Europa. I dag huser slottet vigtige museer, såsom Museum for Oldtidskunst og Museum for Musikinstrumenter.

Piazza del Duomo

Piazza del Duomo

Milanos Piazza del Duomo breder sig over 17.000 m² med plads til både byens kæmpestore domkirke og mange andre vigtige seværdigheder, såsom det kongelige slot.

Kunstmuseet Brera (Pinacoteca di Brera)
Foto: Olivier Bruchez @Flickr (CC BY-SA 2.0)

Kunstmuseet Brera (Pinacoteca di Brera)

I Milanos Brera findes nogle af Italiens vigtigste malerier, herunder værker af Raphael, Titian og Caravaggio.

San Siro Stadion

San Siro Stadion

Besøg AC Milanos berømte stadion San Siro stadion, som ikke bare har været skueplads for legendariske fodboldøjeblikke, men desuden har haft besøg af stjerner, såsom Bob Marley og Bob Dylan. 

Navigli-kvarteret

Navigli-kvarteret

Det historiske Navigli-kvarter er opkaldt efter de antikke kanaler, som engang forbandt byen. Her finder du desuden de bedste milanesiske restauranter, der serverer traditionelle retter.

Planlæg dit besøg i Milano

Hvornår skal jeg tage til Milano?

Der er ikke rigtig nogen højsæson for Milano, du kan tage dertil hele året. Til gengæld er der et væld af events og udstillinger, så tjek teater- og museumsprogrammerne før din rejse. Hvis du interesserer dig for mode, er der 2 modeuger at vælge imellem. Efterårs-/vinterkollektionerne vises i februar og marts, og forårs-/sommerkollektionerne i september og oktober.

Hvor mange dage skal jeg bruge?

Du vil kunne se de fleste hovedattraktioner i Milano på et par dage, men overvej at tage en lang weekend hvis du vil shoppe eller tage del i byens livlige kultur lidt længere.

Hvordan kommer jeg rundt?

Det kan være en hårrejsende oplevelse at køre bil i Milano. Heldigvis er det let at bruge transportsystemet. Du skal købe billetter til metro, bus og tog før du stiger på. De skal så stemples ved tælleapparaterne i metroen eller de røde bokse i busser og sporvogne. Milano har desuden bycykler. Du kan få mere information på bikemi.com

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Forår eller sommer.

Oplevelser i Milano

De mest populære seværdigheder i Milano

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Milano

Vil du se alle oplevelser i Milano? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Milano

Køen var for lang efter at vi havde købt billet hjemmefra.

Rigtig smuk katedral og besøget på taget var fantastisk. Ærgerligt at man skal stå i kø i 1 time selvom man har købt billet hjemmefra

Storslået arkitektur! En oplevelse værd!

Kan helt klart anbefales at opleve. Framragende udsigt og fantastisk arkitektur!