Vores mest anbefalede ting at gøre i New York City

NYC: MoMA Before Hours Tour med kunstekspert

1. NYC: MoMA Before Hours Tour med kunstekspert

Oplev roen ved en eksklusiv rundvisning på Museum of Modern Art (MoMA) i New York City før åbningstid. Tag med din professionelle kunsthistoriske guide på en afslappende spadseretur gennem gallerierne. Få en dybere kontakt med de udstillede værker, før de åbner for offentligheden. Mød tidligt om morgenen på MoMA og få 1 times eksklusiv adgang til gallerierne via en privat indgang. Sammen med din guide og en mindre gruppe kan du nyde freden og roen til at værdsætte nogle af de udstillede værker, herunder de værker, der tiltrækker større menneskemængder af besøgende. Med en mere intim oplevelse designet til kunstelskere kan du få en dybere forståelse for nogle af de udstillede værker. Lær nogle fascinerende fakta og anekdoter om kunstnerne og deres teknikker. Efterfølgende kan du udforske de 6 etager med kunstgallerier på egen hånd. Oplev et omfattende udvalg af moderne og nutidig kunst, der spænder fra europæisk maleri og skulptur fra 1880'erne til nutidig film-, design- og performancekunst. Vi kan se berømte værker som Monets Vandliljer, Van Goghs Stjernedækket nat, Picassos , Picassos : rgb(26, 43, 73);">Les Demoiselles d'Avignon, Matisse's Dance (I), og Warhols Campbell's Soup Cans. Se nutidige værker af Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange andre. Som en del af denne oplevelse får du også ekstra adgang til MoMA PS1, det moderne kunstcenter i Long Island City i Queens. Oplev udstillingerne, der forsvarer den moderne kunstscenes nyeste innovative og eksperimenterende værker.

NYC: SUMMIT One Vanderbilt Experience-billet

2. NYC: SUMMIT One Vanderbilt Experience-billet

Besøg SUMMIT, som ligger på toppen af det ikoniske moderne vartegn One Vanderbilt. Oplev et sted, der ændrer vores forhold til byer, miljø og os selv gennem fordybende, multisensoriske oplevelser. Gå ud fra hovedhallen i Grand Central Terminal for at lære historien bag dens tilblivelse. Få alt at vide om en attraktion, der er designet med henblik på at transcendere hverdagen og engagere dig i rummet på en fascinerende ny måde. Begynd med en sansestimulerende elevatortur til den 91. etage. Bliv transporteret ind i SUMMIT AIR, en ny måde at se og interagere med rummet på, som er designet af Kenzo Digital. AIR, der består af to etager med spejle fra gulv til loft, tilbyder et nyt perspektiv, hvor Manhattans skyline afspejler sig omkring dig. Derefter kan du teste dine grænser på SUMMIT LEVITATION og nyde suset ved at træde ud over byen på to glaskanter, der hænger 1.063 meter over Madison Avenue. Se dit billede svæve i skyerne over en multimedieskærm, og kom i kontakt med din legesyge side i AFFINITY-rummet med sølvballonerne. Når du når den 93. etage, kan du nyde NYC's seværdigheder og lyde fra et andet udsigtspunkt på den udendørs udsigtsplatform. For en mere intim og voksenvenlig aftenoplevelse kan du vælge at besøge SUMMIT under Air at Night. Gæsterne kan få adgang til alle områder af forlystelsen, et LED-lysshow med ledsagende livlig musik og cocktails, der kan købes i baren på 93. etage.

NYC: Edge Observation Deck Admissionsbillet

3. NYC: Edge Observation Deck Admissionsbillet

Få adgangsbilletter til Edge, et vidunder af arkitektur, ingeniørkunst og teknologi, der hænger i luften i over 1.500 meters højde over jorden. Få følelsen af at svæve i himlen og se hele Manhattans skyline fra Edge's unikke udsigtspunkt på den vestlige side af Midtown Manhattan. Begynd din rejse på niveau 4 i The Shops at Hudson Yards, hvor du vil komme ind i en medrivende multimedieoplevelse, der forklarer designet, konstruktionen og bæredygtigheden af Hudson Yards. Derefter kan du gå op over 1100 fod til Observation Deck og derefter 80 fod ud i luften på det udendørs Sky Deck. Her er væggene af rammeløse glaspaneler kraftigt vinklet udad for at give dig mulighed for at føle spændingen ved at læne dig ud over kanten med den travle by under dig. Derefter kan du stå på glasgulvet og kigge over 100 etager lige ned til byens gader under dine fødder. På Edge's fjerneste punkt, The Eastern Point, er der plads til, at en person kan stå alene, omgivet af glas, luft og himmel - du vil aldrig have haft et billede helt som dette. På det øverste niveau findes også Skyline Steps, hvor du kan kigge ud over toppen af glaspanelerne og forbi kanten af dækket. Sæt dig ned og hæng ud i himlen med dine venner og familie, eller gå indendørs og nip til champagne eller en signaturcocktail i Champagne Bar. Når du forlader stedet, skal du huske at besøge Hudson Yards' midtpunkt, Vessel, eller nyde en bid mad eller en shoppingoplevelse i The Shops and Restaurants at Hudson Yards.

Museum of Modern Art (MoMA): Tidsspecifik entrébillet

4. Museum of Modern Art (MoMA): Tidsspecifik entrébillet

Museum of Modern Art er om noget et sted, der sætter gang i kreativiteten, udfordrer vante tankemåder og giver inspiration. Med sine ekstraordinære udstillinger og verdens fineste samling af moderne og samtidskunst, er MoMA dedikeret til en dialog imellem fortid og nutid, det etablerede og det eksperimenterende. Køb din billet og spring køen over til et af verdens mest populære kunstmuseer. MoMA tilbyder et panoramisk overblik over moderne og samtidskunst, fra 1880'ernes innovative europæiske malere og billedhuggere til den video-, design- og performancekunst, der florerer i dag. På de 6 etager fyldt med kunst midt på Manhattan, finder du højdepunkter såsom Monets Åkander, van Goghs Stjernenatten, Picassos Les Demoiselles d'Avignon, Matisses Dansen (I) samt Warhols Campbell's Soup Cans samt nyere værker af Elizabeth Murray, Cindy Sherman, Ai Weiwei og mange flere. For at hjælpe dig med at nyde samlingen mere tilbydes gratis audioguides på engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk, kinesisk, japansk og koreansk. Valget af emner på audioguiden inkluderer: • Samlingen (med knap 200 stop) • Børnetur (med knap 50 stop) • Har du kun en time (med 13 stop) Familier og børn er velkomne på museet. Der er flere gratis "Activity Cards" til børn, som kan bruges i forskellige dele af museet. The Art Lab er også et glimrende sted, hvor familier kan skabe sammen. MoMA-butikken byder på et bredt udvalg af bøger, designobjekter, smykker, møbler, tøj mm, og MoMAs udvalg af spisesteder tæller bl.a. Michelinstjerne-restauranten, The Modern, den mere afslappede Terrace 5 samt den familievenlige Cafe 2.

Top of the Rock: Billet til udsigtsplatformen

5. Top of the Rock: Billet til udsigtsplatformen

Nyd den 360-graders panoramaudsigt over New York fra 260 meters højde på Top of the Rock. Udforsk det næsten 900 kvadratmeter store udendørs udsigtsdæk med uhindret udsigt. Det er den største af sin slags i New York. Nyd udsigten i dagtimerne, se solnedgangen eller beundr den funklende by om aftenen fra nye højder.  Når du ankommer til 30 Rockefeller Center, kan du beundre den smukke Swarovski-lysekrone på vej til mezzaninen. Her er der en udstilling, hvor du kan se historiske artefakter og en kortfilm om konstruktionen af Rockefeller Center under Den Store Depression. Tag til toppen (260 meter) på under 1 minut med Sky Shuttle. Udforsk 2 etager med både indendørs og udendørs udsigtsplatforme. Slut besøget af med at nyde udsigten til Central Park, Empire State Building, downtown Manhattan, One World Trade Center og talrige broer fra det åbne udendørs dæk på 70. etage.

NYC: Billetter til Empire State Building og skip køen-adgang

6. NYC: Billetter til Empire State Building og skip køen-adgang

Vælg mellem en standard entrébillet til den udendørs udsigtsplatform på 86. etage eller en kombinationsbillet med adgang til den nyrenoverede 102. etage, hvor der er vinduer fra gulv til loft. Du kan også opgradere din oplevelse med en ekspresbillet. Den nye Empire State Building-oplevelse giver dig ikke kun adgang til New Yorks legendariske vartegn, hvor du kommer op i 320 m højde og kan nyde en storslået 360-graders udsigt over New York City og dens omgivelser under åben himmel. Du kan også se Grand Staircase med en 2-etagers arkitektoniske model af bygningen og nyrenoverede interaktive gallerier, der tager dig med på en utrolig rejse fra bygningens konstruktion til dens nuværende plads i popkulturen. Udforsk byggegrunden i 1920'erne, konstruktionen, åbningsdagen, Modern Marvel, Otis Elevators, verdens mest berømte bygning, King Kong og udstillinger med berømtheder. På 80. etage er der også en række spændende kunstudstillinger. Gå ikke glip af bygningens ikoniske Fifth Avenue-lobby i Art Deco-stil. Udsigtsplatformen  på 86. etage i Empire State Building er New Yorks højeste udendørs 360-graders udsigtsplatform. Den er udstyret med varmelamper til de kolde dage. Empire State Building er mere end en fantastisk udsigt - det er det vartegn i USA, der oftest lægges på Instagram. Din entrébillet inkluderer også en multimedieoplevelse, der kan downloades, og som fås på 9 sprog. Appen indeholder også videoer, billedgallerier, quizzer og kort, der viser interessante steder i nærheden. Gå ikke glip af bygningens ikoniske Art Deco-lobby mod Fifth Avenue på vej ud af den fantastiske bygning.

New York: Tidsbestemt entrébillet til 9/11 Memorial & Museum

7. New York: Tidsbestemt entrébillet til 9/11 Memorial & Museum

Benyt dig af kontaktløs adgang til National September 11 Memorial Museum med din tidbestemte entrébillet, der er købt i forvejen. Nyd gratis adgang til 9/11 Memorial, Survival Tree og Memorial Glades 9/11 Museum Museet viser over 10.000 monumentale udstillingsgenstande, der er knyttet til begivenhederne fra 11. september og består af 3 faste udstillingssektioner: • The Historical Exhibitiong består af 3 dele: Day of 9/11, Before 9/11 og After 9/11. Delene fortæller historien om, hvad der skete den 11. september, herunder hændelserne ved World Trade Center og Pentagon og historien om Flight 93.  • Mindeudstillingen "In Memoriam" minder os om dem, der mistede livet den 11. september 2001 og den 26. februar 1993 og giver besøgende mulighed for lære mere om disse mænd, kvinder og børn. • The Foundation Hall er et enormt rum, som huser både den sidste søjle og cementvæggen.  9/11 Memorial (gratis entré) "National September 11 Memorial" hylder og mindes de omkring 3.000 mennesker, der blev dræbt ved terrorangrebene den 11. september 2001 i World Trade Center og i Pentagon samt de 6 personer, der blev dræbt under World Trade Center-bomberne i februar, 1993.  Mindestedets 2 reflekterende bassiner er næsten en hektar store og har det største menneskeskabte vandfald i Nordamerika. Bassinerne ligger der, hvor Twin Towers engang stod. Navnene på hver person, der døde under angrebene i 2001 og 1993, er indskrevet i bronzepaneler på kanten af mindebassinerne.

American Museum of Natural History: Entrébillet

8. American Museum of Natural History: Entrébillet

Nyd en dag med familievenlige aktiviteter på American Museum of Natural History i New York City. Det ligger lige overfor Central Park, og museet er hjemsted for over 32 millioner udstillingsgenstande. Få entré hele dagen, og benyt muligheden for at opgradere din standardadgangsbillet til også at omfatte særudstillingerne. Udforsk alle permanente udstillinger og Rose Center for Earth and Space. Gå rundt i museets 45 sale, og lær om dinosaurer og diamanter, og alt derimellem. Hold udkig efter det ikoniske Tyrannosaurus Rex-skelet og Påskeøhovedet, der inspirerede figurer fra filmen 'Nat på Museet'. Tilslut dig museets wi-fi, og download den gratis Explorer App til din smartphone. Appen tilbyder guidet gennemgang, historier om udstillingerne bag kulisserne, quizzer og meget mere. Se udstillingens højdepunkter i dit eget tempo med museets selvguidede rundvisninger i de populære samlinger. Særudstillinger: • The Nature of Color: Opdag hvad farve fortæller os om den naturlige verden og os selv. Udstillingen er åben indtil august 2021.

New York One World Observatory: Skip køen-billetmuligheder

9. New York One World Observatory: Skip køen-billetmuligheder

Skip billetkøen, og tag SkyPod-elevatoren til toppen af den højeste bygning på den vestlige halvkugle på mindre end 47 sekunder. SkyPod giver en spændende virtuel tidsforskydningsoplevelse, der viser, hvordan New York City har ændret sig fra 1500-tallet til i dag. Ved observatoriet kan du opløfte dine sanser, når du nyder udsigten til de ikoniske seværdigheder, det omkringliggende vand, panoramaer af Manhattans skyline og endnu længere ud fra denne unikke beliggenhed i centrum. Få en uovertruffen udsigt til Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, New York Harbor og 9/11 Mindesmærke. Tag kontakt til Skyline Concierges ved City Pulse, og hør utrolige historier om New York. Træd ind på Sky Portal, og se livet i realtid på gaderne under dig. Omgiv dig selv med byens rytmer i See Forever Theatre. Spis eller drik på caféen, baren eller restauranten. Vælg at opgradere til kombinationsbilletter eller all inclusive-billetter, og få skip køen-adgang til elevatorerne. Få adgang til fremskyndet sikkerhedstjek via den prioriterede sikkerhedskø. Digital Skyline-guide, en interaktiv virtual reality iPad-guide til New York City, er også inkluderet. Billetter med all inklusive har også den ekstra fordel af en fleksibel ankomsttid på din planlagte besøgsdag og 15 USD kredit til drikkevarer eller shopping. Få VIP-oplevelsen ved at vælge "Mastercard VIP Guidet Tur", der inkluderer en ekspertguide, som giver dig en informativ og engagerende oplevelse. På denne 60-90-minutters tur på alle 3 observatorieniveauer (etagerne 100-102) vil din guide udpege berømte vartegn og dele byens rige historie.

New York CityPASS®: Spar 40 % på 5 topattraktioner

10. New York CityPASS®: Spar 40 % på 5 topattraktioner

Oplev kunst i verdensklasse, fascinerende videnskab, vigtig historie og utrolige udsigter — fra himlen og fra havet — og spar op til 40 % med et New York CityPASS. New York CityPASS omfatter adgang til: 1. Empire State Building: Med ikonisk udsigt og et nyt museum, byder Empire State Building på 360-graders udsigt i det fri fra observatoriet på 86. etage. 2. American Museum of Natural History: Udforsk menneskelige kulturer, den naturlige verden og universet med et besøg på et af verdens mest berømte naturhistoriske museer. 3. The Metropolitan Museum of Art: New Yorks mest besøgte museum og attraktion.  The Met præsenterer over 5.000 års kunst fra alle hjørner af verden, som alle kan opleve og nyde. På Mets Uptown-afdeling, The Met Cloisters, kan du udforske kunst, arkitektur, haver og middelalderens Europa.  4. Top of the Rock ELLER Guggenheim-museet Top of the Rock: Oplev utrolige 360-graders panoramaudsigt over New York City fra indvendige og udvendige dæk på de tre øverste etager i denne legendariske art deco-skyskraber, 30 Rock.   Guggenheim-museet: Frank Lloyd Wrights mesterværk inden for moderne arkitektur ligger ved siden af naturskønne Central Park. Se højdepunkter fra udstillingen som værker af Manet, Picasso, Van Gogh og flere. 5. Frihedsgudinden og Ellis Island ELLER Circle Line Sightseeing-kanalrundfart Frihedsgudinden og Ellis Island : Oplev skønheden og historien ved Frihedsgudinden og Ellis Island Immigration Museum med statuebådture.   Circle Line Sightseeing-kanalrundfart: Sug verdens førende skyline til dig med storslået udsigt over Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, One World Trade og 101 NYC-seværdigheder.   6. 9/11 Memorial og Museum ELLER Intrepid Sea, Air & Space Museum 9/11 Memorial & Museum: Send en tanke til ofrene for angrebet fra 11. september på 9/11 Memorial og Museum  Undersøg historien og betydningen af begivenhederne, og lær historierne om tab og genopretning i museet.   Intrepid Sea, Air & Space Museum: Kom tæt på rumfærgen Enterprise og 28-fly, herunder verdens hurtigste jetfly.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
New York City
Spis dig mæt, køb dig fattig, og forelsk dig i historiske vartegn, museer i verdensklasse og utallige skyskrabere.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i New York City

Alle aktiviteter

714 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 45

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af New York City

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om New York City

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra New York City?

De bedste dagsture og -udflugter fra New York City er:

Washington, DC

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 92.767 anmeldelser

Meget godt køb, jeg fik to, for min kæreste og jeg, og vi elskede letheden ved at booke, annullere eller ændre timer. Der var tidspunkter, hvor vi ikke havde tid til at komme til en, og vi ændrede tiden et par minutter før uden problemer. Du sparer mange penge, da du med 2/3 attraktioner allerede har amortiseret købet. Bemærk også, at det historiske museum inkluderer alle udstillingerne, alle 3, og at for en individuel billet allerede er $60. Så det er helt værd at købe, meget glad og hurtig alt. Vi kom også ind i Empire State ved solnedgang, hvor de dyreste timer er, så købet af passet kan absolut anbefales

Det var slemt, at billetterne til de individuelt bookede aktiviteter ikke kunne kaldes frem i appen. Billetten er gyldig i 9 dage. Vi skubbede dagen for besøget tilbage. Kunne ikke gøre andet på grund af forbehold. Efter aktiveringsdagen kunne de reserverede billetter ikke længere kaldes frem i appen. Kun i den tilsendte e-mail. Tip!! Tag altid et skærmbillede af billetten. Internet er ikke altid tilgængeligt.

It was just an amazing experience with a wonderful and informative guide. Learned a little bit about the Harlem on the way to the church and back again.

Så smukt! Absolut pengene værd at få den oplevelse. Jeg planlagde efter solnedgang, og det var fantastisk.

Super oplevelse. Nemt at komme ind når man har købt billet i forvejen.