London
Ture med bus og minivan

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om London Ture med bus og minivan

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Ture med bus og minivan?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i London

Vil du se alle oplevelser i London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om London

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 20.168 anmeldelser

Min mand, 12-årige søn og jeg nød virkelig denne nattur. Det gav os noget sjovt at lave om aftenen, som ikke krævede flere gåture - fantastisk pause for fødderne! Tour guide var fremragende og meget informativ. Vi lærte meget. Vi sad i toppen af open air-bussen, hvilket var sjovt. Jeg anbefaler at samle sammen, da det blev køligt midtvejs i turen. Jeg vil meget anbefale denne tur som en underholdende og sikker måde at se byen og lysene om natten.

Sættene var fantastiske. Der er meget at opdage og til en vis grad kan man fordybe sig i verden. Vi havde tid nok, men vi stoppede ikke ved hvert lille skilt. Jeg kan kun anbefale alle fans at tjekke studierne ud. Tag helt sikkert nogle ekstra penge med, for fanartikelbutikken er enorm, og der er også lidt lækkerier fra filmene at købe.

O zi minunata! Excursia a fost foarte bine organizată și dozată ca timp, in asa de incat sa te bucuri de fiecare loc vizitat. Iar Michel ,șoferul si ghidul nostru , en îmbrăcat , cu mult umor, totul intr o poveste plina istorie .

Fantastisk vidende og humoristisk guide der gjorde turen til en oplevelse i sig selv.

Det var super fedt og mit barnebarn og datter nød det. Måske det bedste museum.