Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Barcelona

Enestående arkitektur, farverige markeder og lækker tapas venter dig i den catalanske hovedstad.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Barcelona

Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

1. Barcelona: Adgangsbillet til Park Güell

Besøg Parc Güell med din tidsbestemte adgangsbillet, og oplev den unikke seværdighed i dit eget tempo. Bliv forundret over Antoni Gaudis farverige mosaikkunst såsom Dragetrappen med den verdensberømte salamander. Få en pause fra byens liv, mens du slentrer gennem de grønne østrigske haver, og tag fantastiske billeder af Barcelona fra parkens udsigtspunkter.  Planen til parken fik Gaudi af Eusebi Güell, en catalansk entreprenør, der gerne ville genskabe en britisk park på Muntanya Pelada (det nøgne bjerg). Den blev åbnet som en kommunal park i 1926 og anerkendt som et kunstnerisk monument i 1969, og den kom på UNESCOs Verdensarvsliste i 1984. Du skal gå ind i parken på dit bookede tidspunkt, men du kan blive der, så længe du vil, så du er sikker på at få set det hele.

Barcelona: Indgangsbillet til Sagrada Familia med audioguide

2. Barcelona: Indgangsbillet til Sagrada Familia med audioguide

Udforsk Antoni Gaudis ufuldendte mesterværk, Sagrada Família, og oplev den smukke basilika i dit eget tempo. Lær om dens historie fra den medfølgende audioguide. Opdag på egen hånd, hvorfor Gaudis ikoniske værk - dets imponerende facader og interiør - er et af Spaniens mest besøgte monumenter. Beundr kombinationen af det gotiske og art nouveau-stilen i denne UNESCO-udnævnte bygning, der dominerer Barcelonas skyline. Gaudi begyndte arbejdet med Barcelonas vartegn tilbage i 1882, og Sagrada Família er stadig i gang med at blive bygget den dag i dag. Selv om basilikaen ikke er færdig, er den stadig et must at se. 

Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

3. Barcelona: T/r-billet til Montjuïc-svævebane

Se Barcelona fra oven med denne denne t/r-billet til Montjuïc-svævebanen. Tag en tur med en nyrenoveret svævebane til Montjuïc-bjerget, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over Barcelona. Tag til Parc de Montjuïc svævebanestationen og hop ind i den rummelige bil. Gå op ca. 84,5 m ad en 750 m sti, hvorfra der er udsigt over hele regionen fra Serra de Collserola til Middelhavet. Passér 3 svævebanestationer på din vej op, Parc de Montjuïc, Miramar og Castell de Montjuïc. Se ikoniske vartegn såsom den imponerende Sagrada Familia i et fugleperspektiv. Brug returbilletten og skip gåturen ned.

Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

4. Barcelona: Entré til Casa Batlló og audioguidet rundvisning

Dyk ned i Casa Batlló-oplevelsen, som kombinerer kunstig intelligens, augmented reality og maskinlæring. Glæd dig til en unik oplevelse af et af Antoni Gaudís mesterværker, som er en legende inden for arkitektur og design. Rejs ind i et Gaudiniansk univers med tilsyneladende umulige volumetriske projektioner, binaural lyd, bevægelsessensorer, fordybende rum, smags- og duftoplevelser. Adgang til Lord Batllós soveværelse (hvis guldmuligheden er valgt). Nyd et fordybende rum, Gaudí Cube (en sekssidet LED-kubus, der er unik i verden). Lyt til et manuskript, der er tilgængeligt på 15 sprog, samt et soundtrack, der er skabt eksklusivt af komponisten Dani Howard og opført af Berlins symfoniorkester. Blandt nyhederne kan du opleve en ny kerne af vertikal kommunikation designet af den japanske arkitekt Kengo Kuma, en svævende stige af 13 tons poleret marmor, der hænger i luften, den første sekskantede indendørs kortlægning på en gårdhave af Gaudís lys og den nye butik "Simbolic".

Barcelona: Hola Barcelona rejsekort til offentlig transport

5. Barcelona: Hola Barcelona rejsekort til offentlig transport

Med en billet til offentlig transport, der giver ubegrænset rejse i 2 dage eller mere, kan du komme rundt i Barcelona og det omkringliggende område og spare tid og penge. Oplev Barcelona i din fritid, mens du rejser med metro, busser og sporvogne så mange gange du vil. Før du begynder dit eventyr, skal du tage hen til et turistkontor og ombytte din voucher. Besøg byens seværdigheder og monumenter i dit eget tempo med et pas, der er gyldigt til et ubegrænset antal rejser med metro og busser, der drives af Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), tog, der drives af Generalitat City Network, samt sporvogn og Renfe-suburbanetog. Et kort til at forbinde med Barcelona lufthavnslinje er inkluderet. Din billet til offentlig transport er gyldig i 48, 72, 96 eller 120 på hinanden følgende timer efter valideringsdatoen (afhængigt af den valgte mulighed).

Barcelona: Guidet tur i Park Guell med adgang uden om køen

6. Barcelona: Guidet tur i Park Guell med adgang uden om køen

Besøg havekomplekset Park Guell på Carmel Hill på en vandretur med en ekspertguide og skip-the-line-billetter til prioriteret indgang. Lær om et af Antoni Gauds mest varige værker, og tag en spadseretur gennem et århundredes kunst. Begynd din rejse til Carmel Hill for at se den offentlige park designet af Gaudi for over et århundrede siden. Spot Gaudis karakteristiske stil i de farverige mosaikfliser i firbenstatuen ("El Drac") ved indgangen. Spor parkens begyndelse tilbage til 1900, da Barcelona var ved at forvandle sig til en global metropol. Hør om ingeniøren Ildefons Cerdà, som undersøgte de vanskeligheder, en voksende by stod over for, og håndterede Barcelonas krav, da den voksede hurtigt i anden del af det 20. århundrede. Lad din guide demonstrere, hvordan parkens vigtigste arkitektoniske træk er inspireret af Art Nouveau. Lær, hvordan historiske konstruktionsteknikker påvirkede Modernisme-bevægelsen i Barcelona, mens du undrer dig over parkens skulpturer og design. Afslut din tur på en høj note ved at gå gennem parken og op ad bakken for at blive behandlet med en ærefrygtindgydende udsigt over byen Barcelona nedenfor fra naturpladsen.

Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Billet & Audio Guide Option

7. Barcelona: La Pedrera-Casa Milà Billet & Audio Guide Option

Oplev en af det 20. århundredes mest enestående og innovative bygninger på en spring-linien-audiotur til Casa Milà (La Pedrera), som blev bygget på højdepunktet af Antoni Gaudis karriere. Når du er bag facaden på den ekstraordinære bygning på den elegante Passeig de Gracia, kan du beundre de iøjnefaldende trapper og proptrækkerskorstene, som er blevet symboler på Gaudís Barcelona. Gå op på taget for at beundre de snoede former og de finurlige skorstene på nært hold. Gå derefter op på loftet for at se udstillingen "Espai Gaudi", den eneste udstilling dedikeret til Gaudis liv og arbejde. Lær mere om hans arkitektoniske innovationer gennem udstillingerne af skalamodeller, byggeplaner, historiske fotografier og videoer. Oplev La Pedrera til fulde ved at kombinere dit besøg med den nye mixed reality-oplevelse, La Pedrera Virtual Experience, som lanceres i 2022. La Pedrera Virtual Experience tager dig med til et enestående rum i La Pedrera ved hjælp af den mest avancerede teknologi og giver dig mulighed for at kombinere synet af det virkelige miljø med spektakulære holografiske elementer. Tag dine mixed reality-briller på og rejs til forskellige epoker og miljøer, og føl, at du er en del af bygningens historie.

Barcelona Akvarium: Skip køen-entrébillet

8. Barcelona Akvarium: Skip køen-entrébillet

Barcelona Akvarium ligger i Port Vell, som er byens gamle havneområde, og det er verdens vigtigste sted at nyde og få undervisning i Middelhavets marineliv. Book din skip køen-entrébillet til denne unikke attraktion, der allerede er blevet besøgt af mere end 14 millioner mennesker. Akvariet er det perfekte sted at lære om havbunden og de mange arter, der lever der. Se de 35 akvarier med middelhavsdyreliv, der er hjemsted for 11.000 dyr af omkring 450 forskellige arter. Det mest spektakulære akvarie af dem alle er det enorme Oceanarium, der er 5 meter dybt og 36 meter i diameter. En 80 meter lang gennemsigtig tunnel løber gennem Oceanariet, hvilket gør det muligt for dig at gå blandt hajer, guldbraser, muræner, havklumpfisk og mange andre arter. Med din billet kan du også besøge de permanente udstillinger, Planeta Aqua og Explora!, der viser betydningen af vandet i udviklingen af planeten. Her kan børnene også undersøge den undersøiske verden med alle deres 5 sanser. Efter dit besøg kan du nyde forskellige andre ting som caféen, butikken og andet. 

Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

9. Barcelona: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-bustur

Se Barcelonas højdepunkter på en hop-on-hop-off-tur i en dobbeltdækkerbus. Få adgang til to ruter med én billet for en komplet sightseeingoplevelse. Hver rute har en varighed på cirka 2 timer. Få et gratis kort, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvor du vil hen, og lyt til en audioguide. Ud over det åbne øvre dæk har busserne også et elektrisk tag på øverste dæk, der kan benyttes i tilfælde af regn. Busserne er egnet til bevægelseshæmmede personer og er udstyret med anatomiske sæder og opvarmning på begge dæk. Der er også en billetkontrollør om bord, der kan hjælpe dig med alt, du måtte have brug for. Østruten • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museum for Cataloniens historie • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou - Zoo • Teatre Nacional - Auditori • Glories- Torre Agbar • Sagrada Familia-katedralen • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Vestruten • Plaça Catalunya • Triumfbuen • El Born- Ciutadella-zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardines de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • Mnac (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Spotify Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial - Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Barcelona: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

10. Barcelona: City Sightseeing Hop-On Hop-Off-bustur

Tag på en sightseeingtur i Barcelona, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige ruter og 34 stop. Se de vigtigste steder ombord på en åben dobbeltdækkerbus, hop af ved vigtige steder af interesse for dig, såsom det gotiske kvarter eller Picasso-museet, før du hopper tilbage på bussen for at fortsætte ruten. Læn dig tilbage og slap af på en åben dobbeltdækker hop-on hop-off-bus. Se alle de vigtigste steder i Barcelona, og hop af og på, når det passer dig. Stop for at se Picasso-museet, som har en af de største samlinger af Picassos kunstværker i hele verden. Gå ned ad La Rambla og oplev et af byens mest livlige områder med utallige barer og spisesteder. Se de mange steder på UNESCOs verdensarvsliste, som Barcelona kan prale af. Særligt bemærkelsesværdig er Sagrada Familia, et af de mest ikoniske værker af den berømte arkitekt Antoni Gaudi, som kan ses i hele byen på din tur. Turens stop langs ruterne er som følger: Rød linje: - Plaça de Catalunya - Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies - Passeig de Gràcia - La Pedrera - Francesc Macià - Diagonal - Estació de Sants - Plaça d'Espanya - Caixa Fòrum - Pavelló Mies van der Rohe - Poble Espanyol - Museu Nacional d'Art de Catalunya - Anella Olímpica - Fundació Joan Miró - Telefèric de Montjuïc - Miramar - Jardins Costa i Llobera - World Trade Center - Colom - Museu Marítim - Port Vell - Museu d'Història de Catalunya - Port Olímpic - Zoo - Parc de la Ciutadella Blå linje: - Plaça de Catalunya - Casa Batlló - Fundació Antoni Tàpies - Passeig de Gràcia - La Pedrera - Sagrada Família - Sant Pau Recinte Modernista - Park Güell - Tramvia Blau - Tibidabo - Sarrià - Monestir de Pedralbes - Palau Reial - Pavillon Güell - Futbol Club Barcelona - Camp Nou - Diagonal Les Corts - Francesc Macià - Diagonal - Eixample

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Barcelona

Alle aktiviteter

808 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Barcelona

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Barcelona?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Barcelona?

De bedste dagsture og -udflugter fra Barcelona er:

Andorra

Andre seværdigheder i Barcelona

Vil du se alle oplevelser i Barcelona? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Barcelona

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 159.670 anmeldelser

At hente kortet i lufthavnen var fantastisk, det tog mig bare et stykke tid at finde afhentningsstedet! Jeg synes, at den nøjagtige placering for afhentning burde have været mere eksplicit i ansøgningen. Hvad angår kortet, er det fantastisk og vigtigt for at rejse rundt i Barcelona! Adgang til alle former for transport, fra metro, bus, tog, kabelbane! Det er mere overkommeligt at købe her end i Barcelonq!

Fantastisk tur. En af de fedeste aftenattraktioner vi havde i Barcelona. Hvis du er i tvivl, er det det værd? DET ER DET VÆRD! Du vil ikke fortryde. Jeg har indtryk af, at kun venlige og rare mennesker tager på denne type ture. Sofija som guide - fantastisk! Tak Sofija for det gode selskab :)

Fantastisk aften. Fremragende mad. Tip - fyld ikke din tallerken for meget op, da maden bliver ved med at komme og er fremragende. Flamencoshowet var som man kunne forestille sig - intimt, spændende og fuldstændig fængslende. En fantastisk oplevelse.

Absolut ikke at gå glip af! Uforglemmelig oplevelse! Top kunstnere! Flamenco, når det er bedst!

Du kan nemt bytte værdibeviset til en billet i lufthavnen. Top