Sæt gang i sanserne med en billet til Paradis Latin Show i Paris. Fordyb dig i den lokale kunstscene med denne pirrende aften med sensualitet, poesi, følelser og humor, efter at du har nydt en lækker 3-retters menu under pre-showet.
Gå ind i kabareten, og bliv budt velkommen af skuespillere, dansere og kunstnere. Dyk ned i en surrealistisk og overraskende atmosfære.
Mens du spiser, kan du nyde en optræden af en exceptionel sangerinde og se et enestående cabaret pre-show. Til sidst kan du nyde det fantastiske show L'Oiseau Paradis.
Vælg mellem 2 dinner-show-menuer, Automn/Winter "Prestige" eller "Gustave Eiffel" signeret af Guy Savoy.
Automn/vinter Eiffel Prestige-menu
Forretter
Paté af fjerkræ og kalv med pistacienødder og rødbede som tilbehør
eller
Farver Paradis
Røget laks, peberrodscreme, broccolipuré, lakseæg og røget smørsabayon
eller
Svampevelouté, "blomkål-hasselnød", sprød Comté-ost
Hovedretter
Laks i "Koulibiac"-stil, hvid smørsauce med ingefærinfusion
eller
Cocotte "oksekød og gulerødder"
eller
Flerfarvede grøntsager, æg og parmesan
Kogte grøntsager: mosede artiskokker, flerfarvede gulerødder, gule rødbeder, kandiserede tomater, porrer, flerfarvede radiser og majroer. Økologisk æg, parmesan og purløg
Desserter
Fransk kys
Eksotisk smag, combawa ananas sorbet, mango passionsfrugt indlæg, på en ladyfinger kiks overtrukket med mørk chokolade
eller
Pæren i kvæden
Pisket pæreganache, kvædepastaindsats, shortbread-kiks. I form af en hvid chokoladesky og fjer.
Automat/vinter menu
Terrine af foie gras, "butternut-kumquat" chutney, melba toast
eller
Æggecocotte, kastanjer og hvid trøffelemulsion
eller
Remoulade af avocado og krabbe, skaldyrsgelé, Granny Smith-æble og en blanding af karse, shiso, radisekarse og kaprifolieblomst.
***
Filet af sej med søde krydderier, jordskokker, beurre blanc tilsat koriander, ristet smag
eller
Havtaske medaljoner, safrangrøntsager "bourride style"
eller
Paradis Wellington "serveret sjælden"
Oksefilet, duxelles af parisersvampe, cecina (oksekødsskinke) i butterdej Bagt mør, oksejus med portvin
Desserter af Pierre Hermé
Uendelig citron af Pierre Hermé
Citroncreme, råt citronkød, kandiseret citron, lys citroncreme, citronsmåkager,
citrongelé, citronis, sprød citronmarengs
eller
Sød nydelse
Initiering af smag, teksturer og temperaturer omkring mælkechokolade og hasselnød
Drikkevarer: 1/2 flaske mineralvand - 1/2 flaske rødvin* - 1/4 flaske champagne*.
*Paradis Latin udvalg